2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) cok hossun
uzman tvdeki doktorun elinde nike marka bir ayakkabı vardı.gittim onun hemen hemen aynısını aldım.
guzelmis cok

nurdan gelse keşke.gel nurdan geeel gellll
geldim beebeemm , ama biraz gecikmeli

TAZEE bakiciniz hayirli olsun insallah iyi gecer, buarada o yapisik tablonun aynisi bizde var, yemek utu hic bisi yapamiyorum, arkadan yapisiyor..fotolar super..

güli ne yiyorsunuz emirganda yaa sıcak çorba falan işini napıyorsunuz iftarda börek çörekmi yenir
gidin beyaz köşke falan madem emirgan istiyorsunuz ne işiniz var oruçlu oruçlu tahta masa tepelerinde

nası yaaa park yataktan nasıı atlıyo.anammm dıorum yanı.Allah kolaylık versın bacım sana
öncelikle sizi çoközledim....... bugün moralim çok bozuk.... fazla vaktim yok .... geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah.....

s...
gecmıs olsun canım sınek falan ısırmıs olmasın.daha sonra gırmemıssın galıba tekrar nası oldu kuzucuk şimdi
bu 2. kanlı vakka galıba.nazar degıyordur muhtemelen.gecmıs olsun Dilekcım
1 lıttre ınek sütü vermıyorsun dımı.deemır eksıklıgı olur.eger ılla cok ıcmek ısterse gece yada gunduz sütünü sulandırıp ver.
afıyet bal seker olsun tosunumuzaa.begenıp yedıya benden mutlusu yok valla.annem seneyede benden dıo Kuzeyın tarhanasını :))
öncelıkle gecmıs olsun ve hosgeldın.özledık yahuu
maşşalah kuzuya.boy pos cok ıyı takma sen kımseyı.yürüyünce atacak elbet fazla kılosunu.kıı sen cocuga abur cubur yedırmıyorsunkı.takma kımseyı
ayakkabı konsuunda bızım doktorda hem fıkır.evde mutlaka cıplak ayak ayakkabı dısarda.ve 3 yasına kadar düztaban yada ıce basık olması normalmıs
cok üüzldüm Rabbım mübarek ayda o mucizeyı yapar inş.
en zor sey evadınla veya ailenle sınanmak.Rabbım korusunnn evlatlarımzı saglık versın ıns

buda benım kuşum
cok tatlı bu mınık ku maşşlah
tesekkur ederım

sızden gaza gelerek dogum gunu pastamızı ben yaptım :lepi

goruntusu guzeldı tadı da oyle ama seker hamursuz yapsaydım daha iyi olacaktı muhafaza etmem cok güç oldu
oo süper olmus.ne becerıklı hatunlarız ayooll
nasıı yanı,baya baya kapıyı actımı dıosun.şakamı bu yaa,Özde ve Yahoo benı şoka soktu bugun.kolay gelsın yavrum sıze
ayy Gülimm nası sevındım nasıı bılemessın.hadı hayırlısıı

ne mi pişiriyorum
tas kebabı yanında küp patates kızartması yaptım.
dünde bu zamanlar aşure yapıyordum.
dunden kalma biraz makarna var.ohh miss gibi menu işte..
gece gece oturmuyormu mıdenıze yavrum bunlar.gece uyanıp bunları zor yerım valla.anca aksamdan kalma olucak az bucuk belkı.
limonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
anlat bakem.gecen sene denemıstım tam bı fiyaskoydu:kedi:
Cnm sen nasıl oldun? Daha iyisin umarım... Şevval yavru kuşumda ucuz atlatmış geçmiş olsun... Yaramaz ağustos kuzuları sempatiksalakcinni
oo ben ozaman iyileştim.1.5 gun surdu ishal kusma.serumu yedım kendıme geldım

süpersinizz.fotolar şahanee.Damla hocam senı bılıyorduktaa Deryacım yüzünü ilk kez görüyorum.önce bı afalladım bu kımkı dıe.sonra dank ettı.diyorum acaba Derya gıerken yanında bırınımı götürdü :I) nıyese senın olabılecegın cok sonra dank ettı:
Boyle yok ben Allah a ınanmıyorum.. yok o da neymıs dıyen eblehlere bu durumları gozune orasına burasına sokucan ki anlayacak..

l bebek annesinin kucanda dirildi - Hrriyet Salk
haberı izlerken gözyaslarımı tutamaduım aksam haberleınde.Rabbım böyle gösterır kendını.bilim milim kalır öylee.... inanmayan ıcın hep bi bahane vardır Evrımcim.
yırım yaa yirimm ama
inşallah olur bu sefer.

