2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatma ne gıcık bir durum yaa sinir olurum böyle tiplere
ben iftar misafirlerimi regl dönemime saklıyacağım oruçlu oruçlu mümkün değil misafir ağırlayamam
zaten bi annemler ve ablamları alacağım bir gurp
birde kaynana ve görümceleri alacağım bir grup
birde birkaç arkadaş grubum var onları alacağım başka kimseyi çağırmayı düşünmüyorumm

yaa herkesler face eklemiş 1 yaş günü resimlerini bende ekleyeceğim hala çocuk 2 yaşına girecek utanıyorum kendimden
çok üşeniyorum oraya resim eklemeye zaman kaybı gibi geliyor
önceleri yahonunkileri düzenli eklerdim artık onuda yapmıyorum

hojammm madem kitap bitmiş ayşe kulinin gece sesleri ve sevdalinkaya geçiş yapınızz favorilerimdirr ikiside adı aylini söylememe bile gerek yok sanırım
tüm kitapları mevcuttur kendilerinin bende

kitap okumayı özledimmm
şöyle sakin kafa ile hiçbirşey düşünmeden kitaplara gömülmeyi özledim
o günleride göreceğizz değilmii hııı görecekmiyizz
ilk kez geçen sene fuara gidememiştim inanılmaz üzülmüştüm yaho çok minikti o kalabalığa sokmaya cesaret edememiştim
ama artık her sene oğlumu alıp gideceğim küçük yaşta aşılansın kitap sevgisi

esra uyku bana haram yine yusufum huzrsuz len nasıl uyuyorsunuz demişsin ya bak ben ayaktayım ve bu saat oldu 1 damlada uykum yok..eşime sahurluk hazırladım..kıızm trelemiş onun üstünü değiştim ..yusfa ağrı kesici ve gaz damlası verdim ..burayda raporumu verdim artıkın uymayı deneyeyim..:))

kitap okumayı bende özledim ..bebecikler ana sınıfına gidince boş vaktıniz oluyor yani biraz daha bekleyeceksin...
FATMA yusufta parmak ucu geziniyordu şimdi yürümeye başladı normal basıyor...
Bu arada Yusuf bey yürümeye başladı..öyle tam tur gezinmiyor ama artık ufak mesafeleri yürüyerek dolanıyor..çok da mutlu oluyor eşşek ...
Misafir olayın gıckmış beaaaaaaaaaa anlayışsız ve yarımdım etmeyen misafirlere ne denirki hele çocuk ağlarken gülmeleri gerçekten çok sinir bozucu..
TAZEM bodruma gidiyormuşsun iyi tatiller...
NUR mustinidemi doğum günüydü kutladımmı onuda unuttum ya ..
iyiki doğdun mustafa abi...:))
PUKKET gelmiş hoş gelmiş..iyisin dimi artık ?

eceye maşallah..berkeyede geçmiş olsun yavrum gerçekten şok olmuştur..

hoş geldin...evet yusf ara ara parmak ucu geziniyordu..yürümeye başlayınca normal yürüdü..

bende kalkıp sahur hazırlayayımmm
bu sıcaklarda nasıl uyuyorsunuz aklım almıyorr vallahiii
Ben vantilatörü açıyorum, karşısına yatıyorum, başka türlü uyunmuyor İstanbul'da.

Allah'a şükür çok daha iyiyim artık, teşekkürler.

Ben de kendimize zor hazırlıyorum iftar sahuru çocukla zor gerçekten. Biz de 21 Ağustos da gideceğiz doktora herkes aşılarını olmuş maşallah.
Açlık değil de susuzluk çok zor oluyor gerçekten. İftar da iç iç doymuyorum suya.

deryacım hala gaz nasıl devam ediyor, o gazlı günler ne kadar uzun gelmişti sizde hala devam ediyor demek. umarım geçer artık.

resimlerde cok mutlu görünüyor ayça azıcık kalabalık huzursuz etmeye yetti belki de.

cananın eceside bugün doğmuş. iyiki doğmuş. ne zamandır göremiyouz. oda büyümüş, değişmiştir.

alpellamıza ve vuuu vuu rüzgarımızada uzun sağlıkla yıllar dilerim....

sağol damlacım

nurdan cok özledik seni be yavru. neler yaşandı bilmiyorum ama umarım kolayca atlatırsınız. en cok tibet etkilenmiştir ama insan evladını nasıl bu kadar üzer. insan evladı değil mi bunlar?? görüşmeme kararı almak bundan sonra sinir olmamak demek. tibet umarım atlatır kolayca. teiekkür ederiz iyi dileğin için canım.

iyi tatiller burcum, yeni bikininle incecik bedeninle salına salına gez bodrum'da. annenlerle gidiyor olman çok iyi onurla kendine zaman ayırabilirsin. çok güzel geçsin tatiliniz.

