2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esracım tebrikler, pluton nerdeydi acaba ben doğarken :))

nurdan iyi olacak inşallah canım, sen teo ve tibet iyi olun da gerisi düzelecek.

hayırlı olsun derya. fotosunu gördüm bence tatlı olmuş. güle güle büyüsün saçları.
bende senden duyduğumdan beri başladım öğretmeye ama hiç sallamıyor. hem kendininkinden hem kendimden gösteriyorum. bakalım işe yarayacak mı..
hay maşallah. laptop idi hatırladığım kadarıyla di mi canım. güle güle kullan inş.
şansın hep böyle yolunda gitsin canım. hep gül inşallah.. okudukça inanamadım yani. hele şu beş tutturma olayına. keşke altıncı rakamı da bilseydin ama ece de dünyaya gelseydi yani :)

esra elinden bi su içsem şu şanstam bana da geçer mi acaba? öyle derler ya :)

yiğit kuşumun da saçları uzadı. ama kesmeye kıyamıyoruz. bazen esiyor bana üçe vurduralım diyorum ama eşim kabul etmiyor.

Selamlar biz de bugün aşımızı olduk.

Yusuf ağzı burnu maşşallah güzel olunca keltoşluk çok yakışmış. Ben hala karar veremedim saçları konusunda...

Minik aslancan minik aslancan ne miniksin sen aslancan.. Sahi Evrim neden Tusi??

Esraaaaaaaaaaaa ne kadar şanslısın sahiden yaaa. Sürekli şans oyunları falan oynayası gelir insanın. İbo ucuz yırtmış:) ve güzel Ecenin dünyaya gelesi varmış demek. Hem o paralardan hayır gelmiyormuş diyorlar. Gerçi bana çıksa kesin hayırlı gelir:)))))))

Güliz çok güzel çıkmışsınız fotolarda inceciksin, fenerbahçe tutkusu da pek belli:))

Ece ve Kuzu kebabı yürümüşler ne iyi etmişler.

Musticiğin doğum günü kutlu olsun ben de kutlamamıştım

Minişe katılıyorum o bariyerler biraz daha büyüyünce uygun diye düşünmüştüm ben de ilk gördüğümde, hani uyuken yataktan düşmesin diye.

Ortalığı karıştırayım biraz da :icecream:

Esra senin doktor işaret pamağıyla gösteriyor mu istediği şeyleri diye sormadı mı sana???Alkış gibi:)) Kesin sormuştur.. 1 yaş gelişimi için önemli bir göstergeymiş ya.. pehh

Nurdan hoşgeldin. Noldu merak ediyoruz, iş görüşmelerin, kesin dönüş durumların. Neyse kendine gel hele anlatırsın elbet...

..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..

Evrim keltoş oğluma nekadar güzel yorum yapmışsın canım ya..:))
bu isim takma bizdede mevcut..oyüzden bana hiç yabancı değil ..kuzeyin hepsine bakmsı hepsininde aynı tını ve sevgiyle söylenmesinden.

Aynen benimki de toka, plastik kapak ağzına girebilecek herşeyi atıyor bir çırpıda. Çok dikkatli olmak lazım.
..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..

Allah esirgesin benimki de çok düşüyor ama bir şey olmadı çok şükür.

Esrako gözün aydın topik sinerjisi burda da devreye girer de herkese şans bulaşır dilerim.
Bu arada evden çalışma işi süper. ben de geçen dönem internetten ders verdim evden iş yapmak çok rahat. Üstümde gömlek, altımda eşofman terlik ohhh. Dilerim sistem en kısa zamanda kurulur sorunsuz.

