2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustosun sıcağında ameliyat olmuşum monologda hakkım tabi canım.

belimdeki korsenin yarattığı sıcaklığı tarif edemem. kelimeler yetmez. tadını çıkarın akşam serinliğinin...

ay Damla epey zorlu bir ameliyat geçirmişsin anladığım kadarıyla, tez zamanda iyi olursun inşallah, çok geçmiş olsun..

damla hocam çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sıkıntı yaşatmasın bende şaşırarak okudum durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ama şükürler olsun atlatmışsın korse uzun süre kalacakmı??rabbim sabrını verir inşallah
bu arada füreya dedin içimin yağları eridi resmen o karaktere aşık olmuştum resmen kendimden çok şey bulmuştum o kadında tipik bir ikizler burcu füreya ve kitapta doğum tarihi 2 haziran hiç unutmam bende onun gibi çok kocalı olsammı diye düşünmüştüm hatta aklinialirimsmile

resimler muhteşem ötesi bayıldım bittim resmen

tazem pasta müthiş heleki o kurabiyelerden doruk yazışın çok yaratıcı geldi bana tebrik ederim seni
kumanda ve dodo figürü ayrı bir güzel olmuş :))

efrim haanım kuzey ne kadar değişmiş bambaşka bir çocuk olmuş,bak dikkat et çocuk diyorum bebeklikle pek alakası kalmamış arkadaşın bildiğin erkek..
saçları çok uzamış ifade falan çok başka sana dönüyor tipi sanki
spora başlıyor olmanada ayrıca sevindim
bugün sana dönemedim çook çilekeş bir gün geçirdim senağlama

bugün korkunççç bir gündü diyebilirim şahsen bizzat ben sıyırdımmmm(cümledeki anlatım bozukluğunu bulun bakalım)

sabah kalktık sevgili oğlum kahvaltısını yedi hazırlandık doktora gittik 1 yaş için kan sayımı yaptırcaktık aşının olduğu gün yaptırmak istememiştim araya zaman girsin dedim demez olaydım
oruçlu oruçlu böyle bir işe yeltendğim için kendime tebrik çıkarıyorum
neyse gittik doktor amcamız birde idrar istemezmi neyse torbayı taktık adama oturduk kan alma koltuğunda orda bir feryat figan neyse verdik kanları bekliyoruz işesin
sonuçmu saat tam 12 den 17:00 ye kadar işemesini bekledik ve benim it oğlum işemedi
şaka gibi değilmi bu sıcakta susuzluk kafaya vurdu yahya durmuyor oraya buraya saldırıyor ben peşinde harap bir şekilde altında torba işemedi adam yaaa şaka gibi
birde üstüne bir ara bezini çıkarttım torbasına bakmak için altına sıçmazmı o ara Allahım kabus gibiydi yerlerde koyun boku gibi kalıp kalıp boklar Allahtan sıvı çıkarmadı ona bile sevinir oldum neyse bir yandan koşuyor bir yandan mıçıyor ben ve kat görevlisi peşinden koşuyoruz arkasında izler bırakarak
rezillik diz boyuydu anlayacağınız eve geldim saat 6 evde bir zırnık yemek yok
ağlaya zırlaya mamiyi aradım artık sinirlerim laçka oldu resmen neyse oda aramış anasını yukarı çıktık yemeğe zaten kolumu kaldıracak hal kalmamıştı falan filan
neyseki kan değerleri iyi çıktı ferruma 3 ay daha devam multitabı bıraktık başka bir vitamin şurubu verdi

efrim kardeşin için yazdıklarını okuyunca öyle duygulandımki aklıma hep yahya geliyor nasıl yollarım naparım bilmiyorum
rabbim sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin inşallah
kuzeyimde güle güle giysin çok yakışmış ancak ben onu 2 yaş almıştım bir sene erken giydirmişsin sempatiksalakcinni tosun paşam benim

fatmacım yeni okulun hayırlı olsun gönlüne göre olması ne güzel yerleştinizmi eve sevdinmi adapazarını??
artık istanbula gelirsin sen buluşmalar yaparız bak minişe bir ayağı burda mesela sık sık görüşüyoruz zemuszemus

ben hala hediyelerimin fotolarını ekleyeceğim
utanıyorum kendimden

efrimmm fotodaki pembe gelinlikli güzellik kim çok tatlıı çokta güzel olmuş

yaff eskiden özlem takılırdı gece falan artık oda yok bu sıcaklarda nasıl uyuyorsunuzz
mıçımdan terler akıyor resmen benim

günaydın bu sabah benden başka kimseler yok buralarda... geçmişe göz attım geldim....

