2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya berkenin alican adını taktıgımız bir oyuncagı vardı kumasdan hali yasemin yalcın ın alican tiplemesi vardı ya yillar evel ona benziyor oyuncak aynı :) ece nin en sevdigi oyuncak su an. onu yere koyuyor ustune yatıyor seviyor falan :) ama alicanınyuzunde yirtik olustu ordan parmagını sokup elyafları çıkarıp yiyor annem yama falanyapaacak falcata atılmıs gib idikis izli olacak alican ama napalım onu çok seviyor ) kaldırmıstım geçen gun bizim odada bir gordu nasıl sevindi nasıl alkıs yapıyor :) çok tatıl oldular yaa kızımı çok ozlerdimm sabah uyanmıstı kucagıma almaya bile vaktim yoktu kostur kosturservise zor yetistim (

damla uçurtma avcısını okudunmuuu?
okumadıysan bunlarla çok baglantılı konu degil ama eminim seversin

ya ece de boyle oldu istedigi olmayınca cıglık atıp aglamaya titremeye baslıyor

aaa ne diye kesti yahu keltos yusufun resmini gormek isterizz

Aslancanınızı sevsinler ..çok hoşsunuz ya..
tuğbanında beyaz kocamn tavşanı vardı kulaklarında tutar sürükleyerek yatağına giderdi onunlda uyurduki halada ara ara onu alır yanına..:)
bu konuyu anlayamdım desem olamlımı olmamalımı yoksa ne zaman olmalı ?????
pes diyorum ve inanamıyorum ..
yuh diyorum başakada birşy daha demiyorum..iyi etmişsin yıkatmakta atamakta haklısın yani.o evde bebek var hamile bir bayan var...alsanaalsanasmile
:roflol::roflol:bak şu eceye..
maşallah tusi beye...kuzuma bak hele nasılda güvende uyuyor annesi...

vaauuuuuuuv süpersiniz hanfendü..
60 kişi seni ayakta alkışlıyorum..buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

Son düzenleme:
arkadaslar dr agız burun vs ogretin dedi ben iki gndur anlatıyorum ama sırıtıyor sadece:) nasıl ogretmek gerek onuda hatırlamıyorum:) kendi burnumumu onunkinimi tutup burun demeliyim :) sizler yapıyormusunuz boyle çalısmalar ?

Güliz yazi icin saol ayni bizi anlatiyo.hem uykuya gecisimiz cok zor hem zaman zaman cok kisa.ama yatakta oyun oynama isi 10aylikken falan basladi bizde.sonra birakti simdi tekrar oynuyo arada.koyuyorum bazen bebegini yada müzik calan oyuncaginı.oynuyo,cok tatlilar cok cook,

Derya cok güzel olmus dazlak Yusuf.bende sevmem keltos ama kizima cok yakistirmistim Yusufada cok yakısmis

yok derya degistirmedi aynen devam minadex ve demirli olanını donusumlu vermeye

birtek fistik ezmesi ekleyin kahvaltıya dedi yada yer fistigmi dedi unuttum receteye yazdı

Son düzenleme:
teşekkürler teyzeleri..Keltoş Yusuf hepinizi öper...
bende hala minadexe devam ediyorum ama ara ara veriyorum feri yaz başı kestim ferrum damlaya geçtik..

esrakom gözlerin nerde burnun nerde diye soruyorum kendisindede gösteriyorum aynanın karşısındada yapıyoruz. nesi varsa gösteriyo ayağına kadar.

başparmağım nerdesin burdayım şarkısınada parmaklarımızla eşlik ediyoruz. ben hangi parmağımı kaldırırsam oda on kaldırıyor. iki elin parmaklarıyla oynanıyor. onuda öğretebilirsiniz.

esra ağız burun bende uğraşıyorum ama pipiye ilgi yoğun evde pipi diyoruz tutuyo bi onu öğrendi sıpa, burun göz falan deyince de pipiyi gösteriyo bende sen yazdıktan sonra yoğunlaştım pipiyi unutturmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…