2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PERVİN selinde öyle canım biz yemek yerken zor zaptedilyoruz mama sandalyesinde bekliyor oda bizi zaten bogazıma diziliyo herşey o ara bende ne isterse veriyorum eline çünkü elinle gösteriyor ekmek, biber, salatalık bir iki ısıryor ısırdığınıda tükürüyor yerler üstü başı batıyor ama olsun diyorum bende bir iki parça gitse içine yada suyunu bile içse kardır diyorum... hatta eskiler anneannemler falan şey derler çocuk ekmeğin kokusuyla bile doyar derler.. diyorum ne yaparsa yapsın ama yeterki yesin..... çok zor yemeyen çocuk......

yarın inşallah aktif bi şekilde katılacagım
bugun beni bekleyen 2 sepet dolusu ütü var
hava sıcak ben yapış yapış ütü nasıl yapılırrrr

oo maşallah topik kalabalık
hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar
ben bu ramazan oruç tutamayacağım emzirmeye devam malum

yarın inşallah aktif bi şekilde katılacagım
bugun beni bekleyen 2 sepet dolusu ütü var
hava sıcak ben yapış yapış ütü nasıl yapılırrrr

akannehirsempatiksalakcinni offf güli allah kolaylık versin bendede var bi dünya anam nasıl iş anlamıyorum biri bitiyor tam seviniyorum bi posta daha çıkıyor hatta bu ara ipin ucunu kaçırdım 3 makine dolusu ütüm var hazır başlamışken benimkilleride yollayımmı sana opuyorumnanaktan

dodommmm iyiki doğurmuş anan seniii
sayende tanıdık anacığınııı sevdik seviştik
yeni yaşın sağlıklı huzur dolu olsun
anacığınla dostluğumuz daim olsunnn

amin canım.hepimize inşallah..evet eskileri hatırladım da sahurda sıcacık yorganın altından kalkmak öyle zor gelirdi ki..hepimiz sobanın başına üşüşürdük..mutfakta tir ti titrerdik sahurluk hazırlarken..hey gidi günler hey..şimdi ise cayır cayır yanıyoruz

13.ayda yaptırabilirsin dedi bizim dr..

bende takmıyorum koltuklara sürüyor elinde ne varsa yerlerde ama yeter ki yesin... yerlere şeftali sularını akıtıyor falan durum kötü ama ben silerim yeter ki yesin..

ben de veriyorum eline..bayılıyor kendi kendine yemeye..e işime de geliyor zaten iştahı kesildi çocuğun..baktım benden yemiyor bazen kaşığı eline veriyorum döke saça yiyor..karpuz veriyorum mesela somuruyor suyunu üst baş kollar heryer karpuz suyu oluyor..özgür bırakıyorum..

gülizzz davetiyeniz harika olmuş ellerine sağlık
ben hala seni arıyacağım kendimden utanıyorum ressilll kadınımmm biliyorum :sinifsinif:

geçen seneki ramazanı düşündükçe oruç tutmak bana hiiç koymayacak
Allahım geçen sene bu zamanlar el kadar bebek dikişlerin ağrısı lohusalıkk kabus gibiydi o günleri düşündükçe tüylerim diken diken oluyor
bird eo halde iftar için yemek hazırlardım mamiye tam kabustuuu
şimdi tek sorun susuzluk olacak birde yahonun yemek yaparken bacaklarıma yapışmasııı
sağlığım yerinde ya gerisi boş

güliii akşam yapsana ütünü bacım yahuuu
afik uyuduktan sonra başla hem daha serin oluyor gündüzün bu sıcağında ütü yapmak akıl işimi

oh oh kalabalığa bak maşallah.ama herkesin sayfası açık başka şeylerle uğraşıyor sanırım.

ESRAM teşekkür ederim canım yani 15. ayda oluyorsa benimde aradğım cevapbu 15. ayda yaptırmak istiyorum zaten 13 de değil......

yahoda döküyor saçıyor heryere bulaştırıyor ama yemek konusunda son derece özgür
balkona bir örtü serilirrr dilimlenmiş karpuz ve kavun dilimleri tabakta önüne koyulur birini alır somurur somurur bırakır diğerine geçer balkonun duvarları itina ile kavun karpuz olur esrada kakılmış gibi arkasından temizler

rica ederim sibelim ne demek
bende doktora sordum 13. ayda yaptıranlar var diye 15. ay daha uygun dedi zaten iki aşı oluyor üstüne birde kan sayımı araya 3 ay koyuyoruz dedi su çiçeği için

arkadaşlar yemek konusunda benim bir sorum olacak
yahyanın eline kaşık veriyorum içinde yemek çok güzel tutuyor kaşığı ağzına götürüyor tabii yolda kaşığın yarısı dökülüyor sempatiksalakcinni çatalı karpuza yada salatalığa kendi takıp ağzına götürüyor bildiğin büyük adam gibi
birkaç aydır durum böyle sizin bebiklerde bu durumlar nasıl??
ben çok özgür bıraktığım için olabilirmi diyorum

ohhh suyundanda koysempatiksalakcinni

rica ederim sibelim ne demek
bende doktora sordum 13. ayda yaptıranlar var diye 15. ay daha uygun dedi zaten iki aşı oluyor üstüne birde kan sayımı araya 3 ay koyuyoruz dedi su çiçeği için

ok. canım dr. la aynı görüşteymişik demek ne iyiymiş sizin dr. ilk defa kendi görüşüme uygun dr. fikri buldum.... bir daha sizin dr.a mı getirsem selini neyapsamkaydirigubbakcemile.. bizim dr. a bunu desem ne gerek var der 13.ayda yap der tam sopalık kendileri:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…