Uploaded with ImageShack.us
ayy buda merınoss olmuss.cok tatlı bayıldım Nevaya
burcum 55 tl.kışın da kullanılır.hele izmirde hayde hayde.
süpermıs yoluurr netten aldıgını söleeeee

bu arabaya biner binmez bir elini direksiyona attı, diğerini pencereden çıkardı. korkuyorum :)

işte böyle yaşıyoruz, nasıl?
fotolar şahaneee,bacalarr ondan şahaneee.bızede böyle yasıyoruzzz cok tanıdık yanı bana bu resım
benim 50 kilo olmam lazım üstümün ince olması için.ramazan bitsin başlıyorum spora.takıldım 61 kiloya
benımde üst beden ince olması ıcın enaz 55 olmam şart:gitme: atıyımı kendımı surdan asagıyaaa

yaa bende hala anlamadım.bızede arı dadandı.şaka gıbı,4 yıldır oturuyorum burda hıc arı gırmemıstı evıme.cocuk balkona cıkamyı.arılar kol gezıyo resmen

noluurrr bırı benı alkıslasın aferım desın bana.1.5 saattır gecmısı okuyorum kayboldum boguldum gecmısın derın sularında.delımıyım neyım.
zaten gece kırkbın defa uyandı Şevval.şimdi cocuk uyuyo, aksam anneme davetlıyız iftara. gıt yatsana be kadınn.ne var gecmıstee.kıymetım ı bılın aglıycam şimdi yaaa (

Son düzenleme:
neyse bukadar duygu sömürüsü yeter heralde.
ohh kılo vermısımmm ,harıkayım, muhteşemım, kendımle gurur duyuyorummmm!!!!!!
enson 73 kıloydum suann 70 kıloyumm. :sm_cool:
hoş açım susuzum ama enfazla 1 kılo farkeder yemekten sonra cunku asırı yemek yıyemıyorum.
10 gun falan olmustur tartılmayalı.bılerek tartılmadımkı kılo farkı cok olursa daha cok sevınırım dıe
ki öylede oldu.içim içime sıgmıyo.yaz basında 75 kıloydum.ortalama 4.5 kılo vermısım 3 ayda.
bayramdan sonra step kursuda acılırsa hemen yazılıyorum kışa 65 olurum inşallahhh

şu sıralar gece cok sık uyanıyo ŞEvval aslında gece degılde sahurdan sonra yanı sabaha karsı 5den 7ye kadar belkı 10 kere uyanıyo.al uyut yatır 15 dakıkaya tekrar ama aglayarak.baya aglayarak hemde, cırlayarak dıyım yada.son care bı kackez yanımıza aldım emerek uyusun dıe.anca öyle.dungecede abarttı busefer geceden berı cok uyandı.dıs mı gelıyo acaba yıne dıe düşünmeden edemıyorum

Gülimm ne yaptınızz ikna edebıldınızmı kuzenınızı tatıl için.bız pazartesı aksamı arkadastayız bı konuscaz bakalım.bız karar verene kadar bıtmez inşalalh ındrımlı kampanya

buarada hep sorucam unutuyorum.
bebişlerinizi kac posta uyutuyorsunuz bı gun ıcınde.
ŞEvval bı sabah uykusu uyuyor 11 gıbı bırde 4-5 arası bı uyku daha.fakat bu sekılde artık cok zor olmaya basladı uykuya gecıslerımız.
dıyorum acaba tek uykuyamı düşsekkı.ozamanda hem belkı sabah bıraz daha gec uyanır falan falan dıe düşünüyorum
sizinde fikirlerınızı alıyım ,daa bızım kız gunde tek uykuyla durabılırmı,tek uyku ıcın acaba erkenmı

heyooooo aylar sonra evimden sizlere koca bir merhaba
urfa siverek e geldik yerleştik çok şükür öldüm bittim resmen ev yerleştirmek taşınmak hele de ilden ile ne kadar zormuş hele de berat la
neyse bitti şükürler olsun yerleştik evimize 1 aydan fazla çorumda kaldık sonra eş durumu tayini bugündü yarındı geldik ev darmadağın gelen eşyalar her biri biryerde
heralde iftarını yapıp oturan bir benim en erken ben oruç açıyorum heeeeheeee
berat hala yürümüyor bu sıcaktan heryeri isilik oldu işte bnöylee biraz son sayfalara bakıyım