Alpella'ların en tatlısı, en sütlüsü doğum günün kutlu olsun..daha nice mutlu senelere..

canım cok teşekkürler

yuh piskopat mı onlar, yiğit kuşumun gözünden akan yaşlara nasıl gülerek tepki vermiş terbiyesizler. bir daha görüşmezsin olur biter ama keşke azıcık tepki verseydin.

götür için rahat etsin sanmıyorum bişey olduğunu

geçmiş olsun afik'e, pişik ilaç kullanmadığımz halde bizde de var. pişik gibi de değil bulgur bulgur kabartılar var bez bağlanan yerlerde. sık sık havalandırdım yer gök çiş oldu ama azaldı biraz. sıcakta o bez sürekli bağlı sanırım ondan kaynaklanıyor. hatta park yatağının içinde ayağa kalkıp işemiş ama yatağa hiç gelmemiş hepsi yere çok sevindim görünce :))

iyi ki doğurmuşuz bu kuzuları, iyi ki bize mutlu olmak ne demek öğrettiler. Allah bizi onlara bağışlasın.

bu ayki kontorlde bende isteyeceğim evrim not aldım senin aldığını. içip içmediğini de bir ara yazarsın denedikten sonra.

annesinin alpellası iyiki doğdun nice mutlu yaşların olsun

canım benim teşekkür ederim.

Hayalim artık 4 kelime, oda şöyle : İSTANBUL İÇİN İFTAR VAKTİ... :)

:)))) ramazanda oruç tutarken ilk sigarayı hayal ederdim hep. ve cok keyifle içerdim :) şimdi bu sıcaklarda tutmayı denemeye bile caseratim yok. Allah yardımcınız olsun.

CANAN Eceninde doğum günü kutlu olsun..bugün en berektli doğum günüymüş..
GÜLİZ Alpella paşanında doğum günü kutlu olsun..

sağol deryam.

ne desem bilemedim ve canım o dçönem cok sık giremiyordum ne olduğunu kaçırmışım ama şükür ki şuanda ikinizde çok iyisiniz. allah birbirinize bağışlasın sizi.

ne güzel yazmışsın çok duygusalım bu ara iki damla gözyaşı akıttım okuyunca.

aaa ne güzel zamanlama yaşına yürüyerek girdi şevvalimiz. hayırlı uğurlu olsun. çok düşmeden yürüsün.

döndün mü canım tr demisin hala? iş görüşmelerin nasıldı?

inşallahhh aydınlık mutlu uzun ömürlü olsun.

esra maşallah ama sen cok şanslısın canım nazar değmesin :) çok evindim bakıcı aramaya başladın mı?

ofis kalabalıktı bunu okurken kahkaha patlattım kuzular gibi yürüyerek kaka yapmasına, çok yaşa yaho emi :)

ben hala hediyelerimin fotolarını ekleyeceğim
utanıyorum kendimden

efrimmm fotodaki pembe gelinlikli güzellik kim çok tatlıı çokta güzel olmuş

aynen bende eklemeyi bırak çekemedim bile üzerinde daha

damlacım ameliyata girerken bahsetmemiştin ben fıtık ameliyatı olacaksın sandımdı. çok ama çok sevindim mr isteyen doktordan allah razı olsun, seni kızına ve sevdklerine bağışlasın geçmiş gitmiş olsun.

iyi haftalar arkadaşlar,

çok çok çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. iki günde yaklaşık 60 kişi ağırladım. bir daha evde yapmaya kalkarsam iki olsun. cuma günü cok zor yetiştim. aileyi ilk sıraya koymak çok aptalca imiş arkadaşlarla olanı yapsaydım ilk önce bu kadar stres olmazdım. ağır toplar geldi çünkü o gece bize :) kayınvalideö ilk kez geldi çok huzursuz oldum aslında ama eşimin çocuklar gibi sevinen haqlini görünce herşeyi unuttum. gündüz uykusu uyuyan oğlum stresi hissetti sanırım cuma günü hiç uyumadığı gibi sürekli kucağımda olmak istedi, gece de cok huysuzdu. amma cumartesi günü ve gecesi çok keyifli geçti. çok şükür atlattık bitti. dün akşamda sürpriz iftar misafirleri geldi dinleneceğim derken. yine 4 saatlik uyku ile duruyorum. bugün nasıl biter hiç bilmiyorum. ikramlara gelince hiç becerikli değilim ama güzel olmuşlardı nasıl olduysa. ama şu püreli civcivleri yapabilmek için tam 4 kilo patates püresi yaptım ama yine de civicivleri yapamadım :) esrayı aradım sapık gibi :) neyse seneye inşallah beceririm artık.

