:) cok hossunvalla elifcim, insanın aklına bi sürü soru geliyor, bu çocuk bu adamı sevmek zorunda mı? çocuğa recep ivedik izlettirmek ne kadar doğru? hadi izlettirdin bu onun hayatına ne katacak? korktuysa bu senin endişe etmeni gerektirir mi?..... bla bla bla....
guzelmis cokuzman tvdeki doktorun elinde nike marka bir ayakkabı vardı.gittim onun hemen hemen aynısını aldım.
geldim beebeemm , ama biraz gecikmelinurdan gelse keşke.gel nurdan geeel gellll
nası yaaa park yataktan nasıı atlıyo.anammm dıorum yanı.Allah kolaylık versın bacım sanadün gece yaho parkyataktan atladı
hemde alt kademeden ohaoldumsmile
ben ne yapacağım bilmiyorum tekrarmı yer yatağına geçicez adam yatağa tırmanıyor resmen kenarları file olduğundan rahatça tırmanıyor
bu tür olay başına gelen varmı bana akıl verin mümkünse
tekrar yer yatağı istemiyorum çok zor oluyor yanında uyuya kalıyorum emzirirken belim kopuyor falan
şu emzirme işi bi bitseydiii
oruca başladım sütüm biter belki dedim mübarek dahada çoğaldı bu ne şanstır anlamadım
gecmıs olsun canım sınek falan ısırmıs olmasın.daha sonra gırmemıssın galıba tekrar nası oldu kuzucuk şimdiöncelikle sizi çoközledim....... bugün moralim çok bozuk.... fazla vaktim yok .... geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah.....
s...
bu 2. kanlı vakka galıba.nazar degıyordur muhtemelen.gecmıs olsun Dilekcımgeçmiş olsun sibelciğim bu çocuklar bizim ömrümüzden kimbilir daha kaç yıl götürecekler anne olmak çok zor çooookkkk
kıvançta bu sabah oyuncağını duvarın dibine düşürmüş eğilip almaya çalışırken tok diye bir ses geldi yüzünü duvara çarpmış bir baktım burundan kanlar akıyor allahım şok oldum ne yapacağımı şaşırdım insan böyle durumda bütün bildiklerini unutuyor hemen pamukla tampon yaptım bir tvde dinlemiştm kafasını arkaya asla çevirmeyin yatırmayın demişti doktor sadece tampon yaptım sonra kan durdu çok şükür biraz kızarıklık var o kadar ama ödüm koptu
1 lıttre ınek sütü vermıyorsun dımı.deemır eksıklıgı olur.eger ılla cok ıcmek ısterse gece yada gunduz sütünü sulandırıp ver.evrim kaç cc süt içiyor tusi, ben artık korkmaya başladım. alperen dün gece 12 den bu sabah 10 a kadar tam yarım litre süt içti. bu sütün ne kadar fazlası zarar? cumartesi mutlaka soracağım ama tusi de cok içiyordu belki sen sormuşsundur. ya da bilen var mıdır? yemekle pek alakası yok yiyiyor ama cok oyalamak gerekli lavabo içi buzdolabı içi ilgisini çekmeyi başarırsak bitiriyor tabağını. ama bu süt günde 1 litreye yakın içmesi yarardan cok zarar getirir diye korkuyorum.
afıyet bal seker olsun tosunumuzaa.begenıp yedıya benden mutlusu yok valla.annem seneyede benden dıo Kuzeyın tarhanasını :))Dun Tuba Kuzey e tarhana ve erıste gondermıs.. bugun Kuzey e muhallebı kıvamında yaptım, yedı.. cok mutlu oldum.. tam bebek tarhanası olmus zati.. tadı gercekten cok lezzetlı ıdı.. ne cesıt yaptısam Kuzey e tarhana yedırememıstım.. tekrar tesekkur ederım Tuba.. annenın ellerıne saglık.
öncelıkle gecmıs olsun ve hosgeldın.özledık yahuuhoşgeldin ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.
mantar aşırı sıcaklardan olmuş.neva doğduğun beri ilk kez pişik oldu inek sütünden kaynaklı sonra da mantara dönüştü.asla sabun,şampuan değmeyecekmiş.paylaşayım dedim.
