2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim fotolar şahaneee,dogum gununuz cok güzel gecmıs belli.ama Tusi nin fotolarına bıttım.tam şebek yaa,keske tanıma ımkanım olsada şöyleee bı mıncırarak sevebılsem
Dodoyla olan fotolarda harıka,tam bırbırlerını tamamlıyorlar.gelecegın kankılerı

eveeeett Şevval tam yaşını karsıladı ve dün ıtıbarıyle yürüyorr.mükemmel bişi yaa,kapıda dıkılıyordu bende koltuktaydım.aa oda ne bı baktım bıraktı ellerını pıtır pıtır geldı yanıma.normalde atıyo 3-5 adım ama bız oluyoduk arkasında genelde.bugunde evde ordan oraya gıdıp gelıyor.dengede durmak için eller havada.gözlerım doldu yürürken görünce.helekı kendı bıyerden bıyere gıdebıldıgı için nasılda mutlu

geçmiş olsun dilekleriniz için geçekten teşekkür ederim... çok tatlısınız... hele fatmacım allah seni ailene ve bize bağışladı demiş. çok duygulandım. bende pek çoğumuz gibi buranın gerçekliğine inananlardanım biliyorsunuz. sevindim....

hastaneden ameliyatın ertesi günü çıktım meltemm. çünkü geceyi denizle geçirmek zorunda kaldım. hastanenin en üst katında VIP denen bölümde ki gerçekten hastaneden izole edilmiş bir bölümdü, gecelik ücretide ona göreydi tabi:))) orada kaldık ama nede olsa hastane deniz odada sıkılınca mecbur dışarı çıkardılar. o yüzden ecele evimize döndük...

bu arada emzirmeye devam edebiliyorum. anesteziden 6-8 saat sonra sorun yok dediler. ilaçlarımıda ona göre verdiler.

inşallah bi sorun çıkmaz canım. inşalllaaahhhh!!
daha nice yıllara inşallah güzel kızının ömrü güzel, bahtı açık olsun canım.
oh oh ne güzel yaaa gözünüz aydın. bende sabırsızlıkla bekliyorum fakat bizimki parmak ucunda yürüdüğü için dengede duramıyor daha.

esrakom işle ilgili gelişmeye bayıldım. inşallah tez zamanda tamamlanır.

füreyacılar olarak sağolun kitabın sonuna gelmemiştim ama gelmiş kadar oldum:))))

ayşe kulin muhteşem. bütün kitaplarını severek okudum.

Selam millet, uzun bir aradan sonra merhaba,yuvaya dondum, bilgisayarima kavustum, sizlere kavustum...umarim herkes iyidir, gecmi cooookk birikmis, burdan sonra yakalarim artik..ben super gunler gecirmedim, tatilim berbat gecti,hala zor gunler atlatiyoruz, umarim gecicek..
TUMMM BEBIKLERIN DOGUM GUNUNU KUTLAR, GIDILARINDAN OPERIM..

Damla hocam büyük geçmiş olsun..allah seni yavruna bağışladı.inşallah bu şekilde bitmiş gitmiştir rahatsızlığın..bilirim çok ama çok zor o kararı verebilmek..insanın gözünde sadece yavrusu oluyor..kıyamam sana..

Son düzenleme:
seçilim sende yaşadın aynı şeyi değilmi hemde aylar önce. hatırlatmak hoş değil ama gerçekten şükretmek gerek. dahada fenası insan kendine dayanabiliyor da allah bebeklerimizi korusun.

Sevgili Damla Hocam,

Çok çok geçmiş olsun.. doktorun ne kadar güzel söylemiş.. iyi ki de bir şeyler seni tetiklemiş.. daha kızını gelin edeceksin, torun seveceksin, O nun ıyı yerlerde oldugunu goreceksın.. seni bekleyen kocaman bir hayat var. Kendine iyi bak güzel insan, en cok evladına lazımsın bu hayatta..

İyi olduğuna sevindim, iyi ol hep.. bu hayatta yaşadığın en büyük sıkıntı olmuş olsun inşallah.. gelmiş geçmiş olsun, çok güzel tatiller seni bekliyor sevdiklerinle..

Çok çok opuyorum seni.. Allah a emanet olasın evladınla.

seçilim sende yaşadın aynı şeyi değilmi hemde aylar önce. hatırlatmak hoş değil ama gerçekten şükretmek gerek. dahada fenası insan kendine dayanabiliyor da allah bebeklerimizi korusun.

evet öyle..daha bi şükürcü oldum ben..aklıma geldikçe şükr ederim rabbime beni evladıma bağışladığı için..yarın oğlumun doğumgünü ama öyle buruğum ki...hiç hatırlamak istemiyorum o zamanları..çok kötü oluyorum düşününce..her doğumgününde hatırlayacağımı bilmek çok üzüyor beni..sadece kucağıma verdikleri anı hatırlamak istiyorum sadece ve sadece..(

kıyaamam ben sanaa

ne sekıl hatırlamak ıstıyorsan o sekıl hatırla kuzum.. senın elınde.. dusunme gerısını o zaman.

ben de korkunc bır lohusalık gecırdım.. hatırladıkca ınanılmaz kotu oluyorum.. ama ıste atıyorum arkalara bı yere.. şükür yasadıgımız her hıkayenın sonu meleklerımıze cıkıyor.. sukurler olsun.

Güleç yüzlü Şevval, iyi ki doğdun bebeğim, ömrün uzun, bahtın hep açık olsun...

Ve sıra bize geldi.. Oğlumu ilk gördüğüm an, benim için dünyanın durduğu andı. Ondan sonra hiç birşey eskisi gibi değil artık. Nasıl bir aşksa bu...

Adaş Rüzgarlar büyük tesadüfle, aynı gün aynı saatte dünyaya geldiler. Seçilcim Savaşçı Rüzgarımı yanaklarından öpüyorum. Zor zamanlar geçirdin sen ama oğlun sana sıkı sıkı tutundu. Ne yalan söyleyeyim, haberini duyduğumda Rüzgarı emzirirken çok ağladığım zamanlar oldu adaşı için. Ama o öyle güçlü çıktı ki hepimizi şaşırttı. Keşke birbirleriyle tanışabilselerdi...

Gülizcim, Alperenin de doğum günü kutlu olsun. Ve Canan Ece kızın da kutluyorum.

Ne çok 14 Ağustos doğumu olmuş ya..

Zıpır Yahooo ne diyeyim sana. Çok güldüm ama... Allah annene peygamber sabrı versin... Ben inanıyorum büyüdüklerinde aklı başında uslu çocuklar olacaklar. En azından umut ediyorum.. Yani öyle olsa iyi olur:)))))

Damla hocam gecmis olsun, alintilardan okuyabildim biraz..nasilsin simdi??

RUZGARLARRR dogumgununuz kutlu olsun, iyiki dogmussunuz, mutlu bir hayat sizin olsun..

mutlu yıllarrrr sevvale tubacım op benimyerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…