2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam Ece 22:30 da uyudu
bende 23:30 da yattım eşim pc den nete giriyor falan bir türlü dalamadım tam daldım eşim uyandırdı Ece terlemiş ben üstünü değiştirisem uyandırırım belki dedi kalktım değiştirdim
yattım yarım saat sonra mızıkladı gittim emzirdim
sonra gece 4 de uyandı su verdim emzirdim yok olmadı uyanık odasında büyük bir ayı var adı Demircan (eşim koydu adını) onu gösteriyor bi bi falan diyor baktım olmadı aldım kucağıma gezdirdim sonra kendi yatağımıza aldım debelendi tırmandı sonra ben göbüşünü ovarken uyudu aldım yerine yatırdım saat 05:15 di tekrar 06.30 da kalktım bayılmak üzereyim

dün gece tüm babyler iş başındaymış anlaşıldı. sahurda uyandı bizimki de. men men diye ağlıyor ama ne ağlamak gözyaşlarıyla, normalde hep numaradan ağlar ne olduğunu anlayamadık. süt içti su içti yok men (ben) diyor başka da bişey demiyor yan komşu cıktı kadın nesi var diye soruyor mahalleyi ayağa kaldırdı. sonra daldı ama ben yine cok uykusuzum şu yorgunluktan kurtulmam lazım. bu sabah giyinirken bacaklarıma yapıştı arkamdan ağladı dayanamadım geri döndüm sokakta turladık sonra annem kedilerle oynatırken bıraktım hep dönüp dönüp baktı ben giderken kaçmakta istemiyorum el salladım yüzü buruştu çok zor olacak böyle olursa.

gizem doğum gününüz güzel geçsin canım inşallah
nur bende pek beğenmedim orada imkanlar kısıtlı ama beyaz takım falan al hiç değilse bu mobilya rengi 15 yaş üstü gibi duruyor.
fatmacım evinin keyfini sür ne zaman başlıcaksın okula?
esra yazık davulcuya ya adama bak geri zekalı ne demek saksı atmak iyi cıkıp davulcu indirmemiş o adamı

ya derya alperen cok nazara geliyor, ne okumalıyım? bu koruma nasıl anlatır mısın?

eylül 20 de açılıyor okullar fakat öncesinde de bizim toplantılar ve bazı sınavlar olur. ama kaçında bilmiyorum. yeni okula daha giriş yapmadım canım. tatil bitiyor üzülüyorum, oğluşuma çok alışmıştım

günaydın
sabah sabah
kaza atlattık
kızlar
yusuf boğuluyordu ..
acil hastaneye gittik film çeklidi şükür bişeyi yok şu an iyi..ama o anlarda ömrümden ömür gitti..
mutfakta kahvaltılarını hazırlıyordum arkamda yerde oturuyordu..birden öğürdü hemen bakayım yine ne aldın ağzına dememe kalmadı bir daha öğürdü elimi bi attım boğazında birşey var alamadımda ama nasıl kötü oldum yutmaya çalışıyor yutamıyor kusmaya çalışıyor kusamıyor moraradı bir ara eyvah ALLAHIM YUSFUMU KORU DEDİM GİDİYOR ÇOCUK..SOĞUK KANLIYIMDIR AMA İÇİMDEKİ KORKULARI ANLATAMAM AKLIMDAN NELER GEÇTİ..babamızda işte dayımız aradık hemen acile gittik ne olduğu belirlenemedi...12 saat içinde kaka takibi yapacağız kakasını yapamzsa çocuk cerrahına götüreceğiz..şimdi iyi şükür..ablasıyla oynuyor..ama ben hala şoktayım..sarsıldım resmen..
Bu dünyada herşe anlık bunu bu sabah birkere daha bana hatırlattılar..(((

ya derya alperen cok nazara geliyor, ne okumalıyım? bu koruma nasıl anlatır mısın?

yasinin 9 . ayetini 1 kere okuyup tek nefeste daire çizerek tam etrafınıza üfürüyorsunuz..
nazar oluncada felak- nas 7 şer kere ve 1 kerede aytelkürsi okuyorsunuz..mümkünse uyumadan önce yapın..rahatlar..

bende seni merak ettim pervin iyiyimişin arada gir sene kuzu ya..koptunuz yine..

