bu dişler belli bir sıra izlemiyor demek ki.tanıdık birinden sütçü önerisi aldım evde yoğurt ypmaya devam.neva yer inşallah.Bugün pazar ve ben yine Ruzy ile başbaşayım. Babamız sabah 7 de gitti akşam ne zaman gelir bilinmez.
Nurrrrr başka oyuncak bul nolur Mustiye. Bu yaz sıcağında o piller hafif akmış bile olabilir hissetmezsin. Değil Musti bizim bile dokunmamamız gerek değil mi onlara. Öperim
Neva şebeğine bak sen. Göbeğe parmak sokmak bizde de var hehe:) Yemek konusunda düzelir diye düşünüyorum. Bu yaşlarda sanırım yemek beğenileri de oturmaya başlıyormuş. Bizimki yoğurt yerdi mesela şimdi istemiyor. Meyve ve tatlışeyleri oldum olası sevmez.
Dişlerde de adlarını hiç bilmem ama yeni gördüm üst arkalarda iki diş uç vermiş, şaşırdım. Önlerde 4 üst 2 altta var bizim.
altta daha net açıklayacağım ama biyolojik saatlerine tükürdüğüm bebeler bildiklerini okuyorlar.bizim duzende nevayla aynı..kafayı yıycem...gecelerim uykusuz gunduzlerim maneviyatsız aksamlarım misafirli gecio..cok fenayım cokkk ...
ben menemen yptım yumurtasız sıcak sıcak kavanozlara koyup depoya indirsim.yemeklik olarak da kabuğunusoyup dilimleyip buzluğa atacağım haftaya.soso olarak da sirkeli,sarımsaklı yaptım defne yaprağı koydum.evrim de yapmıştı o da yazar gelince.domatesleri kıslık nasıl hazırladınız?
ben şu ana adetim ve oruçlu olduğumdan daha az yiyorum.ramazanda hemen tıkanan ben bu ramazan emzirme ve uzun saatler oruç tutmanın etkisiyle iftarda doymak bilmiyorum.inşallah almamışımdır.sahurda bol meyve ye daha az tatlı çeker canın.2.5kg aldım cok mutsuzum sahurda nutellayla bulusmalarımz basladı aylardır grusmuoduk:))
opuyorumnanaktan çk tatlısınız ana oğulAlıntılaaaaar, alıntılaaaarrrr, şimdi gözümde canlandılarrr!
ya bir araba dolusu cevabı, Doruk tek tuşla öptü attı. Hayır nasıl yapıyor, onu da bilmiyorum. Eşşek yaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada bakıcı olayımız şimdiden patladı. Kadın annemi aramış, vazgeçtiğini söylemiş. 2 arkadaşımın çok güvenilir olduğunu söylediği 2 kadın vardı, onlara bakacağım artık.
Doruk çok az su içiyordu, süt içtiği biberonla veriyordum suyu. Akıtmayan biberon almıştık önceden büyük diye kullanmıyorduk. Onu verdik geçenlerde, şimdilerde yarım lt yi buluyor sanırım içtiği su. Belki geçiyordur bile. Bir de sürekli gözünün önünde tutuyorum ki, gördükçe içsin, o da içiyor. İyi oldu bu. Sizde nasıl bilmiyorum gerçi ama?
Off bu iştahsızlık kafayı yedirdecek bana da. Her yemek saati olay oluyor bizde de.elif berat ta aynı doğru dürüst yemiyor zorlayınca ağlıyor bende sıyırmış vaziyetteyim yemesin 1 2 emsin bıraksın sırf bu yüzden bi ara memeyi kesmeyi düşündüm sabahları omlet keşfettik bir haftadır eğer şanslı günümdeysem yarısını yiyor ara öğün gibi kavramımız yok ağzını açmıyor yemek yada çorbaya zorladığımda 2 kaşık zorla alıyor sonra ağzını açmıyor ağğlıyor 1 haftadır danonelere taktık 1 sene kendim mayaladıktan sonra yeterki yiyor diye onu yediriyorum şebek olarak akşam iftar sofrasında ne kadar başarılı olursak 3 5 kasık işte artık yatarken muhallebide yemiyor yaptığım tüm muhallebiler çöpe gidiyor çaresiniş bulursan banada söyle nolur bide 9kg bu çocuk niye zayıf aman yedir ev yerleştircem diye çocugu sefil etme laflarına maruz kalıyorum berrat yiyoda ben önünden alıyorum sanki
bide sen niye 2 kere tasındın canım malum aylardır giremiyotum
Hanımın çiftliği ha çok iyigünaydınnnnnn zemuszemus
kimse yok herkes oldugundada ben olmuyorum o ayrı opuyorumnanaktan
esım 3 gun evde ve ben gıremıyorum KK ya cunku devamlı ılgı beklıyor pasa hazretlerı kaydirigubbakcemile3
ne zaman bılgısayarı elıme alsam yınemı hanımın çiftliğine gıreceksın dıyor sempatiksalakcinni
sadece okuyup gecıyorum sısı ne yapayım salı gunu daha aktıf olurum inşallah opuyorumnanaktan
Offf Allah yardımcın olsun, uykusuzluk çok fena.bizim duzende nevayla aynı..kafayı yıycem...gecelerim uykusuz gunduzlerim maneviyatsız aksamlarım misafirli gecio..cok fenayım cokkk ...
Bakıcı olayı en kısa zamanda çözülür inşallah. Su bizimki de çok içiyor diyordum ama yarım litreyi bulmaz içtiği.Bu arada bakıcı olayımız şimdiden patladı. Kadın annemi aramış, vazgeçtiğini söylemiş. 2 arkadaşımın çok güvenilir olduğunu söylediği 2 kadın vardı, onlara bakacağım artık.
Doruk çok az su içiyordu, süt içtiği biberonla veriyordum suyu. Akıtmayan biberon almıştık önceden büyük diye kullanmıyorduk. Onu verdik geçenlerde, şimdilerde yarım lt yi buluyor sanırım içtiği su. Belki geçiyordur bile. Bir de sürekli gözünün önünde tutuyorum ki, gördükçe içsin, o da içiyor. İyi oldu bu. Sizde nasıl bilmiyorum gerçi ama?
domatesleri kıslık nasıl hazırladınız?
evrim ruyamda sna geliodum cok yagmurluydu vede karanlıktı babama ucak biletimi almasını soyledim sizde bulusma varmıs ama ucaklar calısıomu acaba diede korkuodum cok fenaydı sanırım geldim sonra hatırlamıorum uyandım
alttaki ozzy evrimin ozzy olmasın?
enişte naber? domates sosounu nasıl yaptınız?tarif istiyoz
ben verdim yemedi koydum tabağı önüne ikik elinde birer köfte yiyor.brokoliyi çok yemiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?