2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam sıkma canını, patlaman gerekiyosa patla sakinleşirsin sonra zaten. hep sus sus nereye kadar. nedir mevzu bilmiyorum ama bu mübarek günde canını sıkanlar Allah'a havale artık

bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..

.herneyse canını sıkan, boşver.kendıne evıne cocuklarına olur olan.tez zamanda sakınlesmen dılegıyle.sen bunu üstesındende gelırsın Deryacım

DERYAM hayırdır canım anlatmak istersen belki bi yardımımız dokunur.... seni hiç bu kadar gergin görmemiştim.....

tünaydın hanımlar
sabah oğluşu burda başka bir doktora götürdük vücudundaki kırmızılıklar için. bu sefer tavsiye ile özel bi hastaneye gittik. ama ben bu doktoru da pek beğenmedim doğrusu bi losyon verdi ve bir de alerji şurubu. bi de zaman zaman ağız kokusu oluyo dedi. bağırsak düzenleyici bir şurup verdi. ama ben şimdilik onu vermeyi düşünmüyorum. losyonda iki yaş altı kullanmamalı yada doktor kontrolü filan diyor. bir sürü de uyarı yazmış yani tedirgin oldum ama sürdüm bakalım. her akşam banyo yaptır dedi. boy kilo iyi dedi. ama bana zayıf geliyor yiğit yaa. bi kilo verdi zaten. üç dört ay önceki kilosuna döndü diyebilirim.

DERYAM hayırdır canım anlatmak istersen belki bi yardımımız dokunur.... seni hiç bu kadar gergin görmemiştim.....

.herneyse canını sıkan, boşver.kendıne evıne cocuklarına olur olan.tez zamanda sakınlesmen dılegıyle.sen bunu üstesındende gelırsın Deryacım

deryam sıkma canını, patlaman gerekiyosa patla sakinleşirsin sonra zaten. hep sus sus nereye kadar. nedir mevzu bilmiyorum ama bu mübarek günde canını sıkanlar Allah'a havale artık

canlarım teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3
zaten patlamaya hazır bomba gibiyim ..heran herşey olabilir hak edene hak ettiği gibi davranmalı..alsanaalsanasmile

önce tayinin hayırlı olsun okulun belli olmuş çok sevindim..
yiğit kuşada geçmiş olsun..ilk tedavi sık banyo ve bence kullan ilaçlarını..boy uzaması büyümede kriter alınır o iyiyse takma kışa toparlar..kolay değil taşınma yer değişikliği bebeklerde örseleniyor..

allah kavuştursun deryacım. ayrılıkların her türlüsü çok zor oluyor. annemlerde yiğitten öyle zor ayrıldılar ki
çok teşekkür ederim canım.inşallah meltemcim. ben de çok isterim seninle tanışmayı..istanbula gelirsek. seni de beklerim adapazarına. ya da izmete geçerken filan uğranıyorsa filan yani mutlaka beklerim. iki gündür bizde daha rahat uyuyoruz yiğiti araya çıkartınca. sivrisinek ilacını takabiliyoruz artık şükür :) diş konusunda inşallah doktor iyidir. nasıldır bilmiyorum. daha buraları pek tanımıyorum malum. diş hastanesine gittim işte rastgele. iyi çıkar umarım..
sağol canım

[/url][/IMG]
ay ben bayıldım bu fotoya. maşallah eceye.
oo hadi gozun aydın canım çok sevnidim senin ad ına
teşekkür ederim esracım.
evrim ben kaçırdım ya kim gidiyor askere? giresun iyi sanki. hem kısa dönemmiş. üzülme. inşallah sağ salim gideer gelir. tedirgin olmakta da çok haklısın. ne hale getirdiler insanları yaa...
bugün gerginim çatlyorum resmen sinirden ne yaptıysam sakinleşemedim..tabi beni zıvandan çıkaran işeyler var çevremde sebeb o ama kendimi sakinleştirmem gerek..kendimdne çok çevremdekiler için önemli bu..
canım noldu? inşallah toparlarsın biran önce. ne yapınca deşarj oluyorsan onu yap bakalım.

