parka falan götürmüyor musunuz biskleti itmeli 10 aylık bebek bile binebiliyor
bir de bu kadar oyuncak bisiklet mama sandalyesi vs nereye konacak bilmiyorum
MELTEM sizinde resim ve pasta güzel güzel aile tablonuz ömür boyu huzur ve birlik içinde koruyun inşallah
QUOTE]
sağol canım amin
vayvay sen iyice kaptırdın kendini yılabşında bana doğum ünü pasatsı yaparmısın özel sipariş veririm..mamilerin çok eski bir komşusu var samimi oldukları pastaneleri var adamların hatta zincir halinde büyük bir pastane istinyede imalathaneside bizim sokakta hemen
maminin kafasını yedim adamla konuştu imalathaneye gidip prof bir şekilde pasta yapımını öğreneceğim özellikle şeker hamurlu pasta siparişlerinde haber verecekler kafaya koydum bu işi
mamide diyorki yahonun pastadan sonra sende cevher var galibaa
günaydınnn dedim ressilll adammmm nolcekk
25 kgyu anası aldırdı sanki yaptığım yemekleri yiye yiye şişti cevher olduğunu yeni anladıı bayanssulusmile
hıhı uyuyoruz..sempatiksalakcinniherkes nerde yahuuu
yoksa uyuyormusunuz sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-şu adet öncesi sinirler insanı mahvediyor ve çevresindekileri..kafamçokkarıştısibelim cok rahatladım sinirlerim hemen gevsedi resmen ...
guliz cok guzel davetiyeniz ..cok begendim
çok güzlemiş teşekkür ederim...sahur menusu diyetisyen verdi yazabildiklerimi yazdım
1haslanmıs yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
1kase yogurt+toz tarcın
2dilim peynir
10fındık
1ortaboy muz
a.sacaba bende yahoyu dazlak yapsam uykuları uzarmı kaydirigubbakcemile
:1no2:derya geçmiş mi okuyorsun
geçmiş olsun..ozde de çıkan kızarıklıklardan ece de de çok benzerleri çıktı cuma gunu bacagında birkaç tane . vardı dun kollarında birkaç tane çıktıgını gordum simdi evi aradım karnında faladna çıkmıs birsuru daha olmus. aynı oz de ninkiler gibi ama . ozlem sizinkiler tamamen geçtimi ne oldugu anlasılabildimi yani
bizim dr la telde konustuk izindeymis yarın donuyormus.
sayet sivilce gibi bası yoksa alerjik olma ihtimali yuksek dedi ama bizimkilerin sivilce gibi bası var. bu drumda alerji degil baska birsey olsa gerek aksam yine hast yolları gorundu
kesin rahatlar esracığım birazda olsa kes bence bizde 1 numaraya vurdurduk saçını ama saçı sarı olduğundan kel gibi duruyor hatta biz sıfır istedik kuafördeki adam ne gerek var çocuğun psikolojisini bozuyosunuz demişti ben hatıra olsun diye saçları kesilirken fotolarını çektim çok komikti
ozde de çıkan kızarıklıklardan ece de de çok benzerleri çıktı cuma gunu bacagında birkaç tane . vardı dun kollarında birkaç tane çıktıgını gordum simdi evi aradım karnında faladna çıkmıs birsuru daha olmus. aynı oz de ninkiler gibi ama . ozlem sizinkiler tamamen geçtimi ne oldugu anlasılabildimi yani
bizim dr la telde konustuk izindeymis yarın donuyormus.
sayet sivilce gibi bası yoksa alerjik olma ihtimali yuksek dedi ama bizimkilerin sivilce gibi bası var. bu drumda alerji degil baska birsey olsa gerek aksam yine hast yolları gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?