off sorma her yer isilik çocuğumda. bugün nem oranı düşüyormuş artık..
secilcim 10 aylıktı ece kendisi biraktı.
5 aylıkken ise donmustum 9. aya kadar sagdım gunden gune azaldı zaten. son ay sagmadım hiç aksam sabah emziriyordum ama artık hevessiz emiyordu hiç bir zaman ustume yapısmadı isten donunce falan emmek istercesine. oysa doguduktan sonra hep memeye yapısıktı 5 ay boyunca sanırım ben gidince tum gun meme emmeyince sogudu uzaklastı calısmasam kesin daha çok emerdi. bu kadarmıs kismet oglumu bu kadarda emzirememistim 4 aylıktı ise basladım o da memeyi birakmıstı.
10 aylık olunca keyifsiz emiyordu zaten yutkunmadıgının da farkındaydım sutum git gide azalmıstı ve ust dislerde çıkmaya baslıordu zaten tırsıyordum kendi biraktı yani ben vermedim verince iki emip gitti falan filan biti sonuçta
maviş ben şeker hamuru istedim pastacı dediki sonra bunun tadı kötüymüş die gelme sakın bize dedi böle yaptırıp kaç oldu tadı kötü die geldiler dedi biz artık joleli öneriyoruz dei zor şekillenen pastalarda kullanıoruz şeker hamurunu dedi bizimki joleli yarın doğum günümüz resmini çeker eklerim bi görünüşüne bakesra dünürüm şu şeker hamurlu pastaları sevmediğinden bahsetmişsin bende kararsızım acaba şeker hamurlu mu yaptırsam yoksa jölelimi o şeker hamurluların içi falan nsl yaptıran arkadaşlar siz memnun kaldınızmı biraz bahsedermisiniz
esra dünürüm şu şeker hamurlu pastaları sevmediğinden bahsetmişsin bende kararsızım acaba şeker hamurlu mu yaptırsam yoksa jölelimi o şeker hamurluların içi falan nsl yaptıran arkadaşlar siz memnun kaldınızmı biraz bahsedermisiniz
uff sıcaklarla başımız belada şu isilik kıvançtada var gerçi evin içinde klima çalışıyor ama dışarı çıkınca etkileniyor sanırım duşa sokunca geçiyor gibi sonra tekrar oluyor
bizim sürekli pasta aldığımız yer bakalım maviş yozgat çapında en ii yer pastacı olarak bu arada bizimki 1 şeklinde resimsiz yaptırdık ama joleli buraya en geç cumartesi eklerim pazar eklerim resmini...nurcuğum bende kararsızım çünkü birkaç kişiden duydum üstü şeker kaplı olup içi kremalı kek oluyor hiç güzel olmuyor dediler gerçi yaptırdığın yerede bağlı güzel olup olmaması hani belki şu fotolu jöleli pastalardan yaptırırım diyorum sen ekleyince fotoyu bakarım
ben beğendim açıkçası havalı oluyor ilk yaş günü sonuçta
ama beğenmeyenlerde olabilir
mado dan yaptırmıştım ben
ama tercih senin
pastanın içi falan nasıldı meltem birde ne kadar tuttu belki bende madoda yaptırırım
di mi ya bi de ortak tanıdık varmış. neyse nasip işte. görkem gerçekten güzel isim. biz hem kızlarda hem erkeklerde kullanılıyor diye duyup o yüzden vazgeçmiştik nur.herkese günaydın bi dolu alıntı yaptım hepsi gitti şimdi aklımda kalanları yazacağım oruç beni hiç zorlamıyor yeme özürlü biri olduğum için bugün birazcık yarın için hazırlık yapacağım ama iftardan sonra yapacağım dün musti gün için ilk defa hiç uyumadı gökhan gezmeye götürdü araba 15 dk uyumuş akşamda 9 uyudu ama gece 10 kere ağlıyarak uyandı anlamadıkta ama ishaldı süreklide kendini kasıyordu karnı ağrıodu sanırım die ağrı kesici verdim biraz ii geldi sabah uyandı keyfi yerindeydi şükür....
FATMA canım saol iim sen nasılsın okulun belli olmuş gözün aydınn.. evet canım görüşemedik ortak tanıdımız olduğunu önceden bilseydik bişiler ayarlardık kısmet inş birgün görüşürüz isme gelince bi fikir vermiş oldun dün gökhana görkem nasıl isim dedim hoşuna gitti bakalım yiğit gökrkem arasında kaldık:))
MİNNİŞİM gelinime maşallah yaa yerim ben onu pastanda 1 numara olmuş ellerine sağlık bakalım bizim nasıl olacak...
EFRİMİM BURCUM ve kuzy ile dodo çok datlusunuz siz yaaa...
doğum gününüz kutlu olsun tekrar. evrimim seninde kardeşin sağ sağlim gidip gelsin inş..
bende vitamin veri hergün bir tatlı kaşığı polivit yazdı dr bize
ben beğendim açıkçası havalı oluyor ilk yaş günü sonuçta
ama beğenmeyenlerde olabilir
mado dan yaptırmıştım ben
ama tercih senin
+1111
ece de de var islik kolunda ve bacağında özellikle
Sinir oluyorum böle tiplere ya.cocuk yaramaz olabilir,anlamaz yapma etmeden.oyüzden annesi yada babasi olarak onlarin ilgilenmesi lazim.cevremdede cokca var oturdugu yerden "oglum yapma,yanima gel,bak cok ayip"vs gibi cümleler kuruyolar,cocuk talan ediyo kadina tinlamiyo.yarının güsel geçmesini istiyorum ama bu gökhanın amcasının torunu tüm hayalimi yıkıo kesin doğum günün içine eder en gıcık huyu pastaya el batırıo ve bizim mustiyi acayip kıskanıo vee emin ilk o gelir pastanın başına sinir oluyorum yaa bakalım annem ben oyalarım dedi amaaa öle bi kişi başa çıkamıo anneside ilgilenmio umarım ii gecer..........
Ben evde yaptigim icin bildigin pasta keki arasina krema ve meyve üstüne tekrar krema sürdüm sonra hamurla kapladim.nurcuğum bende kararsızım çünkü birkaç kişiden duydum üstü şeker kaplı olup içi kremalı kek oluyor hiç güzel olmuyor dediler gerçi yaptırdığın yerede bağlı güzel olup olmaması hani belki şu fotolu jöleli pastalardan yaptırırım diyorum sen ekleyince fotoyu bakarım
Evden disari burnumu cikartmiyorum.bi markete inip gelsem su olurum.Allahtan evim esiyoda bunalmadim dünde bugünde.merhabalar
yakıyor yakıyor bu sıcaklar aman allahım. birazcık azalsa artık ne bilim az bişi yağmur yağsa mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?