geçmiş olsun dilekleriniz için geçekten teşekkür ederim... çok tatlısınız... hele fatmacım allah seni ailene ve bize bağışladı demiş. çok duygulandım. bende pek çoğumuz gibi buranın gerçekliğine inananlardanım biliyorsunuz. sevindim....
hastaneden ameliyatın ertesi günü çıktım meltemm. çünkü geceyi denizle geçirmek zorunda kaldım. hastanenin en üst katında VIP denen bölümde ki gerçekten hastaneden izole edilmiş bir bölümdü, gecelik ücretide ona göreydi tabi:))) orada kaldık ama nede olsa hastane deniz odada sıkılınca mecbur dışarı çıkardılar. o yüzden ecele evimize döndük...
bu arada emzirmeye devam edebiliyorum. anesteziden 6-8 saat sonra sorun yok dediler. ilaçlarımıda ona göre verdiler.
Selam millet, uzun bir aradan sonra merhaba,yuvaya dondum, bilgisayarima kavustum, sizlere kavustum...umarim herkes iyidir, gecmi cooookk birikmis, burdan sonra yakalarim artik..ben super gunler gecirmedim, tatilim berbat gecti,hala zor gunler atlatiyoruz, umarim gecicek..
TUMMM BEBIKLERIN DOGUM GUNUNU KUTLAR, GIDILARINDAN OPERIM..
Ve sıra bize geldi.. Oğlumu ilk gördüğüm an, benim için dünyanın durduğu andı. Ondan sonra hiç birşey eskisi gibi değil artık. Nasıl bir aşksa bu...
Adaş Rüzgarlar büyük tesadüfle, aynı gün aynı saatte dünyaya geldiler. Seçilcim Savaşçı Rüzgarımı yanaklarından öpüyorum. Zor zamanlar geçirdin sen ama oğlun sana sıkı sıkı tutundu. Ne yalan söyleyeyim, haberini duyduğumda Rüzgarı emzirirken çok ağladığım zamanlar oldu adaşı için. Ama o öyle güçlü çıktı ki hepimizi şaşırttı. Keşke birbirleriyle tanışabilselerdi...
Gülizcim, Alperenin de doğum günü kutlu olsun. Ve Canan Ece kızın da kutluyorum.
Ne çok 14 Ağustos doğumu olmuş ya..
minik sevval nice yillara, pastan super:))annenin ellerine saglik, ben dise benziyen kurabiye bile yapamadim(
Ve sıra bize geldi.. Oğlumu ilk gördüğüm an, benim için dünyanın durduğu andı. Ondan sonra hiç birşey eskisi gibi değil artık. Nasıl bir aşksa bu...
Adaş Rüzgarlar büyük tesadüfle, aynı gün aynı saatte dünyaya geldiler. Seçilcim Savaşçı Rüzgarımı yanaklarından öpüyorum. Zor zamanlar geçirdin sen ama oğlun sana sıkı sıkı tutundu. Ne yalan söyleyeyim, haberini duyduğumda Rüzgarı emzirirken çok ağladığım zamanlar oldu adaşı için. Ama o öyle güçlü çıktı ki hepimizi şaşırttı. Keşke birbirleriyle tanışabilselerdi...
Gülizcim, Alperenin de doğum günü kutlu olsun. Ve Canan Ece kızın da kutluyorum.
Ne çok 14 Ağustos doğumu olmuş ya..
GÜLİ nasılsın?Afik nasıl oldu?
saol deryacım iyyi çok şükür iştahı yerine geldi. biraz toparlandı gibi.
en azından o süzülmüşlüğü gitti.
bişey sorcam fantomalt sizde pişk yaptımı
afik bi kaç gundur ğişik oluyor
bez değiştirirken yıkıyorum hep kremliyorum falan ama bez biraz fazla kalsa hemen yeniliyor pişiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?