yarın inşallah aktif bi şekilde katılacagım
bugun beni bekleyen 2 sepet dolusu ütü var
hava sıcak ben yapış yapış ütü nasıl yapılırrrr
Hepinize hayırlı Ramazanlar.. oldum olası çok severim Ramazan'ı.. içim kıpır kıpır olur.. ama yaza denk gelmesıne hala alışamadım.. kışa daha bir yakışıyor sanki Ramazan.. ya da ben yıllarca o yönüyle tanıştığım ıcın hala garipsiyorum.. Ramazan'ın bereketi evinize dolsun inşallah..
SU ÇİÇEĞİ aşısı hakkında sorum var :))))
bu aşıyınezaman vurdurmayı düşünüyorsunuz.... kimi diyor 13. ayda falan diye ama ben iki aşı arasını çok yakın istemiyorum zaten 12. ayda vurundular 15. ayda falan vurunsalar oluyormu.... bazı yerlerde 15. ayda diyor ama ne bilim genelde herkes 13. ayda yaptırıyor....... dr. unuza sordunuzmu bu konuyu...
bende takmıyorum koltuklara sürüyor elinde ne varsa yerlerde ama yeter ki yesin... yerlere şeftali sularını akıtıyor falan durum kötü ama ben silerim yeter ki yesin..
yarın inşallah aktif bi şekilde katılacagım
bugun beni bekleyen 2 sepet dolusu ütü var
hava sıcak ben yapış yapış ütü nasıl yapılırrrr
yahoda döküyor saçıyor heryere bulaştırıyor ama yemek konusunda son derece özgür
balkona bir örtü serilirrr dilimlenmiş karpuz ve kavun dilimleri tabakta önüne koyulur birini alır somurur somurur bırakır diğerine geçer balkonun duvarları itina ile kavun karpuz olur esrada kakılmış gibi arkasından temizler
rica ederim sibelim ne demek
bende doktora sordum 13. ayda yaptıranlar var diye 15. ay daha uygun dedi zaten iki aşı oluyor üstüne birde kan sayımı araya 3 ay koyuyoruz dedi su çiçeği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?