glzfb sizin davetiyede çok iyi düşünülmüş yıllarca saklayabileceğin güzel bir anı..seneye istediğin gibi bir doğum günü yaparsın..

minik tuba, kuzuşun pek tatlı çıkmış maşallah. bence pasta da harika görünüyor.

tşkler deryacım. boy iyi şükür. o zaman dert etmiyim. yer değişikliğinden çok etkilendi. daha da bitmedi yolculuklar. ankaraya gideceğiz. kütahyaya da offf..

nur nasılsın? mesajlarını gördüm de içimden geçirdim. yani diyorum bir sene kal kal yozgatta seninle görüşüp tanışamadan dön. neyse.. keşke görüşebilseydik. yatak konusunda fikrim yok doğrusu benim. bi araştır bakalım. tabi mustiye alıp yiğite eskisini vermek mantıklı :) bu arada ismini yiğit koyma konusunda kararlı mısın? yiğitler çok afacan oluyor da :) tecrübe ile sabit :) geçenlerde ankarada eşimin bi akrabasının bebeği oldu onu görmeye gitmiştik. adı görken. bi uslu maşallah. bizde hamile kalmadan önce erkek olursa görkem mi koysak diye konuşmuştuk eşimle. sonra hamile kalınca yiğite karar kıldık. eşim diyor ki görkem mi koysaydık :) uslu uslu görünce..

herkesin ramazan ayı mübarek olsun. sanırım ben oruç tutamayacağım. geçen ramazan da gitmişti. hayatımda ikinci kez olacak içim hiç rahat değil doğrusu ama yiğitle dayanmak çok zor. sabah en geç 7 de uyanıyor.

evrimim Allah kavustursun sagsalim gidip gelsin yakısıklı kardesin canım...

deryam regl oncesi gerginlikmi...

tubiş sevvalde pastada arikaaaaaa , masallahh canım size

vitamin işini yazmayı unuttum arkadaşlar bu arada. doktor sordu devit kullanıyor musun diye. evet dedim. arada aksasa da.. bir de evde minadex var ama onu vermiyorum napmamı önerirsiniz diye sordum. o zaman deviti kes minadex ver dedi. ben bir çay kaşığı veriyorum dedim. hayır bir tatlı kaşığı ver dedi. bu konuda fikriniz nedir acaba? veren var mı ve ne kadar veriyorsunuz? başka marka veren var mı?

aman ne güzel maşallah

bence hazır almaktan daha güzel olmuş emek var ortada sonuçta
ama Şevval e bayıldım kıpır kıpır ve güleryüzlü
dün Koruk un doğım gununde idik.. oldukca kalabalık idi.. Koruk sevgi manyağı olmustu.. :))

Burcu nun pastası geceleri kadar renkli değildi ama yine de ilk denemeye göre veri gud tu :))))

fotooo beklemedeyim

bizde de hep büyükler vardı
seneye ist lu hatunlar güzel çayır çimen bir mekanda toplu kutlayalım mesela ağustos 15 de hem bebeklerde kaynaşır
anneeler babalarda tanışır muhabbet eder

amin hayırlısıyla gitsin gelsin sağlıkla

uyku beni sakinleştirir uyabileceksen dene sen de

boy kilo iyi dediyse dr doğrudur sıkma canını

tşkler deryacım. boy iyi şükür. o zaman dert etmiyim. yer değişikliğinden çok etkilendi. daha da bitmedi yolculuklar. ankaraya gideceğiz. kütahyaya da offf..

oyy yiğit kuşun yolculukları devam

PERVİN adetinin gelmesi için birşey yaptınmı??? benimde 2-3 gündür lekelenmem var normaldede adetten 2 gün önce falan kahverengi lekem gelir.... dün bi ara kan geldi dedim oldum ama sonra yine yok oldu sonra yine leke geldi hala anlamış değilim....... bekliyorum sökülmesini adetimin....

ramazan bereketiyle geldi topik coştu 9 kullanıcı, hep böyle devam etsin artıkın

bizde minadex kullanıyoruz 1 tatlı kaşığı ama yaz geldi sıcak ve içinde balık yağı olduğu için 2-3 güne bir veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…