2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya yusuf cok tatli olmus ya bende bi kiyabilsem gozlerine geliyor saclar, en kotu ben biraz kesicem..

buarad bi balik yagi muhabbeti gormustum bebiklere doktorlarmi verdi kacirdim orayi ne kadar ne marka veriyorsunuz?

esrakom gözlerin nerde burnun nerde diye soruyorum kendisindede gösteriyorum aynanın karşısındada yapıyoruz. nesi varsa gösteriyo ayağına kadar.

başparmağım nerdesin burdayım şarkısınada parmaklarımızla eşlik ediyoruz. ben hangi parmağımı kaldırırsam oda on kaldırıyor. iki elin parmaklarıyla oynanıyor. onuda öğretebilirsiniz.

aa bak bunuda ogretelim hos once agız burun ogrensinde sonra parmaklara geçeriz :))

çok iyi yaa :))))

derya yusuf cok tatli olmus ya bende bi kiyabilsem gozlerine geliyor saclar, en kotu ben biraz kesicem..

ya ne guzel iste erkek bebek olmasının avantajları çok uzunsa kesiyorsunuz kızları kesemiyoruz kıyıp ta . toka falan unutursak biryere giderken mahvoluyor çocuk sac bas darmadagın hep gozunde.

buarad bi balik yagi muhabbeti gormustum bebiklere doktorlarmi verdi kacirdim orayi ne kadar ne marka veriyorsunuz?

bizim verdigimiz minadex de balık yagıda varmıs ayrıca vermiyorum ben
evrim istah için baslamıstı sonuç nedir bilmiyorum yazmadı henuz

esracim is icin deneme surusu ne zamandi?kurdularmi sistemi?

sistem ana hatları ile cuma gunu kuruldu nurdan. stres içinde adım adım çıkan sorunların halledilmesini izliyorum olucem stresten karnıma acayip gaz girdi sabahtan beri.

son olarak ping atmıyordu sistem yani iletisim saglamıyordu az evel geldi adamlar teknik tekrar yapıldı bir kaç ayar yaptık oldu. simdi program kurulcak falan ve ses kalitesine bakılacak. sirketin data giden hatlarının içinden ses de gidecek kalite dusuko labilir data ile sesi ayırın diyorlar oneri olarak anlamadıgım bir suru teknik seyde diyorlar ben olumlu olumsuz mu konusma orsıyla ilgileniyorum :)
ses hattını ayırın dendi ozaman bizim datalar agırlasabilir diyorlar yani acayip b ir zahmet ve is varmıs bu sistemin kurulmasında onu anladım. buyuk de bir para odendi 6500 dolarmıs.
benim evdeki adsl baglantı parasınıda sirket odeyecek dediler. yada yunsa ya ait sizin eve bir hat baglatırız dediler.

net olarak bugune yetismeyecek sanırım yarın aksama kadar bana verilcek laptop program kurullmus test edilmis ok olmus hale gelir dendi. insallahhh...

haftaya izne çıkacam korka korka izin formumu attım az evel ne izni birde dur bi derler diye korkuyorum ama yinede yolladım tatile çıkmayı planlıyoruz hala rezerve yapamadık belirsizlikler yuzunden hersey normale bir donseee..

evrim yaa kuzy e neden tusi deniyor neydi bu tusi nin acılımı kaç gundur soracagım unutuyorum hep :))

Tusi nin bir anlamı yok.. babası ona Tusinami diyordu.. onun kısaltılmışı.. bızım aılede ısımler enteresan hallere bürünüyor.. takip etmekte zorlanırsın :) anlam arama kuzu.. :)) o an ki ruh haline göre gelişen isimler işte. Tus tus dıoruz, mesela bızıl dıorum ben bugunlerde,Tusi baba da diorum genelde ben :) babası tusinami, Kuzy, halası baldırcın, daralcan der :)) çıkılmaz işin içinden.. en enteresanı Kuzey ın tüm bu seslenişlere bakması :)))

şu çekilis vardı ya KAZANMISIMMM

az evel aradım . 10 asil talihliden 7 tanesi basvurmustu, bense 5. yedektim. ilk 3 yedege hak geçiyodu ama onlardanda sadece 2. yedek basvurmus bana ve benden sonraki birkisiye daha hak geçiyor yani.
2200 tl degerinde. bu ara sansım yaver gidiyorr allaha sukur .)

