2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizemm hoşgeldinn ne getirdin bize gelirkenn elleri boş gelmedin dimi lülülülülülü
:))) kucak dolusu sevgi... olar mı? muckk..

esracım bizim doktor bi aşı takvimi vermişti bak yazayım şimdi, 4.pnömokok, kızamık,kızamıkçık, kabakulak aşıları 1 yaşında , su çiçeği kasımda, 3 ay sonra. öyle yazmış.. valla fazla sorgulamıyorum, doktordur bildiği vardır..

ada 2 aydır filan burun ve göz gösteriyor. ama o anda odada kim varsa herkesinkini! yanlışlıkla bi "kızım nerde burnum "deme!! göz de tehlikeli, bi gün çıkaracak gözlerimizi ama dur bakalım.. öbürü nerde diyorum bu sefer diğerini parmaklıyo!

vayyyy süppeerrr!!! iyi günlerde kullan.. şansın daim olsun..

mustinin doğum gününü ben de atlamışım.. çoook güzel yaşları olsun!
gülizcim, resimler harika, mutlu yıllar size de..
kzuynin aslan oyuncağı aşkına da bittim ayrıca..
yusufa keltoşluk çok yakışmış!!

cumartesi günü Ada'nın doğumgünü. bizim burada ceviz ağacı diyebir pasta-cafe var. orada kutlayacağız.. 2-5 arası.. gelebilecek olan varsa çok çok sevinirim...
pelitle de konuştum bugün ama adamlar uçmuş. sinir oldum. kuru pasta çay meşrubat için kişi başı 30 tl sınırlı, 35 tel sınırsız, pasta dahil olursa 45 dediler! yuh! 30 liraya ymekli davet veririm dışarda be! bizim burası çok uygun oldu. öyle kişi başı filan değil.. gayet iyi anlaştık. herşeyine de çok güvenirim ayrıca.. iyi oldu.. bugün de gidip sirkeciden süs müs bişiler aldım..umarım iyi geçer.. yapmak istediğim bir iki şey var umarım zaman bulabilirim...

tickerimi değiştiriyorum ama burda değişmiyo.. esra senin söylediğin yöntemle yapıyorum.. hep olurdu ama beceremedim şimdi.. 70 leri terk edip 60 lı rakamlara geçtim de..:)))

keltoşş yusufum nasıl kıydılarr o güzel saçlarınaaa sıhhatler olsun çabuk uzasınn saçların

kuzyinin aslancıkla yatışına bayıldım yahyada memelerime sarılıp yatıyor oyuncak ayımı sandı nedir sımsıkı sarılıyor sanki kaçıracaklar foto koyayımmı bende sempatiksalakcinni

nurr ileriye dönük düşünüyorsan ikeada çok güzel modeller var ama oralarda ikea yok sanırım
biz takımdan çok memnunuz şimdilik henüz kullanıma geçmedik orası ayrı ama ben bazen yatıyorum çok rahat kaydirigubbakcemile2

yaa üst katta gerizekalı bir komşu var davulcunun kafaya saksı fırlattı Allahtan adama gelmedi
neymiş rahatsız oluyormuş zaten kılım onlara konuşmuyorum hatta çıktım ağzıma ne geldiyse söyledim mami zorla soktu içeri davulcu şikayette bulunacak adamın ödü kopmuş yazık günah yaa

adaşş ne mutlu sana rabbim sana böyle güzellikler gönderiyor..evrimin dediği gibi ne kadar şükretsen azdır karşılığını vermek gerekir ama değilmi..yoksa verdiği gibi almasınıda bilir..

minişim zombi gibi olmuyormusun demişsin ya aslında bünyem alıştı sanırım uykusuzluğa her daim zırt pırt uyanan bir oğlum olduğu için en azından uykum bölünmüyor böylece sempatiksalakcinni
yaho gündüz uyuduğunda bende uyuyor
biz ramazan tarifesine geçtik gece 1 lerde uyuyor ertesi sabah geç kalkıyor 11-12 gibi tabii deliksiz uyumasada o saate kadar yatakta tutabiliyorum bende uyuyorum sonra 4-5 gibi uyuyor 2 saat kadar bende uyuyorum uykumu almış oluyorum böylece

bebişlere göz burun vs öğretmek için montessoriden bir yöntem söyleyeyim
kendi boyutlarında bir mukavva alın önce baş sonrada vucut kesin kollar falan bir bebek oluşturun kısacası
sonra üzerine kendi fotosunu çekip önce kafayı renkli bir çıktı alın kartona yapıştırın birde kıyafet giydirin üstüne karton bebek yapıp üzerinde uygulayıp gösterin biz böyle öğrendik
ancak kafasını kopardı karton bebeğin orası ayrı mesele :2:
bizde evde kendi boyutlarında başka bir bebek vardı onunla devam ettik çalışmalara
ama hocamın dediği gibi aynada işe yarıyor

