2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

parka falan götürmüyor musunuz biskleti itmeli 10 aylık bebek bile binebiliyor

yok parka falan goturmedik hiç bisikleti pusetinle goturuyoruz sonuçta parkta salıncaga bindirmeye gidiyoruz simdilik o bisiklet arabayada sıgmıyor çunku monte haliyle

bir de bu kadar oyuncak bisiklet mama sandalyesi vs nereye konacak bilmiyorum

aynen oyle evde diyorum ya yer kaplıyo acayip pusete bisiklet kilidi aldık apt da kapının onunde kalorifer borularına kitliyouz mesela bisiletide yakında sokaktakullandıkca oyle yaparız apt dan kovarlar artık bizi etrafa esya koyuyorlar habire diye:)

dilekcim selamm
damadımı naptınız yahuu guzelim sacları gitmiss ama kışa uzarartık kasınıyorsa yazık rahatlamıstır çocuk.

ah sorma esram çok zoruma gitti kesilince saçlar alışamadım hala kıvanç için çok iyi oldu çocuk resmen rahatladı gündüz uykuları arttı eli hep kafasındaydı uyurken kendini uyandırıyordu kafayı kaşırken meğersem kafa isilik olmuş alerji olmuş daha yeni yeni düzelmeye başladı

İYİKİ DOĞDUN DODO ..yada İzmir yakışılısı DORUK bey..Rabbim ömür boyu yüzünü güldürsün inşallah..

MELTEM sizinde resim ve pasta güzel güzel aile tablonuz ömür boyu huzur ve birlik içinde koruyun inşallah
PERVİN kurtuldun darsı bana..
ESRA saçını kestirnce rahatlayavaktır kesin dene derim ama dazlak değil....

hayır canım virüslü falan değil ne zaman virüs olduki ben hiç hatırlamıyorum ilk defa senden duydum virüsmü vardı benm msnde

ozde de çıkan kızarıklıklardan ece de de çok benzerleri çıktı cuma gunu bacagında birkaç tane . vardı dun kollarında birkaç tane çıktıgını gordum simdi evi aradım karnında faladna çıkmıs birsuru daha olmus. aynı oz de ninkiler gibi ama . ozlem sizinkiler tamamen geçtimi ne oldugu anlasılabildimi yani

bizim dr la telde konustuk izindeymis yarın donuyormus.
sayet sivilce gibi bası yoksa alerjik olma ihtimali yuksek dedi ama bizimkilerin sivilce gibi bası var. bu drumda alerji degil baska birsey olsa gerek aksam yine hast yolları gorundu

kesin rahatlar esracığım birazda olsa kes bence bizde 1 numaraya vurdurduk saçını ama saçı sarı olduğundan kel gibi duruyor hatta biz sıfır istedik kuafördeki adam ne gerek var çocuğun psikolojisini bozuyosunuz demişti ben hatıra olsun diye saçları kesilirken fotolarını çektim çok komikti

sokakta fırına gönderecek birilerine bakıyorum 1 saattir hamur aldırıcam kızartıp dağıtıcam ama kimsecikler yok kıvançlada çıkmak istemiyorum çok sıcak onu bırakıp zaten çıkamam uff birini bi bulsaydım

berber bile akıl etmiş çocuğun psikolojisini
ben kıyamam yahomun lüle saçlarına espri olsun diye söylemiştim

vayvay sen iyice kaptırdın kendini yılabşında bana doğum ünü pasatsı yaparmısın özel sipariş veririm..
herkes nerde yahuuu
yoksa uyuyormusunuz sempatiksalakcinni
hıhı uyuyoruz..sempatiksalakcinni

sibelim cok rahatladım sinirlerim hemen gevsedi resmen ...

guliz cok guzel davetiyeniz ..cok begendim
-tatlicadiarzu-şu adet öncesi sinirler insanı mahvediyor ve çevresindekileri..kafamçokkarıştı
sahur menusu diyetisyen verdi yazabildiklerimi yazdım

1haslanmıs yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
1kase yogurt+toz tarcın
2dilim peynir
10fındık
1ortaboy muz
çok güzlemiş teşekkür ederim...
acaba bende yahoyu dazlak yapsam uykuları uzarmı kaydirigubbakcemile
a.s
derya geçmiş mi okuyorsun
:1no2:
geçmiş olsun..

bencede ne gereği var sıfıra vurduruyorsunuzkii?

Bizimkiler geçti cnm geçince şuruba devam etmedim geçti derken tam anlamıyla değil ama söndüler... Doktor alerji demişti... Krem olarakta fenistil verdi şurubun adı şuan aklımda değil ama...
Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…