2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu aşılar ateş yapmıyor bence
hiç 1 yaşısı olup ateşlenen oldumu arkadaşlar?
bizde hiçbir sorun olmadı bence aşısını yaptırmayanlar tedirgin olmasın

ayy sibel gelsene bizim dohtoraaa çok severim kendilerini şirin bi adam ama tipsiz baştan söylim sempatiksalakcinni

ooo maşallah canım.. ben daha eline çatal vermeye korkuyorum gözüne sokacak diye....öyle önüne yemek koyup kaşıkta vermedim canım ama oynaması için önüne boş tabak ve kaşık koyuyorum onun içinden birşey alırmış gibi yapıp ağzına götürüyor ama dolu tabak vermedim... en kısa zamanda dur deneyeyim sana yazarım

ayçam sağolsun beni montessori ile tanıştırdığından beri çok mutluyuzzz oğlumla
hergün yeni şeyler öğreniyoruz
gerçi ordaki çalışmalar daha çok 2 yaş grubu ve üstü için ama ben yahodada uyguluyorum genelde

gypsy bende kıvanç kendi yesin diye eline veriyorum kaşık yada çatalı bizim oğlan ağzına götürmek yerine kaşık çatalla masaya vuruyor güm güm diye birde kaşıktakiler etrafa sıçradıkça hoşuna gidiyor gülüyor

bu arada ramazandan sonra gün yapılacaktı fikir değişikliği yok diimi esra yapılacak yani

dene sibel korkma senin gözetimind eolsun sokmaz çatalı gözüne falan
bende çatalı eline verip yanından ayrılmıyorum zaten
önce sen çatalı al batır karpuza falan ye sonra eline ver hadi annecğim sıra sende de
merak etme acayip taklitçiler aynen uyguluyorlar

esra neler yapıyorsunuz anlatsana bacım... bende izne çıkıyorum selinle bol bol evde olacağız uygulamaya vaktım olacak....

ok. canım bugünden tezi yok uyguluyorum hemen:icecream:

mavişim yahoda ilk başlarda öyle yapıyordu ortalığa saçıyordu azimle uğraştım ağzına götürmeyi akıl etti
günü yapacağız evet bayram geçsin günü belirleriz esrakoya bağlıyız iş durumuna göre haftasonu yada haftaiçi yaparız ilk toplanmada büyük hitmal nesrinde olacak herkes bir çeşit götürecek ev sahibi tek çeşit yapacak birde çayı demleyecek bunun için farklı bir topik açarız tuzlu tatlı ayırırız kim ne yapacaksa belirleriz

MAVİŞ gün olayında bir değişiklik yok yapıyoruz günü ramazandan sonra bende katılıyorumkaydirigubbakcemile3 heray geliyorum birinize artık sizde 1 ay bana gelirsiniz

ayy sibel harbi gelebilrsin aslındaa ne varki
benim başka bir günüm daha var bir arkadaşım bursada oturuyor oda günde hepimize tek tek katılamasada genelde gelir bizde ona gideriz sıra geldiğinde günü birlik yani katılınabilir kesinlikle

olabilir bir güne ansızın gelebilirim şu hızlı tren bi olsa ne güzel olurdu 1,5 saate sizdeyim

yok o sayafayı inceleyek in yavaş yavaş orda altında hangi yaşlara uygun olduğu yazıyor eski kayıtlar falanda var oralarda doldur boşat vs var onları deniyoruz yapıyoruz çok başarılı olamasakta
mesela orda yutma riski olduğunda fasulyeler var biz onun yerine mandal kullanıyoruz yada daha büyük boncuklar evde ne varsa senin hayal gücüne kalmış
mesela su doldur boşat var ben ilk başta musluktan doldurdum bi baktım adam suyu boşatıcana kafaya dikmeye kalktı artık içme suyu ile uyguluyoruz birazını içiyor birazını diğer kaba aktarıyor vs

oh ne güzel bir fikir olmuş ooo kiimde toplanacağımız bile belirlenmiş hangi ara hallettiniz yahu bu işi
MAVİŞ gün olayında bir değişiklik yok yapıyoruz günü ramazandan sonra bende katılıyorumkaydirigubbakcemile3 heray geliyorum birinize artık sizde 1 ay bana gelirsiniz
gel sibelim gel başımızın üstünde yerin var ne güzel olur valla

şenkuşum gülim aramışşş
miimkinatı yok sana dönemem şincik yaho uyanır sesime bulmuşum fırsatt rahat rahat nette takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…