2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRİM ALLAH kavuştursun..yazı çok güzel uğurlama anını anlatan yanlız şu kelimeni sil be bacım..
ardında kocaman bir topluluk bıraktı gıderken....
beğenmedim ben bu kelimeyi...evreni zorla depreştirme.özle ağla ama gelmeyeecekmiş gibi yazma geldiği günü düşün....

evet Derya kim var yok görünmüyor
Kuzey ve Doruk çok şanslılar maşallah anneleri dostlar ve onlar da dost olarak büyüyecekler
resimler çok güzel özellikle kırmızıyı çok yakıştırdım Kuzey e güle güle giysin

KUZYYY tam bi canavar olmuş cidden... nasılda şımarmış neler yapmış annesi resim çekerken...... her hali birbirinden güzel:))))

kuzey ve dodo ne şanslılar maşallah sübhanallah şimdiden kaynaştılar birbirlerine dilerim dostlukları daim olur

yavru ceylan onu, onu bekleyen bir sürü sevdıgı var manasında yazdım.. yoksa haşaa.kotu mesaj yok

o sisin datluluğunus olebiler mi Nur hanumcum :)

atlatırsın.. halledersin sen..
inş efrimimmm bi cumartesi olsaydı diorum içime sine sine kutlamak istiyorum

bu arada allah kavuştursun tekrar kardeşinii ayy gerçekten gökhan gittiğinde elim kolum gitmiş gibi hissettim allahtan dönüşü çabuk oldu ama gerçekten zormuş..

ya bayıldım kuzy ile dodo nun resimlerinee

kuzey acayip guler yuzlu olmus yada resimlere daha çok uguler olmus. suratı çok sevimli oluyor sırıtırken yavrum benimm
dodo da masum bakıslım ya çok guzel ikiside

bizim berke nin de boyle bebeklikten bir arkadası var elifsu :)
annesi benim en yakın kankalarımdan dır. internetten tanıstık kendisiyle berke 5 aylıktı . nursel ise 7 aylık hamileydi. topluca bir gruptuk ama biz çok yakınlastık elifsu dogdu ailecek gorustuk her cuma tencerelerle yemekleri tasırdık kimde ne varsa oburune giderdik
bir ara çocuklar çok dalasıyordu biri kiz biri erkekti tabi bizim kavgalar daha çok oluyordu o uyuturdu kizi biz yolda berkeyi uyuturduk dolana dolana giderdik gece yarısı onlara sabahlara kadar otururduk falan çok guzel dostlugumuz oldu yine interneten yine hamilelik bebek konularının içinden.
hala nursel canım cigerim en yakın dostlarımdandır. elifsuda berkenin en has arkadasıdır ki yeni tanıstıgı kızlarla hiç arası yok malum erkek çocugu tipik erkeklerye oynamak istiyor ama elifsu her zaman farklı onu her zaman istiyor.

Hamdi'ye bak sen hele. Kıyafetini çok beğendim, çok yakışmış. Dodoyla kankalıkları kıskanılmayacak gibi değil. İkisinin de ömrü uzun olsun...

Taze hanım kumandalı pastanızı ben de pek beğendim elinize sağlık efendim. Miniş seninki de sade ve şahane bence... Hazır pastalar zaten şahane. Bebeler zaten şahane şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…