2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada belim 72 cm oldu kızlar =)

dün dr umla konustum.. kardio olmak sartıyla.. kendını yormadan gidebilirsin dedi.. ama sıkı sıkı belirrti.. carpıntı yapacak kadar kendını yormak yok dıe.. bende yavaas yavas bel bölgesı ıcın baslıyorum.

bugun gıdıp TUS a yazılıyorum.. görüşürüzz şekerim :))

yannız cok ısrar edınce bu spor konusunda, adamdan azar işittim.. sağlığın onemlı degıl mı evrım dıe.. ( cocuk babasından sokaga cıkma ıznı ıster ya.. sıkı sıkı tembıhlı bu kadar oldu.. buna da şükür.. bı ara hiç musade etmıyordu.. aşama artmayınca bıraz yumusadı şükürler olsun.

gecenlerde Kuzey ı evın uzagında bır parkta sallarken.. evlenmeden once her hafta evımıze temızlıge gelen bı kadın vardı.. kadın 4 senedır evımızın ıcındeydı..

neyse, benı gordu.. kadının bir Evrrrimmmmm deyişi vardı.. hortlak gormus sasırmıs kıvamında.. aaa dedım benım, naber falan.. ya dedı Evrim, ne kadar kılo almıssın, sen mısın deıl msıın dıe 5 dk dır bakıorum, ses tonundan tanıdım dedı ancak akannehir

dedım sen benı 52 ıle goruyordun, sımdı 63 üm.. kadın şok şok baktı durdu..

4 senenın hatrı olmasa, dıecektım 3 kelam ama.. yaw guleyım mı aglayayım mı bılemedım.. ne 10 kıloymus anacım.. kaydirigubbakcemile3

bacım resim istiyorum bırak şimdi 10 kiloyu da kuzeyi ekle gözümüz gönlümüz açılsın

ne kadar mutlu bir gün geçirmiş kuzey, o gülen gözleri hep öyle kalsın. coşkuyla kutlayacağı nice uzun yılları olsun.

EVRİMMM doğum günü ne kadar güzel bi gün olmuş kuzy de öyle baksana ne güzel gülmüş öyle çok tatlı olmuş..... ayrıcana esra teyzenizin hediyesi çok yakışmış ama önce o ayakları mıncırmak ısırmak geldi içimden yerim ben onu :)))))

ayyy yerim ben bu yakışıklıları ya KUZY ve DODO maşallah ya. kırmızılar çok yakışmış ikisinede..... ikilinin yanlız birbirine olan uyumları çok güzel...... daha anne karnından dostlukları var çok şanslılar...

EVRİMMMM şu üstteki resimde KUZY DODO ya masajmı yapıyor ya koptum o resme nasılda mıncırıyor..... geleceğin massörümü olacak dersin KUZY.....:))))

Kuzey ın yeni işkence ettiği oyuncağı Aslancan.. uyanır uyanmaz gözü onu arıyor bugunlerde, aman aman ne kendini kaybederek oynuyor onunla, hıc beklemıyordum o tür oyuncaklara ilgi göstereceğini, teeee ne zaman almıstım.. Poosu var boyu kadar, onu dahi parca pinçik ede ede seviyor.. bu cocuk nıe bole yaaa :)))

Var yaa.. bıberonumuzdan tut, emzıklerımızden çık, bebek arabalarımızdan gir, oyuncaklarımızdan çık, kıyafetlerden gir.. yemek kasıklarımıza kadar aklına ne gelırse hepsı aynı.. bırbırımızden evınden bısı toplamaya kalktıgımız zaman bazen ne var ne yok topluyoruz bırbırımızın :)))

EVRİMMM koy koy gözümüz gönlümüz açıldı.... bir taşta iki kuş hem KUZY yi hemde DODO yu görmüş oluyoruz daha ne isteriz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…