2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güliii akşam yapsana ütünü bacım yahuuu
afik uyuduktan sonra başla hem daha serin oluyor gündüzün bu sıcağında ütü yapmak akıl işimi

gulinin serinlikte daha muhim işleri oliii .:))

bu aşılar ateş yapmıyor bence
hiç 1 yaşısı olup ateşlenen oldumu arkadaşlar?
bizde hiçbir sorun olmadı bence aşısını yaptırmayanlar tedirgin olmasın

dr bana eve gidince hemen agrı kesici icir demişti calpol içirip uyutmustum..sadece kolu sisti 2.gun sonra indi

moda editoru uzanii bognu agrıomus kusumun

gulinin serinlikte daha muhim işleri oliii .:))

dr bana eve gidince hemen agrı kesici icir demişti calpol içirip uyutmustum..sadece kolu sisti 2.gun sonra indi

moda editoru uzanii bognu agrıomus kusumun

tespit doğru Pervin

Ece ye ateş yapmadı aşı minoset falan da vermedim

buluşma hafta sonu olursa gelebilirim belki

ayy özlem fotolara baktım harika olmuşsunuzzz sana özellikle bayıldım
sarı saçı hiç sevmem ama çok yakışmış sana
civcivler süper yemlerde önünde ikramlar harikaydı ama pasta ofsaytt pastacı bir aileden böyle bir pasta cık cık cık sempatiksalakcinni

adaşş süpersin ramazan yaza geliyor diye oruç tutmuyon he sempatiksalakcinni

içimde ne varsa aynen soyluyourm yada yazıyorum arkadasım bizde yalan yok :) yemiyor anlıyormusunn
çocuklugumdan beri tutarım hatta bir ara ne hoca idi adetli iken de tutulabilir diye dinlemistim tv de çok sarmıstı beni 30 gun tuttum yıllarca. ama kabul oldu ama olmadı allah bilir artık ama hamilelik emzirme derken simdi yaza iyice geldi yokk yani denemeye bile cesaretim yok çocuklar gibi niyet etmeden acaba ogleden sonraya kadar denesemmi diyorum :)

aa bak karpuz kavun vermedik hiç minicik bir kere karpuz verdik ama kıl kadar ece bir saat evel yedigi yogurtları oldgu gibi kusmustu bin pisman olmustuk bu denemeleri iyice ac karnına iken yapabiliriz
iyi soyledin

emzirirken oruç tutacak var mı aranızda

meltem tutmak istiyorsan sayet artık bence emzirmenin çok buyuk onemi yok zaten yasını geçtiler sonrasınad bırakmak daha zor olacak iki yasına dogru artıkbırakmayı dusunceksin heralde zaten

anacım ben her halukarda çalıscam. hani olaylar ilk oldugunda sana telde demistim ya tazminat versinler vermesinler ayrılcam diye o hırsla ama olay kullendikce tazminatımı yakmak çok koyuyor bana. 1 yıl daha calıssam 15 yıl ssk lilik dan kidem hakkım doguyor eve kamera dosetip en kotu ihtimal evde çalısma olmazsa bir yillik birini bulup çalıscam yine kameradan tum ugun izliycem tabi.
ha yok evden çalısma olayı olursa ki buyuk ihtimal o olacak yine ben hafta içi çalısıyor olacagım. her halukarda cumartesi yada pazar nasıl isterseniz uyar bana katılmayı istiyorum. herkesi bana tabi etmekte hosuma gitmiyor acıkcası hafta içi yapalım diye karar kılarsanızda saygı duyarım ama tabiki katılamam

MAVİŞ gün olayında bir değişiklik yok yapıyoruz günü ramazandan sonra bende katılıyorumkaydirigubbakcemile3 heray geliyorum birinize artık sizde 1 ay bana gelirsiniz

ayy ne guzel olur sibel yaa

ece dün parkta bir beğin smart trike bisikletine binmiş sonra ağlayarak inmiş annem çok üzülmüş hemen alın Ece ye diyor e bebek te tam 200 tl 60 lira hediye çeki veriyorlarmış ama yine de pahalı

esracım aslında artık memeyi bıraksın istiyorum memeye yapışıyor o yüzden kilosu az
ama ana yüreğim ece nin kendiliğinden bırakması yönünde
hala işyerinde günde 1 defa sağıyorum ee tabii böyle olunca azalmıyor süt
bugün sabah 7 de emzirip evden çıktım 11 de iş te sağdım 170 cc çıktı yani şimdilik kesilmeyecek gibi duruyor
ben bıraktırırsam vicdanım rahat etmeyecek ve oruç tutupda sütüm kesilirse kendime çok kızarım onun için tutmayı düşünmüyorum

anladım zaten baktım simdi smart trike diye aratıp bizde almıstık ece ye evin ortasında duruyor sadece duugmesine basıyor muzik calıyor onu dinliyor alkıs yapa yapa daha çok erken ama biz toptancı bolgesine gitmisti ibo gitmisken uyggun fiyatlı nasılsa onra kullanılcak diye aldık .

e bebekte çok pahalı meltem bir suru oyuncakcıda var bizde 90 a mı ne almıstık bizimkide pettino mu ne markası çok cici birsey

parka falan götürmüyor musunuz biskleti itmeli 10 aylık bebek bile binebiliyor

meltem unkapanında o bisikletler 50 den 60dan başlıyor 100 liraya en kralını alırsın çokta kaliteli ve güzelleri var bence bir uğra derim e- bebek bana göre her konuda pahalı satıyor en azından benim bütçemi aşıyor ordan ben pek birşey almıyorum helede böyle bisiklet tarzı birşey alacaksam kesinlikle unkapanı derim

ya evet benim işyerimin altı zaten unkapanı
evet 60 a nakitte bırakıyorlar
az para da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…