:))) kucak dolusu sevgi... olar mı? muckk..gizemm hoşgeldinn ne getirdin bize gelirkenn elleri boş gelmedin dimi lülülülülülü
esracım bizim doktor bi aşı takvimi vermişti bak yazayım şimdi, 4.pnömokok, kızamık,kızamıkçık, kabakulak aşıları 1 yaşında , su çiçeği kasımda, 3 ay sonra. öyle yazmış.. valla fazla sorgulamıyorum, doktordur bildiği vardır..evrim bizim dr simdi iyi birseymi yaptı ) 12. ayda su ciceğini olduk biz
e siz olmamıssınız ne yapacaksın bu durumda ??
berke zamanındada 12. ayda yapılıyordu bu ası ama biz ası olmadan 8 aylıkken su çiçegi geçirdigimiz iç in asıyı olmamıstık ondan bu asının detaylarını hiç hatırlayamıyourm ben bilmedigimden yani
simdi aksam bakacam karma ası yoksa ktez zamanda karma yı yaptırcam
e birileri su çiçegi asısı ile karma arasında bir ay olmalı diyor yahu hangisi dogruuu
ada 2 aydır filan burun ve göz gösteriyor. ama o anda odada kim varsa herkesinkini! yanlışlıkla bi "kızım nerde burnum "deme!! göz de tehlikeli, bi gün çıkaracak gözlerimizi ama dur bakalım.. öbürü nerde diyorum bu sefer diğerini parmaklıyo!arkadaslar dr agız burun vs ogretin dedi ben iki gndur anlatıyorum ama sırıtıyor sadece:) nasıl ogretmek gerek onuda hatırlamıyorum:) kendi burnumumu onunkinimi tutup burun demeliyim :) sizler yapıyormusunuz boyle çalısmalar ?
vayyyy süppeerrr!!! iyi günlerde kullan.. şansın daim olsun..şu çekilis vardı ya KAZANMISIMMM
az evel aradım . 10 asil talihliden 7 tanesi basvurmustu, bense 5. yedektim. ilk 3 yedege hak geçiyodu ama onlardanda sadece 2. yedek basvurmus bana ve benden sonraki birkisiye daha hak geçiyor yani.
2200 tl degerinde. bu ara sansım yaver gidiyorr allaha sukur .)
aşımızı olduk bugün...esrakocum sana yazayım..sağlık ocağında kkk ya da mmr dedikleri kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve de pnömokokun 4.sünü yaptırdık..dr.umuz da gelecek ay hebatit a 1.doz ve suçiçeği aşılarını yapıcaz dedi..bunlar özel tabiki..
rüzgar 3 aydır hiç kilo almıyor..ama tabiki persentilde gayet normal ölçüleri..yine de almaması hoş değil tabiki dedi..istediğin zaman anne sütünü kesebilirsin dedi sana bırakıyorum dedi..önce yemek sonra meme dedi..balık yağlı bir vitamine geçelim dedi..adı octamar..içersinde 8 vitamin-çinko pikolinat ve balık yağı var..poliviti kestik...
kan ve idrar örnekleri verdik..demir durumuna ve guatırla ilgili bişeylere bakılcak kilo almamasıyla ilgili..
anne baba vs.pek demiyor konuşmuyor dedim..bol bol çocuklarla aynı ortamda bulunsun dedi..evde de bol bol konuş dedi..
süte geçebilirsin günde 500 ml.geçmemek kaydıyla dedi..
aklımda kalanlar bunlar..
:))) kucak dolusu sevgi... olar mı? muckk..
esracım bizim doktor bi aşı takvimi vermişti bak yazayım şimdi, 4.pnömokok, kızamık,kızamıkçık, kabakulak aşıları 1 yaşında , su çiçeği kasımda, 3 ay sonra. öyle yazmış.. valla fazla sorgulamıyorum, doktordur bildiği vardır..
ada 2 aydır filan burun ve göz gösteriyor. ama o anda odada kim varsa herkesinkini! yanlışlıkla bi "kızım nerde burnum "deme!! göz de tehlikeli, bi gün çıkaracak gözlerimizi ama dur bakalım.. öbürü nerde diyorum bu sefer diğerini parmaklıyo!
vayyyy süppeerrr!!! iyi günlerde kullan.. şansın daim olsun..
mustinin doğum gününü ben de atlamışım.. çoook güzel yaşları olsun!
