arkadaşlar yemek konusunda benim bir sorum olacak
yahyanın eline kaşık veriyorum içinde yemek çok güzel tutuyor kaşığı ağzına götürüyor tabii yolda kaşığın yarısı dökülüyor sempatiksalakcinni çatalı karpuza yada salatalığa kendi takıp ağzına götürüyor bildiğin büyük adam gibi
birkaç aydır durum böyle sizin bebiklerde bu durumlar nasıl??
ben çok özgür bıraktığım için olabilirmi diyorum
ayy sibel gelsene bizim dohtoraaa çok severim kendilerini şirin bi adam ama tipsiz baştan söylim sempatiksalakcinni
ayçam sağolsun beni montessori ile tanıştırdığından beri çok mutluyuzzz oğlumla
hergün yeni şeyler öğreniyoruz
gerçi ordaki çalışmalar daha çok 2 yaş grubu ve üstü için ama ben yahodada uyguluyorum genelde
dene sibel korkma senin gözetimind eolsun sokmaz çatalı gözüne falan
bende çatalı eline verip yanından ayrılmıyorum zaten
önce sen çatalı al batır karpuza falan ye sonra eline ver hadi annecğim sıra sende de
merak etme acayip taklitçiler aynen uyguluyorlar
Montessori Egitimi
bu siteyi incele sibelim daha ayrıntılı lazım olur ama biz orda doldur boşalt vs çoğunu uyguluyoruz
bir tabaktan diğerine geçirme tabak taşıma tepsi taşıma getir götür
ayy sibel harbi gelebilrsin aslındaa ne varki
benim başka bir günüm daha var bir arkadaşım bursada oturuyor oda günde hepimize tek tek katılamasada genelde gelir bizde ona gideriz sıra geldiğinde günü birlik yani katılınabilir kesinlikle
oh ne güzel bir fikir olmuş ooo kiimde toplanacağımız bile belirlenmiş hangi ara hallettiniz yahu bu işimavişim yahoda ilk başlarda öyle yapıyordu ortalığa saçıyordu azimle uğraştım ağzına götürmeyi akıl etti
günü yapacağız evet bayram geçsin günü belirleriz esrakoya bağlıyız iş durumuna göre haftasonu yada haftaiçi yaparız ilk toplanmada büyük hitmal nesrinde olacak herkes bir çeşit götürecek ev sahibi tek çeşit yapacak birde çayı demleyecek bunun için farklı bir topik açarız tuzlu tatlı ayırırız kim ne yapacaksa belirleriz
gel sibelim gel başımızın üstünde yerin var ne güzel olur vallaMAVİŞ gün olayında bir değişiklik yok yapıyoruz günü ramazandan sonrabende katılıyorumkaydirigubbakcemile3 heray geliyorum birinize artık sizde 1 ay bana gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?