2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önce fotoları koyayım dedim. Tam da istediğim gibi bir doğumgünü oldu. Anneanneler, babaanneler, dedeler ve büyük büyük dedelerle Doruk'un 1. yaşını kutladık. Biraz kalabalıktık, evde tam 23 kişiydik ama her şey istediğim gibi gitti, pastamın süslemesini istediğim, hayal ettiğim gibi yaptım. Sadece dolgu kreması istediğim kadar -ÇOK- olmadı. Süsleme iyiydi de, içi kek gibi oldu bence. Gene de yorumlar çok iyiydi. Herkes beğendi.

Doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz.

Ayrıca hayırlı ramazanlar dilerim. Allah bu sıcak günlerde oruç tutanların yardımcısı olsun.

Unutmadan, mumlarımızın sponsoru Evrim oldu. Sağolsun, pastasının ve evinin tüm süslemelerini paylaştı.

Son düzenleme:
çok güzel resimler pastanızda herşey mükemmel olmuş belli gerçekten..en önemliside herşeyin istediğin gibi olması..zaten yüzünede yansımış bu..Doruk beyin yeni yaşı tekrar hayırlı olsun daha nice nice yaşlara ...

Ooo bugün menüler tavukla bezenmis desene.valla benimki kiyak gecmek falan diil,baya baya kolaya kacmak :))
evet aynı zamanda hızlı ve kolay oluyor ..
geçmiş olsun iyisindir inşallah...
zorla yapılan yaptırılan herşey tramvaya yol açar bence...(

işte bunlar çok çok güzellllllllllllllll.

Deryacım..allah kavuştursun canım..sıkıntın herneyse umarım atlatmışsındır..sen çok güçlüsün,üstesinden gelmişsindir eminim..

Tubacım minikim..ellerine sağlık..anne emeği olması çok önemli,çok zarif sevimli bi pasta yapmışsın..kurabiyelerin de çok hoş bence..

Evrimcim..hayırlı teskereler olsun kuzucuğuna..allah sağ salip gidip görevini tamamlayıp gelmeyi nasib etsin..

Taze Burcum..doğumgünü çok şahane geçmiş belli..gözlerinin içi parlıyor resmen..brn çok beğendim pastanı, ellerine sağlık..diğer mamaları da kestim bi güzell.:))

bugün acayip bir sıcak vardı burda öle böle değil..yemek yaparken bi tarafımdan terler aktı..terimi sile sile zor tamamladım yemeği..dışarda açık alanlarda çalışmak zorunda olanlara allah sabır versin..çok ama çok zor..yazık yavrumun bile bıyıkları terledi bacaklarımda dolaşmaktan..bi yandan da onun terini sildim..allah büyük inşallah azalır şu sıcaklar

merhabalaaar!!
öncelikle doruğun doğum günüymüş.. geç kaldım kutlamakta.. nice nice senelere!
burada birtek çaybahçesinde wireless var ama bağlantı o kadar kötü ki habire gidip geliyor.. sayfaları bile doğru düzgün okuyamıyorum..
dün özlem geldi sağolsun buraya. o kadar mutlu oldum ki anlatamam! sanki uzun zamandır tanıyor gibi yakın hissettim kendimi. car car çenem hiç durmadı zaten!! keşke daha çok zamanımız olsaydı.. resimleri ancak istanbula dönünce ekleyebileceğim.. salak kafam kabloyu almamışım.. özlemcim çok çok mutlu oldum seni tanıdığıma canım, iyi ki geldin..

günaydın.....

BURCUUU canım pastan çok güzel olmuş elleine sağlık emeğine yüreğine sağlık daha ne olsun kurabiyelerden Doruk yazman ise ayrı bi fikir olmuş içinde emek ve segi olan herşey güzel ve özeldir.....fotolar şahane kuzy, dodo sen ve evrim harika çıkmışsınız.... cidden mutluluğun yüzüne yansımış burcum gözlerinin içi gülüyor......

DAMLA geçmiş olsun....

TAVUK sinerjisimi dediniz artık hayatta kolay kolay yemeyeceğim şeylerden biri tavuk sanırım:)))))

GİZEM foto bekliyoruz istanbula gidince atacakmışsın beklicez artık:)))

nasılsın şimdi ne kadar daha kalacaksın hastanede
iyi geçmiştir umarım ameliyat

süper bekliyos resimleri
bu arada Taze resimler şahane pasta da
inş bebeklerimizin daha çoookkk doğumgünlerini görürüz
Günaydın

gunaydınlarr
dodo nun resimleri az evel face dend e gordum hersey çok guzel gorunuyor pasta hele harika olmus burcu senden beklemezdim valla ne yalan soyliyim:) teprikk ediyorum:)

sutten kesme ile ilgili olarak ilacla kesmek ned emek tiksinsin falan diye bir ilacmı içtin serap nasıl oldu ben atlamısım bu kismini ?

ayrıca memeden kesilen biberon alacak diye bir kural yok cidden sacma bir hareket yaptırmıs dr un keske biraz daha arastırıp uygulasaydın neyse olan olud artık
ece de biberon almıyorsu haricinde memed en kesildi birsey de degismedi

sibelcim simdiden iyi tatillerrr 20 gun ne guvzel valla pespese olarak okadar izin alabilmen çok guzel bizde genelde 1 hafta olarak veriliyor ayrı zamanlarda kullanıyoruz gerci o da guzel birkaç kez çıkıyoruz tatile

topik sinerjisi işte..bizde de tavık vardı bugün.:))

sinerji iş başında bizde de tavuk hayvanı vardı. hiç sevmem kendilerini ama kolay diye yapıverdim.

off sorma her yer isilik çocuğumda. bugün nem oranı düşüyormuş artık.

darısı başıma cok kalabalık olacağız iki gecede yapılacak. çok heyecanlıyım inşallah yetiştirebilirim. çok sevindim iyi geçmesine hakikaten yüzüne yansımış keyfin. zaten güzeldin ama bronzlaşınca daha da güzel geldin gözüme maşallah taş gibisin.

çok geçmiş olsun damlacım.

geçmiş olsun canım havadan mı acaba baş ağrın neyse ki tansiyon değilmiş. 20 gün izin ne güzel sevindim ama ben bütün gün ne yapacağım

ingiliz tenine sahiipsin demek gülicim. eda gümüş tozu mu diyodu bişeyler bahsediyodu gelirse sorarız.

GÜLİZİM yeterim ben sana merak etme her ne kadar izindede olsaml...

ESRACIM bende bunca senedir çalışıyorum hayatımdaki en uzun iznimi aldm bu sene.. normale benide sende 1 kere 7 gün kullanırdım bu dereceydi doğum iznimi süt iznimi bile kullanamadım.... ama şimdi 2 kişi olunca bu sene izin hakkımı kullanabiliyoum ama bayramdan sonra yeni binanın iç dekorasyonu bitiyor abi oraya gidicek yine yanlızız anlayacağın seneye kullanabilirmiyim bilinmez......

valla ne yalan söyliyim çok şaşırdım o kadar süre izin vermelerine..çok güzel geçer inşallah canın..güzelce vakit geçirirsin artık bıcırıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…