ESRAKO tebrikler..senin şans diye adlandırdığın yıldızının yüksek olmasından..heran bi şekilde ihtiyaç ve isteklerin gerçekleşir.tek engelin negatif enerji namı değer nazar olabilir ancak.
..

ben geldim hiç bişi alamadan gezdik zaten yozgatta öle çeşit yok birtek bu hoşumuza gitti kenarına koruma yaptırırsak yatağın bunu alalım diyoruz ama kararsızız ferah duruo ileriyede yönelik ama ne biliyim yaaa sinir oldum bugünnn bi fikir verin banaaa

netten nereden arastırdın.. benı de bılgılendırı mısın.. benım de ıhtıyacım var kuzum
hemen tekrar bulup buraya link yazıyım bajım

pes diyorum ve inanamıyorum ..
yuh diyorum başakada birşy daha demiyorum..iyi etmişsin yıkatmakta atamakta haklısın yani.o evde bebek var hamile bir bayan var...alsanaalsanasmile
bende arkasındab baya söledim valla pes dedim yuh dedim daha neler dedim nelerde rütük isin vermes ...
ne yapacaksın mustinin hatrına katlandım artı onların düşünmesi lazım benim deilki ama beni anlayan nerdddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Off uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyorum bir düzelemedim gitti ya
Yusufum keltoşum çok tatlı olmuş maşallah...
Fatma ya cidden çok sinirbozucu bir durum yaşamışsın ama bende yerinde olsam aynı tepkiyyi verirdim...
Esra ne ballı hatunmuşsun hayırlı olsun Annem yıllardan beri oynar hiçbir şey tutturamasada umudunu kaybetmedi :)) Bende şanssızımdır bu konularda...
Gizem buradaki püfür püfür hava bırakılıp gidilir mi oralara? Birde sizin oralar daha sessiz sakin esiyordu ohhh mis :)
Nur senin gibi bir hatunun evine mıçmış demek kabus resmen... Neyse yardım etmişler onada şükür böyle şeyler için kendini üzme ben kirlenmiş, kırılmış pek takmam... Ben genelde odalarda şu temaları sevmem ama içindeki yeşiller durumu kurtarmış... Perdeler falanda yeşil olursa çok güzel olabilir.. Huzur veren renklermiş yeşiller maviler...
Evrim aslancanla Tusi süperler yirim ben o baldırcan tusinami kuzyi ne desen bakıyor demek :))
Şu aşı olayında aklım karıştı ya bende araştırmaya geçsem iyi olacak...
Damla şimdi daha iyisin değil mi?
Pervin nerelerde?
Nurdan seninde hayatında herşey düzene girsin bir an önce inş. ailede huzur olması kadar güzel bir şey yok.. Kimsenin yuvasından huzur eksik olmasın..

aşımızı olduk bugün...esrakocum sana yazayım..sağlık ocağında kkk ya da mmr dedikleri kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve de pnömokokun 4.sünü yaptırdık..dr.umuz da gelecek ay hebatit a 1.doz ve suçiçeği aşılarını yapıcaz dedi..bunlar özel tabiki..

rüzgar 3 aydır hiç kilo almıyor..ama tabiki persentilde gayet normal ölçüleri..yine de almaması hoş değil tabiki dedi..istediğin zaman anne sütünü kesebilirsin dedi sana bırakıyorum dedi..önce yemek sonra meme dedi..balık yağlı bir vitamine geçelim dedi..adı octamar..içersinde 8 vitamin-çinko pikolinat ve balık yağı var..poliviti kestik...

kan ve idrar örnekleri verdik..demir durumuna ve guatırla ilgili bişeylere bakılcak kilo almamasıyla ilgili..

anne baba vs.pek demiyor konuşmuyor dedim..bol bol çocuklarla aynı ortamda bulunsun dedi..evde de bol bol konuş dedi..

süte geçebilirsin günde 500 ml.geçmemek kaydıyla dedi..

aklımda kalanlar bunlar..

Esrako daha önce de yazmıştım seni pis kıskanıyorum..ne bu bal..?? yakın olsak da sürtünsek biraz..:))

Yusuf paşamın saçlar gitmiş..inşallah çabuk uzar..ben hiç kıyamıyorum...

Nudanım hoşgeldin tekrardan..

Güliz..valla sana bakmaktan Alpellaya bakamadım..çok çok hoşsun..maşallah diiyim..

Evrimin Tusisinin aslancanıyla yatışını yirim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…