esrakom gözlerin nerde burnun nerde diye soruyorum kendisindede gösteriyorum aynanın karşısındada yapıyoruz. nesi varsa gösteriyo ayağına kadar.
başparmağım nerdesin burdayım şarkısınada parmaklarımızla eşlik ediyoruz. ben hangi parmağımı kaldırırsam oda on kaldırıyor. iki elin parmaklarıyla oynanıyor. onuda öğretebilirsiniz.
esra ağız burun bende uğraşıyorum ama pipiye ilgi yoğun evde pipi diyoruz tutuyo bi onu öğrendi sıpa, burun göz falan deyince de pipiyi gösteriyo bende sen yazdıktan sonra yoğunlaştım pipiyi unutturmak istiyorum
derya yusuf cok tatli olmus ya bende bi kiyabilsem gozlerine geliyor saclar, en kotu ben biraz kesicem..
buarad bi balik yagi muhabbeti gormustum bebiklere doktorlarmi verdi kacirdim orayi ne kadar ne marka veriyorsunuz?
esracim is icin deneme surusu ne zamandi?kurdularmi sistemi?
evrim yaa kuzy e neden tusi deniyor neydi bu tusi nin acılımı kaç gundur soracagım unutuyorum hep :))
şu çekilis vardı ya KAZANMISIMMM
az evel aradım . 10 asil talihliden 7 tanesi basvurmustu, bense 5. yedektim. ilk 3 yedege hak geçiyodu ama onlardanda sadece 2. yedek basvurmus bana ve benden sonraki birkisiye daha hak geçiyor yani.
2200 tl degerinde. bu ara sansım yaver gidiyorr allaha sukur .)
hehe valahi evrim ya nasıl yani tum bu deisik sıradısı kelimelere bakıyormu kuzey yani :)) uyum saglamıs sizin aileye hemen desene
hah evrim al bizdende okadar isim konusnda mantik yok takma isim dolu..mesela gogo ne demekse babasi gogo der gogoni der..isin tuhafi teoda gogo demey ogrendi go goooo diyor:))
valla evrim her an her saniye sukreder hale geldim su son gunlerde.
cok sanslı biriyim bu herkes tarafından bilinen birsey.
daha once de birkaç sey çıktı bana.
sirket her sene yilbası balosu yapar ilk kez birkaç sene evel çekilis yapalır hediye verelim 3 kisiye dediler bana orda cep telefonu çıkmıstı :) o zaman kameralılar yeni idi ne heveslenmis sevinmistim :)
...............))
az evel aradım . 10 asil talihliden 7 tanesi basvurmustu, bense 5. yedektim. ilk 3 yedege hak geçiyodu ama onlardanda sadece 2. yedek basvurmus bana ve benden sonraki birkisiye daha hak geçiyor yani.
valla evrim her an her saniye sukreder hale geldim su son gunlerde.
cok sanslı biriyim bu herkes tarafından bilinen birsey.
daha once de birkaç sey çıktı bana.
sirket her sene yilbası balosu yapar ilk kez birkaç sene evel çekilis yapalır hediye verelim 3 kisiye dediler bana orda cep telefonu çıkmıstı :) o zaman kameralılar yeni idi ne heveslenmis sevinmistim :)
sonra sirket arabaları satılacaktı ama çok basvuran vardı uygun fiyatlı olarakdı çunku. 5 kisi yazıldı benimde talip oldugum arabaya bana çıktı ve normalde 2 milyar ucuza sattılar ekstra ucuza yani . arızası var diye motor isigi yanıp duruyormus epeydir serviste falan tum bilgileri var bende onu yaptırırız tanıdık servis var uygun fiyata yapacak diye aldım
goturduk kaç servise yok motor ısgı falan yanmıyor :)) adamlar diyor normal arabanın motorunumu sokeceğiz. neyse derken iki sene kullandık ısık mısık yanmadı sonra kar lı olarak sattık :))
sonra bosanmadan bir gun evel bana sayısal loto dan 5 cıktı :) 15 yerine 12 yazsa idim su an ece dunyaya gelmis olmazdı heralde:)
1 trilyon o hafta devretti ben kazansaydım sayet ibonun yuzunu bir daha gormezdim muhtemelen zaten nefretle ayrılmıstım :) dahada evlenmezdim çocuk falanda olmazdı kader kismet allah boyle olmasını uygun gormus belki o yuzden çıkmadı: )
vs baska hatırlamadıgım seylerde vardır biryerde bir çekilis yapılır arkadas arasında bile olsa bana çıkar herkes sen varken bizim sansımız yok der. )
pluton bilmemne evresinde iken dogmussun diyor astrolojiden anlayanlar bilmiyorum artık :))
hani millet der ya soyleme sansın gider falan
aksine bensoyledikce daha çok sansım artıyorsanki
yani pozitif dusunme ile alakalı olabilirmi bilmiyorum evrene enerji yolla hesabı seyler :) hem komik hem mantıklı geliyor ama yuzde yuz inanıyorum bu pozitif dusunceye diyemem tabi bazen komik geliyor
ama eminim bana çıkcak diye kendimi oyle sartlandırmıstımki bugun telde kadın yoks ize hak geçmedi dese heralde acayip bir çokuntu yasardım :)
Yusuf Paşa nın karizmasının sebebi özünden fışkırşması imiş, saç gitmiş ama mihrap yerinde.. ben buna doğuştan karizmatik derim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?