GÜLİZİM bugün yok izinli hazırlıklarla meşgul allah kolaylık versin...

DAMLA geçmiş olsun cidden çok büyük ve önemli bi ameliyat geçirmişsin...biran önce iyileşmen dileğiyle.... şükürki sorunsuz geçmiş ameliyatın.....

ESRAAA ayyy gülsemmi ağlasammı bilemedim napmış bu YAHO ya... namı hastaneleride saracak bu gidişle.... şu idrar işi çok zor oluyor.. her zaman ciş yapan çocuklar idrar torbası oldumu saatlerce yapamıyorlar anlamış değilim......allah kolaylık versin canım....

NURR... 3 litre şekeri nasıl ölçerim demişsin..... 5 su bardağı 1 litre oluyor canım..... yani senin 3 litre için 15 bardak şeker koyman lazım......

sonunda adet oldum bugün öyle böyle değil sanki geç kaldığının acısını çıkartıyor.... kasıklarım karnım çok ağrıyor bugünüde bi atlatsam tatildeyim artık :)))))

oyyy neler atlatmışsın canım yaa çok büyük geçmiş olsun. inanamadım yani okudukça. böyle büyük bişi beklemiyormuşum heralde nedense. neyse ki ameliyatın başarılı geçmiş şükürler olsun. rabbim sevdiklerine, ailene, bizlere bağışlamış seni. inşallah bir daha tekrar etmez. çok dikkat et kendine. dinlen. acele etme kalkmak için filan.
fatmacım yeni okulun hayırlı olsun. inşallah güzel sevimli huzurlu bi okuldur...
çok teşekkür ederim. dün gidip gördüm okulum. yeni yapılmış. eski okulları depremde yıkılmış. yıllarca geçici prefabrik bi okulda sürdürmüşler eğitimi. geçen sene bu okula taşınmışlar. ama gerçekten güzel bir binası var. müdürü de mülayim, beyefendi biri. inşallah rahat ederim. hayırlısı..
inşallah esracım. çok isterim istanbula gelip sizlerle tanışmayı. inşallah o da olur. adapazarını beğendim. iyi tercih yapmışız :) yerleştik şükür.evimdeyim şimdi. beklerim sizleri de inşallah. iftara buyurun..

damla çok geçmis olsunn buyuk buyuk geçmis olsun. allah birdaha yasatmasın insallah kontrollerin guzel geçer. kimin basına ne zaman ne geleceği belli degil hersey insanlar için boyle pozitif bakıp dusunmen ne kadar guzel tatile her zaman gidilor sen saglıklı ol yeterki.

oh super ya banyo yapmamak ne demekbu havada korkunç olur tabi ece her aksam yıkanıyor ertesi gun isten geliyorum kafası nasıl ter kokuyor body si keza oyle pispis kokuyor ter ter :)

FUREYYA benim hayatımın kitabidir. yıllar evel okumustum yeni yeni kitap okuma sevdam baslamıstı allahım nasıl okudum birkaç gunde bitirdim kitabı anlatamam
evde çorba karıstırırken falan bile okuyodum sonra sayfalan kaldı bitmesine olecek furreyya olecek diye aglaya aglaya okurdum o arada biri ararddı aglayarak acardım fureyya olecek diye ibonunda kitap okuma kulturu yoktur alay ederdi benimle :)))
yasasaydı napar eder gidip kadınla tanısırdım oyle uzuldum ki o oldukten bir sene sonramı ne okumustum ben kitabi.

tam benim bakıs acıma sahip inanılmaz bir Türk kadını...

dün isle ilgili haber geldiii
bugun saat 11 gibi demo yapmaya gelecekler burda test edeceğiz herhang ibir sorun beklenmiyor umarım uygulamada da olmaz. ve ondan sonra birkaç gun içinde evde kurulma durumu var ve home offiice çalısmaya baslayacagım insallah. dua ediyorum aksamdan beri insallah teknik bir pruz çıkmasın diye.

ESRAKO bu haber süpherrr sorun çıkacağını sanmıyorum..... çıksada hallederler onların işleri ne .....şimdiden hayırlı uğurlu olsun.....