gülizcim, resimler harika, mutlu yıllar size de..
kzuynin aslan oyuncağı aşkına da bittim ayrıca..
yusufa keltoşluk çok yakışmış!!
cumartesi günü Ada'nın doğumgünü. bizim burada ceviz ağacı diyebir pasta-cafe var. orada kutlayacağız.. 2-5 arası.. gelebilecek olan varsa çok çok sevinirim...
pelitle de konuştum bugün ama adamlar uçmuş. sinir oldum. kuru pasta çay meşrubat için kişi başı 30 tl sınırlı, 35 tel sınırsız, pasta dahil olursa 45 dediler! yuh! 30 liraya ymekli davet veririm dışarda be! bizim burası çok uygun oldu. öyle kişi başı filan değil.. gayet iyi anlaştık. herşeyine de çok güvenirim ayrıca.. iyi oldu.. bugün de gidip sirkeciden süs müs bişiler aldım..umarım iyi geçer.. yapmak istediğim bir iki şey var umarım zaman bulabilirim...
yaa üst katta gerizekalı bir komşu var davulcunun kafaya saksı fırlattı Allahtan adama gelmedi
neymiş rahatsız oluyormuş zaten kılım onlara konuşmuyorum hatta çıktım ağzıma ne geldiyse söyledim mami zorla soktu içeri davulcu şikayette bulunacak adamın ödü kopmuş yazık günah yaa
herkse selam netim kesikti kac gundur... umarım herkes iidir gecmisi suan okuyamıycam..ben temizlikle ugrasıorum kız yok koyde evede tanımadıgım kimseleri sokmak istemiorum o yuzden hergun 1 oda seklinde devam edio.. ecede fena sayılmaz sıcaklardan uyuyamıo geceleri benide cok zorluo tabi..
ESRA ne kazandin buarada?
esra elinden bi su içsem şu şanstam bana da geçer mi acaba? öyle derler ya :)
Ortalığı karıştırayım biraz da :icecream:
Esra senin doktor işaret pamağıyla gösteriyor mu istediği şeyleri diye sormadı mı sana???Alkış gibi:)) Kesin sormuştur.. 1 yaş gelişimi için önemli bir göstergeymiş ya.. pehh
Nurdan hoşgeldin. Noldu merak ediyoruz, iş görüşmelerin, kesin dönüş durumların. Neyse kendine gel hele anlatırsın elbet...
..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..
Esrako gözün aydın topik sinerjisi burda da devreye girer de herkese şans bulaşır dilerim.
Bu arada evden çalışma işi süper. ben de geçen dönem internetten ders verdim evden iş yapmak çok rahat. Üstümde gömlek, altımda eşofman terlik ohhh. Dilerim sistem en kısa zamanda kurulur sorunsuz.
ESRAKO tebrikler..senin şans diye adlandırdığın yıldızının yüksek olmasından..heran bi şekilde ihtiyaç ve isteklerin gerçekleşir.tek engelin negatif enerji namı değer nazar olabilir ancak.
..
Off uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyorum bir düzelemedim gitti ya
Yusufum keltoşum çok tatlı olmuş maşallah...
Fatma ya cidden çok sinirbozucu bir durum yaşamışsın ama bende yerinde olsam aynı tepkiyyi verirdim...
Damla şimdi daha iyisin değil mi?
Pervin nerelerde?
Nurdan seninde hayatında herşey düzene girsin bir an önce inş. ailede huzur olması kadar güzel bir şey yok.. Kimsenin yuvasından huzur eksik olmasın..
aşımızı olduk bugün...esrakocum sana yazayım..sağlık ocağında kkk ya da mmr dedikleri kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve de pnömokokun 4.sünü yaptırdık..dr.umuz da gelecek ay hebatit a 1.doz ve suçiçeği aşılarını yapıcaz dedi..bunlar özel tabiki..
dedi..evde de bol bol konuş dedi..
süte geçebilirsin günde 500 ml.geçmemek kaydıyla dedi..
aklımda kalanlar bunlar..
Esrako daha önce de yazmıştım seni pis kıskanıyorum..ne bu bal..?? yakın olsak da sürtünsek biraz..:))
Yusuf paşamın saçlar gitmiş..inşallah çabuk uzar..ben hiç kıyamıyorum...
Nudanım hoşgeldin tekrardan..
Güliz..valla sana bakmaktan Alpellaya bakamadım..çok çok hoşsun..maşallah diiyim..
