teşekkürler burcu. evet boyum 170. 40 beden pantolonlarımın beli hafiften geniş geliyor gibi seviniyorum :) ev meselesinde beyaz koltuklar benim salon takımım. yani diğer evlerde de vardı ama salonu pek kullanmıyorduk. buranın oturma odasını pek beğenmedik. dar gibi. bi de arka tarafta kalıyor. öyle olunca salonda oturuyoruz yani o yüzden farklı gelmiştir gözüne. fakat beyaz olunca çok zor oluyor..DAMLA; öncelikle Husy'yi tebrik ediyorum (tamam kaynana, konusunda). En güzeli onun yaptığı. Biz akşam Onur'la karşılıklı saydırıp durduk mesela.
Ahmet Ümit'e gelelim. Hemen hemen tüm kitaplarını okudum. Patasana bence en iyisi. Beyoğlu Rapsodisi de çok çok iyi. Polisiye seviyorsan, bir de edebi değeri de olsun istiyorsan Ahmet Karcılılar - Akrep ve Semender var. Muhteşemdir, çok etkilenmiştim. Bu kitap (ist hatırası) biraz büyükçe, malum çok zamanımız da oluyor, bir de bulursam Hanefi Avcı'yı sıkıştıracağım araya, tavsiye edişim biraz zaman alabilir :))
Bir de sana bir teklifim olmuştu, müsait olunca işaret çak, harekete geçeyim yerimseniben
Tarhanayı Doruk da çok seviyor. Peynirle arası pek olmadığından içine peynir de karıştırıyorum çaktırmadan. Et ve et suyu kullanırsam daha da büyük bir aşkla yiyor. Onur da, ben de etçil değilizdir pek. Doruk ete (çoğunlukla kuzu eti veriyorum) bayılıyor. Sıkılmasın diye et ve et sulu, pirinçli, bulgurlu çorba yapıyorum bazen, bazen de gene pirinçli yoğurt çorbası. Ama hiçbir şey yemese 2 kepçe tarhana yer maşallah.
PEYNİR yemiyor ya küçük adam, krem peynir aldım, tereyağı gibi reçelin, balın altına sürüyorum. Tuzsuz olduğundan tadı da kötü olmuyor. Öyle yiyor. Bir de omletin içinde kaktırıyorum :)
YİĞİT çok şeker olmuş maşallah. Fatma, yaşadığın yeri hemen de değiştirmişsin :) Ben de öyle yapmıştım :) Kilo konusunda tebrikler. Ama zaten boyun uzundu, değil mi?
tam artiss teyzesi sorma :)konserve yaptım kuzu.. robotttan gecırdık, kaynattık, tuz koyduk, sıcak sıcak kavanozlara koyduki kaynatarak ısıttıgımız kapakları da anında kapatıp ters cevırdık.. bıole yaptık Ozy ıle.
hayırlara cıksın ınsallah.. hayır olsun.
artissssssssssssss.. kocaman olmus.. masallah.
afffiyet olsun kuzuya..
allah allah neden göremiyorsun ki bilmiyorum pervin..tazem ecede bol su içio ona bitane ufak biberon aldım kendi tutabildigi icine meyve suyu vs sut dısı herseyi koyup veriorum ice ice dolanıo..ii oluyo
fatma resimleri goremiorum canım
buarada sanırımgrip olcam hapsuruk ve bogaz kasıntısı mevcut
teşekkürler canım.Fatmacım büyümüş maşallah Yiğit kuşun..
canım bizim doktor demişti, 1 ara verip öyle çıkacak diye.. ama bizim altta 4 üstte 4 kaldı çıktı kaldı.. azılar baya kabarmış ama dediğine göre.. benim bakmaya totom yemiyor.. :)nur olsa da yesek.ben de o şekil yaparım aynen.
bu arada nevanın üstten dört dişi çıkmıştı.şimdi yan kesicilerden sonra 1 boşluk var ve diş çıkıyor iki yandan sivri sivri.sizlerde nasıl gitti sıralama.
ben 4 e bölüp buzdolabı poşetlerine doldurdum, bir de blendırdan geçirip torbalara doldurdum ve dondurdum.. kaynatmayla filan uğraşamadım valla.. çünkü domatesi baya kaynatmak lazım yoksa çabuk bozuluyor. bi de şeftaliyi dilimleyip dondurayım diyorum.. ada çok seviyor şeftali.. ama çözülünce meyve olarak yiyemez mi acaba? illa komposto filan mı yapmak lazım ki?domatesleri kıslık nasıl hazırladınız?
yiğit paşaya benden de kocaman maşallah..büyüdüler..yiğit kuşummmm çok tatlı olmuşşş maşallah...
beni bir sen anladın canım.mesala şu an neva hala uyanık neden çünkü 3 efa uyudu.ensn saat 21'de uyutmasam ağlıyor.işkence edemem ki.demek ki böyle ne yapalım.misafirlerim gitti..emrahta mac seyretmeye gitti..ece uyursa bende uyuycam..
elif kesinlikle katılıorum uyumaları gereken zamanı tamamlıolar..ister 2 uyku toplam 3 saat istertek uyku 3 saat yani ben bunu cok test ettim..
tarifler icin cok tskler
canım salifoya çekirdelerini çıkarttırp dörde böldürdüm.üzerine şeker serpip attom dondurucuya.çıkarıp hoşaf ya da marmelat yaparım.neva geçen kış yemişti.bağırsaklara iyi geliyor.Eliff...mürdüm eriğini nasıl attın dolaba?? pazardan aldım bugün ben de yapmak istiyorum bir de sirkeli sarımsaklı sosu nasıl yapıyorsun..hıı nası yapıyosun söle bakiimm??
hojam işin şakası.neva da durum aynıdır.didom siyah rengi beğenmedim değil aaa neden siyah dedimdi sonrada kir götürür olması avantajlı diye düşündüm. çünkü çabuk yıpranıyor önleri ayakkabıların ve hoş görünmüyor.
bu arada denizin ayakkabılarını aldığımız yere götürdük. altını inceledi ve sol ayak yana basıyor dedi. altlık yapacak birde ayakkabının dışını boyayacak.
burda okudum galiba 3 yaşına kadar içe basmak doğalmış. doğrumu yapıyoruz bilmiyorum.
birde ev ayakkabısı aldım. evde çıplak ya da çorapla dolaştırıyorum ama bi yere gidince filan giydiririm diye düşündüm. birinin evine gidiyoruz meselA yerler taş. şappıdı şappıdı dolaşması hoşuma gitmiyor.
neva uyudumu merak ediyorum.
arkadaşlar berat bilinçli olarak baba bile hala demedi baba deyince bakıyor ama ona baba demiyor babaabaab seklinde bazen ınne seklinde anneye yorduğum ve anlamsız bol bol bağırışları var.1 ay çorumda nerdeyse hiç konuşmadı babasıyoktu ondan mı yoksa ev kalabalktı ondan mı bilemedim.şimdi siz şunu diyor falan deyince acaba bizim konuşmada problemimiz mi var diye düşündüm bizim gibi olan var mı acep.yoksa bireysel farklılık mıdır zamanı gelince olacak olan.çünküdiger davranışları şükürler olsunnormal
saol elifiçim rahatladı valla bizimkide dil gelişimini en geç tamalayanlardanolcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?