taze burcum senin pastan harika görünüyordu kesin tadıda süperdir keşke benimde böyle bir yeteneğim olsada oğluma kendi ellerimle yapabilsem ne mutlu pastasını kendi yapan annelere pravo yani ben beceremezdim bu yüzdende hazır alacağım ama işte güvenemiyorum dışardakilerede sırf krema oluyor falan diyorlar iyi yapan yerlerde vardır mutlaka
esra dünürüm şu şeker hamurlu pastaları sevmediğinden bahsetmişsin bende kararsızım acaba şeker hamurlu mu yaptırsam yoksa jölelimi o şeker hamurluların içi falan nsl yaptıran arkadaşlar siz memnun kaldınızmı biraz bahsedermisiniz
EVRİMİM sen yazarken ben duygulandım o kadar içtin anlatmışsın ki sanki o an yanınızdaydım gözümün önünden geçti hepsi... tekrar allah kavuştursun... hayırlısıyla dönüp gelecek kaldığı yerden bütün planlarına sevdikleriyle devam edecek.....
ben de eşimi sevgiliyken askere göndermiştim o zaman da inanın zor oluyor
Allah tüm sevdiklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Evrimcim hayirlisiyla ugurlamissiniz kardesıni,yine ailecek karsilamak nasip olsun ins.
taze burcum senin pastan harika görünüyordu kesin tadıda süperdir keşke benimde böyle bir yeteneğim olsada oğluma kendi ellerimle yapabilsem ne mutlu pastasını kendi yapan annelere pravo yani ben beceremezdim bu yüzdende hazır alacağım ama işte güvenemiyorum dışardakilerede sırf krema oluyor falan diyorlar iyi yapan yerlerde vardır mutlaka
çok duygulandım evrim ne güzel yazmışsın, iki sen önce bizde yaşadık üstelik 15 ay çok ama çok zordu kısa dönem hemen bitecek inşallah sağ salim kavuşacak size ve kaldığı yerden devam edecek hayata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?