eylül 20 de açılıyor okullar fakat öncesinde de bizim toplantılar ve bazı sınavlar olur. ama kaçında bilmiyorum. yeni okula daha giriş yapmadım canım. tatil bitiyor üzülüyorum, oğluşuma çok alışmıştımdün gece tüm babyler iş başındaymış anlaşıldı. sahurda uyandı bizimki de. men men diye ağlıyor ama ne ağlamak gözyaşlarıyla, normalde hep numaradan ağlar ne olduğunu anlayamadık. süt içti su içti yok men (ben) diyor başka da bişey demiyor yan komşu cıktı kadın nesi var diye soruyor mahalleyi ayağa kaldırdı. sonra daldı ama ben yine cok uykusuzum şu yorgunluktan kurtulmam lazım. bu sabah giyinirken bacaklarıma yapıştı arkamdan ağladı dayanamadım geri döndüm sokakta turladık sonra annem kedilerle oynatırken bıraktım hep dönüp dönüp baktı ben giderken kaçmakta istemiyorum el salladım yüzü buruştu çok zor olacak böyle olursa.
gizem doğum gününüz güzel geçsin canım inşallah
nur bende pek beğenmedim orada imkanlar kısıtlı ama beyaz takım falan al hiç değilse bu mobilya rengi 15 yaş üstü gibi duruyor.
fatmacım evinin keyfini sür ne zaman başlıcaksın okula?
esra yazık davulcuya ya adama bak geri zekalı ne demek saksı atmak iyi cıkıp davulcu indirmemiş o adamı
ya derya alperen cok nazara geliyor, ne okumalıyım? bu koruma nasıl anlatır mısın?
herkse selam netim kesikti kac gundur... umarım herkes iidir gecmisi suan okuyamıycam..ben temizlikle ugrasıorum kız yok koyde evede tanımadıgım kimseleri sokmak istemiorum o yuzden hergun 1 oda seklinde devam edio.. ecede fena sayılmaz sıcaklardan uyuyamıo geceleri benide cok zorluo tabi..
Deryacım çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın...
Allah korumuş Yusuf ugünaydın
sabah sabah
kaza atlattık
kızlar
yusuf boğuluyordu ..
acil hastaneye gittik film çeklidi şükür bişeyi yok şu an iyi..ama o anlarda ömrümden ömür gitti..
mutfakta kahvaltılarını hazırlıyordum arkamda yerde oturuyordu..birden öğürdü hemen bakayım yine ne aldın ağzına dememe kalmadı bir daha öğürdü elimi bi attım boğazında birşey var alamadımda ama nasıl kötü oldum yutmaya çalışıyor yutamıyor kusmaya çalışıyor kusamıyor moraradı bir ara eyvah ALLAHIM YUSFUMU KORU DEDİM GİDİYOR ÇOCUK..SOĞUK KANLIYIMDIR AMA İÇİMDEKİ KORKULARI ANLATAMAM AKLIMDAN NELER GEÇTİ..babamızda işte dayımız aradık hemen acile gittik ne olduğu belirlenemedi...12 saat içinde kaka takibi yapacağız kakasını yapamzsa çocuk cerrahına götüreceğiz..şimdi iyi şükür..ablasıyla oynuyor..ama ben hala şoktayım..sarsıldım resmen..
Bu dünyada herşe anlık bunu bu sabah birkere daha bana hatırlattılar..(((
Bende 2-3 günden beri 2 kez gördüm saçma sapan rüyalar..
Geçen gece Özde hastanedeymiş güya ben iyileşeceğini sanıyorum falan hastaneden biri arıyor bana ne kadar sabırlısın bebeğini kaybettin ama ağlamıyorsun falan sonra güya ben öldüğünü o öyle deyince anlamışım nasıl ağladım rüyamda.. Ertesi gün uçuk çıktı...
Dünde Özde kayıp onu arıyordum rüyamda gittiğim yerlere tekrar bakıyorum yok... Deliricektim ateşten merdivenler mi desen? Köpekler mi desen? Ne ararsan vardı bir ara Evrim i aradığımıda görmüştüm..
Rüyada olsa sıkıldım ben artık ya bu tarz rüyalardan...
Geçen gece Özde hastanedeymiş güya ben iyileşeceğini sanıyorum falan hastaneden biri arıyor bana ne kadar sabırlısın bebeğini kaybettin ama ağlamıyorsun falan sonra güya ben öldüğünü o öyle deyince anlamışım nasıl ağladım rüyamda.. Ertesi gün uçuk çıktı...
Dünde Özde kayıp onu arıyordum rüyamda gittiğim yerlere tekrar bakıyorum yok... Deliricektim ateşten merdivenler mi desen? Köpekler mi desen? Ne ararsan vardı bir ara Evrim i aradığımıda görmüştüm..
Esrako daha önce de yazmıştım seni pis kıskanıyorum..ne bu bal..?? yakın olsak da sürtünsek biraz..:))
Yusuf paşamın saçlar gitmiş..inşallah çabuk uzar..ben hiç kıyamıyorum...
Nudanım hoşgeldin tekrardan..
Güliz..valla sana bakmaktan Alpellaya bakamadım..çok çok hoşsun..maşallah diiyim..
Evrimin Tusisinin aslancanıyla yatışını yirim ben..
..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..
yasinin 9 . ayetini 1 kere okuyup tek nefeste daire çizerek tam etrafınıza üfürüyorsunuz..
nazar oluncada felak- nas 7 şer kere ve 1 kerede aytelkürsi okuyorsunuz..mümkünse uyumadan önce yapın..rahatlar..
günaydın
sabah sabah
kaza atlattık
kızlar
yusuf boğuluyordu ..
acil hastaneye gittik film çeklidi şükür bişeyi yok şu an iyi..ama o anlarda ömrümden ömür gitti..
mutfakta kahvaltılarını hazırlıyordum arkamda yerde oturuyordu..birden öğürdü hemen bakayım yine ne aldın ağzına dememe kalmadı bir daha öğürdü elimi bi attım boğazında birşey var alamadımda ama nasıl kötü oldum yutmaya çalışıyor yutamıyor kusmaya çalışıyor kusamıyor moraradı bir ara eyvah ALLAHIM YUSFUMU KORU DEDİM GİDİYOR ÇOCUK..SOĞUK KANLIYIMDIR AMA İÇİMDEKİ KORKULARI ANLATAMAM AKLIMDAN NELER GEÇTİ..babamızda işte dayımız aradık hemen acile gittik ne olduğu belirlenemedi...12 saat içinde kaka takibi yapacağız kakasını yapamzsa çocuk cerrahına götüreceğiz..şimdi iyi şükür..ablasıyla oynuyor..ama ben hala şoktayım..sarsıldım resmen..
Bu dünyada herşe anlık bunu bu sabah birkere daha bana hatırlattılar..(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?