2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapmıştım uçtular

tüm 14 ağustos bebişlerinin doğum günü kutlu olsun

Tuğbacım gaz damlası versen bu aralar

Damla hocam inş sana yardımcı olanlar vardır bu dönemde bu arada beni de göbek fıtığı ameliyatı bekliyor sonbaharda

Günaydınlar
Ece de yürüyor artık kollar havada gözüne bir yer kestiriyor oraya kadar gidiyor:dance:

yusuf bey tezgah üstlerine uzanıyor artık tehlike artı bizde ...heran heryerden çıkabiliyor takip etmekte zorlanıyorum..bu hafta tam 5 kere ağzından bozuk para çıkarttım..kafayı yemek üzeryim..ne bulsa ağzında ve artılk beni görünce dip köşe kaçıyor..iyiki yutmaya çalışmıyor ağzında gevelerken yakalıyorum hep..

NE Dİosun 60 kişimi akannehir Güliz şuan hala yasıyorsan deemekkı bu iyi bişe :)) şaka gıbı ben heralde o kadar kişiyi agırlamaya kalksam hastanelık olurdum hem bu sıcaktra hem cocukla valla bravo.bizim dogum gununde enfazla 15 kısı vardı ama pestılım cıktı ne yalan.tekrardan ıyıkı dogun Alpellaaaaa

ay Derya zor zamanlar gelmiş
iş güç kalsın Allah korusun hepsini
aslında ilk yardım öğrenmek lazım

Ağustos bebekleri atağa geçti maşallah :))
MELTEM Ece'yede maşallah gözün aydın..
sağol canım

aman yarabbi
gülizi alkışlamak lazım
ben de dayanamazdım

babamızın isteği üzerine brezilya bayrağına dönen fenerbahçe pastası...

fatma senin oğlan balet olcek herhal tan sağtürk misali
:) sorma.. tan da kimmiş sen benim oğlanı görsen :) tanı solda sıfır bırakacak heralde..
bende gıcık oldum yaa. bin pişman oldum iftara kalın dediğime. zaten oruçlu değildim ben gerçi ama oğluşumu ağlatmalarına sinir oldum.
inş yiğitte düzelir derya.. demek yusuf yürümeye başladı oy oy ne güzel yaa hayırlı olsun. bizede göstersin rabbim o günleri.
yan
evet bende ondan çok korkuyorum yaa. eller ayaklar çıplak. hep emekliyor. ben balkona halı fleks yaydım gerçi iyi oldu. belki sende yapabilirsin öyle canım.
tamam deryacım aklımızda bulunsun.
meltemcim gözünüz aydın :) prensess yürüyormuş maşallah ona. ne tatlıdır şimdi o.

ay canım ya geçmis olsun tuba çorap giydirirsen çıkarıp atıyormu kendi ?

ayy derya oyle tedirginimki bende abiden yana.
surekli birseyler bırakıyor etrafta bozuk paraları misket getiriyor arkadaslarından alıp aklım çıkıyor
getirme nolur oglum eve diyorum arkamı donuyorum yine bir kenara misketleri koymus anlatıyorum dilimde tuy bitiyor geçen sinirlendim iyice soylendim kardesinin ölümune neden olursun getirmeee diye. ama unutuyor buraya uzanamaz anne diyor oglum yapma etme ordan yuvarlanır duser eder ay bayılcam birgun ona laf anlatırken tamam anne deyip yapmamak asla yok illa bir acıklaması var.

nihayet saç maşama kavuştum remington ci 76
10 dk da oluyor valla beğendim

ay nası yani onca zamandı daha yenimi geldi yuhh diyorum :) neyse gule gule kullan
ece de yuruyormus hayırlı olsunn

çokg uzel cıkmıssınız gulizim massallah ikinizede

hayatımda ilk kez bu kadar kişi ağırladım, birde sünnet mevlüdünde olur anca bi daha da görmem hepsini bir arada. deli işiymiş tam ama içime sindi. ama bu kadar yorgun uyandığım başka sabah yok hayatımda..

asıları sabah beri arastırıyorum
anlamadım gitti bazı sitelerde sadece kkk asısı var kabakulak kızamık vs
bazı sitelerde hepatit a diyor
bazı sitelerde pnemokok pekistirme asısı deniyor

yani uç farklı sekil var ama net olan kkk asısının 12 ayda yapılması gerektigi

bizim dr bize niye yapmadı ben hatta sordum baska ası yokmu diye sizlerden duydugumdan yok dedi

ama bu ası tablolarına bakınca 6-12 ay arası ası yok gorunuyor. ama ece 6 aydır ası olmuyor degil 10. ayda kesin bir ası oldu hatırlıyroum ama neydi . eve gidip aksam ası kartına bakınca anlayacagım erken yaptı ise niye erken yaptı onuda cozmus deilim enteresan.

10 yas asısı diye bakıyorum berrke icin o bilgiyide pek rastlamadım ozel yapılan asılardanmı onunki bogamaca dedi dr hani bakanlık onaylı ası takviminde yoksa yazmaz nette dedim .
kafam çorba oldu

Güliz maşallah sana ve Alperen e
harika görünüyorsun bu arada
saç rengi ve elbise mükemmel

doktorunu ara sor esra atladığını sanmam. geçen ayki kontrolde aşı yapmışmıydı ece ye, ben sanki öyle bişey yazdığını hatırlıyorum

esrakom bize kkk ların yanında pnömökokun 4. cüsü yapıldı. hemde sağlık ocağında.

hepatit a da 2 yaşına kadar denmişti. özel dktor demişti onu.

güliz çok tatlısınız maşallah sanada, yakışıklı oğlunada. yorulduğuna değmiş nasılsa.

mr isteyen doktordan gerçekten allah razı olsun. çok dua ettim kendisine ama bunu demek aklıma gelmemişti. sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…