ne bilimm annem yaa.. adam dıyor, ben de sıze dıyorum.. bana göre alternatifi olan hiç bir sey ıcın uzulmeyeceksın.. 13. ayda da yapılıyorsa dövünmenin bir espirisi yok bana göre..
ama Esrakonun doktorunun da yaptıgı dogru bişi.. onu teyit etmek ıstedım..
çok olmazsa olmaz bişi olsa, muhakkak o asıyı o gun vurdurturdum.. cok da kasmadım kendımı.
yaw nası sevıoo, bı gorsen.. onu gorunce yüzünde güller acıoo cocugun.. cok komık yaa.. alt alta ust uste.. hayvanın göbegıne yatıp uyuyor felan.. tam matrak..
yazmışsın zaten efrim kuzum tamda ondan!!!
ayşe kulin tavsiyeleri için teşekkürler. birde "türkan" ı almıştım. oda hüzünlü son. füreyanın üstüne ameliyattan yeni çıkmış bedenim ve ruhum bu kadar hüznü kaldırmayabilir. üstelik onu daha çok bilir daha çok severdim.
sevdalinka ya bakayım....
esrayı okuyunca aklıma geldi..
bizde geçen hafta işte izmite gitmiştik. değirmendedeye.. yiğit paşam ilk kez deniz gördü. sahilinde yürüyoruz. bizimki atlamak istiyor denize. ama nasıl sarkıyor tutmakta zorlanıyoruz. nasıl güldürdü bizi. bağırıyor böyle çığlıklar atıyor. denize denize kollarını uzatıyor. her tarafıyla bizi iktiriyor filan. sonunda denizden uzak yürüdük o oldu. çünkü istediği olmayınca çığlık mığlık ağlamaya başladı bizimki :)
yusuf paşada keltoşlar kervanına katıldı ..mecburen babamız oruç oruç aldı makası eline girişti çocuğun saçına ve kertik bir saç çıktı ortaya..bende mecburen bugün berbere götürp 1'e vurdurdum((
buda bugün ..
sağol canım ..
evet
çok yakışıklı
oldu..gören ay bebeğe bak gözlere bak diyor:bbo:akannehir
Aslancanınızı sevsinler ..çok hoşsunuz ya..her gün yeni bir muhabbetle karsıma cıkıyor adam.. resmen ona yetısemıyorum.. uc-bes gun de bu aslancan hıkayesı cıktı..
demek baglılık.. ben de bı bakınayım bakim.. hanı su elınde oyuncagın halı kalmasa da yıllarca gıttıgı her yere o oyuncagı tasıyan sapkınlardan olmayalım da :))
bu konuyu anlayamdım desem olamlımı olmamalımı yoksa ne zaman olmalı ?????adam araya konan bir ayın yanlıs oldugunu söyluyor.. o eskı bır bılgı ımıs, yenı literatürde bu varmıs,
biz 28 gun sonra olacagız, cunku zamanı gectı.. cok kızdı ama.. aman adamı bı duysaydın telefonda.. bana da sıkı sıkı tembıh ettı, yaptırmayan arkadasların varsa ısrarla yaptırsınlar dıye.. o gun eger hastanede olsaydı yanına gıdecektık vurdurmak ıcın, adam tatılde olunca mecburen kaldı bızım, baska bı yere de guvenemedım.. herkes bebege ıgne yapamaz cunku..
dr un ıyı bır sey yapmıs, ama nıe 12. ayları yapmamıs bılemıyorum, muhakkkak vardır bı bıldıgı..
pes diyorum ve inanamıyorum ..herkese günaydın önceliklee;
doğum günümüzün sadece pasta kesilirken ki anı çok güseldi mustinin kendi kendine alkış çalması filan sürekli gülmesi herşeye değerdii.......
dediğim oldu gökhanın amcasının torunu herşeye etti mecaz-i anlamda deil gerçekten evimin içine mıçtı ishal olmuş anneside atını bağlamıo alışsın die mustinin odadan koridor mutfak heryer mok olmuş allahım görünce ağlıyacaktım annesi temizledi halıları filan sildi amaa benim içime sinermi hepsini topladım yıkamaya verdim kovaları filan herşeyi attım kız neyde temizledi bilmiyorum bugün gelecek halılar resim eklemek çok isterdim ama hiç hevesim kalmadı hangi resme baksam 4 kişiyiz ben mustim gökhan ve dier mustafa 2 dk alamadılar yanımızdan...
bugün mustime oda almaya gidioz odada yüklük dolabı vardı onu süktüreceğiz duvarları kağıt yaptırıp arabalı yatak varya onun takımını almaya gideceğiz babamız ve musti uyanırsa:))) kafama göre döşemek istiyorum önereceğiniz oda takımı var mı arkadaşlarr.........
bu arada aşımızı olmadık benim yarın konturolüm var çıkınca yaptırırz yarın dedik erteledik...
:roflol::roflol:bak şu eceye..dun caddede yuruyoruz bir cafe de masaya kopek baglamıs sahibi içerde kahve alıyor
yan masada tanıdıkmıs ece çıldırınca kopege ellemek için pusetten indirdim yan masadakı insalarda sevecendir korkmayın birsey yapmaz dedi bende tutuyorum ece parmakları degsin hayvana dedim hayvan sevgisi olsun falan
nerden demisim zavallı hayvan :) bir yaho faciası gibi olacaktık ece minik sus kopeginin kafasından bir yakaladı hayvanın kafa havaya kalktı bacaklaryerde ama nasıl bir ataklık elni zor ayırdık hayvancagız nasıl bagrıncı ve korkup masanın altına kactı
ece nin ellerinden tutam tutam tuyleri temizledik ama nasıl aglıyor ellemek istyior daha kimbilir bos bıraksak gırtlagını sıkacak heralde
insanlardan ozur dileyerek sizin kopek sevecen ama bizim kiz vahsi dedik ayrıldık :))
dahada hayatta elletmem o arada kopek isirsa yeriydi yani
maşallah tusi beye...kuzuma bak hele nasılda güvende uyuyor annesi...Bebeklerin yürüme atağı başlamış durumda sanırım :))
Tusi de bir haftadır yürüyor.. mesafeler kısa ama kendıne guvenı geldı, buna sevındım acıkcası.. ıkı el havada, yüzde bir sırıtma ifadesi, hedefe ulaşınca da kendini alkışlama, bizden de alkış bekleme serenomisi eşliğinde yürüyoruz :)
Bir de dünden beridir çıkardıgı ses OYİHH.. Aman ne gülüyoruzz..
Ozy uc gundur nezle.. resmen adamla köşe bucak yaşamamıza rağmen, ben teğet gectım, Kuzey de şu yaşına kadar bir kere bile hasta etmedıgımız cocugun burnu aktı iki gün.. resmen Ozgur u öldürecektim..
Kuzey bu oyuncağa acayip bağlandı.. onu alarak uyuyor falan, gözünü açar açmaz onu arıyor.. iyiye delalet midir bu a dostlar?? :))
ben de beğendim Yusuf ubuda bugün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?