nurrr
bence ne yap biliyormusun..ama bunu yap söz ver bana yapcem deee
mustiyi tuvalete alıştırma döneminde o denyo kadına git aç altını sal üstüne
mümkünse halıyla sınırlı kalmasın yatağın üstüne falan çıkart oralarada mıçsın
tamammı anlaştıkmıııııııı
hatta aradan iki sene geçsin yiğitide aynı şekilde yap,böylece ilişkileriniz kesilir kökten aklinialirimsmile

herkse selam netim kesikti kac gundur... umarım herkes iidir gecmisi suan okuyamıycam..ben temizlikle ugrasıorum kız yok koyde evede tanımadıgım kimseleri sokmak istemiorum o yuzden hergun 1 oda seklinde devam edio.. ecede fena sayılmaz sıcaklardan uyuyamıo geceleri benide cok zorluo tabi..

sağol canım
dr bana da önce yemek sonra meme dedi
kan testi verdik bizde idrar istedi ve son ay hiç kilo almadı
demekki kilo almama dönemlerindeyiz

şimdiden mutlu senelere inşallah
en güzelini yaptın biryerle anlaşmakla evde de ucuza çıkmıyor hani

psikopat sanırım senin komşi

kolay gelsin
Günaydın

ESRA ne kazandin buarada?

hp business notebook kazandım canım. 14 inch . benimki17 inch di çok agır ve buyuk ve sarjı 2 saatti bunun 6 saatmis hevesle bekliyorum hediyenin gelmesini kendi kullandıgım eski yi satıcam eski derken bir iki yillik yani . ama eskiye dondu yenisi olunca: )

esra elinden bi su içsem şu şanstam bana da geçer mi acaba? öyle derler ya :)

valla bilmemki :)
bir ara sirkette arkadaslar ben yokken koltuguma oturup sayısal loto dolduruyorlardı piyango alan arkadaslar benim sansıma dusunup çekiyorlarmıs falan çok alem :)))

heheee yok aycam ç ok zorlamadı bizi bu sefer calıstıgımız yerlerden sordu yurumesine baktı ki yurumese yok taytay d uruyormu kaç adım atıyo falan kesin sorardı ama yuruyor direk birsey demedi ondan ekstra.

isaret parmagı hep hazırda zaten habire gosteriyor onu sormadı ama :))))

alkıs da yani bir ogrendi tam ogrendi dakka bası alkıs yapıyor :))))

..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..

ya ece de uykusu geldimi dakka bası dusuyor sersem gibi oluyor çok tehlikeli ama allah koruyor hepsini sanırım

internetten ders vermede supermis puket yaa. bakalım sıkılırsın diyor bazı insanlar ama sıkılsamda kar kıs sabahın 6,30 unda evden çıkmaktansa 8,30 da kızımla birlikte santrali acmak keyifli olur yani diyorum. aksamda 17 ,30 da çıkarız dısarılara mesela. oglen tatili var 1 saat 12,3 0 13,30 o aradada bahceye parka inebiliriz mesela

ESRAKO tebrikler..senin şans diye adlandırdığın yıldızının yüksek olmasından..heran bi şekilde ihtiyaç ve isteklerin gerçekleşir.tek engelin negatif enerji namı değer nazar olabilir ancak.
..

hmm yıldızı yuksek de diyen var ne bilimben bilmiyorum iste anlamam ama sanshep benden yana bilirim.

iboyla cumartesi ben uyurum mesela ece ye bakmaya pazar o uyurb en kalkarım
ikimizde calıstıgımız için boyle bir duzenek kurduk.
diyelim ekstra resmi tatil ki çok yasandı :) sonunda onuda sıraya sokalım dedi ibo her kurra yı benk azanınca: ))

kurra cekeriz mesela ben kazanırım hep :)))
kim cay yapacak yada kim meyve getircek falan hadi kurra çekelim derim ben kazancam diye ibo artık girmek bile istemiyor kurra ya :)))

benim babamda yillardan beri oynar ozlem ben 5 tutturunca dedi ben onca zamandır oynuyorum birsey çıkmadı: )))
bende oylesine oynamıstım arkadasımdaydım kalkayım artık dedim bende sayısalcıya gitcem senle çıkayım dedi gittik bende oyniyim gelmisken bari dedim 4 kolon elimle kendim yazdım yaa 15 yerine 12 yazaymısım yaaa ahhh.
yine bile 1600 tl aldım 5 sene evel.
bosanmıstık mahkemeden çıkıp milli piyango idaresine gitmistim izinli iken iki isi de halledeyim diye heyg idi gunler :))))

ya dr ların uygulama neden boyle acayip karmasık yaa
aksam ası kartına baktım ece nin karma ası 1 yasında diyor su çiçegide 1 yas diyor kenince ayrıstırdı heralde ne bilim

kıskanma secilim
nazar etme ne olur calıs seninde olur :))) dermisim

nurdancım, evine hoş gittin.. dilerim bir dahaki gelişin temelli olur ve sorunları kolaycacık aşarsınız..

