2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didocumm ben denizin eline veriyorum kaşığını isterse. gayetde yiyor sıpa. öylesi daha çok tüketiyor.

bugün köfteyide pinçik yapıp koydum tabağına. kuş gibi yedi.

efrim tarhana bizde fiks hergün ver hergün yer. ama bıkacak diye korktuğumdan veremiyorum. çünkü başka illaki yediği bişey yok.

eliffffffff
sana yazdıgım mja baktımda.
YAYLA ŞEKERLEMENİN ÜSTÜNDE FATOŞ KUAFÖR
yaff esranın cımbızladıgı kadar olmuş yane...
harfler uçuşmuşlar

gel elifim nasıl seversen yaparım sana sen yeterki gel

Bugun Ozy ıle domates soslarını hallettık.. resmen cılkımız cıktı.. amannnn ne zor iş şu boğaz işi kardeşimm yaa..

anaaaaaaaaaamm elifin avatardaki nevaya bak.
nasıldeğişmiş nasıl cadı cadı bakmış. aboww bu bebeikleri seneye ne hallerde görces Allah bilir...

saol hojam yinede tekrar bilgilendirdiğin için hatta b urda ecz nelerde kutlara var pilleri yere attırmıyorlar zarar verio die gidip oaralara veriosun bizimki 15 dk takmaya çalışıo okadar değişik bişi bulana kadar böleyiz

ama var ya ben yemek konusunda ısrara karşıyım.

bırakıyorum kendi haline. bırakmasan ne olacak çıkarıyor tükürüyor.

minnacığım hatırlatmıştı sabiha paktunanın dediğini. 18. aya kadar süt bebekleri herşeyden tatsalar yeterli, başka yerlerdede okudum buna benzer şeyler. bekliyorum ondan sonra ne düşünüceğimi zaman gösterecek:))

visssssssss bu ne kalabalik bu szaatte,kocaniz bebeginiz yok mu sizin yavru kuslar..:))

ben şirin bulduğum için öyle dedim.hatta fafatya literatürümüze girdi hep fafatya diyorum artık.senin yazıları ararken akvaryumla ilgili şeyler buldum.hayran kaldım valla sana yine.

ben de düşünüyorum ama nasıl? sallayarak uyumuyor.kucakta uyuyor bazen onuda istemiyor poposunu bize dayayrak uyuyor.önceden odasında uyurdu artık bixzimle uyuyor.zorlasam uyumaz.zorlayarak asla birşey yapmaz.

uykusu gelincede terör estiriyor.uyulamalı illa.ama gece ayrı bir kuduruyor yapmadığı şebeklik kalmıyor.sürekli cu cu diye su istiyor o suyu alıp üstümüze atıyor.bize tekme atıyor,saçımızı çekiyor,göbeklerimizi açıp deliklere parmağını sokuyor,karnıma dudağını dayayıp acayip seler çıkarıyor,yüzünü saklaıp herdeeee diye çığırıyor daha yazayım mı?

demin yarım saat uğraştım ışığı kapattım kendini yere atıp kikirdemeye başladı. yarın erken kaldırıp kahvaltı ettirmeye çalışacağım.

hesraaaaaaaaaaaaa

en sevmediğim şeydir iftarı dışarda yapmak. yanirestorant gibi..

anacım herkes aynı anda aynı şeyi ister garsonlar çıldıır. çorban sogur ekmek biter falan filan.
ayrıcaaaa
yanımızda tüp göturduk böbem tüpe izin var. sıcacık çorbamızıda içtik.. çayımızıda demledik. afikim hamakda uyurkene bende kocişimindizinede yattım. ohh ..

minnacık tubiş geçmişi topla gel yapmış. yaff deryadan sonra alıntı rekoru kırmayamı kalkışdın canım benim...

bravo sana 60 larıda göresin inşallahh

evroş evine yerleşmiş.ohh çok sevindim..
off urfa güzeldir. orda esen bambaşka bi ruh hali var sanki. ama sivereki bilmem.
urfayıda bilirim:))

bi dk ya elif ne yazmışşşşşşşşşşşşşşşşş

neva neler yapıyomuş..
amaneyyy!
göbek deliğine parmak sokmak mı. hey Allahım.
Afik sadece kendi göbeğini açıp çop çop vurmaya bayılıyor.

