bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..
DERYAM hayırdır canım anlatmak istersen belki bi yardımımız dokunur.... seni hiç bu kadar gergin görmemiştim.....
.herneyse canını sıkan, boşver.kendıne evıne cocuklarına olur olan.tez zamanda sakınlesmen dılegıyle.sen bunu üstesındende gelırsın Deryacım
deryam sıkma canını, patlaman gerekiyosa patla sakinleşirsin sonra zaten. hep sus sus nereye kadar. nedir mevzu bilmiyorum ama bu mübarek günde canını sıkanlar Allah'a havale artık
tünaydın hanımlar
sabah oğluşu burda başka bir doktora götürdük vücudundaki kırmızılıklar için. bu sefer tavsiye ile özel bi hastaneye gittik. ama ben bu doktoru da pek beğenmedim doğrusubi losyon verdi ve bir de alerji şurubu. bi de zaman zaman ağız kokusu oluyo dedi. bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. ama ben şimdilik onu vermeyi düşünmüyorum. losyonda iki yaş altı kullanmamalı yada doktor kontrolü filan diyor. bir sürü de uyarı yazmış yani tedirgin oldum ama sürdüm bakalım. her akşam banyo yaptır dedi. boy kilo iyi dedi. ama bana zayıf geliyor yiğit yaa. bi kilo verdi zaten. üç dört ay önceki kilosuna döndü diyebilirim.
allah kavuştursun deryacım. ayrılıkların her türlüsü çok zor oluyor. annemlerde yiğitten öyle zor ayrıldılar kibu saatte burdayım çünkü içim yanıyor..
ne çabukta geçti zaman ve ayrılık günü saati yine geldi çattı..Aslan parçaları yiğenlerim bu gün dönüyorlar..az önce bizdeydiler sabah 6da uçacaklar eşim görevde olduğu için ben yanlarına gidemedim onlar beni görmeye geldiler.yanıma gelene kadar ağladım..yanımdaykense çok mutlu göründüm..üzülmesinler diye..şimdide ağlıyorum hiç uykum yok ayrılık ne zor ..hep neşeli sohbet ettik bir yanları heyecanlı bir yanları ise mahzun..yavrularım benim güle gidin ..sizlerle paylaşmak istedim..rahatlarım diye ama içim iyice acıdı..en iyisi uyumaya çalışayım..(
çok teşekkür ederim canım.inşallah meltemcim. ben de çok isterim seninle tanışmayı..istanbula gelirsek. seni de beklerim adapazarına. ya da izmete geçerken filan uğranıyorsa filan yani mutlaka beklerim. iki gündür bizde daha rahat uyuyoruz yiğiti araya çıkartınca. sivrisinek ilacını takabiliyoruz artık şükür :) diş konusunda inşallah doktor iyidir. nasıldır bilmiyorum. daha buraları pek tanımıyorum malum. diş hastanesine gittim işte rastgele. iyi çıkar umarım..vallahi çok sevindim
İstanbula gelirsen seninle mutlaka tanışmak isterim Fatmacım
benim de arada yolum İzmit e düşüyor ağabeyim orda yaşıyor inş görüşmek kısmet olur
yatmadan antreyi camları açıp soğutursan belki daha güzel uyur
hiç korkma dr iyiyse problem yok ben 4 tane 20 lik dişinin hepsini çektirdim de
ay ben bayıldım bu fotoya. maşallah eceye.sağol canım
[/url][/IMG]
teşekkür ederim esracım.oo hadi gozun aydın canım çok sevnidim senin ad ına
evrim ben kaçırdım ya kim gidiyor askere? giresun iyi sanki. hem kısa dönemmiş. üzülme. inşallah sağ salim gideer gelir. tedirgin olmakta da çok haklısın. ne hale getirdiler insanları yaa...giresun jandarma.. kısa dönem..
savaşa gönderir gibi tedirginim.. ama asla belli etmıyorum..
Rabbim Onu bize bagıslasın.. uzun bir ömrü, bir süür planı, onu bekleyen bir sevdıgı var.. Rabbim O nu bize bağışlasın.. bize bağışlasın..
canım noldu? inşallah toparlarsın biran önce. ne yapınca deşarj oluyorsan onu yap bakalım.bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..
