yirim ben onun goo gooo dıen agzını :)) ozlemısım senı..
.
hayırlı olsun derya. fotosunu gördüm bence tatlı olmuş. güle güle büyüsün saçları.yusuf paşada keltoşlar kervanına katıldı ..mecburen babamız oruç oruç aldı makası eline girişti çocuğun saçına ve kertik bir saç çıktı ortaya..bende mecburen bugün berbere götürp 1'e vurdurdum((
bende senden duyduğumdan beri başladım öğretmeye ama hiç sallamıyor. hem kendininkinden hem kendimden gösteriyorum. bakalım işe yarayacak mı..arkadaslar dr agız burun vs ogretin dedi ben iki gndur anlatıyorum ama sırıtıyor sadece:) nasıl ogretmek gerek onuda hatırlamıyorum:) kendi burnumumu onunkinimi tutup burun demeliyim :) sizler yapıyormusunuz boyle çalısmalar ?
hay maşallah. laptop idi hatırladığım kadarıyla di mi canım. güle güle kullan inş.şu çekilis vardı ya KAZANMISIMMM
az evel aradım . 10 asil talihliden 7 tanesi basvurmustu, bense 5. yedektim. ilk 3 yedege hak geçiyodu ama onlardanda sadece 2. yedek basvurmus bana ve benden sonraki birkisiye daha hak geçiyor yani.
2200 tl degerinde. bu ara sansım yaver gidiyorr allaha sukur .)
şansın hep böyle yolunda gitsin canım. hep gül inşallah.. okudukça inanamadım yani. hele şu beş tutturma olayına. keşke altıncı rakamı da bilseydin ama ece de dünyaya gelseydi yani :)valla evrim her an her saniye sukreder hale geldim su son gunlerde.
cok sanslı biriyim bu herkes tarafından bilinen birsey.
daha once de birkaç sey çıktı bana.
sirket her sene yilbası balosu yapar ilk kez birkaç sene evel çekilis yapalır hediye verelim 3 kisiye dediler bana orda cep telefonu çıkmıstı :) o zaman kameralılar yeni idi ne heveslenmis sevinmistim :)
sonra sirket arabaları satılacaktı ama çok basvuran vardı uygun fiyatlı olarakdı çunku. 5 kisi yazıldı benimde talip oldugum arabaya bana çıktı ve normalde 2 milyar ucuza sattılar ekstra ucuza yani . arızası var diye motor isigi yanıp duruyormus epeydir serviste falan tum bilgileri var bende onu yaptırırız tanıdık servis var uygun fiyata yapacak diye aldım
goturduk kaç servise yok motor ısgı falan yanmıyor :)) adamlar diyor normal arabanın motorunumu sokeceğiz. neyse derken iki sene kullandık ısık mısık yanmadı sonra kar lı olarak sattık :))
sonra bosanmadan bir gun evel bana sayısal loto dan 5 cıktı :) 15 yerine 12 yazsa idim su an ece dunyaya gelmis olmazdı heralde:)
1 trilyon o hafta devretti ben kazansaydım sayet ibonun yuzunu bir daha gormezdim muhtemelen zaten nefretle ayrılmıstım :) dahada evlenmezdim çocuk falanda olmazdı kader kismet allah boyle olmasını uygun gormus belki o yuzden çıkmadı: )
vs baska hatırlamadıgım seylerde vardır biryerde bir çekilis yapılır arkadas arasında bile olsa bana çıkar herkes sen varken bizim sansımız yok der. )
pluton bilmemne evresinde iken dogmussun diyor astrolojiden anlayanlar bilmiyorum artık :))
Aynen benimki de toka, plastik kapak ağzına girebilecek herşeyi atıyor bir çırpıda. Çok dikkatli olmak lazım.yusuf bey tezgah üstlerine uzanıyor artık tehlike artı bizde ...heran heryerden çıkabiliyor takip etmekte zorlanıyorum..bu hafta tam 5 kere ağzından bozuk para çıkarttım..kafayı yemek üzeryim..ne bulsa ağzında ve artılk beni görünce dip köşe kaçıyor..iyiki yutmaya çalışmıyor ağzında gevelerken yakalıyorum hep..
..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..
hemen tekrar bulup buraya link yazıyım bajımnetten nereden arastırdın.. benı de bılgılendırı mısın.. benım de ıhtıyacım var kuzum
ay allahım nur nasıl insanlar yahu dunde fatma yazmıs ona sinir olduk.
benim ablamda alıstırma doneminde bezsiz gezdiriyordu kendi evinde ama bize gelirken falan baglıyordu yani ne ayıp sey ya baska insanı evini pisletmek hey allahım yaaa
bende arkasındab baya söledim valla pes dedim yuh dedim daha neler dedim nelerde rütük isin vermes ...pes diyorum ve inanamıyorum ..
yuh diyorum başakada birşy daha demiyorum..iyi etmişsin yıkatmakta atamakta haklısın yani.o evde bebek var hamile bir bayan var...alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?