2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim ruyamda sna geliodum cok yagmurluydu vede karanlıktı babama ucak biletimi almasını soyledim sizde bulusma varmıs ama ucaklar calısıomu acaba diede korkuodum cok fenaydı sanırım geldim sonra hatırlamıorum uyandım

Alıntılaaaaar, alıntılaaaarrrr, şimdi gözümde canlandılarrr!

ya bir araba dolusu cevabı, Doruk tek tuşla öptü attı. Hayır nasıl yapıyor, onu da bilmiyorum. Eşşek yaaaaaaaaaaaaaa

ben de kilo muhabbetinize katılayım kızlar. 3 kilo vermiş bulunuyorum :) nasıl oldu bende anamadım. bi yandan buranın sıcağı bi yandan yiğit paşa saolsunlar.. 62 yim şu an..

uzun zamandır eklemiyorum kuzumun fotoğraflarından.. taze taze ekleyeyim dedim yenilerden.

ilk poz kemancııı başımın tacıııı pozu
ikincisi heyyyttt be buraların ağası benim pozu
üçüncüsü ise kocaeli sahilini emekleyerek fethedemez miyim ben pozu :)

DAMLA; öncelikle Husy'yi tebrik ediyorum (tamam kaynana, konusunda). En güzeli onun yaptığı. Biz akşam Onur'la karşılıklı saydırıp durduk mesela.

Ahmet Ümit'e gelelim. Hemen hemen tüm kitaplarını okudum. Patasana bence en iyisi. Beyoğlu Rapsodisi de çok çok iyi. Polisiye seviyorsan, bir de edebi değeri de olsun istiyorsan Ahmet Karcılılar - Akrep ve Semender var. Muhteşemdir, çok etkilenmiştim. Bu kitap (ist hatırası) biraz büyükçe, malum çok zamanımız da oluyor, bir de bulursam Hanefi Avcı'yı sıkıştıracağım araya, tavsiye edişim biraz zaman alabilir :))

Bir de sana bir teklifim olmuştu, müsait olunca işaret çak, harekete geçeyim yerimseniben

Tarhanayı Doruk da çok seviyor. Peynirle arası pek olmadığından içine peynir de karıştırıyorum çaktırmadan. Et ve et suyu kullanırsam daha da büyük bir aşkla yiyor. Onur da, ben de etçil değilizdir pek. Doruk ete (çoğunlukla kuzu eti veriyorum) bayılıyor. Sıkılmasın diye et ve et sulu, pirinçli, bulgurlu çorba yapıyorum bazen, bazen de gene pirinçli yoğurt çorbası. Ama hiçbir şey yemese 2 kepçe tarhana yer maşallah.

PEYNİR yemiyor ya küçük adam, krem peynir aldım, tereyağı gibi reçelin, balın altına sürüyorum. Tuzsuz olduğundan tadı da kötü olmuyor. Öyle yiyor. Bir de omletin içinde kaktırıyorum :)

YİĞİT çok şeker olmuş maşallah. Fatma, yaşadığın yeri hemen de değiştirmişsin :) Ben de öyle yapmıştım :) Kilo konusunda tebrikler. Ama zaten boyun uzundu, değil mi?

Bu arada bakıcı olayımız şimdiden patladı. Kadın annemi aramış, vazgeçtiğini söylemiş. 2 arkadaşımın çok güvenilir olduğunu söylediği 2 kadın vardı, onlara bakacağım artık.

Doruk çok az su içiyordu, süt içtiği biberonla veriyordum suyu. Akıtmayan biberon almıştık önceden büyük diye kullanmıyorduk. Onu verdik geçenlerde, şimdilerde yarım lt yi buluyor sanırım içtiği su. Belki geçiyordur bile. Bir de sürekli gözünün önünde tutuyorum ki, gördükçe içsin, o da içiyor. İyi oldu bu. Sizde nasıl bilmiyorum gerçi ama?

