ağustosun sıcağında ameliyat olmuşum monologda hakkım tabi canım.
belimdeki korsenin yarattığı sıcaklığı tarif edemem. kelimeler yetmez. tadını çıkarın akşam serinliğinin...
oyyy neler atlatmışsın canım yaa çok büyük geçmiş olsun. inanamadım yani okudukça. böyle büyük bişi beklemiyormuşum heralde nedense. neyse ki ameliyatın başarılı geçmiş şükürler olsun. rabbim sevdiklerine, ailene, bizlere bağışlamış seni. inşallah bir daha tekrar etmez. çok dikkat et kendine. dinlen. acele etme kalkmak için filan.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
detayları yazayım artık okumak daha kolay tek elle ama:))) denizle teyzesi ve anneannesi ve bilumum insanlar ilgilendiği için allahım şükür uzun zamandır ilk defa bu kadar kendimleyim. ayşe kulin füreya sını bitirmek üzereyim. harika. bayıldım.
neyse kalçamdaki ağrılardan söz etmiştim. uzun araştırmalar sonucu kemikde ödem var dediler ilaç tedavisi verdiler. bende emzirdiğim için ilaç tedavisi dışında ne olabilir diye araştırırken fizik tedaviyi deneyelim dediler. çünkü ben süt olduğu sürece deniz bırakana kadar bırakmayı istemiyorum. tabi sağlık durumu elverdiğince. sütte öyle çok değil tabiki ama oyalanıyor kendisi işte. birkaç fizik tedavi uzmanı gezdikten biri dediki bel emarı çekelim ondan sonra başlayalım fizik tedaviye. gidip bel emarı çektirdim ve omuriliğimde sırtımın ortalarına yakın biyerlerde kibrit kutusu büyüklüğünde bir tümör bulundu. aldığım raporu ve mr görüntülerini cuma akşamı apar topar beyin cerrahı bulup gösterdim ve dediki çok acil ameliyat gerek. dedimki kızım 1 yaşında emziriyorum oda güldü kızın 1 yaşındaysa daha acil ameliyat olman lazım didi. bende peki mesajı aldım dedim. pazartesi sabahı hastaneye yattım salı sabahı ilk sıradan ameliyattaydım. salak tümör sinirlerime yapışıkmış. 8 saat sürmüş ayırmaları. 1 saatte ayılmam. akşama çıktım. dünde eve çıktım. yüksek ihtimall iyi huylu diyordu doktorum ama kendisini görünce şeklini beğenmemiş dha ben ameliyattayken parçayı patolojiye göndermişler. ertesi gün sonuç geldi. onuda ayrıca onkolojiye götürmemiz gerekiyor ama cerrahların dedğine göre iyinin kötüsü denen türdenmiş. yani içinde kanser hücresi var ama sıçraya dağılan yayılan türden değil. tekrarlarmı belli değil. 1 ay snra yine mr çekilecek. sonra sürekli kontrol. neden olduğıuda belli değil. ama oluşumu yeni değil diyorlar . doğuştan bile olabilirmiş.
çok teşekkür ederim. dün gidip gördüm okulum. yeni yapılmış. eski okulları depremde yıkılmış. yıllarca geçici prefabrik bi okulda sürdürmüşler eğitimi. geçen sene bu okula taşınmışlar. ama gerçekten güzel bir binası var. müdürü de mülayim, beyefendi biri. inşallah rahat ederim. hayırlısı..fatmacım yeni okulun hayırlı olsun. inşallah güzel sevimli huzurlu bi okuldur...
inşallah esracım. çok isterim istanbula gelip sizlerle tanışmayı. inşallah o da olur. adapazarını beğendim. iyi tercih yapmışız :) yerleştik şükür.evimdeyim şimdi. beklerim sizleri de inşallah. iftara buyurun..fatmacım yeni okulun hayırlı olsun gönlüne göre olması ne güzel yerleştinizmi eve sevdinmi adapazarını??
artık istanbula gelirsin sen buluşmalar yaparız bak minişe bir ayağı burda mesela sık sık görüşüyoruz zemuszemus
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
detayları yazayım artık okumak daha kolay tek elle ama:))) denizle teyzesi ve anneannesi ve bilumum insanlar ilgilendiği için allahım şükür uzun zamandır ilk defa bu kadar kendimleyim. ayşe kulin füreya sını bitirmek üzereyim. harika. bayıldım.