Yusuf Paşa nın karizmasının sebebi özünden fışkırşması imiş, saç gitmiş ama mihrap yerinde.. ben buna doğuştan karizmatik derim işte.

hehe valahi evrim ya nasıl yani tum bu deisik sıradısı kelimelere bakıyormu kuzey yani :)) uyum saglamıs sizin aileye hemen desene

ne kadar Allah ın sevgılı kulusun farkında mısın? Asla olmayacak seyler senın hayatında oluverıyor.. ne mutlu sana.. ne kadar şükretsen azdır Rabbine. "gıpta" ile ızlıyorum senın hayatını buradan :)

hehe valahi evrim ya nasıl yani tum bu deisik sıradısı kelimelere bakıyormu kuzey yani :)) uyum saglamıs sizin aileye hemen desene

ne halası normal.. ne dayısı.. ne babası.. ne anası.. ne dedesı.. ne babannesi.. pöff.. nası normal bısı bekleyelım cocuktan :))

hah evrim al bizdende okadar isim konusnda mantik yok takma isim dolu..mesela gogo ne demekse babasi gogo der gogoni der..isin tuhafi teoda gogo demey ogrendi go goooo diyor:))

valla evrim her an her saniye sukreder hale geldim su son gunlerde.

cok sanslı biriyim bu herkes tarafından bilinen birsey.

daha once de birkaç sey çıktı bana.
sirket her sene yilbası balosu yapar ilk kez birkaç sene evel çekilis yapalır hediye verelim 3 kisiye dediler bana orda cep telefonu çıkmıstı :) o zaman kameralılar yeni idi ne heveslenmis sevinmistim :)

sonra sirket arabaları satılacaktı ama çok basvuran vardı uygun fiyatlı olarakdı çunku. 5 kisi yazıldı benimde talip oldugum arabaya bana çıktı ve normalde 2 milyar ucuza sattılar ekstra ucuza yani . arızası var diye motor isigi yanıp duruyormus epeydir serviste falan tum bilgileri var bende onu yaptırırız tanıdık servis var uygun fiyata yapacak diye aldım
goturduk kaç servise yok motor ısgı falan yanmıyor :)) adamlar diyor normal arabanın motorunumu sokeceğiz. neyse derken iki sene kullandık ısık mısık yanmadı sonra kar lı olarak sattık :))

sonra bosanmadan bir gun evel bana sayısal loto dan 5 cıktı :) 15 yerine 12 yazsa idim su an ece dunyaya gelmis olmazdı heralde:)
1 trilyon o hafta devretti ben kazansaydım sayet ibonun yuzunu bir daha gormezdim muhtemelen zaten nefretle ayrılmıstım :) dahada evlenmezdim çocuk falanda olmazdı kader kismet allah boyle olmasını uygun gormus belki o yuzden çıkmadı: )

vs baska hatırlamadıgım seylerde vardır biryerde bir çekilis yapılır arkadas arasında bile olsa bana çıkar herkes sen varken bizim sansımız yok der. )
pluton bilmemne evresinde iken dogmussun diyor astrolojiden anlayanlar bilmiyorum artık :))

hah evrim al bizdende okadar isim konusnda mantik yok takma isim dolu..mesela gogo ne demekse babasi gogo der gogoni der..isin tuhafi teoda gogo demey ogrendi go goooo diyor:))

yirim ben onun goo gooo dıen agzını :)) ozlemısım senı..

hay maşallahhhhh.. daim olsun hep.. ne guzel. plutonun bılmemne evresı ha.. ıyıymıs :))

Belma olsa aydınlatırdı sımdı bızı.. ben de hıc anlamam o ıslerden.

hani millet der ya soyleme sansın gider falan
aksine bensoyledikce daha çok sansım artıyorsanki

yani pozitif dusunme ile alakalı olabilirmi bilmiyorum evrene enerji yolla hesabı seyler :) hem komik hem mantıklı geliyor ama yuzde yuz inanıyorum bu pozitif dusunceye diyemem tabi bazen komik geliyor

ama eminim bana çıkcak diye kendimi oyle sartlandırmıstımki bugun telde kadın yoks ize hak geçmedi dese heralde acayip bir çokuntu yasardım :)

maşallah canım güle güle kullan

çokkkkk sevindim. güle güle kullan.

işte olacak.inşallah. şansın hep bol olsun.

Yusuf Paşa nın karizmasının sebebi özünden fışkırşması imiş, saç gitmiş ama mihrap yerinde.. ben buna doğuştan karizmatik derim işte.

bi insan bu kadarmı aklımdan geçeni yazar. aynen öyle. budur işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…