4 4 tane dr.a gittik hepsi aynını söyledi.ama benide bitirdi resmen 43 kiloya düştüm aşırı emiyodu şimdi daha ii oldu tabi öyle travma yaşatmamışızdır çünkü üstüne daha fazla düştük ilk gün zordu şimdi yemeğede başladı hem daha ii oldu daha bi kendine güveni geldi kendi kendine oynuyo falan diğer türlü sürekli yapışıktık sosyal olamıyordu.ne kadar emsede doymuyoduama serap neden sütten kestin anlamadım. onlarca doktora gittim bir tanesi bile zayıflığı süttendir kes sütü demedi . hemde ilaç kullanarak.aklım almadı. keşke bir doktora daha gitseydin. üstelik zorla kesmek çocukta travmaya yol açıyormuş diyede proflardan alıntı yapıp yazdık. çok üzüldüm bu duruma çok.
ilaç kullanmamayı denedim ama biraz daha denersem ben hasta olucaktım burdada kimse yok hem lenayla çok ilgilenemezdim herşey denedik emerken kesinlikle yemiyodu ama şimdi yiyiyor çok şükür hem yavaş yavaş düzene girircez sanki emerken bi türlü oturtamamıştıkKiyamam nasilda emmek istiyordur.ilac kullanmasaydin yazik olmus sütüne.enazindan önce yemek sonra meme deneseydin.9kilo nerdeyse okadarda az degil aslinda ama hayirlisi ins alir biberonu
)
Ece de aynı lena gibi
emerek uyuyor ve az yemek yiyor dr önce yemek ver sonra meme dedi ağlasa da meme verme çok açken dedi ama kesinlikle memeyi bıraktır demedi ece 9 kilo bu arada
ben de nişanlıyken gitmişti eşim. hatta yarısında da nikahlıydık. cidden çok zor olmuştu. oy oyyy..ben de eşimi sevgiliyken askere göndermiştim o zaman da inanın zor oluyor
Allah tüm sevdiklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
gözün aydı burcuBu arada belim 72 cm oldu kızlar =)
biz önce krem sonra losyon denedik. her akşam ılık duşta aldırıyorum. hala geçmedi ne yazık kiİSİLİKLER için eczaneden bebekler için gliserinli sabun aldım onunla hergün yıkıyorum düzeldi epeyce. Aslında isilikte mantık hiç sabun kullanmadan, banyo öncesi ve sonrası yağ vs. bişey sürmeden sabah akşam ılık duş aldırmakmış ama bizimki geçmeyince bu yolu denedik..
Bilgisayar miyadını doldurdu, sıcaktan zırt diye kapanıyo, yazamıyorum iki kelam
belimde bir korse ile öylece bir sağa bir sola yatıyorum. hissettiğim acı ameliyattan öncesinden daha az.
biraz kıyısından sıyırmış gibi bir halim var.
ameliyatta biraz fazla riskliydi. karar verene kadarda kafayı sıyırablirdim. tümör sinirlerin içinde olduğu için temizlenirken sinirlere zarar verme ihtimali doktorun beceresine bağlı. yani yürüme, konuşma, oturma, baş parmağı oynatma gibi gibi sinirlerin yönettiği eylemlerden birinin yada dahasının zarar görme ihtimali. eğer orada durmaya devam ederse yine büyüme ve baskı yaptığı sinirleri zedeleme ihtimali. zordu kısaca. olup bitmesi beni çok rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?