zaten çok kafama takılıyor sorma.saat gece 1 sularında uyuyor,sabah 7 gibi kalkıp emip geri yatıyor.saat 12'de kalkıyor.tv falan izltsem çocuk uyuşuyor diyeceğim ama o da yok.sahura falan da kalktığımdan ben de uyanamıyorum.uayansam ou 10 gibi kaldıracağım ama uykusu varken birşey de yemez.bir yerden bu zinciri kırmalıyım.
kaldırma şunun kaportayı çeçilll
Allah razı olsun.Batmandaki kuaförümün yaptığı kaşın içine etti yeşilyoldaki kuaför.uzatıyorum şimdi.oysa herkes nasıl beğenirdi kaşlarımı
hosgeldin cnm, hayirli ugurlu olsun yeni hayatiniz, hersey gonlunuzce olsun..heyooooo aylar sonra evimden sizlere koca bir merhaba
urfa siverek e geldik yerleştik çok şükür öldüm bittim resmen ev yerleştirmek taşınmak hele de ilden ile ne kadar zormuş hele de berat la
neyse bitti şükürler olsun yerleştik evimize 1 aydan fazla çorumda kaldık sonra eş durumu tayini bugündü yarındı geldik ev darmadağın gelen eşyalar her biri biryerde
heralde iftarını yapıp oturan bir benim en erken ben oruç açıyorum heeeeheeee
berat hala yürümüyor bu sıcaktan heryeri isilik oldu işte bnöylee biraz son sayfalara bakıyım
annem gıcık etti gene. Her şey yolundayken durup durup laf sokuyor. Gözde dün gitti, ondan önce 10 gün birlikteydik. Morali bozuktur, bir uğrayalım dedim Onur'a, 5 dk da 40 türlü laf soktu. Sebep de; Doruk'un eli kaydı emeklerken, düştü. Düşmeyecekmiş. Etten duvar örelim istiyor. Düşme konusunda takıntılı. kendi de düşürüyor yeri geliyor, hayır! O istemeden oluyormuş. Sanki biz şiddet uyguluyoruz.
hoşbulduk nurdanım teşekkür ederim
sen yurt dışında mısın bi ara iş bşvurusu için gelmiştin
mama içmedi neva,ben de vermek istemiyorum.birşeylerle uğraşırken yemesin diye uğraştım hep ama eline değişik şeyler verip yedirdim.bir müddet işe yaradı şimdi yutmuyor o numarları.şöyle uzaydan gelen bir nesne falan olsa.meyve-çorba gibi zıt şeyleri karıştırmayayım diyorum.üff bilmiyorum..sürekli damak tadı değişiyor.zeytini tüküren çocuk zeytin gördümü başka birşey yemiyor bende çatalın en altına ekmek ortaya peynir en üste zeytin koyuyorum.değişik kombinasyonlarla yediriyorum.kahvaltıyı sever zaten.bizde de sabah kahvaltısı yok illa mama içecek bi gün vermedim hani bişiler yesin die ne verdiysem tüpürdüüü hadi dedim hiç yoktan mama bari içio sabah bizim için kötü ama dier öğünlerde meyveyle filan yediriyorum çorbasını filan ozmn güsel yiyior...........,
birde ben çözüm buldum kendimce kumandanın pillerini çıkartıyorum musti onları takmaya çalışıyo o arada çok güsel yiyor her defasında yapıom sıkılmadı bu şekilde yemekten:)
ben de harika köybiberleri ve domatesleri aldım,kışlık menemen yapacam biraz da yemeklik biber koyacağım.haftaya da yemeklik domates yapıcam,geçen hafta taze fasulye koyydum.kırmızı biberi nasıl yapıyorsun,dirk közeyip dondurucuya mı?fırında kırmızı biber közledim dolaba koymak için kalkıp kabuklarını soymam lazım ama yapıştım koltuğa resmen musti bugün çok güsel bişi yaparak 8:30 uyudu inş gece uyanmazz