neden olduğıuda belli değil. ama oluşumu yeni değil diyorlar . doğuştan bile olabilirmiş.
belimde bir korse ile öylece bir sağa bir sola yatıyorum. eylemlerden birinin yada dahasının zarar görme ihtimali. eğer orada durmaya devam ederse yine büyüme ve baskı yaptığı sinirleri zedeleme ihtimali. zordu kısaca. olup bitmesi beni çok rahatlattı.
denizin banyo sorununu aştık. banyonun kapısını görünce yolunu değiştiriyodu. ameliyattan önce. kuzenimin oğlu var 20 aylık. bizdeyken annesi banyo yaptırmak istedi. bizde denizle onları izledik. bi tane oyuncak alıyolar ellerine onuda yıkıyorlar. bizde hemen onların arkasından ördeğimizi alıp atladık küvete. şimdi de sudan çıkmıyor . yaz günü kokuyordu nerdeyse. çok şükür.)))) onuda atlattık.
damla hocam çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sıkıntı yaşatmasın bende şaşırarak okudum durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ama şükürler olsun atlatmışsın korse uzun süre kalacakmı??rabbim sabrını verir inşallah
bu arada füreya dedin içimin yağları eridi resmen o karaktere aşık olmuştum resmen kendimden çok şey bulmuştum o kadında tipik bir ikizler burcu füreya ve kitapta doğum tarihi 2 haziran hiç unutmam bende onun gibi çok kocalı olsammı diye düşünmüştüm hatta aklinialirimsmile
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
neyse kalçamdaki ağrılardan söz etmiştim. uzun araştırmalar sonucu kemikde ödem var dediler ilaç tedavisi verdiler. bende emzirdiğim için ilaç tedavisi dışında ne olabilir diye araştırırken fizik tedaviyi deneyelim dediler. çünkü ben süt olduğu sürece deniz bırakana kadar bırakmayı istemiyorum. tabi sağlık durumu elverdiğince. sütte öyle çok değil tabiki ama oyalanıyor kendisi işte. birkaç fizik tedavi uzmanı gezdikten biri dediki bel emarı çekelim ondan sonra başlayalım fizik tedaviye. gidip bel emarı çektirdim ve omuriliğimde sırtımın ortalarına yakın biyerlerde kibrit kutusu büyüklüğünde bir tümör bulundu. aldığım raporu ve mr görüntülerini cuma akşamı apar topar beyin cerrahı bulup gösterdim ve dediki çok acil ameliyat gerek. dedimki kızım 1 yaşında emziriyorum oda güldü kızın 1 yaşındaysa daha acil ameliyat olman lazım didi. bende peki mesajı aldım dedim. pazartesi sabahı hastaneye yattım salı sabahı ilk sıradan ameliyattaydım. salak tümör sinirlerime yapışıkmış. 8 saat sürmüş ayırmaları. 1 saatte ayılmam. akşama çıktım. dünde eve çıktım. yüksek ihtimall iyi huylu diyordu doktorum ama kendisini görünce şeklini beğenmemiş dha ben ameliyattayken parçayı patolojiye göndermişler. ertesi gün sonuç geldi. onuda ayrıca onkolojiye götürmemiz gerekiyor ama cerrahların dedğine göre iyinin kötüsü denen türdenmiş. yani içinde kanser hücresi var ama sıçraya dağılan yayılan türden değil. tekrarlarmı belli değil. 1 ay snra yine mr çekilecek. sonra sürekli kontrol. neden olduğıuda belli değil. ama oluşumu yeni değil diyorlar . doğuştan bile olabilirmiş.
belimde bir korse ile öylece bir sağa bir sola yatıyorum. hissettiğim acı ameliyattan öncesinden daha az.
biraz kıyısından sıyırmış gibi bir halim var.
ameliyatta biraz fazla riskliydi. karar verene kadarda kafayı sıyırablirdim. tümör sinirlerin içinde olduğu için temizlenirken sinirlere zarar verme ihtimali doktorun beceresine bağlı. yani yürüme, konuşma, oturma, baş parmağı oynatma gibi gibi sinirlerin yönettiği eylemlerden birinin yada dahasının zarar görme ihtimali. eğer orada durmaya devam ederse yine büyüme ve baskı yaptığı sinirleri zedeleme ihtimali. zordu kısaca. olup bitmesi beni çok rahatlattı.
