günaydın...ne uyuduğumu anladım ne oturduğumu halada öyleyim ..
Bu arada hayırlı RAMAZANLAR..bende oruç tutmayanlardanım daha doğrusu tutamayanlardan ramazan öncesi iki kere denem oldu malesef miğdemde problem var ve cehennem azabı gibi acıdan kıvrandım vücuda eziyet ederekte oruç tutulmaz..
ESRA üzüntüden oturamadım canım sizide allah kavuştursun..
Havuç tohumu 1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı katılıp 4-5 dk demlenmesi bekleniyormuş sonrada gün içinde bebeklere içiriliyormuş netten araştırın çıkar hatta kkdabu konu var...
bu saatte burdayım çünkü içim yanıyor..
ne çabukta geçti zaman ve ayrılık günü saati yine geldi çattı..Aslan parçaları yiğenlerim bu gün dönüyorlar..az önce bizdeydiler sabah 6da uçacaklar eşim görevde olduğu için ben yanlarına gidemedim onlar beni görmeye geldiler.yanıma gelene kadar ağladım..yanımdaykense çok mutlu göründüm..üzülmesinler diye..şimdide ağlıyorum hiç uykum yok ayrılık ne zor ..hep neşeli sohbet ettik bir yanları heyecanlı bir yanları ise mahzun..yavrularım benim güle gidin ..sizlerle paylaşmak istedim..rahatlarım diye ama içim iyice acıdı..en iyisi uyumaya çalışayım..(
herkese günaydın
hayırlı ramazanlar arkadaşlar,
geçmişe fazla bakamadım ama doruk paşanın doğum gününü duydum doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı ömür versin rabbim.......
öncelikle DERYAM burdaymışsın gökhan acayip değişti sence hayırmı şermi bu durum anlamadım valla benimlee çok ilgilenio şu son 2 haftadır............
dün çarçıya çıktık doğum günü için pastamızı verdik adam şeker hamurunu önermedi joleli olsun bence dedi tmm deki kırmızı olacak sonra börek yemek tatlı için siparişleride verdik ben evde çorba pilav salataları filan yapacağım 26 kişiyiz şuan hepside gelir dedi o gün için oruç tutmayı düşünmüyorum annemle kayınvalidem anca 5te gelecekler yardıma ve ben o saate kadar zaten bitiririm...
neyse alış verişimizide yaptık hadi dedik uzun süredir baş başa bişiler yapmıoruz yemeğe gidelim dedik yemeğe gittik sipariş verdik gökhana tel geldi mikser devrilecek gömüldü die hemen kalktık gökhan sizde gelin araba otorurun çabuk biterse devam ederiz dedi amanınnn bi kittik kamyon remen yattı yataCAK biz arabada sıkıldık musti ağalıo en az 30 adam geldi filan allahtan kayım dışardaymış o aldı bizi eve getirdi güya baş başa bir gün geçirioduk:)))
bu arada bana bi bilgi verin küçük yavruya beşikmi alsak mutiye yatakmı alsak kararsız kaldık....
malum ece cikolata delisi ve benim evde yaptıgım pudinglere vs saldırıodu dun markette humananın (alman) 10 aylık uzeri yaptıgı baby pudingleeri gordum aldım cikolatalı ve vanilyalı cok sevdi bende sevindim.. ilave magnezyum ve vitamin ilavelli..bakalım yesin simdilik...sonra kendim yaparım..
bide yangında meyve sıkacagım yanmıstı dun uygunundan bitane meyve sıkacagı aldım bakalım icecekmi sıkmaları..hiç umudum yok ama..
bu kırmızı lekeler bizded tek kolda dün çıktı ama sabah yumurta yedirdikten sonra oldu..takip ettim artmadı ..bugünde yumurta vermedim bakalım..
meltem ece cok sevimli cıkmıs bu fotoda.. bende boyle bi site arıodum ecenin fotolarını efektleyip bastırmak icin..begenemedim baktıklarımı ama bu hosuma gitti
maşallah de nazar değmesinherkese günaydın
hayırlı ramazanlar arkadaşlar,
geçmişe fazla bakamadım ama doruk paşanın doğum gününü duydum doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı ömür versin rabbim.......
öncelikle DERYAM burdaymışsın gökhan acayip değişti sence hayırmı şermi bu durum anlamadım valla benimlee çok ilgilenio şu son 2 haftadır............
dün çarçıya çıktık doğum günü için pastamızı verdik adam şeker hamurunu önermedi joleli olsun bence dedi tmm deki kırmızı olacak sonra börek yemek tatlı için siparişleride verdik ben evde çorba pilav salataları filan yapacağım 26 kişiyiz şuan hepside gelir dedi o gün için oruç tutmayı düşünmüyorum annemle kayınvalidem anca 5te gelecekler yardıma ve ben o saate kadar zaten bitiririm...
neyse alış verişimizide yaptık hadi dedik uzun süredir baş başa bişiler yapmıoruz yemeğe gidelim dedik yemeğe gittik sipariş verdik gökhana tel geldi mikser devrilecek gömüldü die hemen kalktık gökhan sizde gelin araba otorurun çabuk biterse devam ederiz dedi amanınnn bi kittik kamyon remen yattı yataCAK biz arabada sıkıldık musti ağalıo en az 30 adam geldi filan allahtan kayım dışardaymış o aldı bizi eve getirdi güya baş başa bir gün geçirioduk:)))
bu arada bana bi bilgi verin küçük yavruya beşikmi alsak mutiye yatakmı alsak kararsız kaldık....
meltem bu arada bütün gece sizi gördüm rüyamda sahura kalktım yattık tekrar gördüm tam hatırlamıyorum amaa baya uğraştık bişilerle:)))
bu arada dün uyandım 5 çeyrek kala ezan okunuodu bende bu gece 3 te uyandım nede olsa 2 saat var die aslında ramazanda öne alınıomuş ezan 4 okunuomuş neyse yedik dişlerimizi fırçaladık ezan okundu allahatn ben suyumu içmiştim gökhanda içti ama o ben bi sigara daha içerdim die yattı:)) zor yetiştik bu gece yiyip yatacağız 2 de karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?