dun caddede yuruyoruz bir cafe de masaya kopek baglamıs sahibi içerde kahve alıyor
yan masada tanıdıkmıs ece çıldırınca kopege ellemek için pusetten indirdim yan masadakı insalarda sevecendir korkmayın birsey yapmaz dedi bende tutuyorum ece parmakları degsin hayvana dedim hayvan sevgisi olsun falan
nerden demisim zavallı hayvan :) bir yaho faciası gibi olacaktık ece minik sus kopeginin kafasından bir yakaladı hayvanın kafa havaya kalktı bacaklaryerde ama nasıl bir ataklık elni zor ayırdık hayvancagız nasıl bagrıncı ve korkup masanın altına kactı
ece nin ellerinden tutam tutam tuyleri temizledik ama nasıl aglıyor ellemek istyior daha kimbilir bos bıraksak gırtlagını sıkacak heralde
insanlardan ozur dileyerek sizin kopek sevecen ama bizim kiz vahsi dedik ayrıldık :))
dahada hayatta elletmem o arada kopek isirsa yeriydi yani
Evet zaman alternatifi var die öle düsündüm hani bide mevsimine 6ay gibi bi zaman varya oyüzden.neyse yaptircaz iste hep beraber :)ne bilimm annem yaa.. adam dıyor, ben de sıze dıyorum.. bana göre alternatifi olan hiç bir sey ıcın uzulmeyeceksın.. 13. ayda da yapılıyorsa dövünmenin bir espirisi yok bana göre..
ama Esrakonun doktorunun da yaptıgı dogru bişi.. onu teyit etmek ıstedım..
çok olmazsa olmaz bişi olsa, muhakkak o asıyı o gun vurdurturdum.. cok da kasmadım kendımı.
yaw nası sevıoo, bı gorsen.. onu gorunce yüzünde güller acıoo cocugun.. cok komık yaa.. alt alta ust uste.. hayvanın göbegıne yatıp uyuyor felan.. tam matrak..
sorma yaa ben koridora girince şok geçirdim kendimi sıktım ama gece sahurda bi uyandım yüzüm nasıl kaşınıo gökhan elledi kabarmış bişimi ıssırdı acaba dedi sıkıntıda kabarmış yüzüm çünkü ağlamamak için zor tutmum kendimi allahtan herkes gidince annemle gökhanın dayısıgil kaldı onlarla toparladık evi...Nur inanamiyorum ya.cocuguna kendi evinde alistir ne alistircaksan.birde ishal.şaka gibi ya.hey Allahim.böyle sorumsuz insanlara kılım kıl!
aman allah korusun esra ya ben oldum olası korkmuşumdur köpeklerden. süs köpeği de olsa sahipli de olsa pek yaklaştırmak istemem yani. geçmişte kötü bir tecrübem var çünkü.dun caddede yuruyoruz bir cafe de masaya kopek baglamıs sahibi içerde kahve alıyor
yan masada tanıdıkmıs ece çıldırınca kopege ellemek için pusetten indirdim yan masadakı insalarda sevecendir korkmayın birsey yapmaz dedi bende tutuyorum ece parmakları degsin hayvana dedim hayvan sevgisi olsun falan
nerden demisim zavallı hayvan :) bir yaho faciası gibi olacaktık ece minik sus kopeginin kafasından bir yakaladı hayvanın kafa havaya kalktı bacaklaryerde ama nasıl bir ataklık elni zor ayırdık hayvancagız nasıl bagrıncı ve korkup masanın altına kactı
ece nin ellerinden tutam tutam tuyleri temizledik ama nasıl aglıyor ellemek istyior daha kimbilir bos bıraksak gırtlagını sıkacak heralde
insanlardan ozur dileyerek sizin kopek sevecen ama bizim kiz vahsi dedik ayrıldık :))
aynen öle dikkat edilseydi bukadar olmazdı amaa olan oldu neysem mustim mutluyduya o yeter bana
netten araştırdık korumalar varmış evririm kendini koruyana kadar ondan alıp takalım diyoruz kenarına ama tabi bugün bi gidip bakalım çeşit olarak neler var:) ağırlaşmadan halletmem lazım perdesi halısı filan tam bi erkek odası yapmak istiyorum:)
evrimcim sabır işi cidden zor iş. ben misafire çok önem veririm. çok iyi ağırlamak isterim kim olursa olsun. ve hele ki bunlar eşimin önem verdiği bir akrabası ve ilk görüşmem. ilk intiba iyi olsun istedim. samimi olduğum biri olsa söylerdim yani şaka ile karışık ama orda söylemek istemedim. işte sadece ayyy noldu oğlum sana dedim. niye ağlıyor böyle dedim onlara da. onlarda kız elinden oyuncağı aldı deyince oyy canım kıyamam ben sana gel gel bak biz nereye gidicez şimdi dedim aldım kucağıma çıktım yani napim. asıl mesele onların gülmesiydi. yani sinir bozan. ya ne insanlar varmış. ben dört yıl devlet yurdunda kaldım ünv okurken. orda insanları tanıdım artık diye düşünüyordum ama daha tanıyamamışım canım.
yusuf paşada keltoşlar kervanına katıldı ..mecburen babamız oruç oruç aldı makası eline girişti çocuğun saçına ve kertik bir saç çıktı ortaya..bende mecburen bugün berbere götürp 1'e vurdurdum((
yusuf bey tezgah üstlerine uzanıyor artık tehlike artı bizde ...heran heryerden çıkabiliyor takip etmekte zorlanıyorum..bu hafta tam 5 kere ağzından bozuk para çıkarttım..kafayı yemek üzeryim..ne bulsa ağzında ve artılk beni görünce dip köşe kaçıyor..iyiki yutmaya çalışmıyor ağzında gevelerken yakalıyorum hep..
