2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1. paragraf : 2 gündür tek uyku uyutarak saati geri çekmeye çalışıyorum. Dün gece rezalet geçti, bu gece fena gitmiyor. Uyuma saati 9 - 10 arası olsun istiyorum maksimum. Geçen kış 8 de falan uyuyordu, güzeldi.

2: dötüm de taş gibidir af edersin, yani çoktan kalktı bile :)))

3: ben mesela. hastayım kaşlarına boğyan senin olumunekankayizsmile

taze geçmişte fotonu gördüm harbi ne kadar güzel bacakların azmine hayranım ben hala şişmanım bi ara ne güzel zayıflıyordum ama şu ramazan bitince kafayı taktım rejime asılacağım hala aynı kilodayım
bu arada ramazanda potansiyelim kadar yemememe rağman hala zayıflayamadım bide bu kadar kosturmaya rağmen

hosgeldin cnm, hayirli ugurlu olsun yeni hayatiniz, hersey gonlunuzce olsun..

MINIKKK teo bi oglen12_1 arasi birde aksam ustu uyuyor kreste uyumamissa ben 6_7 arasi uyutuyorum ogleden sonra uykusunu.. sonrada 10 gibi uyuyor gece..

annem gıcık etti gene. Her şey yolundayken durup durup laf sokuyor. Gözde dün gitti, ondan önce 10 gün birlikteydik. Morali bozuktur, bir uğrayalım dedim Onur'a, 5 dk da 40 türlü laf soktu. Sebep de; Doruk'un eli kaydı emeklerken, düştü. Düşmeyecekmiş. Etten duvar örelim istiyor. Düşme konusunda takıntılı. kendi de düşürüyor yeri geliyor, hayır! O istemeden oluyormuş. Sanki biz şiddet uyguluyoruz.

akannehir aşırı korumacı annende insan kendi çocuğunu bilerek düşürür mü berat ındaa eli yüzü hep mor hemem morarıyor malesef ama bir dakka yerinde durmuyor

ben kaçıyorum sahura kalkcaz daha saatlerdir netteyim özlemşim hakan kızacak şimdi özlemişsin senin kk yı gir bakalım didi berat süpriz yapıp uyuyunca.pişman etmeyim adamcağızı
ii geceler

mama içmedi neva,ben de vermek istemiyorum.birşeylerle uğraşırken yemesin diye uğraştım hep ama eline değişik şeyler verip yedirdim.bir müddet işe yaradı şimdi yutmuyor o numarları.şöyle uzaydan gelen bir nesne falan olsa.meyve-çorba gibi zıt şeyleri karıştırmayayım diyorum.üff bilmiyorum..sürekli damak tadı değişiyor.zeytini tüküren çocuk zeytin gördümü başka birşey yemiyor bende çatalın en altına ekmek ortaya peynir en üste zeytin koyuyorum.değişik kombinasyonlarla yediriyorum.kahvaltıyı sever zaten.
fırında kırmızı biber közledim dolaba koymak için kalkıp kabuklarını soymam lazım ama yapıştım koltuğa resmen musti bugün çok güsel bişi yaparak 8:30 uyudu inş gece uyanmazz
ben de harika köybiberleri ve domatesleri aldım,kışlık menemen yapacam biraz da yemeklik biber koyacağım.haftaya da yemeklik domates yapıcam,geçen hafta taze fasulye koyydum.kırmızı biberi nasıl yapıyorsun,dirk közeyip dondurucuya mı?
memeyi çok seviyor hele göğsğ açık birşeyler giydiysem meme meme diye açıveriyor.bir de ikisini birden açacakmışım bir sağdan bir soldan sırıta sırıta emiyor.muhallebi de yemiyor.keçi sütünü evde yaptığım büskivilerle karıştırıyorum yiyor ama çok değil.ama ne olur danone verme.ben açıkçası yesinde ne yerse yesincilerden değilim.derdim kilo değil derdim dengeli beslenmek.sebze yesin istiyorum eskisi gibi.yemiyor sebze çorbalarını,mercşmeği falan.seçici oldu.
ikinci kez niye taşındım ilk evin inşaatı bitmemiş bir de alt kattakiler çok gürültücğydüler bir de bakıcıya uzaktı.çok zor günler geçirdim.ama geçti sıyırarak
neva da 10 da uyurdu 7:30 da biz uyandırır bakıcıya götürürdük.bıraksak uyurdu ama çünkü hafta sonları uyuyordu.sema teyzesinde tüm öğünlerini eksiksiz yerdi.
senin heryerin taşş yavru
senin annende kontrol obsesyonu var.bilirim accık bende de va.ama hep frenlerim.zordur bastırması.ben yanlış olduğunu biliyorum.ama annen bilmiyor sanki.
ben kaçıyorum sahura kalkcaz daha saatlerdir netteyim özlemşim hakan kızacak şimdi özlemişsin senin kk yı gir bakalım didi berat süpriz yapıp uyuyunca.pişman etmeyim adamcağızı
ii geceler
buralar çok ıssız zaten git hadi.benim sıpam yumurta kaplarının içine tarağını saklayıp nerdeee diye sormakla meşgul.uyuyacak göz yok

aynı aynı annem ya annem yeri geliyor değil sürekli düşürüyor , ağzına aldığı herşeye de takıntılı. yemek düzenini uyku düzenini hiçbişeyi beğenmiyor.

