2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güldüm yaaaa yazık hayvana

Evet zaman alternatifi var die öle düsündüm hani bide mevsimine 6ay gibi bi zaman varya oyüzden.neyse yaptircaz iste hep beraber :)
Şevvalinde sevdigi bir et bebegi var.onunla cok güzel oynuyo,yemek yediriyo uyutuyo onu ama onla uyumuyo.keske alissa cok isterim.

Kuzyi severken hayal edebiliyorum azcok benziyo bebekler birbirlerine.insanin icine sokasi geliyordur öyle oynarken görünce

Gülizcim fotolar şahane,dogum gününüz cok güzel gecmis belli.yorulmuşsun ama degmiş.

Nur inanamiyorum ya.cocuguna kendi evinde alistir ne alistircaksan.birde ishal.şaka gibi ya.hey Allahim.böyle sorumsuz insanlara kılım kıl!

selamlar,
bizde asimizi cuma gunu olduk kizamik asisini ve pnomokok asisinida 1 ay sonra olucakmisiz.

Evrim bizimde var oyle bi oyuncak ona sarilip uyuyor, ayaginda salliyor falan..

guliz cok tatli cikmissiniz..iki pastami kestiniz?

evet canım aile ve arkadaşları ayırdık iki gecede kutladık. sen nasılsın nurdan nerdesin şimdi?

Nur inanamiyorum ya.cocuguna kendi evinde alistir ne alistircaksan.birde ishal.şaka gibi ya.hey Allahim.böyle sorumsuz insanlara kılım kıl!
sorma yaa ben koridora girince şok geçirdim kendimi sıktım ama gece sahurda bi uyandım yüzüm nasıl kaşınıo gökhan elledi kabarmış bişimi ıssırdı acaba dedi sıkıntıda kabarmış yüzüm çünkü ağlamamak için zor tutmum kendimi allahtan herkes gidince annemle gökhanın dayısıgil kaldı onlarla toparladık evi...
valla minnişim herkes rahatını düşünüo ben hiç bir yere gitmiorum ki musti el ayak oldu die işte kimiside böle başı boş bırakıo.......

aman allah korusun esra ya ben oldum olası korkmuşumdur köpeklerden. süs köpeği de olsa sahipli de olsa pek yaklaştırmak istemem yani. geçmişte kötü bir tecrübem var çünkü.

esrayı okuyunca aklıma geldi..
bizde geçen hafta işte izmite gitmiştik. değirmendedeye.. yiğit paşam ilk kez deniz gördü. sahilinde yürüyoruz. bizimki atlamak istiyor denize. ama nasıl sarkıyor tutmakta zorlanıyoruz. nasıl güldürdü bizi. bağırıyor böyle çığlıklar atıyor. denize denize kollarını uzatıyor. her tarafıyla bizi iktiriyor filan. sonunda denizden uzak yürüdük o oldu. çünkü istediği olmayınca çığlık mığlık ağlamaya başladı bizimki :)

evrimcim sabır işi cidden zor iş. ben misafire çok önem veririm. çok iyi ağırlamak isterim kim olursa olsun. ve hele ki bunlar eşimin önem verdiği bir akrabası ve ilk görüşmem. ilk intiba iyi olsun istedim. samimi olduğum biri olsa söylerdim yani şaka ile karışık ama orda söylemek istemedim. işte sadece ayyy noldu oğlum sana dedim. niye ağlıyor böyle dedim onlara da. onlarda kız elinden oyuncağı aldı deyince oyy canım kıyamam ben sana gel gel bak biz nereye gidicez şimdi dedim aldım kucağıma çıktım yani napim. asıl mesele onların gülmesiydi. yani sinir bozan. ya ne insanlar varmış. ben dört yıl devlet yurdunda kaldım ünv okurken. orda insanları tanıdım artık diye düşünüyordum ama daha tanıyamamışım canım.

