2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İSİLİKLER için eczaneden bebekler için gliserinli sabun aldım onunla hergün yıkıyorum düzeldi epeyce. Aslında isilikte mantık hiç sabun kullanmadan, banyo öncesi ve sonrası yağ vs. bişey sürmeden sabah akşam ılık duş aldırmakmış ama bizimki geçmeyince bu yolu denedik..

Bilgisayar miyadını doldurdu, sıcaktan zırt diye kapanıyo, yazamıyorum iki kelam

Serap, senin şu doktorunun diploması var mı kardeşim emin misin. Minik Lena'ya bu kötülüğü nasıl yapabilmiş aklım almadı doğrusu. Ne çektiğini en iyi sen bilirsin ama öyle kötü bir çözüm önermiş ki yazmadan edemedim, sinir oldum hatta...

selam arkadaşlar.tüm bebeişlerimizin geçmiş doğum günleri kutlu olsun
.evrimcim allah kavuştursun kardeşin askere gitmiş.
dodo ile kuzi harika çıkmışlar çok beğendim.
özlemi bende çok merak ettim acaba neden girmedi.(depremden çok etkilendilermi acaba)

4 4 tane dr.a gittik hepsi aynını söyledi.ama benide bitirdi resmen 43 kiloya düştüm aşırı emiyodu şimdi daha ii oldu tabi öyle travma yaşatmamışızdır çünkü üstüne daha fazla düştük ilk gün zordu şimdi yemeğede başladı hem daha ii oldu daha bi kendine güveni geldi kendi kendine oynuyo falan diğer türlü sürekli yapışıktık sosyal olamıyordu.ne kadar emsede doymuyodu
Kiyamam nasilda emmek istiyordur.ilac kullanmasaydin yazik olmus sütüne.enazindan önce yemek sonra meme deneseydin.9kilo nerdeyse okadarda az degil aslinda ama hayirlisi ins alir biberonu
)
ilaç kullanmamayı denedim ama biraz daha denersem ben hasta olucaktım burdada kimse yok hem lenayla çok ilgilenemezdim herşey denedik emerken kesinlikle yemiyodu ama şimdi yiyiyor çok şükür hem yavaş yavaş düzene girircez sanki emerken bi türlü oturtamamıştık
Ece de aynı lena gibi
emerek uyuyor ve az yemek yiyor dr önce yemek ver sonra meme dedi ağlasa da meme verme çok açken dedi ama kesinlikle memeyi bıraktır demedi ece 9 kilo bu arada

çok denedim öylede ama olmuyo kucağımdan kalkmıyodu saatlerce anne memmem diye ağlıyodu işte gittiğimiz 4 dr.da çok minyon kalmış çok zayıf falan dediler boyuda 76 cm.

EVRİM spor yapabilecek olmana çok sevindim. Haydi hayırlısı. En önemli şey sağlığın. Sen 61 lerde değil miydin? Ne ara 63 oldun?

AYÇA tşk ederim bebiş =)

topikte kimse yok ama ben yapana kadar belki birileri gelir tatlıda bana kaldı yarın için ekmek kadayıfı yapacağım 3 kg şeker dio ben nasıl öleçeceğim acaba bilen varmı kolay yönteminii?

evrim allah kavuştursun tekrardan canım..
pek güzel doğum günü fotoları eklenmiş maşallah miniklere..

ben de eşimi sevgiliyken askere göndermiştim o zaman da inanın zor oluyor
Allah tüm sevdiklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
ben de nişanlıyken gitmişti eşim. hatta yarısında da nikahlıydık. cidden çok zor olmuştu. oy oyyy..
Bu arada belim 72 cm oldu kızlar =)
gözün aydı burcu
biz önce krem sonra losyon denedik. her akşam ılık duşta aldırıyorum. hala geçmedi ne yazık ki

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

detayları yazayım artık okumak daha kolay tek elle ama:))) denizle teyzesi ve anneannesi ve bilumum insanlar ilgilendiği için allahım şükür uzun zamandır ilk defa bu kadar kendimleyim. ayşe kulin füreya sını bitirmek üzereyim. harika. bayıldım.

