bizde iftra sofrası için öyle şaşalı bi hazırlık yok açıkcası.
su çorba ve karpuz peynirden başka bişey yiyemiyoruz ama asıl hazırlık sahurda oluyor.
sahurda bolbol yiyoruz.
aklınıza ne gelirse tüm yemekler hazırlıklar sahur için bizde.
malum gunler çok uzun oldugu için tok tutacak şeyleri sahurda yemek gerek..
hadı hayırlı olsun dıelım.inş aksılık cıkmadan işine evden devam edersındün isle ilgili haber geldiii
bugun saat 11 gibi demo yapmaya gelecekler burda test edeceğiz herhang ibir sorun beklenmiyor umarım uygulamada da olmaz. ve ondan sonra birkaç gun içinde evde kurulma durumu var ve home offiice çalısmaya baslayacagım insallah. dua ediyorum aksamdan beri insallah teknik bir pruz çıkmasın diye.
ozaman ıyıkı düzcede degıldın dıyım sana.o nası bı sallanmaktır tahmın dahı edemezsın.cok net hatırlıyorum annem hepımıze sarılmaya kalktı,kapının eşiği resmen önümüzden kaydı.duvar gelmıstı onun yerıne.okadar alabora olmustuk yanı.hos korkmayan korkmuyor ,bız ındık babamı arıyoruz telas ıcınde..ben panıkle bı fırladım yukarı,acaba düştüde bayıldımı falan dıe.babam evde,arabanın anahtarlarını arıyormus megerse.çünkü asıl sallanan düzce merkezdı,2 ablam orda oturuyor ve oranın cogu doldurma dıe bılınıyo.suymuştu yanı.hemen düzceye fırlamıstık,tabı oarası içler acısıydı.neyse öle yanısonra duzce depremi olmustu evdeyiz isten gelmisiz kofte kızartıyordum
deprem oldu insekmi falan dedik amann dedik su kofteleri yiyelim yaptık o kadar sonra ineriz dedik yiyip indik :)) pek bi rahatıs galiba :)
Sibelcım nıe agrıyor basın bukadar,mr falan cektırdınızmı?ayy ölüyorum baş ağrısından ne biçim şey bu böyle ya..... resmen kafamın sağ tarafı kımıldattığımda zonk zonk atıyor... felçliler gibi kaldım öyle..... bugün daha yeni adet oldum ağrı kesicide içemiyorum...... offff offf bugün bitse biran evvel...... dinlenmek istiyorum... aksine yapmam gereken bidünya iş var pc ekranına bile bakamıyorum gözlerimde berbat.....
:1hug: canımsın,saol Gülicimmmini mini minnacık tubamın keltoş kızı şevvalim. dogum gunun kutlu olsun.
nice yıllara saglıkla hzurula mutlulukla:)
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
detayları yazayım artık okumak daha kolay tek elle ama:))) denizle teyzesi ve anneannesi ve bilumum insanlar ilgilendiği için allahım şükür uzun zamandır ilk defa bu kadar kendimleyim. ayşe kulin füreya sını bitirmek üzereyim. harika. bayıldım.
neyse kalçamdaki ağrılardan söz etmiştim. uzun araştırmalar sonucu kemikde ödem var dediler ilaç tedavisi verdiler. bende emzirdiğim için ilaç tedavisi dışında ne olabilir diye araştırırken fizik tedaviyi deneyelim dediler. çünkü ben süt olduğu sürece deniz bırakana kadar bırakmayı istemiyorum. tabi sağlık durumu elverdiğince. sütte öyle çok değil tabiki ama oyalanıyor kendisi işte. birkaç fizik tedavi uzmanı gezdikten biri dediki bel emarı çekelim ondan sonra başlayalım fizik tedaviye. gidip bel emarı çektirdim ve omuriliğimde sırtımın ortalarına yakın biyerlerde kibrit kutusu büyüklüğünde bir tümör bulundu. aldığım raporu ve mr görüntülerini cuma akşamı apar topar beyin cerrahı bulup gösterdim ve dediki çok acil ameliyat gerek. dedimki kızım 1 yaşında emziriyorum oda güldü kızın 1 yaşındaysa daha acil ameliyat olman lazım didi. bende peki mesajı aldım dedim. pazartesi sabahı hastaneye yattım salı sabahı ilk sıradan ameliyattaydım. salak tümör sinirlerime yapışıkmış. 8 saat sürmüş ayırmaları. 1 saatte ayılmam. akşama çıktım. dünde eve çıktım. yüksek ihtimall iyi huylu diyordu doktorum ama kendisini görünce şeklini beğenmemiş dha ben ameliyattayken parçayı patolojiye göndermişler. ertesi gün sonuç geldi. onuda ayrıca onkolojiye götürmemiz gerekiyor ama cerrahların dedğine göre iyinin kötüsü denen türdenmiş. yani içinde kanser hücresi var ama sıçraya dağılan yayılan türden değil. tekrarlarmı belli değil. 1 ay snra yine mr çekilecek. sonra sürekli kontrol. neden olduğıuda belli değil. ama oluşumu yeni değil diyorlar . doğuştan bile olabilirmiş.