rüzgarlar iyi estiniz bize de mutluluk getirdiniz, hayırlı evlatlar olun inşallah.

atladığım bir bebek daha var aynı gün doğan ama hatırlayamadım bir türlü.

teşekkürler puketttttim....

füreya bitti. mahsunlaştım. 87 yaşında vefat etmiş ne uzun ne güzel bir hayat. ne dönemler görmüş.

yaa dimi bende oyle oldum kitap bitince gercek biryakınımı kaybetmis gibi hissettim oyle bosta kaldımdı kı .

adas mobil yukleme yapsana
yaho mail adresi veriyor sen o mail adresine resimleri atıyorsun sadece. ayar duzenleme altına acıklama vs musait olunca yazarsın ama yolla millet gorsun resimleri bir an evel.

normal yukleme yaparsanda yeni duzenlemeler yapıldı çok hızlı yukleniyor artık topluca yukleniyor ve de.

hojammm madem kitap bitmiş ayşe kulinin gece sesleri ve sevdalinkaya geçiş yapınızz favorilerimdirr ikiside adı aylini söylememe bile gerek yok sanırım
tüm kitapları mevcuttur kendilerinin bende

ahaa bu kadar olur benim favori kitaplarımı onermissinnn.

gulizcim gunaydınn
alpellanın dogumgununu kutlamısmıyodım artık karıstırdım kimleri kutladım kutlamadım diye atladıgım varsa kusura bakmasınlar
nice yasları olsun insallahhh iyiki dogmus bizde annesini tanımısız.

evde kutlama konusunda kesinlikle tovbe dedim yani ya kuçuk bir grup normal birkaç ikram yada dısarda

hmm anladım canım atlamamıstır ozaman,ama ası takvımınde KKK die gecıyo 12.ayda.erken yada gec yapılırmı bılemıycem.su cıcegını bızde önümüzdekı ay olucaz sanırım
aynen bende halaaa toparlıyıp ekleyemedım.

bende kalkıp sahur hazırlayayımmm
bu sıcaklarda nasıl uyuyorsunuz aklım almıyorr vallahiii
ıyıde yavrum sen butun gun zombı olmuyomusun.evet cok sıcak oluyo ama gece 12den sonra burası baya serınlıyor.helekı arkada kalan bı odam var gece resmen buz oluyo cok enteresan yanı.dag tarafına baktıgı için dag rüzgarları sanırım baya soguk esıyo.gece o odanın kapısını kapatıyorum Şevvale soguk gelmesın dıe :))

hayırdır Deryacvım Yusuf hastamı

evet esra bir daha aklı erene kadar küçük kutlama yapmaya karar verdim, çok güzel oldu herkes memnun ayrıldı ama öyle yorgunum ki oturduğum yerde uyukluyorum

Şevval süreklı cıplak ayak gezıdıg için bı kac gecedır karnı agrıyo galıba.devamlı balkonda ınadına kılım olmayan yerlere basıyo,içi yanıyo sanırım.bu gece sahurdan sonra 7ye kadar her yarım saatte bır aglayarak uyandı.karnını ufaladım alltan gaz cıkardı rahatladı uyudu,artık gözlerım yandı uykusuzluktan ılk defa yanıma aldım aramıza yatırdım emzırerek uyuttum,8.30 a kadar uyumusuz,rahatladım.

günaydın..yusuf hasta değil gazımızda ayaklar çıplak geziyor birde öyle uzun mesafeleri emekleyerek kat ediyor hala onun için elleridende alıyor BAKIN BU AKLINIZDA BULUNSUN ÖZELLİKLE KIŞ GELİNCE DİKATT EDİN ÇOCUKLAR ELLERİNDEN VE SOĞUK HAVA SOLUDUĞUNDADA ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİYOR..yeri gelmişken yazayım dedim..yani aynı şevvalin durumu mevcur bizde ((.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…