saol deryacım iyyi çok şükür iştahı yerine geldi. biraz toparlandı gibi.
en azından o süzülmüşlüğü gitti.
bişey sorcam fantomalt sizde pişk yaptımı
afik bi kaç gundur ğişik oluyor
bez değiştirirken yıkıyorum hep kremliyorum falan ama bez biraz fazla kalsa hemen yeniliyor pişiği..
Dün Kuzey e balık yagı aldım.. haftada ıkı uc kere vermek ıcın.. hıc bır sey yemıyor adam.. en azından bır yasını da gectı.. bu sekıl takvıye yapmaya karar verdım.. Nutrigen in portakallısı.. üç beş marka daha var.. bunun fıyatı 18 lıra.. dıgerlerının 30 lıra.. ıcerıgıne baktım hepsı aynı.. bı fıyatları farklı.. bır de Kuzey portakal suyuna hayır demıyor.. bu da portakallı olduugu ıcın vermem kolay oldu.
Sevgili Damla Hocam,
Çok çok geçmiş olsun.. doktorun ne kadar güzel söylemiş.. iyi ki de bir şeyler seni tetiklemiş.. daha kızını gelin edeceksin, torun seveceksin, O nun ıyı yerlerde oldugunu goreceksın.. seni bekleyen kocaman bir hayat var. Kendine iyi bak güzel insan, en cok evladına lazımsın bu hayatta..
İyi olduğuna sevindim, iyi ol hep.. bu hayatta yaşadığın en büyük sıkıntı olmuş olsun inşallah.. gelmiş geçmiş olsun, çok güzel tatiller seni bekliyor sevdiklerinle..
Çok çok opuyorum seni.. Allah a emanet olasın evladınla.
evet öyle..daha bi şükürcü oldum ben..aklıma geldikçe şükr ederim rabbime beni evladıma bağışladığı için..yarın oğlumun doğumgünü ama öyle buruğum ki...hiç hatırlamak istemiyorum o zamanları..çok kötü oluyorum düşününce..her doğumgününde hatırlayacağımı bilmek çok üzüyor beni..sadece kucağıma verdikleri anı hatırlamak istiyorum sadece ve sadece..(
Damla hocam gecmis olsun, alintilardan okuyabildim biraz..nasilsin simdi??
RUZGARLARRR dogumgununuz kutlu olsun, iyiki dogmussunuz, mutlu bir hayat sizin olsun..
evet canım bende ameliyat olmustum hatırlarmısın bilmem ece 3 aylıktı safra kesesinden
3 kez 3 er saat ara ile sagıp atmıstım sonra emkzirmistim
siz niye hastanede topluca kaldınız bırakacak kimse yok diyemi emmed isonuçta ameliyattan hemen sonra dimi
fureyya sonu için uzgunum ya ) ama her canlı gibi o da bir gun olecek dimi) beklenmedik birseyi soylemis olmadım yani :
günaydın..dün annemelerdeydim.akşam da eve gelince abimler geldi sizlere bakamadım..
Önce DAMLA hojam çok geçmiş olsun..azıcık ucundan dönmüşsün bu güne şükür kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle..
ESRAKO haber çok güzel..
NURDAN seni özledim merak ettim evindesin kısa sürede normale dönersiniz inşallah..tatilinin kötü geçmesine üzüldüm(( bir anda herşeyin altüstü oldu..?
RUZGAR bebekler DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
MİNİK ŞEVVALseninde Doğum Günün Kutlu Olsun..
SİBEL geçmiş olsun..izindesin iyce dinlen ...
ESRAM yahom ne yapmış sanada kat kat zor olmuş be yavrum ..oruçta hastane işlerini gerek olmadıkça yapmayın derim.çünkü oraya gidince nasıl süprizle karşılaşacağınızı bilemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?