bize geldiklerinde konuşmuştuk canım
güliii akşam yapsana ütünü bacım yahuuu
afik uyuduktan sonra başla hem daha serin oluyor gündüzün bu sıcağında ütü yapmak akıl işimi
bu aşılar ateş yapmıyor bence
hiç 1 yaşısı olup ateşlenen oldumu arkadaşlar?
bizde hiçbir sorun olmadı bence aşısını yaptırmayanlar tedirgin olmasın
gulinin serinlikte daha muhim işleri oliii .:))
dr bana eve gidince hemen agrı kesici icir demişti calpol içirip uyutmustum..sadece kolu sisti 2.gun sonra indi
moda editoru uzanii bognu agrıomus kusumun
adaşş süpersin ramazan yaza geliyor diye oruç tutmuyon he sempatiksalakcinni
arkadaşlar yemek konusunda benim bir sorum olacak
yahyanın eline kaşık veriyorum içinde yemek çok güzel tutuyor kaşığı ağzına götürüyor tabii yolda kaşığın yarısı dökülüyor sempatiksalakcinni çatalı karpuza yada salatalığa kendi takıp ağzına götürüyor bildiğin büyük adam gibi
birkaç aydır durum böyle sizin bebiklerde bu durumlar nasıl??
ben çok özgür bıraktığım için olabilirmi diyorum
emzirirken oruç tutacak var mı aranızda
mavişim yahoda ilk başlarda öyle yapıyordu ortalığa saçıyordu azimle uğraştım ağzına götürmeyi akıl etti
günü yapacağız evet bayram geçsin günü belirleriz esrakoya bağlıyız iş durumuna göre haftasonu yada haftaiçi yaparız ilk toplanmada büyük hitmal nesrinde olacak herkes bir çeşit götürecek ev sahibi tek çeşit yapacak birde çayı demleyecek bunun için farklı bir topik açarız tuzlu tatlı ayırırız kim ne yapacaksa belirleriz
MAVİŞ gün olayında bir değişiklik yok yapıyoruz günü ramazandan sonrabende katılıyorumkaydirigubbakcemile3 heray geliyorum birinize artık sizde 1 ay bana gelirsiniz
o ne meltem smart vss
anladım zaten baktım simdi smart trike diye aratıp bizde almıstık ece ye evin ortasında duruyor sadece duugmesine basıyor muzik calıyor onu dinliyor alkıs yapa yapa daha çok erken ama biz toptancı bolgesine gitmisti ibo gitmisken uyggun fiyatlı nasılsa onra kullanılcak diye aldık .
meltem unkapanında o bisikletler 50 den 60dan başlıyor 100 liraya en kralını alırsın çokta kaliteli ve güzelleri var bence bir uğra derim e- bebek bana göre her konuda pahalı satıyor en azından benim bütçemi aşıyor ordan ben pek birşey almıyorum helede böyle bisiklet tarzı birşey alacaksam kesinlikle unkapanı derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?