2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy pervin tibet hareketleri nelermiş yavv bide onları yapayım bakalım.
callen teyzeden sonra.
ramazan bitsinde hayırlısıyla

bu arada memelere çözüm buldum.
yeni inciden bi minimizer aldım tel destekli resmen toparladı küçüldü ayy kendime ayrı bi güvenim geldi yaff neydi öyle kocaman kocamann

herkeze hayırlı Ramazanlar.oldum olası cok severım Ramazanı,bereket bolluk şükür zamanı bana görede.tek sıkıntı yaza denk gelmıs olması ve susuzluk.onada Rabbım yardım eder inş

bi ekleyemedım seker hamurlu pastamı.benımkı bıraz kötü oldu sıcakta fane bayıldı Esranınkının yanında sönuk kalcak ama Şevval uyanmassa eklıycem bı kac foto

mustiyi yerine yatırdım gözlerini açtıkı bugün 7 de uyandı tekrar ayağımda dalacak gibi amaa bilemicem:S

nur yiğite cok yatırım yapma cunku mustininkiler ona yeterde artar bile... walla hepimizin cocuklarının eskileriyle 3 cocuk buyur kesin..basbakanı dinlemek gerek :))
bizde 3 istiyorduk,hoş Hakan hala 3 dio ama benım cesaret kırıldı valla.2 yeter dıorum şimdilik :))
canım hayırlısıyla kavusun inş.tek sorun yol mesafesı olsun.

be kadın ne dıyım sana.gecenın bu saatınde dolabı bosalttın öylemı yanı.ayakta alkıslıyorum senı.benım mutfak tepetaklak olsa gecenın bı yarısı hayatta uykumdan feragat edıpte yapamam:kedi: cok mu tembelım neyım bılmıyomkı

Nurcum bencede Mustiye yatak al.zaten buyudu.yatagın yanlarına koruyucu takılıyo yada buyuyen yataklar oluyo.Mustıye uygun bıse al cunku artık 2 yasından sonra sıgamıyorlar yataga.Şevval suan bıle dönüp duruyo gece yatagında,resmen dar gelıyo yanı :))

henüz asırı bı aclık veya susuzluk cekmıyorum,bakalım ilerleyen saatlerde nolcek.Şevval sabahtan berı 2 posta emdı 2 gögsümüde ,şimdi uyuyo bırde öglen uyukusu için indircek.bakalım durum ne olcak

off canım emzirirken nasıl tutacaksın, utanıyorum kendimden ama ülser peşimi bırakmıyor. tutar mıyım tutamaz mıyım derken birkaç gündür yaşadığım sıkıntılar yüzünden akşam cok ağrıdı kabus geri döndü sanırım cesaret edemedim.

meltem dogum gunu resimlerinizi begendim maşallah eceye.
sağol Gülicim

pervin özledm seni
bizde 3 çocuk yapacas ama afik den sonra kız olursa ona mecbur alcas dimeeeeeeeeeesempatiksalakcinni

tebrikler
bana 1 bebek yetecek
2.ciye bakıcı baksın istemiyorum
gulim bende ozledim seni.. bende 3 yapıcam Allahın izniyle..emrah 2 olsunda gerisine karısmam dio:)) bak onu hiç dusunmemistim sankim benim hepsi kız olcak gibi gelii yada hayalim bu desem yalan olmaz:))

saygıyla eğiliyorum önünüzde

ohhh şükür birşey yokmuş
tamamen yürüyor yani Ece maşallah

bekliyoss

sağlık sorunları olunca tutmak vücuduna işkence olur

bu arada öğle arası foto çekttirmeye gidiyorum biyometrik olanından pasaport için

evet meltem tamamen yuruyor canım 11 aylıktı bıraktı emeklemeyi birtek kapı esiginden falan geçemeyeceğini dusunurse dusmekten korkuyor ozaman orayı emekleme pozisyonunda geçiyor onun harici hiç oturmuyor surekli geziniyor

hamuru için bı dunya ugrastıgım pastam,istedıgım gıbı olmadı

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

buda bıtmış hali

[/URL][/IMG]

seker hamurlu kurabıyeler

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
buda dogum günü kızı

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
o gun foto makınamızın azızlıgıne ugramıstık,bı türlü hıc bı pil calıstırmadı.hep telle cektık.cogu eşimin tlfnunda,mum falan üflerken var aama benım halım ev halı yanı müsait degıl resımlerde :)) sıcakta sırf resım için bıle olsa gıdıp uygun ,kapalı bıseler gıyemedım :)) ayıklarsam aradan onlarıda eklerım

saol Gülizcim,ama ben daha öncede yapmıstım seker hamurlu pasta ve şahane olmustu ilk denemeye göre.fakat cok fazla seker hamuru tadı oldugundan pek sevmemıstım.bunu aklımca ince actım,tadı az gelsın dıe fakat unuttgum bıse vardı ve o gun hava felaket sıcaktı.hem ince hem sıcak hemde kremanın üstünde oldugundan mayıstıda mayıstı hamur pastanın üstünde

MİNİKİM çok güzel olmuş pasta ellerine sağlık daha en olsun.. bence çok özel bi pasta anne emeği sevgisi var.... şevvalde büyümüş maşallah...

saol Sİbelcim :1hug: gercekten cokca emek ama bolca sevgi var pastamda :))) seneye daha ıyısı olur inş,bu sene pek bıse yapmadım kendı aramızda babane anane hala 2 teyze bıde bızdık.

saol Sİbelcim :1hug: gercekten cokca emek ama bolca sevgi var pastamda :))) seneye daha ıyısı olur inş,bu sene pek bıse yapmadım kendı aramızda babane anane hala 2 teyze bıde bızdık.

yani seneye daha güzellerini göreceğimizden eminim senden..... daha ne olsun önemli olan kişi sayısı değilki ağız tadıyla mutlu bi gün geçirmek.... bizimde misafirler gelmeseydi bizimde aile arasında olacaktı zaten çok akrabamız çevremiz yok.......seneye bizde tam tersi daha az kişiyle kutlayacağız.....

sibelim birde cok akrabanız olsaydı daha kaç düğüne gidecektin acaba :))

sibelim birde cok akrabanız olsaydı daha kaç düğüne gidecektin acaba :))

gülizim doğru diyon ama..... akraba var akraba var görüşmek zorunda olduklarımız var düğünde bayramda mecburi olarak.... ama böyle güzel bi günde sadece iyi anlaştığımız sevdiğimiz insanlarla birlikte o günü kutlamak istediğimizden geriye pek kimse kalmıyornaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…