BACAKLARDAKİ İZLER konusuna gelince.benim de sorunum hatta çok ilerlemiş bir sorun diyebilirim benimki epilasyondan sonra oluşan hassasiyet ve benim kaşımamla oluşan izler.bu bacak bölgesi çok hassas oluyor hemen iz oluyor.ben de mucizevi diye tabir edilen bir losyon aldım. 3-4 gün kullandım hem batık kılları yüzeye çıkarmaya hem derinin rengini açmaya başlamıştı ki neva ishal oldu kusmaya başladı.sonra bir okudum emzirenler için güvenliği test edilmemiş.hemen bıraktım.bence çok faydalı olur. ismi Tend Skin
maşşalah kuzuya.boy pos cok ıyı takma sen kımseyı.yürüyünce atacak elbet fazla kılosunu.kıı sen cocuga abur cubur yedırmıyorsunkı.takma kımseyıancak oturabildim totomun üzerine.. yazayım şimdi..
dün doktora gittik, 1. yaş aşılarımızı olduk. şükür ateş filan olmadı. 13.300 kg, 80 cm olmuşuz. 2 ayda 1 kilo almış. kilosuna falan takma gayet iyi gelişiyor, yürüyünce kilo fi,lan kalmicak, gayet sağlıklı bi çocuk önemli olan o dedi doktoru. insanlar beni takıntılı yaptılar çünkü.. ay çok yedirme, ay obez olmuş bu çocuk filan diye.. uyuz oluyorum hepsine, sana sordum ben sanki!!! neyse..
süte başlayabilirsin dedi. keçi sütü de olur inek sütü de, ben çocuklarıma pınarın organik sütünü veriyorum, tadı daha süt gibi dedi. sulandırmaya filan gerek yokmuş. ama maması bitene kadar kullan dedi. annem diyor ki, gündüz süt ver gece yatmadan önce mama, bana mantıklı geldi, mama tok tutuyor çünkü. gece başka beslemiyorum ben 6. aydan beri..
yumurta beyazı, az olmak kaydıyla bal verebilirsin dedi. balık konusunu sordum. derin deniz balıklarını önermiyoruz, kalkan, mezgit gibi dedi. levrek, çipura verebilirsin en iyi yeri kuyruğa yakın kısmıdır dedi. somonu sordum, o da derin deniz balığı dedi ama ne sakın verme dedi ne de kesinlikle ver, derin deniz balığı olduğundan pek önermiyoruz ama arada verebilirsin dedi. somon da en çok omega 3 bulunan ve en kılçıksız balık.. yazlıktayken 2 kere sardalya veriyim dedim aman ne kılçıklı bişeymiş o ya! kendimiz yerken farketmiyo o kadar tabi ama bebeğe yedirmek çok çok zor..
3 yaşına kadar yamuk basabilir normal dedi. öyle basarsa korkma dedi. evde muhakkak çıplak ayak veya çorapla gezsin dedi. ayakkabıyı sadece dışarda hijyen açısından giydir dedi. ayakkabı alınırken altı sert ve boğazı yüksek olanlar iyiymiş. ayağını burkmaması için. başka başkaa....
sivrisineklerden korunmak için hindistan cevizi yağı sürebilirsin, sinek gelmez dedi. gerçi bu yıl geçti ama..
azı dişleri baya kabarmış dedi.. bi de adanın ağzında ön dişlerinin hemen arkasında aft çıkmıştı, ben de yazlıktayken karadut suyu içirmiştim. afta iyi gelirmiş ya.. neyse, neden olur dedim de, herşeyi ağzına alıyor bu dönemde olması normal, karadut suyunu iyi yapmışsın başka şeye gerek yok, kendiliğinden geçer dedi. halbuki ben bi ilaç ismi verir diyodum ama, ilaç vermeyi hiç sevmiyo..
bu kadar sanırım..
cok üüzldüm Rabbım mübarek ayda o mucizeyı yapar inş.herkse ii geceler
bir kaç gündür giremedim amaaa iş yapmadım:))
davetli olduğumuz için akşama kadar yattıorum akşamda gidiodum dinlendim bu ara yarında annemlerdeyiz....