yusuf paşada keltoşlar kervanına katıldı ..mecburen babamız oruç oruç aldı makası eline girişti çocuğun saçına ve kertik bir saç çıktı ortaya..bende mecburen bugün berbere götürp 1'e vurdurdum((

netten nereden arastırdın.. benı de bılgılendırı mısın.. benım de ıhtıyacım var kuzum

anladım arkadasım.. haklısın, ne dıyeyim.

son 1 haftadır uykuya dalmada acayip güçlük çekiyor Alperen, akşam 9 da başladım sallamaya 12 de uyudu, ara ara kalktık su süt ne varsa içti yok uyumuyor ama kalkmıyor da, uykuya dalmaması çok kötü bişeymiş belli uykusu var. araştırırken alttaki yazıyı buldum paylaşayım dedim. yazıda yazdığı gibi alperen uyandıktan sonra keyifle yatağında oynuyor daha önce hiç yapmazdı bunu. pazar sabahı 9,30 a kadar uyudum oda oynadı.

1 yaş
1 yaşında yatma vakti mücadeleleri başlar. Bebeğiniz yeni yetenekleri nedeniyle o kadar heyecanlıdır ki, yatmaya gitmek daha da zorlaşmaktadır. Sizi kandırabilir ve gelip onu kucağınıza almanıza çalışabilir – ve o kadar tatlıdır ki karşı koymak zordur! Aynı zamanda sınırları da test etmektedir – ne kadarıyla paçayı kurtarabilirler. Bu yapı her ikinize de gelecek ay yardımcı olacağından, yatma vakti rutininizi sürdürün.
Tipik 1 yaşındaki bir çocuk geceleri 10 – 11 saat arasında uyuyacaktır ve gün içinde birkaç tane 1 - 2 saatlik kısa uykuya yatacaktır. Her zaman olduğu gibi, bir bebeğin ihtiyacı olan uyku miktarı bebeğe bağlıdır.
İpucu: Bebeğinizin öğleden sonra uykusunun gittikçe kısaldığını fark edebilirsiniz fakat gelip onu almanız için sizi çağırmadan önce karyolasında oynarken mutlu görünmektedir. Bu davranışı teşvik etmek için karyolasına birkaç küçük oyuncak koyabilirsiniz. Fakat bunların çok büyük olmadıklarından emin olun - bunları nasıl üst üste koyacağını ve de bu şekilde karyolasından çıkmayı öğrenebilir.

ay allahım nur nasıl insanlar yahu dunde fatma yazmıs ona sinir olduk.
benim ablamda alıstırma doneminde bezsiz gezdiriyordu kendi evinde ama bize gelirken falan baglıyordu yani ne ayıp sey ya baska insanı evini pisletmek hey allahım yaaa

ayni durum bizdede var derya, ne bulsa agizda, sehbalara tirmaniyor, cekmeceleri cekiyor,bulasik makinasini acip icne oturuyor...siyirmalik tam hele sapi olan bisi varsa agzina sokup ellerini acip agizyla sallayip oynuyor..

maşallah
bu dönemde bebeklerin uyku arkadaşı olurmuş diye duymuştum

hayvancağız neye uğradığını şaşırmış

inşallah güzel bir odası olur Musti nin

sırayla bu keltoşluk bende kestiririm belki
saçları ince telli Ece nin

çok sağol Güliz
dün Ece yi 0-13 kg lık oto koltukları varya sallanıyor gece 12 de orda uyuttum Ece de bu aralar uyumamak ve oyun oynamak konusunda ısrarlı memeyi emip bırakıyor

netten nereden arastırdın.. benı de bılgılendırı mısın.. benım de ıhtıyacım var kuzum

Canim google yatak korkulugu veya cocuk yatak bariyeri yaz.hemen cikiyo .ben gittigidiyorda görmüstüm.ama bizimkiler henüz kücük ayaga kalkarsa boyu kisa gelebilir.bu koruyucular daha cok saga sola döndügünde düsmesin die,kanimca yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…