2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esra sarı civciv gagalasın seni:)) sağol cnm yakışmış demek yazın sarışınım kışın kızıl genelde böyle beyazlar olmasa hiç dokunmam ama çok var :) Pasta konusuna gelince kaynıma 10 kez sordum bari ipucu ver diyesöylemedi bende böyle beklemiyordum ama pastası bana ait bana bırak deyince birşey diyemedim.. Deniz yapsaydı teması bana ait olacaktı ama olsun ne yapalım bir dahaki sefere babası yapar... :gitme:

aa geçmiş olsun

seneye en güzel pasta sizin olur

aa ne guzel ozlem hemen ilaca baslayıncakesildi demekki.
ama dr a gostermek gerek tabi cmartesi randevumuz vardı çocugu simdi o kadar gun bekletemeyiz ki dimi ama yani .

pek güzel bişeye benziyor bu tarif. ben de yapayım inşallah yaa canım çekti :)
kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.

ay pek güzel bi davetiye olmuş bu gülizcim.
[/URL][/IMG]

pastamız
oy oy ne güzel bi pasta böyle meltem. yeni yaşınız da kutlu olsun bu arada. nice yıllara ece prenses.

yeni okulum az önce belli oldu. şükürler olsun ilk tercihim gelmiş :) hayırlı olur inşallah..

yiğit paşamın beşiğini araya çıkardık. evimizde en soğuk orası oluyor çünkü. artık yanımda yatmıyor balım. gerçi kapı açık yanım gibi sayılır ama olsun. sanki burda daha rahat uyur bebikim. kolları filan hala kıpkırmızı yarın inşallah bir de cildiyeye götüreyim diyorum. bebek doktorunun verdiği krem fos çıktı. hiçbir işe yaramadı. hatta fazlalaştı bile..

bende bugün dişçiye gittim. dolgu için bir hafta sonrasına randevu verdiler. bir de yirmilik dişim çekilecekmiş. ayy çok korkuyorum ben yaaa!!

senı bole sarıp öpesim gelıyor her seferınde.. o kadar dıyeyım yani.

mübarek ramazan hep şubatta kalsa ya ne güzel olardı sempatiksalakcinni

valla şahane olardı.. sıcacık corba ıle baslanırdı..

sibelim benim doktor kasımda gel su çiçeği aşısı vurulacak dedi yani 15. ayda 5 kasıma randevu yazdı

bızım dr umuz bu aşılarla bırlıkte vurdurmamızı ısrarla soyledı.. saglık ocagındakı tatlı doktorumuz da bu aşıyı da vuramam Kuzey e, cocuga bırden cok agır gelır, bır de kızamıkcık ıle arasında en aızndan bır ay olsun dıye ısrar edınce bır ay sonraya yapmaya karar kıldık..

ay şaka gıbısınn yaa.. yakında ütüye de yardım eder Yaho.. beklıorumm.. yemeklerden sonra banyonun lavabosunu falan fırcalar.. Ozgur Wıllyy Yahooo..
Kuzey cok guzel rondoculuk oynuyor elıne verdıklerımle... suyunu sıkıp elıyle etrafa atıyor.. çatal mı kaydirigubbakcemile3

gıdın baska topıge zatii na.. nü.. no.. lar.

ikoncanım moda editörüm nerdesin gelsene bak hazır çenem yerlerde iki lafın belini kırardık

oglumla oynuyordum.. çeneni yiyimm senin.

hah.. basladı.. cok bilmişş Safinazzz senii :))) yakında bizi de begenmezsin sen kaydirigubbakcemile3

Nurdanı çok merak ediyorum ya hala haber yok mu?

Nurdan Cesme de yazlıkta annelerı ıle beraber.. kafasını dınlıyor.. kayınvalıdesı ve gorumcesı ıs basında.. o da oraya kacmıs durumda.. Tıbet ıle gayet mutlu.. gerısı de onemlı degıl.

ben bı sorun olacagını sanmıyorum cunku 12 ay 12 yas arası yapılan bır asıymıs.ve su cıcegı mevsımı kısın sonu baharın bası oldugundan 15.ayda bıle yaptıursask bı mahsuru yok.
aynen oyle yesin doksun sacsın dagıtsın hicbisey onun gelisiminden kıymetli deil istedigi gibi takılabilir
aynen yeterkı yesınnn.zaten şu mama sandalyemız olmasaydı heryer daha cok batardı,bu sekılde bıraz daha az batıyor:))
mübarek ramazan hep şubatta kalsa ya ne güzel olardı sempatiksalakcinni
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ben catalı vermeye korkuyorum,pıknık catalı aldım kalın pilastıkten :)) onla vercem
emzirirken oruç tutacak var mı aranızda
ben dusunuyorum.bıraz fazla emıyor ama ıns tutabılırım
bı ınceleyemedım su siteyı.hep bı işim cıkıyor.en kısa zamanda bende uygulamayagecıyım barı
kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.