Bebeklerin yürüme atağı başlamış durumda sanırım :))
Tusi de bir haftadır yürüyor.. mesafeler kısa ama kendıne guvenı geldı, buna sevındım acıkcası.. ıkı el havada, yüzde bir sırıtma ifadesi, hedefe ulaşınca da kendini alkışlama, bizden de alkış bekleme serenomisi eşliğinde yürüyoruz :)
Bir de dünden beridir çıkardıgı ses OYİHH.. Aman ne gülüyoruzz..
Ozy uc gundur nezle.. resmen adamla köşe bucak yaşamamıza rağmen, ben teğet gectım, Kuzey de şu yaşına kadar bir kere bile hasta etmedıgımız cocugun burnu aktı iki gün.. resmen Ozgur u öldürecektim..
Kuzey bu oyuncağa acayip bağlandı.. onu alarak uyuyor falan, gözünü açar açmaz onu arıyor.. iyiye delalet midir bu a dostlar?? :))
dun caddede yuruyoruz bir cafe de masaya kopek baglamıs sahibi içerde kahve alıyor
herkese günaydın önceliklee;
doğum günümüzün sadece pasta kesilirken ki anı çok güseldi mustinin kendi kendine alkış çalması filan sürekli gülmesi herşeye değerdii.......
dediğim oldu gökhanın amcasının torunu herşeye etti mecaz-i anlamda deil gerçekten evimin içine mıçtı ishal olmuş anneside atını bağlamıo alışsın die mustinin odadan koridor mutfak heryer mok olmuş allahım görünce ağlıyacaktım annesi temizledi halıları filan sildi amaa benim içime sinermi hepsini topladım yıkamaya verdim kovaları filan herşeyi attım kız neyde temizledi bilmiyorum bugün gelecek halılar resim eklemek çok isterdim ama hiç hevesim kalmadı hangi resme baksam 4 kişiyiz ben mustim gökhan ve dier mustafa 2 dk alamadılar yanımızdan...
oyy oyy hep bir pürüz oluyor ya
bugün mustime oda almaya gidioz odada yüklük dolabı vardı onu süktüreceğiz duvarları kağıt yaptırıp arabalı yatak varya onun takımını almaya gideceğiz babamız ve musti uyanırsa:))) kafama göre döşemek istiyorum önereceğiniz oda takımı var mı arkadaşlarr.........
bu arada aşımızı olmadık benim yarın konturolüm var çıkınca yaptırırz yarın dedik erteledik...
yusuf paşada keltoşlar kervanına katıldı ..mecburen babamız oruç oruç aldı makası eline girişti çocuğun saçına ve kertik bir saç çıktı ortaya..bende mecburen bugün berbere götürp 1'e vurdurdum((
son 1 haftadır uykuya dalmada acayip güçlük çekiyor Alperen, akşam 9 da başladım sallamaya 12 de uyudu, ara ara kalktık su süt ne varsa içti yok uyumuyor ama kalkmıyor da, uykuya dalmaması çok kötü bişeymiş belli uykusu var. araştırırken alttaki yazıyı buldum paylaşayım dedim. yazıda yazdığı gibi alperen uyandıktan sonra keyifle yatağında oynuyor daha önce hiç yapmazdı bunu. pazar sabahı 9,30 a kadar uyudum oda oynadı.
1 yaş
1 yaşında yatma vakti mücadeleleri başlar. Bebeğiniz yeni yetenekleri nedeniyle o kadar heyecanlıdır ki, yatmaya gitmek daha da zorlaşmaktadır. Sizi kandırabilir ve gelip onu kucağınıza almanıza çalışabilir – ve o kadar tatlıdır ki karşı koymak zordur! Aynı zamanda sınırları da test etmektedir – ne kadarıyla paçayı kurtarabilirler. Bu yapı her ikinize de gelecek ay yardımcı olacağından, yatma vakti rutininizi sürdürün.
Tipik 1 yaşındaki bir çocuk geceleri 10 – 11 saat arasında uyuyacaktır ve gün içinde birkaç tane 1 - 2 saatlik kısa uykuya yatacaktır. Her zaman olduğu gibi, bir bebeğin ihtiyacı olan uyku miktarı bebeğe bağlıdır.
İpucu: Bebeğinizin öğleden sonra uykusunun gittikçe kısaldığını fark edebilirsiniz fakat gelip onu almanız için sizi çağırmadan önce karyolasında oynarken mutlu görünmektedir. Bu davranışı teşvik etmek için karyolasına birkaç küçük oyuncak koyabilirsiniz. Fakat bunların çok büyük olmadıklarından emin olun - bunları nasıl üst üste koyacağını ve de bu şekilde karyolasından çıkmayı öğrenebilir.
netten nereden arastırdın.. benı de bılgılendırı mısın.. benım de ıhtıyacım var kuzum
bruksele dondum cnm, pek iyi degilim..evet canım aile ve arkadaşları ayırdık iki gecede kutladık. sen nasılsın nurdan nerdesin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?