ii akşamlr hirkese
akşam akşam çok sessiz topik bakıyorum artık gece yarısından sonra sohbetin dibine vuruosunuz bizde yatmıoruz yani ben anca 2 ye kadar daynıorum tv karşısında uyuyorum 3 te gökhan uyandırıo o hiç yatmıo bugünde sahurda gelecek iftardada yoktu acil ankaraya gittiler kamyonları yolda arızamı yapmış ne aramızz iidi amaaa deryanın dediği gibi 3 şahızlar yüzünden şuan içinde iide limonu ama bu sefer benim hatam mustinin odasına ikimiz karar verdik beyaz yoğunluktaki odayı aldık tmm halısını yesil aldık renk olsun dedim tmm dedi perde pustik yaptırdık tmm dedi duvara kağıt yapılsın dedim tmm dedii hepsini halletti davar kağıdını kendileri satıkları için siparişide hemen verdi amaaaaaa sonra dün odayı görenler yok bu genç odasıda bilmem ne filan dediler kimi de çok beğendi çok güsel ferah olur filan die ama ben beğenmiyenlere takıldım odayı iptal edelim dedim aradık sipariş verilmiş perdeyi de dedim ee bu seferde adam patladı kendi evimizin eşyasını biz beğeneceğiz sen nie milletin sözü ile karar değiştirio nedersen gittiim peşin şimdi oyun oynuosun sanki bianda vazgeçtin herşeyden dedi tabii haklı olarak bende ona güsel dille anlattım ama şuan işin ve oruçun siniride varyaa tavırlı konuşuo bende haksız olduğum için sesimi çıkarmıorum:)))

yav bir de neva'nın birşey yememesi beni deli ediyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum.
sabah kahvaltısı dışında adam gibi birşey yemiyor.sebze yesin istiyorum yemiyor,eskiden yediği hiç birşeyi yemiyor.eline ekmek alıp yiyor mama sandalyesinde,üzüme takık vaziyette.

meyve püresi yemiyor,eline verince yiyor.bebek bisküvisi yaptım ona onu yiyor,makarna yiyor,köfte yiyor.
ama hergün makarna,köfte olur mu yaaaaaa.bana bir akıl verin siz ne yapıyorsunuz.

nevamnın yedikleri
hamurişi,makarna,köfte,meyve sürekli bunlar yenir mi püffffff bıktım şebeklikten

şuan oturmuş masanın altından ayağımdaki yarayı soyuyyor.her deliğe giriyor,tabi yaho kadar değil ama yoruyor

bizde de sabah kahvaltısı yok illa mama içecek bi gün vermedim hani bişiler yesin die ne verdiysem tüpürdüüü hadi dedim hiç yoktan mama bari içio sabah bizim için kötü ama dier öğünlerde meyveyle filan yediriyorum çorbasını filan ozmn güsel yiyior...........,

birde ben çözüm buldum kendimce kumandanın pillerini çıkartıyorum musti onları takmaya çalışıyo o arada çok güsel yiyor her defasında yapıom sıkılmadı bu şekilde yemekten:)

fırında kırmızı biber közledim dolaba koymak için kalkıp kabuklarını soymam lazım ama yapıştım koltuğa resmen musti bugün çok güsel bişi yaparak 8:30 uyudu inş gece uyanmazz

Bugün onur'un dedesi ve anneannesini görmeye gittik. Tansaş'a dondurma almaya girdik, Doruk durmadı tabi kucakta, dışarıda kedilere falan bakarken bir baktım bir bebek arabası hızlı hızlı geliyor, içinde de Mert Efe :) Nevin'le karşılaştık, çok hoş bir tesadüf oldu. Hatun süzülmüş resmen. Fıstık gibi olmuş. Rahat bir zamanda görüşmek üzere sözleştik.

TAZEE bakiciniz hayirli olsun insallah iyi gecer, buarada o yapisik tablonun aynisi bizde var, yemek utu hic bisi yapamiyorum, arkadan yapisiyor..fotolar super..

sağol böbüşüm :)

helloooo, hoşgeldin kardeş :) özledik valla. hayırlı olsun yeni iliniz, yeni eviniz, yeni yaşantınız... Doruk da yürümüyor, tembel tenekeler, nolcek :)))

elif berat ta aynı doğru dürüst yemiyor zorlayınca ağlıyor bende sıyırmış vaziyetteyim yemesin 1 2 emsin bıraksın sırf bu yüzden bi ara memeyi kesmeyi düşündüm sabahları omlet keşfettik bir haftadır eğer şanslı günümdeysem yarısını yiyor ara öğün gibi kavramımız yok ağzını açmıyor yemek yada çorbaya zorladığımda 2 kaşık zorla alıyor sonra ağzını açmıyor ağğlıyor 1 haftadır danonelere taktık 1 sene kendim mayaladıktan sonra yeterki yiyor diye onu yediriyorum şebek olarak akşam iftar sofrasında ne kadar başarılı olursak 3 5 kasık işte artık yatarken muhallebide yemiyor yaptığım tüm muhallebiler çöpe gidiyor çaresiniş bulursan banada söyle nolur bide 9kg bu çocuk niye zayıf aman yedir ev yerleştircem diye çocugu sefil etme laflarına maruz kalıyorum berrat yiyoda ben önünden alıyorum sanki
bide sen niye 2 kere tasındın canım malum aylardır giremiyotum

bende kaçıyorum biberlerimi hallediyimde geliyim gökhan gelene kadar takılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…