2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım

[/url][/IMG]

derya uzun süre görmediğiniz yeğenler mi? anneciği naptı acaba kıyamam Allah tez zamanda kavuştursun.

gunaydın...

esrako ecedede cıkıo burnunun yanında filan sivilce gibi ama sonuyo sonradan..cok onemsemiorum beslenme sıcak vs ..bedeninde yok ama..

deryacım Allah kavustursun canım yiğen bambaska.. benim haydutumun bi bebimmm diyisi var 2 yasında bitiorum seninkiler koca delikanlı kimbilir neler hissediosun canım..

sibel aynen bende oruc tutmuorum anlamıorum ramazanı tutmayıncada..

aksam alısverise gittik eve geldik anca sofraydı eceyi uyutmaydı bilmemne erkenden bayıldım tam gozum gecti kız agladı kalktım salladım zarzor uyuttum sahura yakın uyandı ve bizimle ayaktaydı sahurda.. zarzor sut icirip uyuttum bende yattım..gunduz sut vermiorum gece yatarken icsin bide sabaha karsı 5-6 arası içio oda yetio ona..gunduz yemeklere dayandım simdi sut icmek istemio bizamanlar sutle yasayan cocuk.. cinslesio gitgide walla :))

oruc tutan arkadaslar Allah kabul etsin bizede dua edin inss

pervin zaten artık süt 500 ml yeterli ek gıdaya ağırlık vermek gerek..1 yaşı geçtik ama yemiyorsada süt isityorsada onuda vermeli..

bu kırmızı lekeler bizded tek kolda dün çıktı ama sabah yumurta yedirdikten sonra oldu..takip ettim artmadı ..bugünde yumurta vermedim bakalım..

meltem ece cok sevimli cıkmıs bu fotoda.. bende boyle bi site arıodum ecenin fotolarını efektleyip bastırmak icin..begenemedim baktıklarımı ama bu hosuma gitti

herkese günaydın
hayırlı ramazanlar arkadaşlar,

geçmişe fazla bakamadım ama doruk paşanın doğum gününü duydum doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı ömür versin rabbim.......
öncelikle DERYAM burdaymışsın gökhan acayip değişti sence hayırmı şermi bu durum anlamadım valla benimlee çok ilgilenio şu son 2 haftadır............

dün çarçıya çıktık doğum günü için pastamızı verdik adam şeker hamurunu önermedi joleli olsun bence dedi tmm deki kırmızı olacak sonra börek yemek tatlı için siparişleride verdik ben evde çorba pilav salataları filan yapacağım 26 kişiyiz şuan hepside gelir dedi o gün için oruç tutmayı düşünmüyorum annemle kayınvalidem anca 5te gelecekler yardıma ve ben o saate kadar zaten bitiririm...

neyse alış verişimizide yaptık hadi dedik uzun süredir baş başa bişiler yapmıoruz yemeğe gidelim dedik yemeğe gittik sipariş verdik gökhana tel geldi mikser devrilecek gömüldü die hemen kalktık gökhan sizde gelin araba otorurun çabuk biterse devam ederiz dedi amanınnn bi kittik kamyon remen yattı yataCAK biz arabada sıkıldık musti ağalıo en az 30 adam geldi filan allahtan kayım dışardaymış o aldı bizi eve getirdi güya baş başa bir gün geçirioduk:)))

bu arada bana bi bilgi verin küçük yavruya beşikmi alsak mutiye yatakmı alsak kararsız kaldık....

malum ece cikolata delisi ve benim evde yaptıgım pudinglere vs saldırıodu dun markette humananın (alman) 10 aylık uzeri yaptıgı baby pudingleeri gordum aldım cikolatalı ve vanilyalı cok sevdi bende sevindim.. ilave magnezyum ve vitamin ilavelli..bakalım yesin simdilik...sonra kendim yaparım..

bide yangında meyve sıkacagım yanmıstı dun uygunundan bitane meyve sıkacagı aldım bakalım icecekmi sıkmaları..hiç umudum yok ama..

meltem bu arada bütün gece sizi gördüm rüyamda sahura kalktım yattık tekrar gördüm tam hatırlamıyorum amaa baya uğraştık bişilerle:)))

bu arada dün uyandım 5 çeyrek kala ezan okunuodu bende bu gece 3 te uyandım nede olsa 2 saat var die aslında ramazanda öne alınıomuş ezan 4 okunuomuş neyse yedik dişlerimizi fırçaladık ezan okundu allahatn ben suyumu içmiştim gökhanda içti ama o ben bi sigara daha içerdim die yattı:)) zor yetiştik bu gece yiyip yatacağız 2 de karar verdik

]

MAŞALLAH NUR anlatıp durma be yavrum..herşey güzel olacak dedik yerimseniben
Bence Mustiye yatak al..2 yaşında büyük yatakta yatırmaya başlayabiliyorsun..tabi çok deli uyuyan bir çocuk değilse..sempatiksalakcinni

meyve sıkacağın hayırlı olsun..içer evinize döndünüzya değişir merak etme..şimdilik ne seviyorsa ver bence yesin...

bu kırmızı lekeler bizded tek kolda dün çıktı ama sabah yumurta yedirdikten sonra oldu..takip ettim artmadı ..bugünde yumurta vermedim bakalım..

dr gün aşırı yumurta verebilirsin dedi
ece nin de bacağında minik kırmızı lekeler var ama sanırım onlar isilik

meltem ece cok sevimli cıkmıs bu fotoda.. bende boyle bi site arıodum ecenin fotolarını efektleyip bastırmak icin..begenemedim baktıklarımı ama bu hosuma gitti

bende seviyorum bu siteyi çok hoş altlıklar var yenilerde eklenmiş

maşallah de nazar değmesin
yardımsever kaynana ne diyim

bence mustiye yatak

bismillah
hayır olsun inşallah

Ece de bu ara akşamları kaşık maması veriyorum milupanın
ama kaka yapmadan yatmıyor kızım tahıllar bağırsakları çalıştırıyormuş
kilo alsın diye extralara geçtim artık

günaydın.
herkese hayırlı ramazanlar...

Allah kolaylık versin oruç tutan herkese. özellikle dışarda çalışanlara. gerçekden zor bir nefis terbiyesi.. mutlaka mukafatı kat kat olacakdır ..

Ramazan benim için bereket demek huzur demeke paylaşmak demek yoksulun açın halini anlamak demek.

elimizdeki her nimete şükretmek demek...

esraaaaaaaa geçmişde pasta resimlerini gördüm muhteşemdi tek kelimeylee.. harikasın sen yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…