moralim çok bozuk bi arkadşım hamileydi ve bebeği DOWN SENDROMU vardı ve drler bi mucize diyordu belki normal doğum yaparsan düzelir diyordu belinde omur ilik arasında boşlukta varmışş ve geçen hafta sezeryanla doğum yapmış ve bebek belden alt tarafını hissetmiyormuş ameliyat olmuş amaa drler bir mucize iiileşmesi için demiş rabbim ne verirse hayırlısını versinn beni hayırlısıyla kurtarsın rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
cok tatlı bu mınık ku maşşlah
oo süper olmus.ne becerıklı hatunlarız ayooll
nasıı yanı,baya baya kapıyı actımı dıosun.şakamı bu yaa,Özde ve Yahoo benı şoka soktu bugun.kolay gelsın yavrum sızeAz önce dışarı çıkmak üzere hazırlanırken Özde yi oyalamak adına bir yanda hazırlanırken bir yandan konuşuyorum.. Kızım hadi ayakkabılarınıda giydin sen hazırsın kapının orada bekle bende hemen geliyorum diye... Tam evi kontrol ediyorum salonu bir baktım bizim cadı dış kapıyı açmış koştura koştura gidiyor akannehir Artık kapıyı kilitliyorum.. ohaoldumsmile
ayy Gülimm nası sevındım nasıı bılemessın.hadı hayırlısııaz önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
4-5 gun egitim semineri olc akmış istanbulda.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
sevincimi paylaşmak istedim:)
gece gece oturmuyormu mıdenıze yavrum bunlar.gece uyanıp bunları zor yerım valla.anca aksamdan kalma olucak az bucuk belkı.ne mi pişiriyorum
tas kebabı yanında küp patates kızartması yaptım.
dünde bu zamanlar aşure yapıyordum.
dunden kalma biraz makarna var.ohh miss gibi menu işte..
anlat bakem.gecen sene denemıstım tam bı fiyaskoydu:kedi:limonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
oo ben ozaman iyileştim.1.5 gun surdu ishal kusma.serumu yedım kendıme geldımCnm sen nasıl oldun? Daha iyisin umarım... Şevval yavru kuşumda ucuz atlatmış geçmiş olsun... Yaramaz ağustos kuzuları sempatiksalakcinni
süpersinizz.fotolar şahanee.Damla hocam senı bılıyorduktaa Deryacım yüzünü ilk kez görüyorum.önce bı afalladım bu kımkı dıe.sonra dank ettı.diyorum acaba Derya gıerken yanında bırınımı götürdü :I) nıyese senın olabılecegın cok sonra dank ettı
haberı izlerken gözyaslarımı tutamaduım aksam haberleınde.Rabbım böyle gösterır kendını.bilim milim kalır öylee.... inanmayan ıcın hep bi bahane vardır Evrımcim.Boyle yok ben Allah a ınanmıyorum.. yok o da neymıs dıyen eblehlere bu durumları gozune orasına burasına sokucan ki anlayacak..
l bebek annesinin kucanda dirildi - Hrriyet Salk
yırım yaa yirimm ama
ayy buda merınoss olmuss.cok tatlı bayıldım Nevaya
süpermıs yoluurr netten aldıgını söleeeeeburcum 55 tl.kışın da kullanılır.hele izmirde hayde hayde.
fotolar şahaneee,bacalarr ondan şahaneee.bızede böyle yasıyoruzzz cok tanıdık yanı bana bu resım
bu arabaya biner binmez bir elini direksiyona attı, diğerini pencereden çıkardı. korkuyorum :)
işte böyle yaşıyoruz, nasıl?
benımde üst beden ince olması ıcın enaz 55 olmam şart:gitme: atıyımı kendımı surdan asagıyaaabenim 50 kilo olmam lazım üstümün ince olması için.ramazan bitsin başlıyorum spora.takıldım 61 kiloya
karıncaların olduğu yerlere bebe pudrası dökün hemen kayboluyorlar tabii sonra geri gelebiliyorlar bilmiyorumkismile
bende arılardan bıktım bizim eve paso arı giriyor 2şerli 3erli şeklinde bende raid sıkıyorum üstlerine napayım bir kez daha arı sokma vakası yaşamak istemiyorum
nasıl 12 de uyanıyor 2 saat sonra nasıl uyuyor gece kaçta yatıyor esrako yokken sorayım dedimm de. ama gerçekten anlamadım. bu kadar geç uyanmıyordu sanki yaz tatilinde bozdun düzeni gibi.[/QUOTE .!.:zaten çok kafama takılıyor sorma.saat gece 1 sularında uyuyor,sabah 7 gibi kalkıp emip geri yatıyor.saat 12'de kalkıyor.tv falan izltsem çocuk uyuşuyor diyeceğim ama o da yok.sahura falan da kalktığımdan ben de uyanamıyorum.uayansam ou 10 gibi kaldıracağım ama uykusu varken birşey de yemez.bir yerden bu zinciri kırmalıyım.
filmsiniz siz hayatınız film.dışarı çıkacağım bir baktım cüzdanım dağılmış kredi kartlarım ve yaho ile benim nüfus kağıdım yokkk
izleri takip ettim kredi kartım wcnin girişinde çıktı nüfus cüzdanımı ara ara yok nerde dersiniz??
klozetin içine atmış
ayyy deliricektimmm yıka yıka kurut sonra tekrar cüzdana soktum kendisininkide koltuğun arkasından çıktı
ben deliricem az kaldı
sedacım kolay gelsin.zordur çalışma hayatı çocukla bilirim.ben çalışıyorum kızlar e işe yeni girdim etrafımda insanlar var o yüzden açamıyorum kk yı bugün ofis boş hemen açtım okudum biraz sizi çooook ösledimmm. bide akşam eve gelince nehirle uğraşıyorum pc açamıyorum açınca başıma geliyo hemen hiç rahat varmiyo herkesde durum aynı sanırım.