Bende 2-3 günden beri 2 kez gördüm saçma sapan rüyalar..
Geçen gece Özde hastanedeymiş güya ben iyileşeceğini sanıyorum falan hastaneden biri arıyor bana ne kadar sabırlısın bebeğini kaybettin ama ağlamıyorsun falan sonra güya ben öldüğünü o öyle deyince anlamışım nasıl ağladım rüyamda.. Ertesi gün uçuk çıktı...
Dünde Özde kayıp onu arıyordum rüyamda gittiğim yerlere tekrar bakıyorum yok... Deliricektim ateşten merdivenler mi desen? Köpekler mi desen? Ne ararsan vardı bir ara Evrim i aradığımıda görmüştüm..
Rüyada olsa sıkıldım ben artık ya bu tarz rüyalardan...

Allah korumuş Yusuf u
tamamen yutmuş sanırım
ömründen ömür gitmiştir
geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha böyle korkular tüm bebişler Allaha emanet

hayır olsun Özlem

hayır
olsun
çok
sıkıntılsın
bellki
bilinç altın seni yokluyor..daha büyük acıları gösterip uyarıyor...az silkeln derim..

sağol canım o senin bakan gözlerinin güzelliği

..
yanlız keltoş oğluma nazar değdi nekadar koruma okuma yapıldıysada bugün tam 3 kere düştü daha biraz öncede oyuncak attan gümbürdedi yavrum ..

geçmiş olsun canım nazara geldi hepimiz cok beğendik maşallah dedik ama yetmedi

yasinin 9 . ayetini 1 kere okuyup tek nefeste daire çizerek tam etrafınıza üfürüyorsunuz..
nazar oluncada felak- nas 7 şer kere ve 1 kerede aytelkürsi okuyorsunuz..mümkünse uyumadan önce yapın..rahatlar..

sağol canım not alıyorum

ne varmış ağzında derya doktora gidene kadar morarması geçti mi? Allahım korusun ya cok geçmiş olsun işimiz cok zor artık sağlıkla büyütelim cocuklarımızı

ay bu nasıl rüya özlem canın mı sıkkın?

Kaka operasnomuz başarıyla gerçekleşmiş olup 12 saati 1 saatlik beklemeyle atlatmış bulunuyoruz..
önce bize sonra topiğe ve en son vatana millete hayırlı olsun..
kafayı yedim kusura bakmayın..
hoca sıyırdı...sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

morartısı iki kere geldi gitti
evde geçti ..hastaneye güle oynaya gitti sıpa..ben alem değiştim geldim resmen..sanırım yiyecek birşey kakadada anormal bişey yok..

esraaaa çook sevinirim yaa eğer gelirseniz... evet canım, validebağ meydanında tansaşın karşısı, diğer tarafında da park var.. 2-5 oradayız..

keltoş yusuf uyuyacak derya kaçar...sonrada yoklama çekilecek bu neyin uyarısıydı diye...iş çok hepinizi öpüyorum..BEBEKLERE DİKKAT EDİN.....

deryacım geçmiş olsun..ne yuttuysa kakasından çıkacak muhtemelen çok dikkatli olunmalı gerçekten..bikaç hareket var doktorum programında izlemiştim..yutulan cismi çıkarmak için..tabi o panikle nasıl yapılır bilemiorum...acayip tırsıyorum bu gibi durumlardan..deterjan dolaplarını felan hep bantladım..çünkü hep tehlikeli yerlere gidiyor,oturup oyuncaklarıyla oynamıyor..allahım korusun..bi atlatsak şu dönemleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…