inşallah bi sorun çıkmaz canım. inşalllaaahhhh!!dün isle ilgili haber geldiii
bugun saat 11 gibi demo yapmaya gelecekler burda test edeceğiz herhang ibir sorun beklenmiyor umarım uygulamada da olmaz. ve ondan sonra birkaç gun içinde evde kurulma durumu var ve home offiice çalısmaya baslayacagım insallah. dua ediyorum aksamdan beri insallah teknik bir pruz çıkmasın diye.
daha nice yıllara inşallah güzel kızının ömrü güzel, bahtı açık olsun canım.gecen sene bugun bu saatte yavru kusum dogmustu,yanıma getırmıslerdı koklamıstımm,yarım saat sonrada odamızda bulusmustuk bebegımle.şimdi kocaman oldu 1 yasına bastı.
iyiki dogdun melegım iyiki Rabbım senı bıze verdı ,dünyamıza ışık, evımıze huzur doldurdun.cok güzel günler ,en güzel yıllar, en saglıklı hayat senın olsunn inşallah melegımm benım.
oh oh ne güzel yaaa gözünüz aydın. bende sabırsızlıkla bekliyorum fakat bizimki parmak ucunda yürüdüğü için dengede duramıyor daha.eveeeett Şevval tam yaşını karsıladı ve dün ıtıbarıyle yürüyorr.mükemmel bişi yaa,kapıda dıkılıyordu bende koltuktaydım.aa oda ne bı baktım bıraktı ellerını pıtır pıtır geldı yanıma.normalde atıyo 3-5 adım ama bız oluyoduk arkasında genelde.bugunde evde ordan oraya gıdıp gelıyor.dengede durmak için eller havada.gözlerım doldu yürürken görünce.helekı kendı bıyerden bıyere gıdebıldıgı için nasılda mutlu
seçilim sende yaşadın aynı şeyi değilmi hemde aylar önce. hatırlatmak hoş değil ama gerçekten şükretmek gerek. dahada fenası insan kendine dayanabiliyor da allah bebeklerimizi korusun.
evet öyle..daha bi şükürcü oldum ben..aklıma geldikçe şükr ederim rabbime beni evladıma bağışladığı için..yarın oğlumun doğumgünü ama öyle buruğum ki...hiç hatırlamak istemiyorum o zamanları..çok kötü oluyorum düşününce..her doğumgününde hatırlayacağımı bilmek çok üzüyor beni..sadece kucağıma verdikleri anı hatırlamak istiyorum sadece ve sadece..(
gecen sene bugun bu saatte yavru kusum dogmustu,yanıma getırmıslerdı koklamıstımm,yarım saat sonrada odamızda bulusmustuk bebegımle.şimdi kocaman oldu 1 yasına bastı.
iyiki dogdun melegım iyiki Rabbım senı bıze verdı ,dünyamıza ışık, evımıze huzur doldurdun.cok güzel günler ,en güzel yıllar, en saglıklı hayat senın olsunn inşallah melegımm benım.
gecen sene bugun bu saatte yavru kusum dogmustu,yanıma getırmıslerdı koklamıstımm,yarım saat sonrada odamızda bulusmustuk bebegımle.şimdi kocaman oldu 1 yasına bastı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?