memeyi çok seviyor hele göğsğ açık birşeyler giydiysem meme meme diye açıveriyor.bir de ikisini birden açacakmışım bir sağdan bir soldan sırıta sırıta emiyor.muhallebi de yemiyor.keçi sütünü evde yaptığım büskivilerle karıştırıyorum yiyor ama çok değil.ama ne olur danone verme.ben açıkçası yesinde ne yerse yesincilerden değilim.derdim kilo değil derdim dengeli beslenmek.sebze yesin istiyorum eskisi gibi.yemiyor sebze çorbalarını,mercşmeği falan.seçici oldu.elif berat ta aynı doğru dürüst yemiyor zorlayınca ağlıyor bende sıyırmış vaziyetteyim yemesin 1 2 emsin bıraksın sırf bu yüzden bi ara memeyi kesmeyi düşündüm sabahları omlet keşfettik bir haftadır eğer şanslı günümdeysem yarısını yiyor ara öğün gibi kavramımız yok ağzını açmıyor yemek yada çorbaya zorladığımda 2 kaşık zorla alıyor sonra ağzını açmıyor ağğlıyor 1 haftadır danonelere taktık 1 sene kendim mayaladıktan sonra yeterki yiyor diye onu yediriyorum şebek olarak akşam iftar sofrasında ne kadar başarılı olursak 3 5 kasık işte artık yatarken muhallebide yemiyor yaptığım tüm muhallebiler çöpe gidiyor çaresiniş bulursan banada söyle nolur bide 9kg bu çocuk niye zayıf aman yedir ev yerleştircem diye çocugu sefil etme laflarına maruz kalıyorum berrat yiyoda ben önünden alıyorum sanki
bide sen niye 2 kere tasındın canım malum aylardır giremiyotum
neva da 10 da uyurdu 7:30 da biz uyandırır bakıcıya götürürdük.bıraksak uyurdu ama çünkü hafta sonları uyuyordu.sema teyzesinde tüm öğünlerini eksiksiz yerdi.1. paragraf : 2 gündür tek uyku uyutarak saati geri çekmeye çalışıyorum. Dün gece rezalet geçti, bu gece fena gitmiyor.Uyuma saati 9 - 10 arası olsun istiyorum maksimum. Geçen kış 8 de falan uyuyordu, güzeldi.
2: dötüm de taş gibidir af edersin, yani çoktan kalktı bile :)))
3: ben mesela. hastayım kaşlarına boğyan senin olumunekankayizsmile
senin annende kontrol obsesyonu var.bilirim accık bende de va.ama hep frenlerim.zordur bastırması.ben yanlış olduğunu biliyorum.ama annen bilmiyor sanki.annem gıcık etti gene. Her şey yolundayken durup durup laf sokuyor. Gözde dün gitti, ondan önce 10 gün birlikteydik. Morali bozuktur, bir uğrayalım dedim Onur'a, 5 dk da 40 türlü laf soktu. Sebep de; Doruk'un eli kaydı emeklerken, düştü. Düşmeyecekmiş. Etten duvar örelim istiyor. Düşme konusunda takıntılı. kendi de düşürüyor yeri geliyor, hayır! O istemeden oluyormuş. Sanki biz şiddet uyguluyoruz.
buralar çok ıssız zaten git hadi.benim sıpam yumurta kaplarının içine tarağını saklayıp nerdeee diye sormakla meşgul.uyuyacak göz yokben kaçıyorum sahura kalkcaz daha saatlerdir netteyim özlemşim hakan kızacak şimdi özlemişsin senin kk yı gir bakalım didi berat süpriz yapıp uyuyunca.pişman etmeyim adamcağızı
ii geceler
annem gıcık etti gene. Her şey yolundayken durup durup laf sokuyor. Gözde dün gitti, ondan önce 10 gün birlikteydik. Morali bozuktur, bir uğrayalım dedim Onur'a, 5 dk da 40 türlü laf soktu. Sebep de; Doruk'un eli kaydı emeklerken, düştü. Düşmeyecekmiş. Etten duvar örelim istiyor. Düşme konusunda takıntılı. kendi de düşürüyor yeri geliyor, hayır! O istemeden oluyormuş. Sanki biz şiddet uyguluyoruz.
bana müsade kızlar. İstanbul Hatırası'na başladım. Ahmet Ümit'i severim. Yayılayım, kitabımı okuyayım.
ne güsel bendee mama içmesini hiç istemiyorum amaa musti çok sevio şimdi sabah 1kere birde akşam yataken veriyorum mecburen yoksa ne uyuyor nede susuyor mama verene kadar ağlıyor..mama içmedi neva,ben de vermek istemiyorum.birşeylerle uğraşırken yemesin diye uğraştım hep ama eline değişik şeyler verip yedirdim.bir müddet işe yaradı şimdi yutmuyor o numarları.şöyle uzaydan gelen bir nesne falan olsa.meyve-çorba gibi zıt şeyleri karıştırmayayım diyorum.üff bilmiyorum..sürekli damak tadı değişiyor.zeytini tüküren çocuk zeytin gördümü başka birşey yemiyor bende çatalın en altına ekmek ortaya peynir en üste zeytin koyuyorum.değişik kombinasyonlarla yediriyorum.kahvaltıyı sever zaten.
