slmm herkese tüm kuzuların doğumgünü kutlu olsun
ben lena'dan pek takılamıyorm sütten kestik 4 gün oldu hiçbişey yemiyo die.kilosu hala 8700 dü dr.hemen kestirdi ama emerek uyuyodu şimdi çok zor oldu uyutamıyorum beni çok yıprattı bende sütüm kesilsin die ilaç kullanıyorum birde biberona alıştırmam lazım ama şimdi almıyo ne yapıcam..
sibelcim iznin hayırlınolsun...ins guzelce dinlen gel aramıza..hatta evden yaz bos bırakma..
olcu bi su bardagına 1 avuc maydonoz az yani..kaynayınca kapat asırıda kaynatmaya gerek yok tatlım
özlem foto varmı fotooo
gizem çok tatlı hatun ben tanıdığıma çok mutlu olmuştum umarım günlerede katılır sürekli görüşürüz
bugün doğumgünü olan bebiş yokmu??
miniş çift dikiş gidiyorsun yine yoksa oruç kafayamı vurdu sempatiksalakcinni
Kiyamam nasilda emmek istiyordur.ilac kullanmasaydin yazik olmus sütüne.enazindan önce yemek sonra meme deneseydin.9kilo nerdeyse okadarda az degil aslinda ama hayirlisi ins alir biberonuslmm herkese tüm kuzuların doğumgünü kutlu olsun
ben lena'dan pek takılamıyorm sütten kestik 4 gün oldu hiçbişey yemiyo die.kilosu hala 8700 dü dr.hemen kestirdi ama emerek uyuyodu şimdi çok zor oldu uyutamıyorum beni çok yıprattı bende sütüm kesilsin die ilaç kullanıyorum birde biberona alıştırmam lazım ama şimdi almıyo ne yapıcam..
Bol bol dinlen ins.bizi unutma girmeye calir mutlakageldim eczaneye gittim tansiyonum normalmiş ama ben normal değilim nasıl bi baş ağrısıdır bu ay biran evvel eve gitmek istiyorum......
bu arada pazartesiden itibaren 20 gün yokum izne çıkıyorum az önce netleşti...
Aynen,saat 4e kadar cok rahat geldim cok sükür.bukadarini bile beklemiyodum.Sevvalde Yahya gibi,emiyo ve sütüm iyi suan.Kesinlikle RABbim yardim ediyominişim ilk gün diye zorlar bendede susuzluk baş göstermeye başladı yavaştan ama bu saate kadar çok rahat geçirdim şükürler olsun rabbim veriyor sabrını
sütümdede herhangi bir azalma vs yok umarım böyle gider çünkü adam gidip gelip somuruyor beni
Sevval uyudu bende yatakta uzaniyorum pcyi acmaya üsendim tlfdan giriyorum.niyese kendi kendi yolluyn son msjimi :))bugün doğumgünü olan bebiş yokmu??
miniş çift dikiş gidiyorsun yine yoksa oruç kafayamı vurdu sempatiksalakcinni
ferfinim benim menüde bu akşam tavuk var malum adam tavuk canavarı ilk gün kıyak geçeyim ona dedim artık 2 kg tavuk yer bu akşam akannehir
hehehe ESRA ve MİNİK bendede tavuk var bugün bende ilk gün kıyak geçeyim dedim zaten yarın görevde açacak orucunu...
SİBEL geçmiş olsun..izininde belli olmuş hayırlı olsun..
ben alıştıramadım oğluşumu biberonaslmm herkese tüm kuzuların doğumgünü kutlu olsun
çok geçmiş olsun. neyin vardı?dayanamıycam hastanedeyim ameliyat oldum iyiyim detayları yazarım bi ara.
ama serap neden sütten kestin anlamadım. onlarca doktora gittim bir tanesi bile zayıflığı süttendir kes sütü demedi . hemde ilaç kullanarak.aklım almadı. keşke bir doktora daha gitseydin. üstelik zorla kesmek çocukta travmaya yol açıyormuş diyede proflardan alıntı yapıp yazdık. çok üzüldüm bu duruma çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?