kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bencede ii ldu çok klbalık duruoduay çok iyi yapmıssın cikartmaları çıkartmakla: 9)) tekerleme gibi oldu çıkartmaları çıkartmak:))
bizde 3 istiyorduk,hoş Hakan hala 3 dio ama benım cesaret kırıldı valla.2 yeter dıorum şimdilik :))nur yiğite cok yatırım yapma cunku mustininkiler ona yeterde artar bile... walla hepimizin cocuklarının eskileriyle 3 cocuk buyur kesin..basbakanı dinlemek gerek :))
canım hayırlısıyla kavusun inş.tek sorun yol mesafesı olsun.bu saatte burdayım çünkü içim yanıyor..
ne çabukta geçti zaman ve ayrılık günü saati yine geldi çattı..Aslan parçaları yiğenlerim bu gün dönüyorlar..az önce bizdeydiler sabah 6da uçacaklar eşim görevde olduğu için ben yanlarına gidemedim onlar beni görmeye geldiler.yanıma gelene kadar ağladım..yanımdaykense çok mutlu göründüm..üzülmesinler diye..şimdide ağlıyorum hiç uykum yok ayrılık ne zor ..hep neşeli sohbet ettik bir yanları heyecanlı bir yanları ise mahzun..yavrularım benim güle gidin ..sizlerle paylaşmak istedim..rahatlarım diye ama içim iyice acıdı..en iyisi uyumaya çalışayım..(
buzdolabını indirdim için dışını temizledim
kırmızı biber aldım difirz için kilosu 1 tlye 5 kg aldım minik minik doğradım attım kışa yahoşun çorbasına katmak için
yoruldum çook yoruldum
pişiklerim azdı yine bi zayıflasamda kurtulsam şu pişiklerden hamilelikten hatıra kaldılar bana
uyusammı uyumasammı bilemedim bir saat sonra sahur için kalkacağım tekrar pöfff
sağol Gülicimmeltem dogum gunu resimlerinizi begendim maşallah eceye.
pervin özledm seni
bizde 3 çocuk yapacas ama afik den sonra kız olursa ona mecbur alcas dimeeeeeeeeeesempatiksalakcinni
gulim bende ozledim seni.. bende 3 yapıcam Allahın izniyle..emrah 2 olsunda gerisine karısmam dio:)) bak onu hiç dusunmemistim sankim benim hepsi kız olcak gibi gelii yada hayalim bu desem yalan olmaz:))
aksam gittim bir heyecan gitmeden evel dr u aradık izindeymis cumartesi kontrolumuz asımız varzaten ama dedim çok arttı ise aksam acile bir hast goturup gostermek gerek yazık rahatsızlık verir falan gittik aaa yokk berke geçen gun kolunda çıkanları gormemis onu diyor
ibirde boynunda karnında minik minik ama resmenisilik onalrı diyormus ay eddim odumu koparttın ya annemlerkızdı oyle birsey olsa biz arar soyleriz sen onun lafı ile ne panik oluyorsundiye annemler berkeyle benkonurusrekn duymamıslar bile berke almıs telefonu içerden geze geze konusmus hey allahım ya dedim sevindim çyok birsey diye
eski çıkanlarda kuçuluyor gibi sinekmi isiriyone bu ara bizim evde sivri sinek dolanmaya basladı pek olmazdı bizim orada aslında gunduz bir ara annemin agzına giriyormus çok guldum .)
aksam ece yi sallarken ben okoluma kondu yatagın içinde oturup sallıyoruzya biz sonra cibinligini çikardım kaldırmıstım salkım sacak rahat olmuyor diye aksam uyudu ece yatagının içindeki koruyucuları elledim sinek falan içerde kalırsa dusunsenize gece boyu yuz yerinden isirir heralde umarım yoktu her yeri bir elledim salladım varsa uçsun diye ve cibinligi kapattım insallah artmaz bugun
nası yani artık 500 ml yeterli bir yasına kadar degilmiydi o yasından sonra hala gunde 500 ml sut yoksa sayet mama mı vermemiz gerekki ya cumartesi bunuda soracagım
cumartesi ilk kez ece yuruyor olarak dr a gidecek oyun alanına bırakacagız falan keyifli olacak hep beklerkens ıkıntı yasıyorduk sıkılıyordu falan
herkeze hayırlı Ramazanlar.oldum olası cok severım Ramazanı,bereket bolluk şükür zamanı bana görede.tek sıkıntı yaza denk gelmıs olması ve susuzluk.onada Rabbım yardım eder inş
bi ekleyemedım seker hamurlu pastamı.benımkı bıraz kötü oldu sıcakta fane bayıldı Esranınkının yanında sönuk kalcak ama Şevval uyanmassa eklıycem bı kac foto
off canım emzirirken nasıl tutacaksın, utanıyorum kendimden ama ülser peşimi bırakmıyor. tutar mıyım tutamaz mıyım derken birkaç gündür yaşadığım sıkıntılar yüzünden akşam cok ağrıdı kabus geri döndü sanırım cesaret edemedim.
saol Sİbelcim :1hug: gercekten cokca emek ama bolca sevgi var pastamda :))) seneye daha ıyısı olur inş,bu sene pek bıse yapmadım kendı aramızda babane anane hala 2 teyze bıde bızdık.
yani seneye daha güzellerini göreceğimizden eminim senden..... daha ne olsun önemli olan kişi sayısı değilki ağız tadıyla mutlu bi gün geçirmek.... bizimde misafirler gelmeseydi bizimde aile arasında olacaktı zaten çok akrabamız çevremiz yok.......seneye bizde tam tersi daha az kişiyle kutlayacağız.....
sibelim birde cok akrabanız olsaydı daha kaç düğüne gidecektin acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?