2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

susuyum dimi deryam tmm sustum
musti şöle söleyim düz taırıyoruz gece bazen uayndığımda odasına gittiğimde ayaklarının yerinde başını buluoz ters dönüo yani teyzesi:))
mustiye yatak al yiğitide mustinin eskisinde yatır nurcum
bende mustiye bişiler düşünüyorum içşin açığı mustiye oda yapmamıştık pervincimmm şu arabalı yataklar varya onun oda takımını düşünüyoruz hem alçakta onların yatakları kendisi inebilir çünkü şimdi kotuğa çıkıp oturup inebilio musti ama gökhanda beşikten yana kaldım valla
maşallah de nazar değmesin
yardımsever kaynana ne diyim

bence mustiye yatak

bismillah
hayır olsun inşallah
anneminde k.valideminde ramazan için okunan mukabeleleri var ondan anca 5 te gelecekler:S
hayır hayır meltemcim kötü bişiler görsem kesin hatırlardım

bitaraftan yavas yavas temizlik yapıorum yorganları yıkadım..perdeleri yıkayım diorum hergun 1 oda yıkasam temizlesem yavas yavas en sona halılar kalır... boyle stressiz daha rahat oluyo

benimde ağır ağır temizliğe başlayasım var..
PERVİN böyle iyi gerçekten ama yardım eden olsada 1 günde bitse o dahada iyi olur tek sefrede hertaraf pırıl pırıl mis oluyor..

nur yiğite cok yatırım yapma cunku mustininkiler ona yeterde artar bile... walla hepimizin cocuklarının eskileriyle 3 cocuk buyur kesin..basbakanı dinlemek gerek :))

deryacım iyiyiz canm saol.
dun bikaç eczaneye sordum fantomalt yokmuş 15 gundur piyasada bulamıyos dediler.
aydın bugunde araştırcak. bakalım

bitaraftan yavas yavas temizlik yapıorum yorganları yıkadım..perdeleri yıkayım diorum hergun 1 oda yıkasam temizlesem yavas yavas en sona halılar kalır... boyle stressiz daha rahat oluyo
en güseli heryer karışmıoda öle oda oda bitince bende doğum gününden sonra temiliğe başlıcam ama ben mecbur kadınla yapacağım o halı yıkıyacak mustinin odanın duvarlarına etiketler yapıştırmıştım ya onları söktüm bazı yerin boyasıda çıktı odayı bayatacağız mecbur bayrama kadar gider bu dipten temizlikte
neyse ben çıkıorum musti uyudu gökhan uyuyor bende uyuyumda zmn geçsin:)) 12 kadın gelecek zaten ozmn kadar bir kestiriyim:)

yeni okulum az önce belli oldu. şükürler olsun ilk tercihim gelmiş :) hayırlı olur inşallah..

oo hadi gozun aydın canım çok sevnidim senin ad ına

allah kavustursun deryacım allah ayırmasın ve de boyle bolgesel ayrılıkların ustesinden gelinir

heh kimse yok
nerdesiniz yav ramazan ilk günden çarptımı...

benim islerim vardı sabahtan yogundum giremedim artık aksama kadar burdayım .)

nur yiğite cok yatırım yapma cunku mustininkiler ona yeterde artar bile... walla hepimizin cocuklarının eskileriyle 3 cocuk buyur kesin..basbakanı dinlemek gerek :))
aynen öle valla canım bi hastane çıkışı aldık bir de kayınvalidem bursaya gezmeye gitmişti 2 takım almış şimdi mustinin küçülenleri yıkıyorum ütüleyim yan dolaba koyuyorum yazık hepsi taze taze duruo onun için hiç bişi almadık bi yatakta kararsızım yani

pervin özledm seni
bizde 3 çocuk yapacas ama afik den sonra kız olursa ona mecbur alcas dimeeeeeeeeeesempatiksalakcinni

derya yardım edenim yokki..temizlikcimde koydeymiş eve baskasınıda sokmak istemiorum acıkcası..o gelene kadar olmazsa yıkanacaklar yıkansında dip koseyi o yapsın

iftara degişik biseyler yapmam lazım kocacıgıma..zaten sahura cokta bisey hazırlayamadım erken bayıldıgım icin... adet oncesi ve suresinde muthis halsizllik oluyo geceleri.. bayılıp gidiorum kankayındanmı kaynaklanıo acaba..