Evrimin Tusisinin aslancanıyla yatışını yirim ben..
nurdancım, evine hoş gittin.. dilerim bir dahaki gelişin temelli olur ve sorunları kolaycacık aşarsınız..
tickerimi değiştiriyorum ama burda değişmiyo.. esra senin söylediğin yöntemle yapıyorum.. hep olurdu ama beceremedim şimdi.. 70 leri terk edip 60 lı rakamlara geçtim de..:)))
yaa üst katta gerizekalı bir komşu var davulcunun kafaya saksı fırlattı Allahtan adama gelmedi
neymiş rahatsız oluyormuş zaten kılım onlara konuşmuyorum hatta çıktım ağzıma ne geldiyse söyledim mami zorla soktu içeri davulcu şikayette bulunacak adamın ödü kopmuş yazık günah yaa
adaşş ne mutlu sana rabbim sana böyle güzellikler gönderiyor..evrimin dediği gibi ne kadar şükretsen azdır karşılığını vermek gerekir ama değilmi..yoksa verdiği gibi almasınıda bilir..
bebişlere göz burun vs öğretmek için montessoriden bir yöntem söyleyeyim
kendi boyutlarında bir mukavva alın önce baş sonrada vucut kesin kollar falan bir bebek oluşturun kısacası
sonra üzerine kendi fotosunu çekip önce kafayı renkli bir çıktı alın kartona yapıştırın birde kıyafet giydirin üstüne karton bebek yapıp üzerinde uygulayıp gösterin biz böyle öğrendik
ancak kafasını kopardı karton bebeğin orası ayrı mesele :2:
bizde evde kendi boyutlarında başka bir bebek vardı onunla devam ettik çalışmalara
ama hocamın dediği gibi aynada işe yarıyor
nurrr
bence ne yap biliyormusun..ama bunu yap söz ver bana yapcem deee
mustiyi tuvalete alıştırma döneminde o denyo kadına git aç altını sal üstüne
mümkünse halıyla sınırlı kalmasın yatağın üstüne falan çıkart oralarada mıçsın
tamammı anlaştıkmıııııııı
hatta aradan iki sene geçsin yiğitide aynı şekilde yap,böylece ilişkileriniz kesilir kökten aklinialirimsmile
inşallah herşey istediğin gibi olur gizemcim. bence dışarda yapmak süper fikir. hem de uyguna anlaşmışsın. ohh ne güzel.cumartesi günü Ada'nın doğumgünü. bizim burada ceviz ağacı diyebir pasta-cafe var. orada kutlayacağız.. 2-5 arası.. gelebilecek olan varsa çok çok sevinirim...
pelitle de konuştum bugün ama adamlar uçmuş. sinir oldum. kuru pasta çay meşrubat için kişi başı 30 tl sınırlı, 35 tel sınırsız, pasta dahil olursa 45 dediler! yuh! 30 liraya ymekli davet veririm dışarda be! bizim burası çok uygun oldu. öyle kişi başı filan değil.. gayet iyi anlaştık. herşeyine de çok güvenirim ayrıca.. iyi oldu.. bugün de gidip sirkeciden süs müs bişiler aldım..umarım iyi geçer.. yapmak istediğim bir iki şey var umarım zaman bulabilirim...
ya inanmıyorum ne insanlar var!! ya gelseydi adama. bişi olsaydı. napacaklardı hiç düşünmemişler mi! karşısındaki de insan yani. köpek değil. allah allahhh..yaa üst katta gerizekalı bir komşu var davulcunun kafaya saksı fırlattı Allahtan adama gelmedi
çok güzel yöntem. denemek gerek. hiç de beceremem öyle işleri ama bakalım..bebişlere göz burun vs öğretmek için montessoriden bir yöntem söyleyeyim
kendi boyutlarında bir mukavva alın önce baş sonrada vucut kesin kollar falan bir bebek oluşturun kısacası
sonra üzerine kendi fotosunu çekip önce kafayı renkli bir çıktı alın kartona yapıştırın birde kıyafet giydirin üstüne karton bebek yapıp üzerinde uygulayıp gösterin biz böyle öğrendik
ancak kafasını kopardı karton bebeğin orası ayrı mesele :2:
bizde evde kendi boyutlarında başka bir bebek vardı onunla devam ettik çalışmalara
ama hocamın dediği gibi aynada işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?