tatile nereye gitsek diye düşünürken 3 haftadır ankaradayım ve daha ne kadar kalacağım bilmiyorum. hayat kısmet kader.. buna şükrediyorum tabiki. hemde fazlasıyla. allah bebeklerimizden ayırmasın.
bugün korkunççç bir gündü diyebilirim şahsen bizzat ben sıyırdımmmm(cümledeki anlatım bozukluğunu bulun bakalım)
sabah kalktık sevgili oğlum kahvaltısını yedi hazırlandık doktora gittik 1 yaş için kan sayımı yaptırcaktık aşının olduğu gün yaptırmak istememiştim araya zaman girsin dedim demez olaydım
oruçlu oruçlu böyle bir işe yeltendğim için kendime tebrik çıkarıyorum
neyse gittik doktor amcamız birde idrar istemezmi neyse torbayı taktık adama oturduk kan alma koltuğunda orda bir feryat figan neyse verdik kanları bekliyoruz işesin
sonuçmu saat tam 12 den 17:00 ye kadar işemesini bekledik ve benim it oğlum işemedi
şaka gibi değilmi bu sıcakta susuzluk kafaya vurdu yahya durmuyor oraya buraya saldırıyor ben peşinde harap bir şekilde altında torba işemedi adam yaaa şaka gibi
birde üstüne bir ara bezini çıkarttım torbasına bakmak için altına sıçmazmı o ara Allahım kabus gibiydi yerlerde koyun boku gibi kalıp kalıp boklar Allahtan sıvı çıkarmadı ona bile sevinir oldum neyse bir yandan koşuyor bir yandan mıçıyor ben ve kat görevlisi peşinden koşuyoruz arkasında izler bırakarak
rezillik diz boyuydu anlayacağınız eve geldim saat 6 evde bir zırnık yemek yok
ağlaya zırlaya mamiyi aradım artık sinirlerim laçka oldu resmen neyse oda aramış anasını yukarı çıktık yemeğe zaten kolumu kaldıracak hal kalmamıştı falan filan
neyseki kan değerleri iyi çıktı ferruma 3 ay daha devam multitabı bıraktık başka bir vitamin şurubu verdi
dün isle ilgili haber geldiii
bugun saat 11 gibi demo yapmaya gelecekler burda test edeceğiz herhang ibir sorun beklenmiyor umarım uygulamada da olmaz. ve ondan sonra birkaç gun içinde evde kurulma durumu var ve home offiice çalısmaya baslayacagım insallah. dua ediyorum aksamdan beri insallah teknik bir pruz çıkmasın diye.
Evrim zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun sağ salim inş.
Damlam çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz... İşte ağrılarımızı hafife alıp çaresine bakmıyoruz çoğu kez... Ne kadar yanlış yapıyoruz... Allahtan erken farkına varmışsın...
Esrako ne kadar süper işler rayına oturuyor desene...
Esra off gözümde canlandı o hallerinizi ne kadar zor hiperaktif yahom ya! Şükür sağlıklı çıkmışta değmiş o eziyete... Ben önceden geceleri çok takılıyordum değil mi? Ahh ahhh ne güzel günlerdi...Şimdi kuzenler burada gündüz denizde haşatımız çıkıyor gece gezmeleri Özde derken kaymış vaziyette oluyorum...
Sibel ne güzel izne çıkıyormuşsun tadını çıkar ne düğün kaldı ne birşey zaten kafa dinlen azıcık...
Deprem yüzünden beni merak edenler olmuş hiiiç hissetmedim bile hissetmiş herkes sabah bir kalktım sokakta herkes depremden bahsediyor...17 ağustos depreminde de İstanbulda oturuyorduk o zamanlar herkes sokağa dökülmüştü beni uyandırmaya çalışmışlarbende tık yok birde niye uyandııyorsunuz diye sinirlenmişim... Hiç hissetmedğimden o gece tüm semt sakinleri çadır kurup orada kalırken ben annemler uyurken anahtarı alıp eve gidip televizyonun karşısında annemlerin odada yatağa yayılıp bir güzel uyumuştum beni araya araya bir hal olmuşlardı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?