2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vuuu vuuu Rüzgarımın ( hala gulerım o anlatış seklıne ) Savaşçı Ruzgarımın.. Alpella mın.. Ece min.. dogum gunlerını kutlarım..

Canlarım benım.. sayenızde annelerınızı tanıdık.. hakkınızı odeyemeyız bu yuzden.. ıyı kı varsınız.. ıyı kı dogmussunuz.. ne ıyı ettınız de geldınız.. bızlere yasama sevıncı, yarınlara tutunma nedeni, nefes almak ıcın güç verdiniz.. iyi ki doğdunuz kuzular..

Dün Kuzey e balık yagı aldım.. haftada ıkı uc kere vermek ıcın.. hıc bır sey yemıyor adam.. en azından bır yasını da gectı.. bu sekıl takvıye yapmaya karar verdım.. Nutrigen in portakallısı.. üç beş marka daha var.. bunun fıyatı 18 lıra.. dıgerlerının 30 lıra.. ıcerıgıne baktım hepsı aynı.. bı fıyatları farklı.. bır de Kuzey portakal suyuna hayır demıyor.. bu da portakallı olduugu ıcın vermem kolay oldu.

canım kıyamam ben Afikime.sıcaklardandır ben ömrü hataımda isilik oldugumu bılmem.vücudumun bellı baslı yerlerı aynı Şevvaldekı pütürcüklerle dolu.zaman zaman gecıyo bazen artıyo.
Afikinde böledir,yanı sıcaklar arttırmıstır

bizde minadex kullanıyoruz portakallı tadı içerken sorun yaşamadım şükür. oda balık yağlı iştahımıza etkisi çoktur..sizdede işe yarar umarım..

yine duygulandım ben ama ... dünya tatlısı yüreğinle iyiki buradasın...

allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın.

onu hatırla işte seçilim dahasına gerek yok. bugüne binlerce kez şükür... savaşçı o.. hayatta hep başarılı olsun inşallah...nice uzun yılları olsun ailesiyle, sevdikleriyle...

Damla hocam gecmis olsun, alintilardan okuyabildim biraz..nasilsin simdi??

RUZGARLARRR dogumgununuz kutlu olsun, iyiki dogmussunuz, mutlu bir hayat sizin olsun..

şu anki ağrılarım ameliyattan öncesinden az. tümör sinirlere bastıkça ölüyordum.

şimdide yatıyorum yuvarlanıyorum keyif yani:)))

öydekim ve annesi ve babası doğumgününde çok tatlısınız. allah nice yaşlarını göstersin...

hatırlarım tabi hatta hamileyken sancı yapmıştı diye hatırlıyorum. sen aklıma geldin hemen. o zaman tabi üç kez sağman normal. artık o kadar süt yok ki.
ben bir kere sağabildim. doktor 6 saat yeterli dedi sağdığımı atıp sonra emzirdim.
geceleri uyanıp hala meme istiyor. o yüzden hep beraber kaldık.

füreyada şaka yaptımmmm:))))

çokkk teşekkür ederim deryam. şükür...

cananın eceside bugün doğmuş. iyiki doğmuş. ne zamandır göremiyouz. oda büyümüş, değişmiştir.

alpellamıza ve vuuu vuu rüzgarımızada uzun sağlıkla yıllar dilerim....

Ecos ve Alpellanin dogum gunleri kutlu olsun..
Minis gozun aydin yurumus sevval, darisi basimiza..
Deryam bende seni ozledim tatlim..

Bi ara kendimi iyi hissedince anlatirim yasananlari, suan hala toplayamadik kendimizi, en kisa zamandada aile terapstine gidicez zaten, ayricada tibet kendi gidicek cunku oda cok agir seyler yasadi bi evlat olarak ailesi tarafindan..biz duzelicez insallah ama ailesiyle artik gorusmeme karari aldik..

Çok uzak kaldım. Kaynanamlar bendeydi. Doruk iyice şımardı. Kusuruma bakmayın.

Rüzgarlar'ın ve Ece'nin doğum gününü kutlarım. Teoşumun nanaklarından sıkarım. Allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın, onları da bize...

Yarın Bodrum'a yola çıkıyoruz. İki kredi kartımdan birini kaybettim =( Çok yorgunum. sabahtan beri sadece yemek yerken oturdum. Valiz hazırla, yemek hazırla, ütü yap... Dodişkom inşallah gece iyi uyur. Bir haftadır kaynanamlarlayız, 10 gün de annemlerle olacağız. Onur'la uzun zamadır yalnız bir gece geçirmemiştik ama felaket yorgnum =)

Dün bikini aldım Ay Yıldız'dan, çok güzel oldu. Umarım güzel bir tatil geçireceğiz.

oğlumun adaşı, doğumgündaşı, doğumsaatdaşı vu vuuu Rüzgar'ımın gözlerinden öperim..iyiki doğdun, iyiki doğurmuş annen seni..

(Ayça çok duygulandırdın beni..bugün zaten bi tuhaftım..boğazım düğümlendi, gözlerim doldu okurken..dünya küçük belki bizim sıpalar da tanışır bir gün..kısmet..)

günaydın
dün çok yorucu ve biraz da sinir bozucu bir gün geçirdim. gelen misafirler saolsun ne yardım ettiler ne de yiğiti oyaladılar. babası da erkeklerle çıkmıştı. anlayacağınız yemekleri mi yetiştereyim, yiğit kuzuya mı bakayım şaşırdım. işin daha da kötüsü gelenlerden birinin iki buçuk yaşındaki kızı yiğitin oyuncaklarıyla oynuyor. yiğitte gidiyor bi tanesini alıyor oynamak için. kız basıyor çığlığı gidip alıyor bebeğimin elinden oyuncağını zorla. o da napsın kuzum kıyamam oturup ağlıyor. ben de mutfaktayım. içeri bi girdim ki iki gözü iki çeşme ağlıyor benimki çekyatta ayakta kalakalmış oturamamış bile yere. kadınlar gülüyor. ayyy başımdan kaynar sular döküldü. bi de işin kötüsü sonuçta misafirler. hiç belli etmedim sinir olduğumu ki bu çok daha zordu. deli oldum deliiii!!

size çok önemli bi sorum olacak:
yiğit kuzumun parmak ucuna bastığını söylemiştim daha önce. bu yüzden yürümesinin geciktiğini düşünüyorum. bir ortepedi doktoruna götürsem mi? bebekler için ayrı bi ortepedist var mı? bir de bizim gibi parmak ucuna basan başka bebişler var mı?

bu arada iki gündür uğraştığım ve yaptığım on çeşit yemek öylece kaldı diyebilirim. oruçtan çıkınca suya saldırdı tabi herkes sonra da tıkıldı kaldı. gülsem mi ağlasam mı.. iki gün yetecek yemeğim var şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…