aa gizem acıbadem ceviz agacı mı hani su parkın orda ki cafelerden biri mii. cumartesi aksam tatile yola çıkacagız ama gunduz dolanıyor oluruz etrafta. ugrarız belkii. tam nerdee

tickerimi değiştiriyorum ama burda değişmiyo.. esra senin söylediğin yöntemle yapıyorum.. hep olurdu ama beceremedim şimdi.. 70 leri terk edip 60 lı rakamlara geçtim de..:)))

ayy tebrik ederim seni
bak bende seni kiskandım simdi varyaaaa

hele bu adasla ozlem beni sollayıp 60 lıları benden evel gorurlerse siserim valla patlarım orta yerimden :))

aayy varya dun muhabeti oldu kuafore ugradım evin orda kadın dedi davulcu yokmu ne sahura uyanamadık falan. ya dedim artık teknoloji var davulcu neymis herkesin cep teli alarmı vs si var gereksiz valla dedim ece yi uyandırsın atarım tepesine birsey :))) tabiisin sakası . ) rahatsız olan davulcuya saldırsa olurmu resmi yoldan kalkacaksa davulcu isinin kalkması lazım. yazık yani insanlık dısı manyak olse adam kafasına inip napacaktı acaba

adaşş ne mutlu sana rabbim sana böyle güzellikler gönderiyor..evrimin dediği gibi ne kadar şükretsen azdır karşılığını vermek gerekir ama değilmi..yoksa verdiği gibi almasınıda bilir..

ne biliyorsun belki karsılıgını pesinen vermisimdir simdi hediyeleri topluyorumdurrr hııııı.
ne yi kastettigini anladımm ben anladımmm :)

olduuu canımm birde evden bezden pamuktan bebek dikin diycen heralde kulak burun gostermek için :)) daha neler. hiç ugrasılmaz elbet ogrencek ben kendi suratımda ogretirim :)) olmadı manken olarakberkeyi kullanırım :))
bayılıyor gozunu burnunu ece nin minciklamasına :))

ayy supersin esos valla harika fikir kisasa kisas seriat kanunu vss tam benlik seyler bunlar yapmassam nolurdum ben yani aynını.

günaydın
kuzu uyudu. eşim işe gitti. biraz kafa dinleyeyim bende :) stok yemeklerim bugün tükeniyor artık tüühhh yarın da dişçiye gidicem dolgu yapacak. ayy korkuyorum ben yaaaa!!!

inşallah herşey istediğin gibi olur gizemcim. bence dışarda yapmak süper fikir. hem de uyguna anlaşmışsın. ohh ne güzel.
ya inanmıyorum ne insanlar var!! ya gelseydi adama. bişi olsaydı. napacaklardı hiç düşünmemişler mi! karşısındaki de insan yani. köpek değil. allah allahhh..
çok güzel yöntem. denemek gerek. hiç de beceremem öyle işleri ama bakalım..

günaydın... geçmişe bakamıyorum.... selin şimdiuyudu hemen uyanır bizden durumları habervereyim...öncelikle çok özledim sizi...

ben pert durumdayım.....bu gece 3 e kadar uyumadı ne yaptıysak tam dalıyor ağlıyarak uyanıyor sütünü içmedi birşeyde yediremedim sabahı sabah ettik en sonunda calpol içirdim 6 ya kadar uyudu yine ayaktadık bu saate... tam o 3 de uyudu bizde sahur için kalktık hiç uyumadan uyandım gibi birşey oldu yazık eşim uykusuz bi halde işe gitti.... şimdi uyudu selin benimde çok uykum var ama uyuyamıyorum çünkü dalarsam duymam diye korkuyorum .... sabahda ne yaptıysam uyutamadım ne dizimde nede beşiğinde bebeklik puseti vardı evde duruyordu şimdi onun içinde uyudu eli kulağında her an uyanabilir...

tatilim nasıl geçiyor derseniz çokyoğun böyle beklemiyordum..... koca güne ayaktayımselinin peşinde.....oturduğum yerden kontrol edemiyoırum düşecek diye içim rahat etmiyo selinle beraber koca gün bende ayaktayım resmen ayaklarım ağrıyor selininde oturup oyuncakla oynama kavramı yoksürekli bi yaramazlık peşinde bende onun peşinde ayaktayım... şimdi uyandı uykusu bu kadar işte çok zor koşullar altında yazıyorum oda bi yandan tuşlara basmaya çalışıyor.... öpüyorum hepinizi... bizden bu kadar...umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…