üstelik bizimle ayancığa dönmekten bahsediyor. dahada ötesi rapor alacakmışşş.
allahım allahım ateşlere yürüyorum.

bu arada husy bunların hiçbirine takılmıyor. peki kaynana diyor ve geçiyorrr.

bana müsade kızlar. İstanbul Hatırası'na başladım. Ahmet Ümit'i severim. Yayılayım, kitabımı okuyayım.

sonunu bilseydim hemencecik yazardım :d
ama okumadım mimkinse beğenirsen tavsiye edermisin??

tazem bende sanamı taktım galibaolumunekankayizsmile

nurrr pil çok tehlikeli içindeki maddelerden dolayı.

pilleri kumandadan çıkardığında lütfen mustiden ve el altından uzaklaştır.

ne güsel bendee mama içmesini hiç istemiyorum amaa musti çok sevio şimdi sabah 1kere birde akşam yataken veriyorum mecburen yoksa ne uyuyor nede susuyor mama verene kadar ağlıyor..
benimde en nefret ettiğim şey bi çocuğun gezinerek yemek yemesidir sırf gezmesin die eline türlü türlü bişiler verdim şimdi bi kumanda yetio en azından oturup yemeği bitene kadar kalkmıyor...
karıştırmaya gelince mesela ben çorba yediriyorum arada ağzına üzüm veriyorum yada şeftaliyi küçük küçük parçalayım veriyorum öle daha güsel yiyor tek yesinde elifcim karışsın...
biberlere gelince fırında közledim kabuklarını soydum ve dağradım buzluğa attım çıkarıncada zeytin yağlı yada sarımsaklı yoğurt yapıyorum üstüne yada piyaz şeklinde yapıyorum bendede köy domatesi var ama değerlendiremedim elif daha:)))

nurrr pil çok tehlikeli içindeki maddelerden dolayı.

pilleri kumandadan çıkardığında lütfen mustiden ve el altından uzaklaştır.
hojam biliyorum ama hiç bişi yapmıo sadece yerine takmaya çalışıo okadar yemeğimiz bittiği andada alıyorum zaten elinden...

nurcum tabi öyle olduğunu tahmin ediyorum ben yinede yazayımda senin ya da bir başka arkadaşın aklına geliverir artık pil gördüğünde diye düşündüm.

denizin kaka yapma sorunu varken 3-4 aylık civarında gata nın çocuk cerrahisinde bir süre beklemek zorunda kalmıştık. çok fenaydı yaa. pil yemiş çocuk geldi annesinin kucağında yüzü mosmor kesilmiş ağzının etrafı siyaha yaklaşmış. para yutanlar, çivi yiyenler okadar aktiftiki bölüm çok etkilendik haliyle. nasıl çıktığımızı bilemedik oradan. pil deyince hep o çocuk aklıma geliyorda ondan yani bebeeemm...

nur olsa da yesek.ben de o şekil yaparım aynen.

bu arada nevanın üstten dört dişi çıkmıştı.şimdi yan kesicilerden sonra 1 boşluk var ve diş çıkıyor iki yandan sivri sivri.sizlerde nasıl gitti sıralama.

tatlım, eklemediklerim genelde Izmır ıcı yazılar.. onları eklemıyorum.. dıger sıtelerde yayınlanıyor cogu kez.

ha bu arada evet hepsı kandırıyor.. hepsı genelde 10- 20 sene oncekı fotolarını koyuyorlar.. gozumle gordum.. gazetedeyken,hasan cemal mesela.. ogrencılık zaman ki fotosunu kullanıyordu adam gazetede.. bı karsıma cıktı.. saclar bembeyaz.. şok olmuştum :))

afıyet bal seker olsun tosunumuzaa.begenıp yedıya benden mutlusu yok valla.annem seneyede benden dıo Kuzeyın tarhanasını :))

Ay mahcup edıyorsunuz bizi... cok tesekkur ederım.. hakıkaten ne zaman yapsam asla hayır demıyor.. hatta bu ara her gun verıyorum.. cunku yıyor.. benı uzmuyor, cok tesekkur ederım.

aglama aglama.. hatta sana kupa verelım.. mutlu ol.. :hooray:

bır hafta kadar oglen uykusundan sonra bır daha uyumadı.. resmen aksam uykuya gecerken inledi inledi... sımdı bır saatte olsa aksama dogru uyutuorum.. yoksa yazık oluor bıze.. bu gece de oldugu gıbı.

itiraf ediorum asagıdaki yazıyı cok begendim..

Yenibiris.com - İş Rehberi

buraya gelmeden once duşun altında dusunduklerımın bıraz sert üslupla yazılmıs hali :)

OoOooOo.. ADAŞIM GELMİŞ.. hoşgelmıs..

valla bu konuda sana en son yardımcı olacak kısı benım galıba.. adama yemek yedırmek resmen ayrı bır meslek dalına gırıor bızde.

şuan oturmuş masanın altından ayağımdaki yarayı soyuyyor.her deliğe giriyor,tabi yaho kadar değil ama yoruyor

kaydirigubbakcemile3

sorular zordu sanırım? herkes kaçtı:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 şiddet mi, sis mi?? daa neler hocamm??

Barçın?????

iyi geceler cizo.evrim gadının huyudur f ve c ile şirinlik yapmak.furcu bayılır bu huyuna hatta değil mi furcu?lülülülülülü

yok amacım şirinlik yapmak degil.. ya da şirin görünsün die değil.. içimden gelddiği gibi, gectıgı gıbı yazıorum.. ben ole telaffuz etmek ıstıyorum.. onu da yazıya dokuyorum acıkcası. karsıdakıler aksı tepkı de verebılır.. olabılır de.. ne bıleyım, aıleme cevreme karsı da boyleyım..

Son düzenleme:
didom bende artık sürekli internetten tarif arıyorum değişik bişeyler yapmak adına.

bu arada saat 10 dan sonra büyüme hormonunun salgılandığını zaten biliyorsun. gece 1 olan uyku saatini acilen geri alman gerektiğini düşünüyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…