2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kime yazdığım bellikaydirigubbakcemile3

bir de ben uyutmaya çalışınca kudurdukça kuduruyor hep şımarmak istiyor.salihle daha gzel uyuyor..deli çocuk

damla ya fazlaca alıştık sANA BİLESİN sen denize deniz sana anneannesine dedesine falan yapışmış ya bizde sana yapıştık canım ya nolcek böleeeeeeee

benim bildiğim babaya şımarır bu kız bebekleri ama sizde durum farklı diyosun , bırak salih uyutsun ozaman.

tazeden sonra sana taktım galiba didooooo.

hadi ben kaçar.
sonra sahura zor kalkıyorum valla.
bugun yemeğim hazır dunden kalanlarla idare edices artık...

tubişşşşşşşşşşşşşşşş
biz eylul 5 den sonra yapcas rezervasyonumuzu kuzenimin kart kesim tarihi oldugu için bekliyoruz.
biş aksilik olmazsa inşallah .
kampanya bitmez böbeeö
sadece indirimli odaları epey kısıtlı imiş. ondan bu acelemiz..
öperim seni.

gülim aslında ben öncedende yoğun takılırdım ama hep işte olunca yazamazdım demekki yoksa hiç geçmiş filan kaçırmazdım. sürekli bilgisayarda açık sayfam, işim olsa bile gözümün ucuyla takip ederdim herbişeyi.

bir ay daha böyleyim sonra da performansımı korumaya gayret ederim. bende o kadar çok şeye alıştımki zorunlu tatilde!!! herşeyin aynı anda değişmesi zor olacak...

benim bildiğim babaya şımarır bu kız bebekleri ama sizde durum farklı diyosun , bırak salih uyutsun ozaman.

tazeden sonra sana taktım galiba didooooo.
salihle uyuttuk o masaj yaptı ben popoya pıt pıt ama yine kendi istediği saatte uyudu.tak bana ben daha pis takarım habarın ola.neyse bir ara sahura kalkıp yiyip yatıyordu buna da şükür.iftar ve shur sofralarının müptelası.resmen iftara kadar yemiyor.iftarda mama mama diye başlıyor ama kendine yapılanlardan değil tabiiki

evroşum hoşgeldinnn canım yeni evin yeni işin yeni mekanın sana huzur getirsin inşallah
ama urfa güzeldir ben çok severim

hocammm bizimkide gece 1 den önce uyumuyor ama ramazan tarifesi böyle geçici bir durum sabah geç kalksın diye yoksa sabahın 7 sinde hortlar 10 gün sonra eski düzene döneceğiz inşallah

günaydınnnnnn zemuszemus

kimse yok herkes oldugundada ben olmuyorum o ayrı opuyorumnanaktan

esım 3 gun evde ve ben gıremıyorum KK ya cunku devamlı ılgı beklıyor pasa hazretlerı kaydirigubbakcemile3

ne zaman bılgısayarı elıme alsam yınemı hanımın çiftliğine gıreceksın dıyor sempatiksalakcinni

sadece okuyup gecıyorum sısı ne yapayım salı gunu daha aktıf olurum inşallah opuyorumnanaktan

Bugün pazar ve ben yine Ruzy ile başbaşayım. Babamız sabah 7 de gitti akşam ne zaman gelir bilinmez.

Nurrrrr başka oyuncak bul nolur Mustiye. Bu yaz sıcağında o piller hafif akmış bile olabilir hissetmezsin. Değil Musti bizim bile dokunmamamız gerek değil mi onlara. Öperim

Neva şebeğine bak sen. Göbeğe parmak sokmak bizde de var hehe:) Yemek konusunda düzelir diye düşünüyorum. Bu yaşlarda sanırım yemek beğenileri de oturmaya başlıyormuş. Bizimki yoğurt yerdi mesela şimdi istemiyor. Meyve ve tatlışeyleri oldum olası sevmez.

Dişlerde de adlarını hiç bilmem ama yeni gördüm üst arkalarda iki diş uç vermiş, şaşırdım. Önlerde 4 üst 2 altta var bizim.

Hanımın çiftliği mi... Selam söyle eşine:) Çok tuttum:)

bizim duzende nevayla aynı..kafayı yıycem...gecelerim uykusuz gunduzlerim maneviyatsız aksamlarım misafirli gecio..cok fenayım cokkk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…