2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ölüyorum baş ağrısından ne biçim şey bu böyle ya..... resmen kafamın sağ tarafı kımıldattığımda zonk zonk atıyor... felçliler gibi kaldım öyle..... bugün daha yeni adet oldum ağrı kesicide içemiyorum...... offff offf bugün bitse biran evvel...... dinlenmek istiyorum... aksine yapmam gereken bidünya iş var pc ekranına bile bakamıyorum gözlerimde berbat.....

az önce ufuk mutfakta diye bir siteye baktım çok güzel görünen ve yapımı çok kolay bir tart var
eşim oruç tuttuğu için ona daha özenli sofra kurmaya çalışıyorum bu aralar

evrimcim canım allah kavuştursun.
kardeşin sag salim evine sevdiklerine kavuşsun inşallah.
sözlüsüne içim gitti ya.
tamam kardes evlat bambaşka ama insanın kendine eş dediğini askere yollaması çok zor.
allah hepinize kolaylık versin. geldiği gunude yzarsın bize:)

toruk ve tuzy nin resimlere bayıldım çok şekerler ya..
kuzey gerçekden çok değişmiş. tocaaaaaamaaaaaaaaaaannn olmuş maşallah:)
yerim ben onun tontiş nanaklarını.

damla hocam çok çok geçmiş olsun ya.
şok oldum bu kadar ciddi oldugunu hiç birimiz bilşmiyorduk sanırım.

umarım bundan sonra daha iyi olursun..

mini mini minnacık tubamın keltoş kızı şevvalim. dogum gunun kutlu olsun.
nice yıllara saglıkla hzurula mutlulukla:)

bizde iftra sofrası için öyle şaşalı bi hazırlık yok açıkcası.
su çorba ve karpuz peynirden başka bişey yiyemiyoruz ama asıl hazırlık sahurda oluyor.
sahurda bolbol yiyoruz.
aklınıza ne gelirse tüm yemekler hazırlıklar sahur için bizde.
malum gunler çok uzun oldugu için tok tutacak şeyleri sahurda yemek gerek..

ben ve annem oruç tutmuyoruz annem zaten şeker hastası bir tek eşim tutuyor o da tam tersi iftar da yer yer sahura pek yer bırakmaz midesinde :))

meltem valla su sıcaklardan yemek yapmayı falan hiç dusunemiyorum mutfakta iki dk zaruri isleri yapıyorumsıcak bizim mutfak epey kisa artık :)

hadı hayırlı olsun dıelım.inş aksılık cıkmadan işine evden devam edersın
sonra duzce depremi olmustu evdeyiz isten gelmisiz kofte kızartıyordum
deprem oldu insekmi falan dedik amann dedik su kofteleri yiyelim yaptık o kadar sonra ineriz dedik yiyip indik :)) pek bi rahatıs galiba :)
ozaman ıyıkı düzcede degıldın dıyım sana.o nası bı sallanmaktır tahmın dahı edemezsın.cok net hatırlıyorum annem hepımıze sarılmaya kalktı,kapının eşiği resmen önümüzden kaydı.duvar gelmıstı onun yerıne.okadar alabora olmustuk yanı.hos korkmayan korkmuyor ,bız ındık babamı arıyoruz telas ıcınde..ben panıkle bı fırladım yukarı,acaba düştüde bayıldımı falan dıe.babam evde,arabanın anahtarlarını arıyormus megerse.çünkü asıl sallanan düzce merkezdı,2 ablam orda oturuyor ve oranın cogu doldurma dıe bılınıyo.suymuştu yanı.hemen düzceye fırlamıstık,tabı oarası içler acısıydı.neyse öle yanı
Sibelcım nıe agrıyor basın bukadar,mr falan cektırdınızmı?
mini mini minnacık tubamın keltoş kızı şevvalim. dogum gunun kutlu olsun.
nice yıllara saglıkla hzurula mutlulukla:)
:1hug: canımsın,saol Gülicimm

sok içinde okudum cok buyuk gecmıs olsun.neysekı farkedılmıs dagılıp sıcramadan.enkısa zamanda eskı halıne dönmen dılegıyle canım.tekrara tekrar buyuk gecmıs olsun

akannehir oruclu oruclu 4-5 kat daha zor olmustur emınım.ama nası yaa,hem gezıp hem mıcmışş,güldüz azcıcık tutamadım kendımı :kedi:
o çiş faslı bızdede aynı etkıyı yaptı.gecen ay tam kan sayımı bırde idrar tahlılıne bakalım dedı doktor,neyse taktık torbayı,durmadan çiş yapan kızım 3 saat cıs yapmamıstı ve aksı gıbı atesıde vardı ogun,berbat gecmıstı.birde kız bebege takmak daha zor torbayı,yavrumun kukusu kıpkırmızı olmustu bandlı seyı yapıstırmaktan

gecen sene bugun bu saatte yavru kusum dogmustu,yanıma getırmıslerdı koklamıstımm,yarım saat sonrada odamızda bulusmustuk bebegımle.şimdi kocaman oldu 1 yasına bastı.

iyiki dogdun melegım iyiki Rabbım senı bıze verdı ,dünyamıza ışık, evımıze huzur doldurdun.cok güzel günler ,en güzel yıllar, en saglıklı hayat senın olsunn inşallah melegımm benım.

Nice nice mutlu sağlıklı güzel senelere
miniciktiler büyüdüler emeklediler şimdi de yavaş yavaş yürüyorlar umarım daha birçok güzelliklerine şahit oluruz.

öptümm prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…