2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yirim senin açıklamanı :))

dün Koruk un doğım gununde idik.. oldukca kalabalık idi.. Koruk sevgi manyağı olmustu.. :))

Burcu nun pastası geceleri kadar renkli değildi ama yine de ilk denemeye göre veri gud tu :))))

evo hani kuzey in partti resimleri :) eklesene canım face yada buraya merak ediyoz biz çok :)

gel bacım gel yeterki atlayarak sen gel o kahkahan yeter senin beahhŞeniz

canım arkadasım benım.. tesekkur ederım.. ne mutlu bana.

evo hani kuzey in partti resimleri :) eklesene canım face yada buraya merak ediyoz biz çok :)

fotoları yukleyecegım kuzu.. bugun söz eklerım..

kardesım bugun askere gıdıyor.. aksama ucagı var.. bırazdan ben de olacaklar..

bı ara yuklemeye calısırım..

Nereye gidiyor evrim belli mi? sağ salim gidip gelsin hayırlısıyla, askere gidenleri duydukça içim cız ediyor acıyorum resmen. oğlumu askere yollamayacağım ben bu düzen değişmezse.

saglık sorunun varsa nıye ezıyet edıceksınkı kendıne.saglık olsun

:)) hayır yanı onu demek istemedım kalabalıktan degıl şöle arladaslar arasında olsun falan dıe.çünkü liseden arkadas grubumda nerdeyse hepimizn bebıklerı aynmı zamanda oldu.en buyuk Şevval sayılır.diğer 4ü 3ayla 9 ay arasında.busene degılde seneye daha buyumuş olurlar ve daha güzel olure dıe dedım.hepsı gezınırken.dogum gunu dedıgın azcık coluklu cocuklu olmalı,buyukler olunca tadı cıkmaz dıe

TUBA,

Yazamadan gecemedım.. pasta sahane olmus.. cok guzel gorunuyordu.. ellerine sağlık..

mutfaktan döndüm bunu yazmak ıcın :)))

Nereye gidiyor evrim belli mi? sağ salim gidip gelsin hayırlısıyla, askere gidenleri duydukça içim cız ediyor acıyorum resmen. oğlumu askere yollamayacağım ben bu düzen değişmezse.

giresun jandarma.. kısa dönem..

savaşa gönderir gibi tedirginim.. ama asla belli etmıyorum..

Rabbim Onu bize bagıslasın.. uzun bir ömrü, bir süür planı, onu bekleyen bir sevdıgı var.. Rabbim O nu bize bağışlasın.. bize bağışlasın..

Cülüzüm..

Sen yanmasan.. ben yanmasam.. nası cıkacak karanlıklar aydınlıga..

ama işte işin ucunda evlat olunca.. yemişim diyorsun tüm değerleri..

kurabıye resmımızıde ekledım yukarıya.bıde işte börek pogaca salata ve ayrıyetten bı pastamız daha vardı.guzel bı gun oldu ilk baslarda Şevval mızırdansada sonradan acıldı ve aglamadan bıtırdık dogum gunu faslımızı

EVRİMM hayırlısıyla gidip gelsin kardeşin inşallah..... allah kavuştursun.... rabbim bütün askerlerimizi korusun onlar varki biz şuan rahat uyuyabiliyoruz..... 3-5 çapulcunun kanlı pis oyununa alet etmesin kazdıkları o kuyularda yine kendileri geberecekler...

dün Koruk un doğım gununde idik.. oldukca kalabalık idi.. Koruk sevgi manyağı olmustu.. :))

Burcu nun pastası geceleri kadar renkli değildi ama yine de ilk denemeye göre veri gud tu :))))

cok fenasın kaydirigubbakcemile3 neyse hem Burcudan hemde sizden foto beklıyoruz.ben göremedım sızın pastanızı.ekleyıp keklemıssın ama heerkezızemuszemus

bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..

AMİN HAYIRLI GİDİP GELSİN..Planlarınıda yapmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…