gülizim doğru diyon ama..... akraba var akraba var görüşmek zorunda olduklarımız var düğünde bayramda mecburi olarak.... ama böyle güzel bi günde sadece iyi anlaştığımız sevdiğimiz insanlarla birlikte o günü kutlamak istediğimizden geriye pek kimse kalmıyornaniknanik
sibelim birde cok akrabanız olsaydı daha kaç düğüne gidecektin acaba :))
yirim senin açıklamanı :))
konuya kahkaha atarak girmek istiyorum kaydirigubbakcemile3
haketen ha..
çok tatlısın Cülüzüm..
gel bacım gel yeterki atlayarak sen gel o kahkahan yeter senin beahhŞeniz
evo hani kuzey in partti resimleri :) eklesene canım face yada buraya merak ediyoz biz çok :)
saglık sorunun varsa nıye ezıyet edıceksınkı kendıne.saglık olsunoff canım emzirirken nasıl tutacaksın, utanıyorum kendimden ama ülser peşimi bırakmıyor. tutar mıyım tutamaz mıyım derken birkaç gündür yaşadığım sıkıntılar yüzünden akşam cok ağrıdı kabus geri döndü sanırım cesaret edemedim.
yani seneye daha güzellerini göreceğimizden eminim senden..... daha ne olsun önemli olan kişi sayısı değilki ağız tadıyla mutlu bi gün geçirmek.... bizimde misafirler gelmeseydi bizimde aile arasında olacaktı zaten çok akrabamız çevremiz yok.......seneye bizde tam tersi daha az kişiyle kutlayacağız.....
Nereye gidiyor evrim belli mi? sağ salim gidip gelsin hayırlısıyla, askere gidenleri duydukça içim cız ediyor acıyorum resmen. oğlumu askere yollamayacağım ben bu düzen değişmezse.
TUBA,
Yazamadan gecemedım.. pasta sahane olmus.. cok guzel gorunuyordu.. ellerine sağlık..
mutfaktan döndüm bunu yazmak ıcın :)))
dün Koruk un doğım gununde idik.. oldukca kalabalık idi.. Koruk sevgi manyağı olmustu.. :))
Burcu nun pastası geceleri kadar renkli değildi ama yine de ilk denemeye göre veri gud tu :))))
giresun jandarma.. kısa dönem..
savaşa gönderir gibi tedirginim.. ama asla belli etmıyorum..
Rabbim Onu bize bagıslasın.. uzun bir ömrü, bir süür planı, onu bekleyen bir sevdıgı var.. Rabbim O nu bize bağışlasın.. bize bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?