2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bende ameliyat olmustum hatırlarmısın bilmem ece 3 aylıktı safra kesesinden
3 kez 3 er saat ara ile sagıp atmıstım sonra emkzirmistim
siz niye hastanede topluca kaldınız bırakacak kimse yok diyemi emmed isonuçta ameliyattan hemen sonra dimi

fureyya sonu için uzgunum ya ) ama her canlı gibi o da bir gun olecek dimi ) beklenmedik birseyi soylemis olmadım yani :

minik sevval nice yillara, pastan super:))annenin ellerine saglik, ben dise benziyen kurabiye bile yapamadim(

nurdan neler oldu musait zamanında anlatıver
islerden nehaber hosgeldin bu arada:) ozledik valla

ayy ayca ne guzle yazmıssın ya gozlerim dolduokurken

iki ruzgarında dogumgunleri kutlu mutlu olsun sansları hep acık olsun insalah

vu vuu ruzy ve savaşçı rüzgar iyiki doğdunuzzz nice mutlu seneleriniz olsun

afacan musti minişimizin güzel şevvali sizlerde iyiki doğdunuz

rabbim uzun sağlıklı ömürler versin hepinize

hojamm ben sonunu yazmadım kitabın zemuszemus

davulcular geçiyorr bende sahur sofrası hazırlamaya gidiyorummm

nurişim hoşgeldin aramıza güzel günler gelecek sabret tüm yaşadığın sıkıntıları unutacaksın birgün..

demek bugün Rüzgar beyler dogdu.
Vuu vu Rüzgar ve tabiki savasci Rüzgar.ıyıki dogdunuz,mutlu yillar güzel yilar size ailenizle beraber...
Alpella ve Ece iyi dogdunuz.mutlu yillar mutlu yillar daha nice yaşlar....

günaydın kızlar
yiğit paşam uyudu şükür. bugün iftara misafirlerim var. üç buçuk atıyorum yani. dünden başladım hazırlıklara ama.. yinede telaşlanıyorum.

iyi ki doğdu rüzgar bebekler. allah ömürlerini uzun etsin inşallah.

annesinin yaşama tutunma sebebi seçilimizin ŞAVAŞÇI RÜZGARı iyiki dogdun iyki varsın. hep saglıkla huzurla mutlulukla anımsayın bugunu inşallah..

çaçaçaaaaaaaaaa ayçamızın vuvuvu RÜZGARI aklımda hep atom karıncasın
kaskınla afacanlıklarınlA aklımdasın.
iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun. nice mutlu yıllaaaaarrr

günaydın..dün annemelerdeydim.akşam da eve gelince abimler geldi sizlere bakamadım..
Önce DAMLA hojam çok geçmiş olsun..azıcık ucundan dönmüşsün bu güne şükür kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle..
ESRAKO haber çok güzel..
NURDAN seni özledim merak ettim evindesin kısa sürede normale dönersiniz inşallah..tatilinin kötü geçmesine üzüldüm(( bir anda herşeyin altüstü oldu..?
RUZGAR bebekler DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
MİNİK ŞEVVALseninde Doğum Günün Kutlu Olsun..
SİBEL geçmiş olsun..izindesin iyce dinlen ...
ESRAM yahom ne yapmış sanada kat kat zor olmuş be yavrum ..oruçta hastane işlerini gerek olmadıkça yapmayın derim.çünkü oraya gidince nasıl süprizle karşılaşacağınızı bilemezsiniz..

CANAN Eceninde doğum günü kutlu olsun..bugün en berektli doğum günüymüş..
GÜLİZ Alpella paşanında doğum günü kutlu olsun..

bebekimin dogum gününü kutlayan,güzel temennilerde bulunan tüm annerimize cok tesekkür ediyorum.seviyorum hepinizi, seviyorum gercekten....

GÜLİ nasılsın?Afik nasıl oldu?

saol deryacım iyyi çok şükür iştahı yerine geldi. biraz toparlandı gibi.

en azından o süzülmüşlüğü gitti.
bişey sorcam fantomalt sizde pişk yaptımı
afik bi kaç gundur ğişik oluyor
bez değiştirirken yıkıyorum hep kremliyorum falan ama bez biraz fazla kalsa hemen yeniliyor pişiği..

iyi hadi gözün aydın.yok canım pişik felan yapamdı..başka birşeydendir..bu aralar sıcak olduğu için prima premium care kullanıyorum ishal olduğunda almıştım pişiğimiz geçmeyince memnun kaldım çok iyi oldu..tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…