evet aynı zamanda hızlı ve kolay oluyor ..Ooo bugün menüler tavukla bezenmis desene.valla benimki kiyak gecmek falan diil,baya baya kolaya kacmak :))
geçmiş olsun iyisindir inşallah...dayanamıycam hastanedeyim ameliyat oldum iyiyim detayları yazarım bi ara.
ama serap neden sütten kestin anlamadım. onlarca doktora gittim bir tanesi bile zayıflığı süttendir kes sütü demedi . hemde ilaç kullanarak.aklım almadı. keşke bir doktora daha gitseydin. üstelik zorla kesmek çocukta travmaya yol açıyormuş diyede proflardan alıntı yapıp yazdık. çok üzüldüm bu duruma çok.
dayanamıycam hastanedeyim ameliyat oldum iyiyim detayları yazarım bi ara.
ama serap neden sütten kestin anlamadım. onlarca doktora gittim bir tanesi bile zayıflığı süttendir kes sütü demedi . hemde ilaç kullanarak.aklım almadı. keşke bir doktora daha gitseydin. üstelik zorla kesmek çocukta travmaya yol açıyormuş diyede proflardan alıntı yapıp yazdık. çok üzüldüm bu duruma çok.
merhabalaaar!!
öncelikle doruğun doğum günüymüş.. geç kaldım kutlamakta.. nice nice senelere!
burada birtek çaybahçesinde wireless var ama bağlantı o kadar kötü ki habire gidip geliyor.. sayfaları bile doğru düzgün okuyamıyorum..
dün özlem geldi sağolsun buraya. o kadar mutlu oldum ki anlatamam! sanki uzun zamandır tanıyor gibi yakın hissettim kendimi. car car çenem hiç durmadı zaten!! keşke daha çok zamanımız olsaydı.. resimleri ancak istanbula dönünce ekleyebileceğim.. salak kafam kabloyu almamışım.. özlemcim çok çok mutlu oldum seni tanıdığıma canım, iyi ki geldin..
topik sinerjisi işte..bizde de tavık vardı bugün.:))
bugün acayip bir sıcak vardı burda öle böle değil..yemek yaparken bi tarafımdan terler aktı..terimi sile sile zor tamamladım yemeği..dışarda açık alanlarda çalışmak zorunda olanlara allah sabır versin..çok ama çok zor..yazık yavrumun bile bıyıkları terledi bacaklarımda dolaşmaktan..bi yandan da onun terini sildim..allah büyük inşallah azalır şu sıcaklar
Önce fotoları koyayım dedim. Tam da istediğim gibi bir doğumgünü oldu. Anneanneler, babaanneler, dedeler ve büyük büyük dedelerle Doruk'un 1. yaşını kutladık. Biraz kalabalıktık, evde tam 23 kişiydik ama her şey istediğim gibi gitti, pastamın süslemesini istediğim, hayal ettiğim gibi yaptım. Sadece dolgu kreması istediğim kadar -ÇOK- olmadı. Süsleme iyiydi de, içi kek gibi oldu bence. Gene de yorumlar çok iyiydi. Herkes beğendi.
Doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz.
Ayrıca hayırlı ramazanlar dilerim. Allah bu sıcak günlerde oruç tutanların yardımcısı olsun.
Unutmadan, mumlarımızın sponsoru Evrim oldu. Sağolsun, pastasının ve evinin tüm süslemelerini paylaştı.
dayanamıycam hastanedeyim ameliyat oldum iyiyim detayları yazarım bi ara.
geldim eczaneye gittim tansiyonum normalmiş ama ben normal değilim nasıl bi baş ağrısıdır bu ay biran evvel eve gitmek istiyorum......
bu arada pazartesiden itibaren 20 gün yokum izne çıkıyorum az önce netleşti...
konyanın kuru havası cildime hiç iyi gelmedi yanaklaerımda sivilce çıktı ama en kocamanından
tamamm pürüzsüz bi cildim yok ama siivilcei değildim
ayy ergenlik dönemindeki genç kızlar gibi oldu yaaaa
bunları kurutmanın ve kısa zamanda kurtulmanın yolu nedir..
GÜLİZİM yeterim ben sana merak etme her ne kadar izindede olsaml...
ESRACIM bende bunca senedir çalışıyorum hayatımdaki en uzun iznimi aldm bu sene.. normale benide sende 1 kere 7 gün kullanırdım bu dereceydi doğum iznimi süt iznimi bile kullanamadım.... ama şimdi 2 kişi olunca bu sene izin hakkımı kullanabiliyoum ama bayramdan sonra yeni binanın iç dekorasyonu bitiyor abi oraya gidicek yine yanlızız anlayacağın seneye kullanabilirmiyim bilinmez......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?