birde su tibet hareketlerini yaptıgımdan beri adetlerim agrısız gecio gercekten etkili..

evet yavaş yavaş en iyisi pervin ama ben cok dağıtıyorum ya yarım günlük iş 2 gün sürüyor nasıl vazgeçeceğim bu huyumdan bilmiyorum.

ne güzel anlatmışsın güli, herkese hayırlı ramazanlar. bu sene bende tutamayanlardanım.

basbakanı dinlemek gerek :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aman pervin yok biz konuştuk ben 35 yaşında filan bir daha isterdim hep bu 2 ci olmadan önce şimdi diyoruz ki bu 2 çocuk bizim ağzımızada çok gözümüzede başka çocukları büyütsün giysileride:)))

gulim bende ozledim seni.. bende 3 yapıcam Allahın izniyle..emrah 2 olsunda gerisine karısmam dio:)) bak onu hiç dusunmemistim sankim benim hepsi kız olcak gibi gelii yada hayalim bu desem yalan olmaz:))

ESRAKO ne yaptınız ece nasıl oldu?

aa evet dr a götürecektin Ece yi

aksam gittim bir heyecan gitmeden evel dr u aradık izindeymis cumartesi kontrolumuz asımız varzaten ama dedim çok arttı ise aksam acile bir hast goturup gostermek gerek yazık rahatsızlık verir falan gittik aaa yokk berke geçen gun kolunda çıkanları gormemis onu diyor
ibirde boynunda karnında minik minik ama resmenisilik onalrı diyormus ay eddim odumu koparttın ya annemlerkızdı oyle birsey olsa biz arar soyleriz sen onun lafı ile ne panik oluyorsundiye annemler berkeyle benkonurusrekn duymamıslar bile berke almıs telefonu içerden geze geze konusmus hey allahım ya dedim sevindim çyok birsey diye
eski çıkanlarda kuçuluyor gibi sinekmi isiriyone bu ara bizim evde sivri sinek dolanmaya basladı pek olmazdı bizim orada aslında gunduz bir ara annemin agzına giriyormus çok guldum .)
aksam ece yi sallarken ben okoluma kondu yatagın içinde oturup sallıyoruzya biz sonra cibinligini çikardım kaldırmıstım salkım sacak rahat olmuyor diye aksam uyudu ece yatagının içindeki koruyucuları elledim sinek falan içerde kalırsa dusunsenize gece boyu yuz yerinden isirir heralde umarım yoktu her yeri bir elledim salladım varsa uçsun diye ve cibinligi kapattım insallah artmaz bugun

pervin zaten artık süt 500 ml yeterli ek gıdaya ağırlık vermek gerek..1 yaşı geçtik ama yemiyorsada süt isityorsada onuda vermeli..

nası yani artık 500 ml yeterli bir yasına kadar degilmiydi o yasından sonra hala gunde 500 ml sut yoksa sayet mama mı vermemiz gerekki ya cumartesi bunuda soracagım

cumartesi ilk kez ece yuruyor olarak dr a gidecek oyun alanına bırakacagız falan keyifli olacak hep beklerkens ıkıntı yasıyorduk sıkılıyordu falan

konuya burdan daldım ben geçmişi okurken sayfalar ilerliyor yetemedim..... evet pervin bende 2 ciyi mutlaka olsun istiyorum hatta hep aklımdan kız geçiyor nedense.....

deryacım iyiyiz canm saol.
dun bikaç eczaneye sordum fantomalt yokmuş 15 gundur piyasada bulamıyos dediler.
aydın bugunde araştırcak. bakalım

guli ibo satınalmacı ya birsuru eczane ile gorusuyor alısveris yapıyor sirkete sormamı istermisin belki bulma imkanı olur ?

ay çok iyi yapmıssın cikartmaları çıkartmakla: 9)) tekerleme gibi oldu çıkartmaları çıkartmak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…