sok içinde okudum cok buyuk gecmıs olsun.neysekı farkedılmıs dagılıp sıcramadan.enkısa zamanda eskı halıne dönmen dılegıyle canım.tekrara tekrar buyuk gecmıs olsunbelimde bir korse ile öylece bir sağa bir sola yatıyorum. hissettiğim acı ameliyattan öncesinden daha az.
biraz kıyısından sıyırmış gibi bir halim var.
ameliyatta biraz fazla riskliydi. karar verene kadarda kafayı sıyırablirdim. tümör sinirlerin içinde olduğu için temizlenirken sinirlere zarar verme ihtimali doktorun beceresine bağlı. yani yürüme, konuşma, oturma, baş parmağı oynatma gibi gibi sinirlerin yönettiği eylemlerden birinin yada dahasının zarar görme ihtimali. eğer orada durmaya devam ederse yine büyüme ve baskı yaptığı sinirleri zedeleme ihtimali. zordu kısaca. olup bitmesi beni çok rahatlattı.
bugün korkunççç bir gündü diyebilirim şahsen bizzat ben sıyırdımmmm(cümledeki anlatım bozukluğunu bulun bakalım)
sabah kalktık sevgili oğlum kahvaltısını yedi hazırlandık doktora gittik 1 yaş için kan sayımı yaptırcaktık aşının olduğu gün yaptırmak istememiştim araya zaman girsin dedim demez olaydım
oruçlu oruçlu böyle bir işe yeltendğim için kendime tebrik çıkarıyorum
neyse gittik doktor amcamız birde idrar istemezmi neyse torbayı taktık adama oturduk kan alma koltuğunda orda bir feryat figan neyse verdik kanları bekliyoruz işesin
sonuçmu saat tam 12 den 17:00 ye kadar işemesini bekledik ve benim it oğlum işemedi
şaka gibi değilmi bu sıcakta susuzluk kafaya vurdu yahya durmuyor oraya buraya saldırıyor ben peşinde harap bir şekilde altında torba işemedi adam yaaa şaka gibi
birde üstüne bir ara bezini çıkarttım torbasına bakmak için altına sıçmazmı o ara Allahım kabus gibiydi yerlerde koyun boku gibi kalıp kalıp boklar Allahtan sıvı çıkarmadı ona bile sevinir oldum neyse bir yandan koşuyor bir yandan mıçıyor ben ve kat görevlisi peşinden koşuyoruz arkasında izler bırakarak
rezillik diz boyuydu anlayacağınız eve geldim saat 6 evde bir zırnık yemek yok
ağlaya zırlaya mamiyi aradım artık sinirlerim laçka oldu resmen neyse oda aramış anasını yukarı çıktık yemeğe zaten kolumu kaldıracak hal kalmamıştı falan filan
neyseki kan değerleri iyi çıktı ferruma 3 ay daha devam multitabı bıraktık başka bir vitamin şurubu verdi
gecen sene bugun bu saatte yavru kusum dogmustu,yanıma getırmıslerdı koklamıstımm,yarım saat sonrada odamızda bulusmustuk bebegımle.şimdi kocaman oldu 1 yasına bastı.
iyiki dogdun melegım iyiki Rabbım senı bıze verdı ,dünyamıza ışık, evımıze huzur doldurdun.cok güzel günler ,en güzel yıllar, en saglıklı hayat senın olsunn inşallah melegımm benım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?