ben de harika köybiberleri ve domatesleri aldım,kışlık menemen yapacam biraz da yemeklik biber koyacağım.haftaya da yemeklik domates yapıcam,geçen hafta taze fasulye koyydum.kırmızı biberi nasıl yapıyorsun,dirk közeyip dondurucuya mı?
hojam biliyorum ama hiç bişi yapmıo sadece yerine takmaya çalışıo okadar yemeğimiz bittiği andada alıyorum zaten elinden...nurrr pil çok tehlikeli içindeki maddelerden dolayı.
pilleri kumandadan çıkardığında lütfen mustiden ve el altından uzaklaştır.
evrim montessori paylaşımın süper olmuş gazetedeki
ayrıcana neden yeni halinin fotosunu koymuyorlar
yoksa bütün köşe yazarları bizi böyle kandırıyormu sempatiksalakcinni
birde senin şu yazılarının olduğu bir arşiv yokmu toplu bir şekilde faceten takip ediyoruz zaten ama eskiler ne olcek??yada atladıkların hepsini eklemiyorsun çünkü face sanırım..
afıyet bal seker olsun tosunumuzaa.begenıp yedıya benden mutlusu yok valla.annem seneyede benden dıo Kuzeyın tarhanasını :))
noluurrr bırı benı alkıslasın aferım desın bana.1.5 saattır gecmısı okuyorum kayboldum boguldum gecmısın derın sularında.delımıyım neyım.
zaten gece kırkbın defa uyandı Şevval.şimdi cocuk uyuyo, aksam anneme davetlıyız iftara. gıt yatsana be kadınn.ne var gecmıstee.kıymetım ı bılın aglıycam şimdi yaaa(
buarada hep sorucam unutuyorum.
bebişlerinizi kac posta uyutuyorsunuz bı gun ıcınde.
ŞEvval bı sabah uykusu uyuyor 11 gıbı bırde 4-5 arası bı uyku daha.fakat bu sekılde artık cok zor olmaya basladı uykuya gecıslerımız.
dıyorum acaba tek uykuyamı düşsekkı.ozamanda hem belkı sabah bıraz daha gec uyanır falan falan dıe düşünüyorum
sizinde fikirlerınızı alıyım ,daa bızım kız gunde tek uykuyla durabılırmı,tek uyku ıcın acaba erkenmı
heyooooo aylar sonra evimden sizlere koca bir merhaba
urfa siverek e geldik yerleştik çok şükür öldüm bittim resmen ev yerleştirmek taşınmak hele de ilden ile ne kadar zormuş hele de berat la
neyse bitti şükürler olsun yerleştik evimize 1 aydan fazla çorumda kaldık sonra eş durumu tayini bugündü yarındı geldik ev darmadağın gelen eşyalar her biri biryerde
heralde iftarını yapıp oturan bir benim en erken ben oruç açıyorum heeeeheeee
berat hala yürümüyor bu sıcaktan heryeri isilik oldu işte bnöylee biraz son sayfalara bakıyım
yav bir de neva'nın birşey yememesi beni deli ediyor.bazen çıldıracak gibi oluyorum.
sabah kahvaltısı dışında adam gibi birşey yemiyor.sebze yesin istiyorum yemiyor,eskiden yediği hiç birşeyi yemiyor.eline ekmek alıp yiyor mama sandalyesinde,üzüme takık vaziyette.
meyve püresi yemiyor,eline verince yiyor.bebek bisküvisi yaptım ona onu yiyor,makarna yiyor,köfte yiyor.
ama hergün makarna,köfte olur mu yaaaaaa.bana bir akıl verin siz ne yapıyorsunuz.
nevamnın yedikleri
hamurişi,makarna,köfte,meyve sürekli bunlar yenir mi püffffff bıktım şebeklikten
şuan oturmuş masanın altından ayağımdaki yarayı soyuyyor.her deliğe giriyor,tabi yaho kadar değil ama yoruyor
sorular zordu sanırım? herkes kaçtı:umursamaz:
Barçın?????
iyi geceler cizo.evrim gadının huyudur f ve c ile şirinlik yapmak.furcu bayılır bu huyuna hatta değil mi furcu?lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?