susuyum dimi deryam tmm sustum]
MAŞALLAH NUR anlatıp durma be yavrum..herşey güzel olacak dedik yerimseniben
Bence Mustiye yatak al..2 yaşında büyük yatakta yatırmaya başlayabiliyorsun..tabi çok deli uyuyan bir çocuk değilse..sempatiksalakcinni
bende mustiye bişiler düşünüyorum içşin açığı mustiye oda yapmamıştık pervincimmm şu arabalı yataklar varya onun oda takımını düşünüyoruz hem alçakta onların yatakları kendisi inebilir çünkü şimdi kotuğa çıkıp oturup inebilio musti ama gökhanda beşikten yana kaldım vallamustiye yatak al yiğitide mustinin eskisinde yatır nurcum
anneminde k.valideminde ramazan için okunan mukabeleleri var ondan anca 5 te gelecekler:Smaşallah de nazar değmesin
yardımsever kaynana ne diyim
bence mustiye yatak
bismillah
hayır olsun inşallah
en güseli heryer karışmıoda öle oda oda bitince bende doğum gününden sonra temiliğe başlıcam ama ben mecbur kadınla yapacağım o halı yıkıyacak mustinin odanın duvarlarına etiketler yapıştırmıştım ya onları söktüm bazı yerin boyasıda çıktı odayı bayatacağız mecbur bayrama kadar gider bu dipten temizliktebitaraftan yavas yavas temizlik yapıorum yorganları yıkadım..perdeleri yıkayım diorum hergun 1 oda yıkasam temizlesem yavas yavas en sona halılar kalır... boyle stressiz daha rahat oluyo
yeni okulum az önce belli oldu. şükürler olsun ilk tercihim gelmiş :) hayırlı olur inşallah..
bu saatte burdayım çünkü içim yanıyor..
ne çabukta geçti zaman ve ayrılık günü saati yine geldi çattı..Aslan parçaları yiğenlerim bu gün dönüyorlar..az önce bizdeydiler sabah 6da uçacaklar eşim görevde olduğu için ben yanlarına gidemedim onlar beni görmeye geldiler.yanıma gelene kadar ağladım..yanımdaykense çok mutlu göründüm..üzülmesinler diye..şimdide ağlıyorum hiç uykum yok ayrılık ne zor ..hep neşeli sohbet ettik bir yanları heyecanlı bir yanları ise mahzun..yavrularım benim güle gidin ..sizlerle paylaşmak istedim..rahatlarım diye ama içim iyice acıdı..en iyisi uyumaya çalışayım..(
heh kimse yok
nerdesiniz yav ramazan ilk günden çarptımı...
aynen öle valla canım bi hastane çıkışı aldık bir de kayınvalidem bursaya gezmeye gitmişti 2 takım almış şimdi mustinin küçülenleri yıkıyorum ütüleyim yan dolaba koyuyorum yazık hepsi taze taze duruo onun için hiç bişi almadık bi yatakta kararsızım yaninur yiğite cok yatırım yapma cunku mustininkiler ona yeterde artar bile... walla hepimizin cocuklarının eskileriyle 3 cocuk buyur kesin..basbakanı dinlemek gerek :))
bitaraftan yavas yavas temizlik yapıorum yorganları yıkadım..perdeleri yıkayım diorum hergun 1 oda yıkasam temizlesem yavas yavas en sona halılar kalır... boyle stressiz daha rahat oluyo
günaydın.
herkese hayırlı ramazanlar...
Allah kolaylık versin oruç tutan herkese. özellikle dışarda çalışanlara. gerçekden zor bir nefis terbiyesi.. mutlaka mukafatı kat kat olacakdır ..
Ramazan benim için bereket demek huzur demeke paylaşmak demek yoksulun açın halini anlamak demek.
elimizdeki her nimete şükretmek demek...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aman pervin yok biz konuştuk ben 35 yaşında filan bir daha isterdim hep bu 2 ci olmadan önce şimdi diyoruz ki bu 2 çocuk bizim ağzımızada çok gözümüzede başka çocukları büyütsün giysileride:)))basbakanı dinlemek gerek :))
ESRAKO ne yaptınız ece nasıl oldu?
aa evet dr a götürecektin Ece yi
pervin zaten artık süt 500 ml yeterli ek gıdaya ağırlık vermek gerek..1 yaşı geçtik ama yemiyorsada süt isityorsada onuda vermeli..
deryacım iyiyiz canm saol.
dun bikaç eczaneye sordum fantomalt yokmuş 15 gundur piyasada bulamıyos dediler.
aydın bugunde araştırcak. bakalım
en güseli heryer karışmıoda öle oda oda bitince bende doğum gününden sonra temiliğe başlıcam ama ben mecbur kadınla yapacağım o halı yıkıyacak mustinin odanın duvarlarına etiketler yapıştırmıştım ya onları söktüm bazı yerin boyasıda çıktı odayı bayatacağız mecbur bayrama kadar gider bu dipten temizlikte
neyse ben çıkıorum musti uyudu gökhan uyuyor bende uyuyumda zmn geçsin:)) 12 kadın gelecek zaten ozmn kadar bir kestiriyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?