bu dişler belli bir sıra izlemiyor demek ki.tanıdık birinden sütçü önerisi aldım evde yoğurt ypmaya devam.neva yer inşallah.
bizim duzende nevayla aynı..kafayı yıycem...gecelerim uykusuz gunduzlerim maneviyatsız aksamlarım misafirli gecio..cok fenayım cokkk ...
altta daha net açıklayacağım ama biyolojik saatlerine tükürdüğüm bebeler bildiklerini okuyorlar.
domatesleri kıslık nasıl hazırladınız?
ben menemen yptım yumurtasız sıcak sıcak kavanozlara koyup depoya indirsim.yemeklik olarak da kabuğunusoyup dilimleyip buzluğa atacağım haftaya.soso olarak da sirkeli,sarımsaklı yaptım defne yaprağı koydum.evrim de yapmıştı o da yazar gelince.
2.5kg aldım cok mutsuzum sahurda nutellayla bulusmalarımz basladı aylardır grusmuoduk:))
ben şu ana adetim ve oruçlu olduğumdan daha az yiyorum.ramazanda hemen tıkanan ben bu ramazan emzirme ve uzun saatler oruç tutmanın etkisiyle iftarda doymak bilmiyorum.inşallah almamışımdır.sahurda bol meyve ye daha az tatlı çeker canın.

Alıntılaaaaar, alıntılaaaarrrr, şimdi gözümde canlandılarrr!

ya bir araba dolusu cevabı, Doruk tek tuşla öptü attı. Hayır nasıl yapıyor, onu da bilmiyorum. Eşşek yaaaaaaaaaaaaaa
opuyorumnanaktan çk tatlısınız ana oğul

hayırlısı olsun inşallah.
su konusunda neva tam bir süngerdir.cu cu diye gece bile kalkar.akıtmaz bardak,normal bardak,1.5 lt şişe falan farketmez götürür affetmez anasına çermiş.

bugün damla hojamın da tavsiyesiyle nevayı 10 da uyandırdım kahvaltısını ettirdim.saat 12 de uyudu saat 1 de kalkt.biraz oyalandı 2 incir yedi saat 4 de tekrar uyudu,saat 17.30 da uyandı hala uykusu var.birazdan ızgara köfte ve brokoli yedireceğim.
kıssadan hisse mutlaka uyuması gereken zamanı tamamlıyor ve gece malum manzara.saat 22:00 gibi sızıp saat 00:00 da uyanıp sahura kadar anamızı ağlatmasını bekliyorum.ama iftara davetliyiz bugün bakıcı teyzemize geç gelirsek uyuyamaz.orada çok şımarıyor uyumaz belki

alttaki ozzy evrimin ozzy olmasın?
enişte naber? domates sosounu nasıl yaptınız?tarif istiyoz

ben verdim yemedi koydum tabağı önüne ikik elinde birer köfte yiyor.brokoliyi çok yemiyor ama

Off bu iştahsızlık kafayı yedirdecek bana da. Her yemek saati olay oluyor bizde de.
Hanımın çiftliği ha çok iyi
bizim duzende nevayla aynı..kafayı yıycem...gecelerim uykusuz gunduzlerim maneviyatsız aksamlarım misafirli gecio..cok fenayım cokkk ...
Offf Allah yardımcın olsun, uykusuzluk çok fena.
Bakıcı olayı en kısa zamanda çözülür inşallah. Su bizimki de çok içiyor diyordum ama yarım litreyi bulmaz içtiği.

domatesleri kıslık nasıl hazırladınız?

konserve yaptım kuzu.. robotttan gecırdık, kaynattık, tuz koyduk, sıcak sıcak kavanozlara koyduki kaynatarak ısıttıgımız kapakları da anında kapatıp ters cevırdık.. bıole yaptık Ozy ıle.

hayırlara cıksın ınsallah.. hayır olsun.

artissssssssssssss.. kocaman olmus.. masallah.

alttaki ozzy evrimin ozzy olmasın?
enişte naber? domates sosounu nasıl yaptınız?tarif istiyoz

yok bacım ne ısı var :))

ben verdim yemedi koydum tabağı önüne ikik elinde birer köfte yiyor.brokoliyi çok yemiyor ama

afffiyet olsun kuzuya..

misafirlerim gitti..emrahta mac seyretmeye gitti..ece uyursa bende uyuycam..

elif kesinlikle katılıorum uyumaları gereken zamanı tamamlıolar..ister 2 uyku toplam 3 saat istertek uyku 3 saat yani ben bunu cok test ettim..

tarifler icin cok tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…