Şevval süreklı cıplak ayak gezıdıg için bı kac gecedır karnı agrıyo galıba.devamlı balkonda ınadına kılım olmayan yerlere basıyo,içi yanıyo sanırım.bu gece sahurdan sonra 7ye kadar her yarım saatte bır aglayarak uyandı.karnını ufaladım alltan gaz cıkardı rahatladı uyudu,artık gözlerım yandı uykusuzluktan ılk defa yanıma aldım aramıza yatırdım emzırerek uyuttum,8.30 a kadar uyumusuz,rahatladım.
iyi haftalar arkadaşlar,
çok çok çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. iki günde yaklaşık 60 kişi ağırladım. bir daha evde yapmaya kalkarsam iki olsun. cuma günü cok zor yetiştim. aileyi ilk sıraya koymak çok aptalca imiş arkadaşlarla olanı yapsaydım ilk önce bu kadar stres olmazdım. ağır toplar geldi çünkü o gece bize :) kayınvalideö ilk kez geldi çok huzursuz oldum aslında ama eşimin çocuklar gibi sevinen haqlini görünce herşeyi unuttum. gündüz uykusu uyuyan oğlum stresi hissetti sanırım cuma günü hiç uyumadığı gibi sürekli kucağımda olmak istedi, gece de cok huysuzdu. amma cumartesi günü ve gecesi çok keyifli geçti. çok şükür atlattık bitti. dün akşamda sürpriz iftar misafirleri geldi dinleneceğim derken. yine 4 saatlik uyku ile duruyorum. bugün nasıl biter hiç bilmiyorum. ikramlara gelince hiç becerikli değilim ama güzel olmuşlardı nasıl olduysa. ama şu püreli civcivleri yapabilmek için tam 4 kilo patates püresi yaptım ama yine de civicivleri yapamadım :) esrayı aradım sapık gibi :) neyse seneye inşallah beceririm artık.
rüzgarlar iyi estiniz bize de mutluluk getirdiniz, hayırlı evlatlar olun inşallah.
atladığım bir bebek daha var aynı gün doğan ama hatırlayamadım bir türlü.
yusuf bey tezgah üstlerine uzanıyor artık tehlike artı bizde ...heran heryerden çıkabiliyor takip etmekte zorlanıyorum..bu hafta tam 5 kere ağzından bozuk para çıkarttım..kafayı yemek üzeryim..ne bulsa ağzında ve artılk beni görünce dip köşe kaçıyor..iyiki yutmaya çalışmıyor ağzında gevelerken yakalıyorum hep..
sağol canımAğustos bebekleri atağa geçti maşallah :))
MELTEM Ece'yede maşallah gözün aydın..
NE Dİosun 60 kişimi akannehir Güliz şuan hala yasıyorsan deemekkı bu iyi bişe :)) şaka gıbı ben heralde o kadar kişiyi agırlamaya kalksam hastanelık olurdum hem bu sıcaktra hem cocukla valla bravo.bizim dogum gununde enfazla 15 kısı vardı ama pestılım cıktı ne yalan.tekrardan ıyıkı dogun Alpellaaaaa
:) sorma.. tan da kimmiş sen benim oğlanı görsen :) tanı solda sıfır bırakacak heralde..fatma senin oğlan balet olcek herhal tan sağtürk misali
bende gıcık oldum yaa. bin pişman oldum iftara kalın dediğime. zaten oruçlu değildim ben gerçi ama oğluşumu ağlatmalarına sinir oldum.fatma ne gıcık bir durum yaa sinir olurum böyle tiplere
ben iftar misafirlerimi regl dönemime saklıyacağım oruçlu oruçlu mümkün değil misafir ağırlayamam
zaten bi annemler ve ablamları alacağım bir gurp
birde kaynana ve görümceleri alacağım bir grup
birde birkaç arkadaş grubum var onları alacağım başka kimseyi çağırmayı düşünmüyorumm
inş yiğitte düzelir derya.. demek yusuf yürümeye başladı oy oy ne güzel yaa hayırlı olsun. bizede göstersin rabbim o günleri.kitap okumayı bende özledim ..bebecikler ana sınıfına gidince boş vaktıniz oluyor yani biraz daha bekleyeceksin...
FATMA yusufta parmak ucu geziniyordu şimdi yürümeye başladı normal basıyor...