cok güzel bır hartıra.inş bende seneye için düşünüyorum bıseler.bu sene cok detaya gıremedım

mutlu yıllar Ece bebek.herseyıyle guzel gecmıs dogum gunu

bebeklerinin zayıf ve iştahsız olduğunu düşünen hatunlar havuç tohumu iyi geliyormuş bii araştırın derim....ah ben neler çektim ozamanlar bileydim denerdim..(

bu saatte burdayım çünkü içim yanıyor..
ne çabukta geçti zaman ve ayrılık günü saati yine geldi çattı..Aslan parçaları yiğenlerim bu gün dönüyorlar..az önce bizdeydiler sabah 6da uçacaklar eşim görevde olduğu için ben yanlarına gidemedim onlar beni görmeye geldiler.yanıma gelene kadar ağladım..yanımdaykense çok mutlu göründüm..üzülmesinler diye..şimdide ağlıyorum hiç uykum yok ayrılık ne zor ..hep neşeli sohbet ettik bir yanları heyecanlı bir yanları ise mahzun..yavrularım benim güle gidin ..sizlerle paylaşmak istedim..rahatlarım diye ama içim iyice acıdı..en iyisi uyumaya çalışayım..(

deryaaa bende burdayımmm
Allha kavuştursun tatlım ayrılık zordur bilirim abimlerde yarın sabah uçuyor baküye yiğenlerime doyamadım (

buzdolabını indirdim için dışını temizledim
kırmızı biber aldım difirz için kilosu 1 tlye 5 kg aldım minik minik doğradım attım kışa yahoşun çorbasına katmak için
yoruldum çook yoruldum
pişiklerim azdı yine bi zayıflasamda kurtulsam şu pişiklerden hamilelikten hatıra kaldılar bana
uyusammı uyumasammı bilemedim bir saat sonra sahur için kalkacağım tekrar pöfff

Bası RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayınızın hayrlara vesile olmasini dilerim....

yeni okulum az önce belli oldu. şükürler olsun ilk tercihim gelmiş :) hayırlı olur inşallah..
vallahi çok sevindim
İstanbula gelirsen seninle mutlaka tanışmak isterim Fatmacım
benim de arada yolum İzmit e düşüyor ağabeyim orda yaşıyor inş görüşmek kısmet olur

yatmadan antreyi camları açıp soğutursan belki daha güzel uyur

bende bugün dişçiye gittim. dolgu için bir hafta sonrasına randevu verdiler. bir de yirmilik dişim çekilecekmiş. ayy çok korkuyorum ben yaaa!!
hiç korkma dr iyiyse problem yok ben 4 tane 20 lik dişinin hepsini çektirdim de

ben tutamıyorum hani işyerinde herkesin gözü önünde su içmek de zor ama dayanamam bu sene

bebeklerinin zayıf ve iştahsız olduğunu düşünen hatunlar havuç tohumu iyi geliyormuş bii araştırın derim....ah ben neler çektim ozamanlar bileydim denerdim..(

yemeklerine mi katacağız Derya

Allah kavuştursun en kısa zamanda sağlıkla yine gelmelerini nasip etsin

deryaaa bende burdayımmm
Allha kavuştursun tatlım ayrılık zordur bilirim abimlerde yarın sabah uçuyor baküye yiğenlerime doyamadım (

sana da Allah kavuştursun
uçakla 2 saat aslında Bakü
Yaho yu da alıp gidersin değişiklik olur sana da

enerjine hayranım nasıl beceriyorsun bu kadar işi

Bası RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayınızın hayrlara vesile olmasini dilerim....
hayırlı Ramazanlar
Allah günahlarımızı affetsin

Günaydın

günaydın...ne uyuduğumu anladım ne oturduğumu halada öyleyim ..
Bu arada hayırlı RAMAZANLAR..bende oruç tutmayanlardanım daha doğrusu tutamayanlardan ramazan öncesi iki kere denem oldu malesef miğdemde problem var ve cehennem azabı gibi acıdan kıvrandım vücuda eziyet ederekte oruç tutulmaz..
ESRA üzüntüden oturamadım canım sizide allah kavuştursun..
Havuç tohumu 1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı katılıp 4-5 dk demlenmesi bekleniyormuş sonrada gün içinde bebeklere içiriliyormuş netten araştırın çıkar hatta kkdabu konu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…