2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BABYBİM bu maydanoz kaynatmışsın ya bi ölcüsü varmı yoksa göz kararımı gerçi gözümün kararı yoktur benim herşeyim ölçüyledir.......

Ece de aynı lena gibi
emerek uyuyor ve az yemek yiyor dr önce yemek ver sonra meme dedi ağlasa da meme verme çok açken dedi ama kesinlikle memeyi bıraktır demedi ece 9 kilo bu arada

sibelcim iznin hayırlınolsun...ins guzelce dinlen gel aramıza..hatta evden yaz bos bırakma..

olcu bi su bardagına 1 avuc maydonoz az yani..kaynayınca kapat asırıda kaynatmaya gerek yok tatlım

sibelcim iznin hayırlınolsun...ins guzelce dinlen gel aramıza..hatta evden yaz bos bırakma..

olcu bi su bardagına 1 avuc maydonoz az yani..kaynayınca kapat asırıda kaynatmaya gerek yok tatlım

sağol canım inşallah selinden fırsatım olursa girerim tabiki özlerim bende sizleri.. çünkü laptopu açınca benden önce geliyor başına rahat vermiyor... uyuyunca gireyim diyeceğim ama oda en fazla 15 dk olduğu için:))) bi fırsat yaratırım mutlaka boş bırakmam siziolumunekankayizsmile

hımm ölçü basitmiş peki bi soru daha ben çok detaycıyımdır:kedi:
şimdi süzüpmü soğumasını beklicez yoksa maydanozlar içindeykenmi???? birde soğuk içilecek demiCADIARZU

şimdiye kadar sutu devam mması on plandaydı benim icin ama 1 yasına girdigi gun beslenme duzenini degistirdim sut 2.planda. suanda artık normal ek gıdaya agırlık veriorum..az yesede yedigi kadar

minişim ilk gün diye zorlar bendede susuzluk baş göstermeye başladı yavaştan ama bu saate kadar çok rahat geçirdim şükürler olsun rabbim veriyor sabrını
sütümdede herhangi bir azalma vs yok umarım böyle gider çünkü adam gidip gelip somuruyor beni

susadim acayip derecede.neyse 4saatcik kaldi.ilk gün oldugu icin zorlanmaya basladim.3.güne alisir bünyem muhtemelen.bakalim bu ramazan kilo verebilcemmi.
İnsallah bereketi vucudumada ugrar söyle 5-6kilo vermek nasip olur oruc vesilesiyle :)

özlem foto varmı fotooo
gizem çok tatlı hatun ben tanıdığıma çok mutlu olmuştum umarım günlerede katılır sürekli görüşürüz

bugün doğumgünü olan bebiş yokmu??

miniş çift dikiş gidiyorsun yine yoksa oruç kafayamı vurdu sempatiksalakcinni

sibelim sanada iyi tatilller şimdiden bol bol dinlen diyeceğim ama selinde bir dinlendirirr sorma olumunekankayizsmile

ferfinim benim menüde bu akşam tavuk var malum adam tavuk canavarı ilk gün kıyak geçeyim ona dedim artık 2 kg tavuk yer bu akşam akannehir

özlem foto varmı fotooo
gizem çok tatlı hatun ben tanıdığıma çok mutlu olmuştum umarım günlerede katılır sürekli görüşürüz

Canım akıllı ben makineyi götürmüşüm ama içinde hafıza kartı yok gizem getirmişti o çekti ama kablosu yokmuş... Eve dönünce atacak... Günlere katılacak canım öyle dedi dün aklinialirimsmile Benide alın aranıza olmaz mı? kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Kiyamam nasilda emmek istiyordur.ilac kullanmasaydin yazik olmus sütüne.enazindan önce yemek sonra meme deneseydin.9kilo nerdeyse okadarda az degil aslinda ama hayirlisi ins alir biberonu
Bol bol dinlen ins.bizi unutma girmeye calir mutlaka
Aynen,saat 4e kadar cok rahat geldim cok sükür.bukadarini bile beklemiyodum.Sevvalde Yahya gibi,emiyo ve sütüm iyi suan.Kesinlikle RABbim yardim ediyo

Sevval uyudu bende yatakta uzaniyorum pcyi acmaya üsendim tlfdan giriyorum.niyese kendi kendi yolluyn son msjimi :))
ferfinim benim menüde bu akşam tavuk var malum adam tavuk canavarı ilk gün kıyak geçeyim ona dedim artık 2 kg tavuk yer bu akşam akannehir

Bendede tavuk pilav corba var.yemek yapmaya üsendim kolaya kactim bugün :)

hehehe ESRA ve MİNİK bendede tavuk var bugün bende ilk gün kıyak geçeyim dedim zaten yarın görevde açacak orucunu...
SİBEL geçmiş olsun..izininde belli olmuş hayırlı olsun..

dayanamıycam hastanedeyim ameliyat oldum iyiyim detayları yazarım bi ara.

ama serap neden sütten kestin anlamadım. onlarca doktora gittim bir tanesi bile zayıflığı süttendir kes sütü demedi . hemde ilaç kullanarak.aklım almadı. keşke bir doktora daha gitseydin. üstelik zorla kesmek çocukta travmaya yol açıyormuş diyede proflardan alıntı yapıp yazdık. çok üzüldüm bu duruma çok.

efrimim tatlım allah kavuştursun. sevdiklerine bağışlasın. yeri hiç önemli değil. allah korusun. içini ferah tut.

ben alıştıramadım oğluşumu biberona çok uğraştım ama olmadı. memeden kesilince alır dediler ama almadı. inşallah sen alıştırabilirsin.
çok geçmiş olsun. neyin vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…