Bu arada Yusuf bey yürümeye başladı..öyle tam tur gezinmiyor ama artık ufak mesafeleri yürüyerek dolanıyor..çok da mutlu oluyor eşşek ...
Misafir olayın gıckmış beaaaaaaaaaa anlayışsız ve yarımdım etmeyen misafirlere ne denirki hele çocuk ağlarken gülmeleri gerçekten çok sinir bozucu..
TAZEM bodruma gidiyormuşsun iyi tatiller...
NUR mustinidemi doğum günüydü kutladımmı onuda unuttum ya ..
iyiki doğdun mustafa abi...:))
PUKKET gelmiş hoş gelmiş..iyisin dimi artık ?
yanyuh piskopat mı onlar, yiğit kuşumun gözünden akan yaşlara nasıl gülerek tepki vermiş terbiyesizler. bir daha görüşmezsin olur biter ama keşke azıcık tepki verseydin.
götür için rahat etsin sanmıyorum bişey olduğunu
evet bende ondan çok korkuyorum yaa. eller ayaklar çıplak. hep emekliyor. ben balkona halı fleks yaydım gerçi iyi oldu. belki sende yapabilirsin öyle canım.Şevval süreklı cıplak ayak gezıdıg için bı kac gecedır karnı agrıyo galıba.devamlı balkonda ınadına kılım olmayan yerlere basıyo,içi yanıyo sanırım.bu gece sahurdan sonra 7ye kadar her yarım saatte bır aglayarak uyandı.karnını ufaladım alltan gaz cıkardı rahatladı uyudu,artık gözlerım yandı uykusuzluktan ılk defa yanıma aldım aramıza yatırdım emzırerek uyuttum,8.30 a kadar uyumusuz,rahatladım.
tamam deryacım aklımızda bulunsun.günaydın..yusuf hasta değil gazımızda ayaklar çıplak geziyor birde öyle uzun mesafeleri emekleyerek kat ediyor hala onun için elleridende alıyor BAKIN BU AKLINIZDA BULUNSUN ÖZELLİKLE KIŞ GELİNCE DİKATT EDİN ÇOCUKLAR ELLERİNDEN VE SOĞUK HAVA SOLUDUĞUNDADA ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİYOR..yeri gelmişken yazayım dedim..yani aynı şevvalin durumu mevcur bizde((.
meltemcim gözünüz aydın :) prensess yürüyormuş maşallah ona. ne tatlıdır şimdi o.alıntı yapmıştım uçtular
tüm 14 ağustos bebişlerinin doğum günü kutlu olsun
Tuğbacım gaz damlası versen bu aralar
Damla hocam inş sana yardımcı olanlar vardır bu dönemde bu arada beni de göbek fıtığı ameliyatı bekliyor sonbaharda
Günaydınlar
Ece de yürüyor artık kollar havada gözüne bir yer kestiriyor oraya kadar gidiyor:dance:
Şevval süreklı cıplak ayak gezıdıg için bı kac gecedır karnı agrıyo galıba.devamlı balkonda ınadına kılım olmayan yerlere basıyo,içi yanıyo sanırım.bu gece sahurdan sonra 7ye kadar her yarım saatte bır aglayarak uyandı.karnını ufaladım alltan gaz cıkardı rahatladı uyudu,artık gözlerım yandı uykusuzluktan ılk defa yanıma aldım aramıza yatırdım emzırerek uyuttum,8.30 a kadar uyumusuz,rahatladım.
yusuf bey tezgah üstlerine uzanıyor artık tehlike artı bizde ...heran heryerden çıkabiliyor takip etmekte zorlanıyorum..bu hafta tam 5 kere ağzından bozuk para çıkarttım..kafayı yemek üzeryim..ne bulsa ağzında ve artılk beni görünce dip köşe kaçıyor..iyiki yutmaya çalışmıyor ağzında gevelerken yakalıyorum hep..
nihayet saç maşama kavuştum remington ci 76
10 dk da oluyor valla beğendim
çokg uzel cıkmıssınız gulizim massallah ikinizede
hayatımda ilk kez bu kadar kişi ağırladım, birde sünnet mevlüdünde olur anca bi daha da görmem hepsini bir arada. deli işiymiş tam ama içime sindi. ama bu kadar yorgun uyandığım başka sabah yok hayatımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?