Özdenin popiş pişik olmuş geçmiş olsun bende hametan kullanıyorum çok iyi geliyo
tazem tatil yapmışsın nereye gittin? resimler çok hoş allah sindirsin
kaldırma şunun kaportayı çeçilllTaze..aklım bacaklarda takılı kaldı..ne kadan ince ne kadan fitifitsin..ühüü.:sinifsinif:
Allah razı olsun.Batmandaki kuaförümün yaptığı kaşın içine etti yeşilyoldaki kuaför.uzatıyorum şimdi.oysa herkes nasıl beğenirdi kaşlarımıelif kuaför istemişsin..
öztürk şekerlemein sırawsında ayala şekerlemenin üstünde FATOŞ kaoför kime sorsan söyler zaten yılların kaförü temzi titiz itinalı güvbenilir bi bayan.
erkekçalışanı da yok.
şimdilik buna bi git begenmezsen değştirirsin..
öpüyorum seni.rengini damla hojam beğenmedi ama.neva kendi seçimini yapana kadar annesinin sade zevkine esir.:) diğerlerinde numara yoktu morda vardı ben mor sevmem.:) cok hossun
guzelmis cok
geldim beebeemm , ama biraz gecikmeli
..
Allah kolaylık versin iki kere çocukla taşınan biri olarak iyi anlıyorum seni.heyooooo aylar sonra evimden sizlere koca bir merhaba
urfa siverek e geldik yerleştik çok şükür öldüm bittim resmen ev yerleştirmek taşınmak hele de ilden ile ne kadar zormuş hele de berat la
neyse bitti şükürler olsun yerleştik evimize 1 aydan fazla çorumda kaldık sonra eş durumu tayini bugündü yarındı geldik ev darmadağın gelen eşyalar her biri biryerde
heralde iftarını yapıp oturan bir benim en erken ben oruç açıyorum heeeeheeee
berat hala yürümüyor bu sıcaktan heryeri isilik oldu işte bnöylee biraz son sayfalara bakıyım
bizde de sabah kahvaltısı yok illa mama içecek bi gün vermedim hani bişiler yesin die ne verdiysem tüpürdüüü hadi dedim hiç yoktan mama bari içio sabah bizim için kötü ama dier öğünlerde meyveyle filan yediriyorum çorbasını filan ozmn güsel yiyior...........,yav bir de neva'nın birşey yememesi beni deli ediyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum.
sabah kahvaltısı dışında adam gibi birşey yemiyor.sebze yesin istiyorum yemiyor,eskiden yediği hiç birşeyi yemiyor.eline ekmek alıp yiyor mama sandalyesinde,üzüme takık vaziyette.
meyve püresi yemiyor,eline verince yiyor.bebek bisküvisi yaptım ona onu yiyor,makarna yiyor,köfte yiyor.
ama hergün makarna,köfte olur mu yaaaaaa.bana bir akıl verin siz ne yapıyorsunuz.
nevamnın yedikleri
hamurişi,makarna,köfte,meyve sürekli bunlar yenir mi püffffff bıktım şebeklikten
TAZEE bakiciniz hayirli olsun insallah iyi gecer, buarada o yapisik tablonun aynisi bizde var, yemek utu hic bisi yapamiyorum, arkadan yapisiyor..fotolar super..
heyooooo aylar sonra evimden sizlere koca bir merhaba
urfa siverek e geldik yerleştik çok şükür öldüm bittim resmen ev yerleştirmek taşınmak hele de ilden ile ne kadar zormuş hele de berat la
neyse bitti şükürler olsun yerleştik evimize 1 aydan fazla çorumda kaldık sonra eş durumu tayini bugündü yarındı geldik ev darmadağın gelen eşyalar her biri biryerde
heralde iftarını yapıp oturan bir benim en erken ben oruç açıyorum heeeeheeee
berat hala yürümüyor bu sıcaktan heryeri isilik oldu işte bnöylee biraz son sayfalara bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?