Yürümesini geciktirirmi bilmiyorum ama mutlaka ortepedist görsün diyorum.yegenim parmak ucuna basiyo die doktora gidiyo,özel bi ayakkabi giyiyor fakat hala düzelmedi.suan 5yasina girecek.aslinda gec kalindi cünkü bebekken bi kac doktor zamanla düzelebilecegini söylediginden gitmemislerdi ortepedistte.eger hala düzelmezse ayakkabiyla,ameliyatmi olcakti hatirlayamadim.size çok önemli bi sorum olacak:
yiğit kuzumun parmak ucuna bastığını söylemiştim daha önce. bu yüzden yürümesinin geciktiğini düşünüyorum. bir ortepedi doktoruna götürsem mi? bebekler için ayrı bi ortepedist var mı? bir de bizim gibi parmak ucuna basan başka bebişler var mı?
bu arada iki gündür uğraştığım ve yaptığım on çeşit yemek öylece kaldı diyebilirim. oruçtan çıkınca suya saldırdı tabi herkes sonra da tıkıldı kaldı. gülsem mi ağlasam mı.. iki gün yetecek yemeğim var şu an.
size çok önemli bi sorum olacak:
yiğit kuzumun parmak ucuna bastığını söylemiştim daha önce. bu yüzden yürümesinin geciktiğini düşünüyorum. bir ortepedi doktoruna götürsem mi? bebekler için ayrı bi ortepedist var mı? bir de bizim gibi parmak ucuna basan başka bebişler var mı?
sevgili fatmacım, siz oralara gideli ne kadar olduda kuzum, hemen iftara misafir olayına kaptırdınız ve kendini bir gecede bu kadar sinir ettin?????
ben misafir geldiğinde helede çocukları varsa değil yemek hazırlamak tuvalete bile gitmem. çünkü gelen ya samimi olduğum insanlardır onlarda kendileri hazırlayıp kendileri yerler. yada hazır istenir yada yanımda yardımcı olcak birileri vardır. ne bileyim ben işte sinir oldum. yapma allah aşkına. benim sinirlerimden daha değerli bişey yok diycem tam durumuma uygun olacak o olacak.
Yürümesini geciktirirmi bilmiyorum ama mutlaka ortepedist görsün diyorum.yegenim parmak ucuna basiyo die doktora gidiyo,özel bi ayakkabi giyiyor fakat hala düzelmedi.suan 5yasina girecek.aslinda gec kalindi cünkü bebekken bi kac doktor zamanla düzelebilecegini söylediginden gitmemislerdi ortepedistte.eger hala düzelmezse ayakkabiyla,ameliyatmi olcakti hatirlayamadim.
Ama yürümesi gecikti die düsünme 14.aya kadar normal kabul ediliyor sanirim,yürüme.
Sen hemen nerde buldun iftara cagiracak insan :)
Zor bi aksam olmus,sinir oldum bende.ne tip insanlar var ya.neyse 2gün hazir yersiniz iste.oturur kusunla ilgilenirsin
Rüzgar da parmak ucunda hala..Ben endişe duymadım açıkcası. Bikaç gündür dedak durup bir iki adım atıyor ama kendi tutunup ayaktayken hep parmak ucunda...
cevaplar için tşkler arkadaşlar..fatma kimdir bu misafirler neden boyle insanlar için emek harcayıp yemekler hazırlar davet edersin be arkadasım yenimi tanıstın? nasıl birsey bu insan ya yardım eder ya bebekle ilgilenirki annesi rahat yemek hazırlasın anlamam mumkun degilmisafir falan tınlamam hele ki gelenin çocugu buyuk çocugu benim bebegimi aglatacak ne gerekirse der dim,
ablamın oglu parmak ucuna basarak yuruyordu epey bir yurutece binmisti ona baglamıstıkama yasında yurudu bir ara hep oyle balerin gibi gitti sonra duzeldi ço var oyle yuruyen hemen telaslanıp dr a gitmene gerek yok bence bir sure sonra geçen bir durum
biz onikinci ayın sonunda sağlık ocağında iki aşı olduk iki koldan canım. su çiçeğini en az bir ay sonra dediler bize.dun ece nin dr kontrolu vardı sizler ne asıları yaptrındınız bilmiyorum ama bizim dr sadece su çiçegi asısı oldugunu soyledi ve onu yaptı
bu asıyı saglık ocagında yada devlet de yapılan biryerde yaptıran varmı
ozel sigortamız tum asıları oduyor rota haric o daha saglık bakanlıgından ası takvimine eklenmedi çunku neyse onu cepten odemistikde su çiçegide bakanlık cetvelinde yokmus nasi yani dedim anlam veremedim yillardır olan çocuk hast asısı nasıl olmas sizler nerde nasıl yaptırdınız karsıladımı devlet ?
bu arada artık ayda 150-200 gr almaları gerekiyormus bizimki 40 gun oldu ama bir ayı geçti dr kontrolumuz 220 gr almısyani tam alması gereken minimumu almıs
yurumeye basladı e bakıcı guzel yediriyordu biberonla gunde kac cc mama içiyordu onlardan mahrum artık az alması normal dedik en azından sinirin içinde 11220 / 80 cm. kafa yı sormadım adam olctu ama
bundan sonra iki ayda bir gelirsiniz dedi
berke agaribim hiç ummazken ası oldu 10 yas asısı varmıs bogmaca vs x:) sok oldu çocuk olmasam falan kem kum dedi ama oldu tabi:)
yurumesine baktı dengeli guzel yuruyor dedi kelimeleri sordu neler diyor diye
organlarını ogretin artık agız burun vs dedi
bak al falan diyince bakıyormu dedi evet dedik
artıkyasaklar kalktı herseyi yiyip içebilir dedi. sut e baslayın dedi gunde 300-500 arasıiçebilir dahafazla vermeyin dedinerde okadar içecekse dedik icmezse biberonla muhallebi yapın dedi
kasık mamalarını artık sutle yapablirsiniz dedi
aklımda kalanlar bunlar
canım arkadaşım tşk ederim cnm dünürüm ben giremediğim için yazamadım şevvaliminde doğum gününü kutluyorumyakısıklı damadım, Nur cugumun güzel oglu iyiki dogdunnn.yüzün hep gülsün hep mutlu ol inşallah
esramm tşk ederiz canım benim....:asigim:vu vuu ruzy ve savaşçı rüzgar iyiki doğdunuzzz nice mutlu seneleriniz olsun
afacan musti minişimizin güzel şevvali sizlerde iyiki doğdunuz
rabbim uzun sağlıklı ömürler versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?