günaydın
dün çok yorucu ve biraz da sinir bozucu bir gün geçirdim. gelen misafirler saolsun ne yardım ettiler ne de yiğiti oyaladılar. babası da erkeklerle çıkmıştı. anlayacağınız yemekleri mi yetiştereyim, yiğit kuzuya mı bakayım şaşırdım. işin daha da kötüsü gelenlerden birinin iki buçuk yaşındaki kızı yiğitin oyuncaklarıyla oynuyor. yiğitte gidiyor bi tanesini alıyor oynamak için. kız basıyor çığlığı gidip alıyor bebeğimin elinden oyuncağını zorla. o da napsın kuzum kıyamam oturup ağlıyor. ben de mutfaktayım. içeri bi girdim ki iki gözü iki çeşme ağlıyor benimki çekyatta ayakta kalakalmış oturamamış bile yere. kadınlar gülüyor. ayyy başımdan kaynar sular döküldü. bi de işin kötüsü sonuçta misafirler. hiç belli etmedim sinir olduğumu ki bu çok daha zordu. deli oldum deliiii!!
hayran mı olayım sana sabrın için.. yoksa kızayım mı bılemedım.. ben olsam ümmüklemiştim, kesin bak.. nazik nazik ümmüklemiştim.. Kuzey i ağlatacaklar, bir de kokanalar gülecekler..
bu arada iki gündür uğraştığım ve yaptığım on çeşit yemek öylece kaldı diyebilirim. oruçtan çıkınca suya saldırdı tabi herkes sonra da tıkıldı kaldı. gülsem mi ağlasam mı.. iki gün yetecek yemeğim var şu an.
ıyı olmus yiyemedikleri.. ay sinir oldum.
sevgili fatmacım, siz oralara gideli ne kadar olduda kuzum, hemen iftara misafir olayına kaptırdınız ve kendini bir gecede bu kadar sinir ettin?????
ben misafir geldiğinde helede çocukları varsa değil yemek hazırlamak tuvalete bile gitmem. çünkü gelen ya samimi olduğum insanlardır onlarda kendileri hazırlayıp kendileri yerler. yada hazır istenir yada yanımda yardımcı olcak birileri vardır. ne bileyim ben işte sinir oldum. yapma allah aşkına. benim sinirlerimden daha değerli bişey yok diycem tam durumuma uygun olacak o olacak.
+1
teşekkürler puketttttim....
füreya bitti. mahsunlaştım. 87 yaşında vefat etmiş ne uzun ne güzel bir hayat. ne dönemler görmüş.
sayenızde okumus kadar oldum hanımlar.. kaydirigubbakcemile2
fatma ne gıcık bir durum yaa sinir olurum böyle tiplere
ben iftar misafirlerimi regl dönemime saklıyacağım oruçlu oruçlu mümkün değil misafir ağırlayamam
zaten bi annemler ve ablamları alacağım bir gurp
birde kaynana ve görümceleri alacağım bir grup
birde birkaç arkadaş grubum var onları alacağım başka kimseyi çağırmayı düşünmüyorumm
gerıye bı ben kalıyorum zati..
kitap okumayı özledimmm
şöyle sakin kafa ile hiçbirşey düşünmeden kitaplara gömülmeyi özledim
o günleride göreceğizz değilmii hııı görecekmiyizz
ilk kez geçen sene fuara gidememiştim inanılmaz üzülmüştüm yaho çok minikti o kalabalığa sokmaya cesaret edememiştim
ama artık her sene oğlumu alıp gideceğim küçük yaşta aşılansın kitap sevgisi
hatırlıyorum gecen sene, soylemıstın bana.. cok ıcınde kalmıstı.. vay anasını yaa.. nereden nereye..
esra uyku bana haram yine yusufum huzrsuz len nasıl uyuyorsunuz demişsin ya bak ben ayaktayım ve bu saat oldu 1 damlada uykum yok..eşime sahurluk hazırladım..kıızm trelemiş onun üstünü değiştim ..yusfa ağrı kesici ve gaz damlası verdim ..burayda raporumu verdim artıkın uymayı deneyeyim..:))
cok datlusun sen ya kaydirigubbakcemile3
iyi haftalar arkadaşlar,
çok çok çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. iki günde yaklaşık 60 kişi ağırladım. bir daha evde yapmaya kalkarsam iki olsun. cuma günü cok zor yetiştim. aileyi ilk sıraya koymak çok aptalca imiş arkadaşlarla olanı ..................
akannehir 60 kişi.. iki günde.. hakıkaten ayakta hala durabilmen ne hoş.. :))
günaydın..yusuf hasta değil gazımızda ayaklar çıplak geziyor birde öyle uzun mesafeleri emekleyerek kat ediyor hala onun için elleridende alıyor BAKIN BU AKLINIZDA BULUNSUN ÖZELLİKLE KIŞ GELİNCE DİKATT EDİN ÇOCUKLAR ELLERİNDEN VE SOĞUK HAVA SOLUDUĞUNDADA ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİYOR..yeri gelmişken yazayım dedim..yani aynı şevvalin durumu mevcur bizde((.
Allah razı olsun.
Allah nazarlardan saklasın sizi.. cok zarifsin Cülüzüm..