ben de hep eline veriyorum,öyle asla titizliğim yoktur.köfteyi bütün koyarım tabağına,makarnayı meyveyi eliyle yer.mesele sebze yedirememek.yarın brokoli haşlayıp eline vereceğim bakalım.ben de takmamaya karar verdim zaten.insana koyan iştahlıyken böyle olması.Allahtan meyveyi çok seviyor.
eliffffffff
sana yazdıgım mja baktımda.
YAYLA ŞEKERLEMENİN ÜSTÜNDE FATOŞ KUAFÖR
yaff esranın cımbızladıgı kadar olmuş yane...
harfler uçuşmuşlar
tahmin ettim.çünkü öyle bir yer yok orada:) deim kesin bir harf uçusu var ama neee? fbı gelse çözmez yani
gel elifim nasıl seversen yaparım sana sen yeterki gel

Bugun Ozy ıle domates soslarını hallettık.. resmen cılkımız cıktı.. amannnn ne zor iş şu boğaz işi kardeşimm yaa..
darısı yarın başımıza.iftar derdfi de yok.yarın hallederiz.mürdüm eriklerimi hallettim bugün.nasıl hamaratım ben ya
anaaaaaaaaaamm elifin avatardaki nevaya bak.
nasıldeğişmiş nasıl cadı cadı bakmış. aboww bu bebeikleri seneye ne hallerde görces Allah bilir...
hep cadıdır kendileri.çaktırmayan cadılardan.
visssssssss bu ne kalabalik bu szaatte,kocaniz bebeginiz yok mu sizin yavru kuslar..:))

senin?

dido sabah dürtsene bıdığı öğlenci keyifci gecede kudurmaca ohh ağzını burnunu ısır kıvırcığın kaldırsın totosunu.
bu tavsiyemin dışında
bildiklerimi ve yaptıklarımı yazayım şekerim
akşam öğününe yoğurt koy
ikindide uyuyorsa izin verme uyutma hatta öğlen kalkıyor nasılsa .
akşam yoğura yoğura yıka.
masaj yap
hani müzik dinletirdin sen nevaya noldu?
ışık tv ne varsa kapat topluca yatma moduna girin.

aklıma geldikçe ve bi yerlerden öğrendikçe yazarım.

benimki yemeği görünce göbeğine vurup doydu doydu diyor. önlemini alıyor.ısrar yokartık.abiha teyzeyi dinleyeceğim.fatmanın tavsiyesiyle anne işte kitabını okudum.herkese öneririm çalışan çalışmayan.yalın ve etkileyici bir dili var.

damla hojam taşınma işi düzenimizi bozdu.toplamaya çalışıyorum.evde misafir de var yatıl sonra da annem gelecek eğer gelirse. müzik dinletirdim yeniden başlayayım flüte falan.ışığı kapatınca kızıyor,uzursuz oluyor,uyuyunca kapatıp gece lambası takıyoruz.oldum olası problem oldu gece uykuları bir ara çok iyidi 10 da yatardı 5 dk bir uyanırdı ama yatardı.

didom kuzum sebze öğününün yerine iki meyve öğünü koycan şekerim benim denemediğim sebze kalmadı hepsi böğğğğ .

gülben ergen büyük oğluna brokoliyi bak oğlum bunlar minik ağaçlar şimdi onları yiycezzz diye sevdirmiş.
tvde denk geliverdim o anda. nevama anlat durumu ne diycek bakalım. parmağındanda kendini koru tabe

valla ben de ne yapacagımı sasırdım.. tarhana nın ellı cesıdını satın aldım, Burcu verdı ev tarhanası onu yaptım, Fatoş un komusu verdı, yerse yaptıratayım sıze dıe.. onu denedım kac kez onu yemedı.. ama Tuba nın annesının gonderdıgımı neredeyse gonderdıgınden berıdır her gun yapıyorum yıyor adam.. yoksa cok sancılı gecıyor oglen yemeklerımız.. sansımı zorluyorum acıkcası...

bu sabıha hanımın sırf kıtap yazmak ıcın bır hastasının hayatını mahfetmesınden sonra kendısıne ınancım pek kalmamıstır.. okuyorum ama eskısı gıbı aa bak bu dogruymus demıyorum.. daha da arastırıyorum..

yok bacım Ramazan dıe gecelere akamayan kesimiz biz.. burada vakıt geceırıyoruss.. as kaldı, Ramazan bıttı ctesı gecelerı alemdeyıs yıne.. ıdare edıver bızı accık bu zamanlar... bı cay daa ıster mısın?? yanında taze makaronlardan da var.. hıı??

yaw ıste sırınlık durumu dıe deıl de benım ruhanı bı durum, ben de onu şeyetmek ıcın şeyetmıstım.. :)) benı sırın bulduugn ıcın ayrıca cok tesekkur ederım bacım..

bu arada Neva nın meceralarını okurken"e" :)) kahkaha patlatmısım.. yazık oldu süleyman efendi ye.. sıcradı yerınden kıyamam :))

skandal.. diz falan.. dısarıda.. yerlerde... skandal.. bu ne hal kısımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…