vitamin işini yazmayı unuttum arkadaşlar bu arada. doktor sordu devit kullanıyor musun diye. evet dedim. arada aksasa da.. bir de evde minadex var ama onu vermiyorum napmamı önerirsiniz diye sordum. o zaman deviti kes minadex ver dedi. ben bir çay kaşığı veriyorum dedim. hayır bir tatlı kaşığı ver dedi. bu konuda fikriniz nedir acaba? veren var mı ve ne kadar veriyorsunuz? başka marka veren var mı?
canım arkadasım benım.. tesekkur ederım.. ne mutlu bana.
fotoları yukleyecegım kuzu.. bugun söz eklerım..
kardesım bugun askere gıdıyor.. aksama ucagı var.. bırazdan ben de olacaklar..
bı ara yuklemeye calısırım..
vitamin işini yazmayı unuttum arkadaşlar bu arada. doktor sordu devit kullanıyor musun diye. evet dedim. arada aksasa da.. bir de evde minadex var ama onu vermiyorum napmamı önerirsiniz diye sordum. o zaman deviti kes minadex ver dedi. ben bir çay kaşığı veriyorum dedim. hayır bir tatlı kaşığı ver dedi. bu konuda fikriniz nedir acaba? veren var mı ve ne kadar veriyorsunuz? başka marka veren var mı?
olablir bilemiyorum ..deryacım dr yaz kıs ayrımı yapmadı agır gelmek derken herhangi bir etki gormedim
bacaklarındaki bu kızarıklıklar birkaç gundur var onla ilgisi olabilirmi sanmıyorum ama
pastacı kraliçesi beğenmişse olmuştur..delikafaduldenminiş pasta harika olmuş bence el emeği göz nuru şevvalim güleç yüzlümede maşallah
1 sayısını nasıl yaptın kalıpmı vardır?çok muntazam olmuş ben 1 kalıpı bulamadım o kadar aradım
resim çıkmamış sonra bi araa tekrar denerim..
afik ellerini havaya kaldırarak oynamayı ögrendi çiftetelli oynuyor sıpa:) parmaklarını bi görseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?