2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guli koptum burda ya tibet diye herif yok :))) tibet genclik pınarı diye 5 hareket var googledan aynen arattır..o hareketler kesti agrımı canım ayrıcana sen herhalinle guzelsin bebeimm pembe ıskandinav tenini yesinler burhan abi kılıklım

ozlemcim sarılar cok yakısmıs gerci sen cok guzel oldugundan ben senin tum renklerini seviorum canım...ozdemizede masallah tekrardan pamuk sekerim benim

Minadex var bızdede.ama nerdeyse 1aydir dogru belli iciremiyorum.zaten ilac sevmiyo kuzum.bizde 1tatli kasigi ictik
Saol canim,ama kalip bende bulamadim.evi süsledigimiz bayragin ortasinda o 1 den vardi.kestim koydum hamurun üstüne,kürdanla cizip bicakla kestim.
resim çıkmamış sonra bi araa tekrar denerim..

afik ellerini havaya kaldırarak oynamayı ögrendi çiftetelli oynuyor sıpa:) parmaklarını bi görseniz...

Yerim ben oynayan Afiki

Deryacım Allah kavuştursun... İns. sıkıntılarımızdan arınırız hepimiz....
Fatma gözün aydın....
Miniğim pasta süperdi kurabiyelerde ve şevvalimde :))
Afik i bende göremedim...
Ayyy bu günlerde beynim yine yerinde değil (
Dün Gizemle görüştük o nasıl ses tonudur öyle ya çok sevdim çok canayakın :1hug:
Bir gün hepinizle göreşeceğim :))

susadim acayip derecede.neyse 4saatcik kaldi.ilk gün oldugu icin zorlanmaya basladim.3.güne alisir bünyem muhtemelen.bakalim bu ramazan kilo verebilcemmi.
İnsallah bereketi vucudumada ugrar söyle 5-6kilo vermek nasip olur oruc vesilesiyle :)

slmm herkese tüm kuzuların doğumgünü kutlu olsun

ben lena'dan pek takılamıyorm sütten kestik 4 gün oldu hiçbişey yemiyo die.kilosu hala 8700 dü dr.hemen kestirdi ama emerek uyuyodu şimdi çok zor oldu uyutamıyorum beni çok yıprattı bende sütüm kesilsin die ilaç kullanıyorum birde biberona alıştırmam lazım ama şimdi almıyo ne yapıcam..

geldim eczaneye gittim tansiyonum normalmiş ama ben normal değilim nasıl bi baş ağrısıdır bu ay biran evvel eve gitmek istiyorum......

bu arada pazartesiden itibaren 20 gün yokum izne çıkıyorum az önce netleşti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…