önce tayinin hayırlı olsun okulun belli olmuş çok sevindim..
yiğit kuşada geçmiş olsun..ilk tedavi sık banyo ve bence kullan ilaçlarını..boy uzaması büyümede kriter alınır o iyiyse takma kışa toparlar..kolay değil taşınma yer değişikliği bebeklerde örseleniyor..
evet meltem tamamen yuruyor canım 11 aylıktı bıraktı emeklemeyi birtek kapı esiginden falan geçemeyeceğini dusunurse dusmekten korkuyor ozaman orayı emekleme pozisyonunda geçiyor onun harici hiç oturmuyor surekli geziniyor
saol Gülizcim,ama ben daha öncede yapmıstım seker hamurlu pasta ve şahane olmustu ilk denemeye göre.fakat cok fazla seker hamuru tadı oldugundan pek sevmemıstım.bunu aklımca ince actım,tadı az gelsın dıe fakat unuttgum bıse vardı ve o gun hava felaket sıcaktı.hem ince hem sıcak hemde kremanın üstünde oldugundan mayıstıda mayıstı hamur pastanın üstünde
dün Koruk un doğım gununde idik.. oldukca kalabalık idi.. Koruk sevgi manyağı olmustu.. :))
Burcu nun pastası geceleri kadar renkli değildi ama yine de ilk denemeye göre veri gud tu :))))
saglık sorunun varsa nıye ezıyet edıceksınkı kendıne.saglık olsun
:)) hayır yanı onu demek istemedım kalabalıktan degıl şöle arladaslar arasında olsun falan dıe.çünkü liseden arkadas grubumda nerdeyse hepimizn bebıklerı aynmı zamanda oldu.en buyuk Şevval sayılır.diğer 4ü 3ayla 9 ay arasında.busene degılde seneye daha buyumuş olurlar ve daha güzel olure dıe dedım.hepsı gezınırken.dogum gunu dedıgın azcık coluklu cocuklu olmalı,buyukler olunca tadı cıkmaz dıe
amin hayırlısıyla gitsin gelsin sağlıklagiresun jandarma.. kısa dönem..
savaşa gönderir gibi tedirginim.. ama asla belli etmıyorum..
Rabbim Onu bize bagıslasın.. uzun bir ömrü, bir süür planı, onu bekleyen bir sevdıgı var.. Rabbim O nu bize bağışlasın.. bize bağışlasın..
bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..
tünaydın hanımlar
sabah oğluşu burda başka bir doktora götürdük vücudundaki kırmızılıklar için. bu sefer tavsiye ile özel bi hastaneye gittik. ama ben bu doktoru da pek beğenmedim doğrusubi losyon verdi ve bir de alerji şurubu. bi de zaman zaman ağız kokusu oluyo dedi. bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. ama ben şimdilik onu vermeyi düşünmüyorum. losyonda iki yaş altı kullanmamalı yada doktor kontrolü filan diyor. bir sürü de uyarı yazmış yani tedirgin oldum ama sürdüm bakalım. her akşam banyo yaptır dedi. boy kilo iyi dedi. ama bana zayıf geliyor yiğit yaa. bi kilo verdi zaten. üç dört ay önceki kilosuna döndü diyebilirim.
tşkler deryacım. boy iyi şükür. o zaman dert etmiyim. yer değişikliğinden çok etkilendi. daha da bitmedi yolculuklar. ankaraya gideceğiz. kütahyaya da offf..
evrimim Allah kavustursun sagsalim gidip gelsin yakısıklı kardesin canım...
deryam regl oncesi gerginlikmi...
tubiş sevvalde pastada arikaaaaaa , masallahh canım size
vitamin işini yazmayı unuttum arkadaşlar bu arada. doktor sordu devit kullanıyor musun diye. evet dedim. arada aksasa da.. bir de evde minadex var ama onu vermiyorum napmamı önerirsiniz diye sordum. o zaman deviti kes minadex ver dedi. ben bir çay kaşığı veriyorum dedim. hayır bir tatlı kaşığı ver dedi. bu konuda fikriniz nedir acaba? veren var mı ve ne kadar veriyorsunuz? başka marka veren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?