2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pedia-kid multivitamin veriyorum 1,5 aydır ama iştahı artmadı

evrim allah kavustursun sag salim sizlere sevdigine bagıslasın insallah

evet canım biz kullanıyoruz 6. aydan beri.
bir gun bir tatlı kasıgı minadex multi vitamin
diger gun bir tatlı kasıgı minadex ferre.

minikim sevval de pastasıda harika gorunuyor

ama acıkcası ben bir daha seker hamurlu pasta yaptırmamaya karar verdim
tadını hiç begenmedim kremalı yada jolelilerin tadı çok daha guzel birde onca paraya degmez yani iki dk gorduk butun ve sık olarak pastayı onemli olan tadi: )))

tam çıkacaktım klabalıklaşmışız..
yusf beye yoğurtlu çorba yaptım...normalind eonu rahat yerdi blendır yapmazdım ama malesef kustu ..bende ikinci kez blendrı yapıp yedirdim..:))
ESRAKO yazındamı vitaminde aynı uyguluma yapıyorsunuz ağır gelmiyormu ?

deryacım dr yaz kıs ayrımı yapmadı agır gelmek derken herhangi bir etki gormedim

bacaklarındaki bu kızarıklıklar birkaç gundur var onla ilgisi olabilirmi sanmıyorum ama

miniş pasta harika olmuş bence el emeği göz nuru şevvalim güleç yüzlümede maşallah
1 sayısını nasıl yaptın kalıpmı vardır?çok muntazam olmuş ben 1 kalıpı bulamadım o kadar aradım

başım çok ağrıyor ta ensemden başlayan bi baş ağrısı ve gözlerimin içi yanıyor.... bi eczaneye gidip gelicem bakalım tansiyonumu ölçtüreyim.... inşalalh o arada başkan gelip gitmez kaç gündür yolunu gözlüyorum izin işini konuşacağız..... gidip geleyim şansıma artık...

sibelcim maydonoz kaynatıp ictim ama sokmedi onu ictikten 2mi 3mu gun sonra kendiliginden geldi ama senin lekelenmelerin var seni soker

fatmacım bende supravit veriorum 1 tatlı kasıgı hergun

deryacım dr yaz kıs ayrımı yapmadı agır gelmek derken herhangi bir etki gormedim

bacaklarındaki bu kızarıklıklar birkaç gundur var onla ilgisi olabilirmi sanmıyorum ama
olablir bilemiyorum ..
pastacı kraliçesi beğenmişse olmuştur..delikafadulden

pervinn bu tibet d3nenen herifin hareketleri adet sancısınımı azalttı didin sen...

esrakooo
saol tatlım ilaç için eczaneye sipariş verdik 1 saatekadar getircekler..
ama aklımda olsun bulamadıgımız ilaç olursa senin iboya müracaatt

konyanın kuru havası cildime hiç iyi gelmedi yanaklaerımda sivilce çıktı ama en kocamanından
tamamm pürüzsüz bi cildim yok ama siivilcei değildim
ayy ergenlik dönemindeki genç kızlar gibi oldu yaaaa
bunları kurutmanın ve kısa zamanda kurtulmanın yolu nedir..

resim çıkmamış sonra bi araa tekrar denerim..

afik ellerini havaya kaldırarak oynamayı ögrendi çiftetelli oynuyor sıpa:) parmaklarını bi görseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…