Evrim zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun sağ salim inş.
Damlam çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz... İşte ağrılarımızı hafife alıp çaresine bakmıyoruz çoğu kez... Ne kadar yanlış yapıyoruz... Allahtan erken farkına varmışsın...
Esrako ne kadar süper işler rayına oturuyor desene...
Esra off gözümde canlandı o hallerinizi ne kadar zor hiperaktif yahom ya! Şükür sağlıklı çıkmışta değmiş o eziyete... Ben önceden geceleri çok takılıyordum değil mi? Ahh ahhh ne güzel günlerdi...Şimdi kuzenler burada gündüz denizde haşatımız çıkıyor gece gezmeleri Özde derken kaymış vaziyette oluyorum...
Sibel ne güzel izne çıkıyormuşsun tadını çıkar ne düğün kaldı ne birşey zaten kafa dinlen azıcık...
Deprem yüzünden beni merak edenler olmuş hiiiç hissetmedim bile hissetmiş herkes sabah bir kalktım sokakta herkes depremden bahsediyor...17 ağustos depreminde de İstanbulda oturuyorduk o zamanlar herkes sokağa dökülmüştü beni uyandırmaya çalışmışlarbende tık yok birde niye uyandııyorsunuz diye sinirlenmişim... Hiç hissetmedğimden o gece tüm semt sakinleri çadır kurup orada kalırken ben annemler uyurken anahtarı alıp eve gidip televizyonun karşısında annemlerin odada yatağa yayılıp bir güzel uyumuştum beni araya araya bir hal olmuşlardı kaydirigubbakcemile3

tatile nereye gitsek diye düşünürken 3 haftadır ankaradayım ve daha ne kadar kalacağım bilmiyorum. hayat kısmet kader.. buna şükrediyorum tabiki. hemde fazlasıyla. allah bebeklerimizden ayırmasın.

canım bunlarla gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah seni bebeğine ve sevdiklerine bağışlasın
kul kurar Allah yaparmış
Allah hepimize iyi yazılar yazmıştır inşallah

biz o gün aşı ve kan testi yaptırdık Ece iç çeke çeke bir hal oldu idrar konusunu erteledik bir sonraki randevuya dayanamadı yavrum emerek sakinleşti ancak
değerler güzel çıkmış şükür

çok sevindimm
inşallah herşey yolunda gider

ne kadan rahatmışsın sen...

Günaydın

Sabah pasaport başvurusu yapmak için emniyete gittim geldim e- randevu ile işler bayağı kolaylamış 10 da tekrar işe döndüm yani

bu arada Ece bugün sabah 5 de uyandı uyanış o uyanış emzirdim yatağına koydum kalktı aldım bizim yatağa getirdim oyun oynadı sonuç Leyla gibiyim
nasıl biter bugün bir de eşim 4 de uyandırdı zaten 00:30 da yatmıştım

uyku istiyorumm

Evrim, Burcu, Koruk ve Kuzy dörtlüsü şahanesiniz.. Gülen gözler, neşeli kahkahalar hiç eksik olmasın yuvanızdan... Parti süper geçmiş.... Pasta ve fikir süper... Herşey şahane daha ne olsun.. Kırmızılı yakışıklılar süper, Evrimin saçındaki kırmızı toka siyah elbiseyle süper, Tazenin gülen gözleri süper...
Meltem uykusuzluk bu ara benimde baş belam ve sırt ağrılarım felaket off off

ayy ozlemm 17 agustosu benden ve ibodan baska duymayan yok heralde diyordum sen duymamıssınn:)))

bizim ev ozaman 16. kattaydı nasıl sallanmıstır tahmin edersiniz:)
depremden 15 dk sonra falan telefon caldı eyvah dedik birine birsey oldu firladık babamlar arıyor iyimisiniz falan anlamamız zaman aldı bir camdan bakmıstık 300 haneli sitenin bahcesimahser yeri gibiydi biz salına salına inmistik merdivenleri yolda yaslı teyzeler falan vardı onlara yardım etmistik hiç korku yasamadan . buyuk sanstı duymadıgımız için

siteinin bahcesinde millet yatıyor sabaha kadar iste ben canım çay ıstedi hemen evde yapıp termosa koyup getireyim diyordum konu komsu yalvarıyodu girme girme içeri diye ben yinede girip yapmıstım herkes sasırmıstı bana :))

sonra duzce depremi olmustu evdeyiz isten gelmisiz kofte kızartıyordum
deprem oldu insekmi falan dedik amann dedik su kofteleri yiyelim yaptık o kadar sonra ineriz dedik yiyip indik :)) pek bi rahatıs galiba :)

adas ya idrar tahlili için niyeb eklediniz anacım 5 saat

sonuçta genel kontrol amacılı yapılıyor bir sonraki gittiinde yaptırırdın

11. ayda ece ye de bakmak istedik berkede kalsiyum fazlası ve bobrek tası oldugndan ece de birsey varmı diye ama o gun huy edindi su içmiyor biberonu itiyor herdakka su içen çocuk taktık torbayı yarıms aat oturdum ben aa dedim yeter sonra ki geliste yaparız dedim bu cumartesi yani yarın yapılcak evden habire su içirip goturcez falan insalah hemen yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…