neyse kalçamdaki ağrılardan söz etmiştim. uzun araştırmalar sonucu kemikde ödem var dediler ilaç tedavisi verdiler. bende emzirdiğim için ilaç tedavisi dışında ne olabilir diye araştırırken fizik tedaviyi deneyelim dediler. çünkü ben süt olduğu sürece deniz bırakana kadar bırakmayı istemiyorum. tabi sağlık durumu elverdiğince. sütte öyle çok değil tabiki ama oyalanıyor kendisi işte. birkaç fizik tedavi uzmanı gezdikten biri dediki bel emarı çekelim ondan sonra başlayalım fizik tedaviye. gidip bel emarı çektirdim ve omuriliğimde sırtımın ortalarına yakın biyerlerde kibrit kutusu büyüklüğünde bir tümör bulundu. aldığım raporu ve mr görüntülerini cuma akşamı apar topar beyin cerrahı bulup gösterdim ve dediki çok acil ameliyat gerek. dedimki kızım 1 yaşında emziriyorum oda güldü kızın 1 yaşındaysa daha acil ameliyat olman lazım didi. bende peki mesajı aldım dedim. pazartesi sabahı hastaneye yattım salı sabahı ilk sıradan ameliyattaydım. salak tümör sinirlerime yapışıkmış. 8 saat sürmüş ayırmaları. 1 saatte ayılmam. akşama çıktım. dünde eve çıktım. yüksek ihtimall iyi huylu diyordu doktorum ama kendisini görünce şeklini beğenmemiş dha ben ameliyattayken parçayı patolojiye göndermişler. ertesi gün sonuç geldi. onuda ayrıca onkolojiye götürmemiz gerekiyor ama cerrahların dedğine göre iyinin kötüsü denen türdenmiş. yani içinde kanser hücresi var ama sıçraya dağılan yayılan türden değil. tekrarlarmı belli değil. 1 ay snra yine mr çekilecek. sonra sürekli kontrol. neden olduğıuda belli değil. ama oluşumu yeni değil diyorlar . doğuştan bile olabilirmiş.

belimde bir korse ile öylece bir sağa bir sola yatıyorum. hissettiğim acı ameliyattan öncesinden daha az.
biraz kıyısından sıyırmış gibi bir halim var.
ameliyatta biraz fazla riskliydi. karar verene kadarda kafayı sıyırablirdim. tümör sinirlerin içinde olduğu için temizlenirken sinirlere zarar verme ihtimali doktorun beceresine bağlı. yani yürüme, konuşma, oturma, baş parmağı oynatma gibi gibi sinirlerin yönettiği eylemlerden birinin yada dahasının zarar görme ihtimali. eğer orada durmaya devam ederse yine büyüme ve baskı yaptığı sinirleri zedeleme ihtimali. zordu kısaca. olup bitmesi beni çok rahatlattı.

belirtisi varmıydı derseniz son 20 gündür her gece tavana vuran ağrılar, saatlerce, nefes almamı bileengelleyen kramp gibi ağrılar dışında hatırladığım tek şey doğum.
doğumu epidural sezaryenle yaptım ya deniz doğduktan sonra dikilirken belimde çok ağrı hissettim. gerçekmi değilmi ayıramadım. sanki deniz gidince ameliyathane bana anlamsız geldi.)) sıkıldım gibi hissettim. ağrım çok beni uyuturmusunuz dedim doktoruma. tamam dediler ve beni uyutmuşlardı. onu anlatığımda tümörün epidural sırasında öyle bir ağrı yapabileceğini söylediler. tabi bunu benim ozaman bilmem mümkün değil.

ama mr denen tetkik o kadar kolayki hele kapalıdan korkanlar için açık mr seçeneği mevcut. hastanelerin yok ama özel kurumların özel görüntüleme merkezleriyle anlaşması var. bel mrını 50 tl ye çektirdik mesela. varsa şüpheniz check up yaptırır gibi çektirin.radyasyonda yok mr da.

tatile nereye gitsek diye düşünürken 3 haftadır ankaradayım ve daha ne kadar kalacağım bilmiyorum. hayat kısmet kader.. buna şükrediyorum tabiki. hemde fazlasıyla. allah bebeklerimizden ayırmasın.

canavar hamdi tus tus yeseydim seni. siması nasılda değişmiş. nasılda tatlı. yakışıklı. maşallah. annenle babanla sevdiklerinle mutlulukla uzun yıllar kuzummm.

ağustosun sıcağında ameliyat olmuşum monologda hakkım tabi canım.

belimdeki korsenin yarattığı sıcaklığı tarif edemem. kelimeler yetmez. tadını çıkarın akşam serinliğinin...

damla hocam tekrardan çok geçmiş olsun rabbim seni sevenlerinden ayırmasın şükür ki atlatmışsın inş. hayırlısıylada sonuçların iyi çıkar

denizin banyo sorununu aştık. banyonun kapısını görünce yolunu değiştiriyodu. ameliyattan önce. kuzenimin oğlu var 20 aylık. bizdeyken annesi banyo yaptırmak istedi. bizde denizle onları izledik. bi tane oyuncak alıyolar ellerine onuda yıkıyorlar. bizde hemen onların arkasından ördeğimizi alıp atladık küvete. şimdi de sudan çıkmıyor . yaz günü kokuyordu nerdeyse. çok şükür.)))) onuda atlattık.

Damlacım büyük geçmiş olsun. Okurken şok oldum. İnanamadım resmen. Ne iyi yapmışsın mr çektirmekle. Tatiili her zaman yapabilirsin, Allah beterinden saklasın. Bu sıcakta korse giymek çok sevimli olmasa gerek ama olsun, aç klimayı otur altına.

Deniz'in banyo sorununu da aşmışsınız, sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…