2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizmo gizeeeeeeemm

ben bi defasında
geciktirici kullanmıştım.
otele gittiğimizin ertesi sabahı regl olmuştum da.. o sebepden mecbur kaldımdı..tampon hiç kullanmadım bende.

gizeeeeeeeeemm gelelim ishal sorununza ayhh gecen hafta yazmıştım
cırcıvık su gibi bi ishaldi.
ateş yok mızmızlık yok
keyfi yerinde ama ishaldi üstelik muz ve şeftaliye ragmöen.
ama dişmiş sanırım bu hafta geçti çok şükür.
7 den falası ve ateşle beraber olunca sanırım panik zamanı..
minnacık tubiş sölemişti.
ben dohtura götürmeden geçti çok şükür..
birde sarı ishalden korkma demişti konyadaki dohtur amca bizeç
yeşil ve iğrenç kokulu ishalden kork demişti..

gizemin mjlarına cevap verirken monolog yapıyorum sanırım
bu monologdan gizemde pay alırmı.
monolog küpü gibibişey oldu...

esraaaa benide yemege all noluurrrrr??bende iftara gelicem sana..

pervin cok ozel misafirin olayim yavyummm; bana begendi yap ben bayilirim patlican ve kuzu eti ikilisine...

off tam egelii..

ya siz nasil biseysiniz, supersiniz...guli bu esra var ya bu esra hayatimda tanidigim en hamarat hatunlardan..ben teoyla aksama bi cesit cikaramiyorum, hatuna iki saatligine caya gittim tabakta on cesit sey kazirlamis, hepside enfes..
ben bugun iftara
çorba kahvaltılık ve malemn yapıyorum.
ama sahur için
kapam yapıyorum şu anda.
aydın domatesli salçalı seviyor:)
aşurede var gecen gun yapmıştım. ohh miss

sanada gelicem bekle beni:))

ada çüş demeyi öğrendi!!!! anne demeden çüş diyen bir çocuğum var!!! nasıl??
hahahaaa suopermis, kaynagi kim??
teoda cok buzer ayaklar fofuduk girmiyor ayakkabi, buzuluyor hep..
dis dis dis..

slm cnm, allah bagislasin bebikini.. uzulme daha cok erken alti aydan evvel spor onerilmiyor, biraz yapi meselesi, ama § aydan sonra spor arti kremler arti kilolarida verince toparlarsin, suan cok erken daha..

buarada bu cocuk bizi son bikac gecedir deli ediyor, bi huy degistirdi, aksi huysuz surekli miz miz surekli agliyor, dis mi acaba, helme dun gece canimiza okudu, cok kaprisli, ya ben kimi kinadim acaba diye dusunuyorum, en sevmedigim cocuk profiline dogru hizla ilerliyor(

varya bu tarif tam benlik ama benim ana yemeğim de kabak var sucuk köfteli kabak ve islim kebabı yaıpıcam.ama tarif kesinlikle harika neva da yer bunu..
ben de biliyorum zülbiyeyi.perde pilavını da hiç denemedim.hamurunu yapabilirmiyim diye.bravo sana.
bu da güzel.kekik olmasa tavuk çekilmez zaten
hesraaa kırmızı biberli sehriyeli corba tarfi istiorummm

diğer bi spesiyalimde hunkar begendidir..cok ozel misafirlere yaparım bu sene1 kez yaptım azeri dostlarımız gelmişti iftara turk yemegi yemeleri adına..cok begendiler onuda..
ayyy ben de severim ve güzel yaparım Allah için.patlıcana hastayım zaten.babagannuşu bilir misin? o da çok güzel.közlenmiş patlıcan,biber,domates süzme yoğurt.
ben de çok az kişi tanıdım barbunya seven.ben de sevmem ama ege de seviliyor.bir de börülce salatası var.geçen izmirli bir arkadaşa gittik hep ot yapmıştı.cevizli kabak güzeldi ama
yufka derken lavaş mı?
valla ben de kabuklarıyla yapıyorum ve kesinlikle hazırlardan çok dah güzel oluyor.birde sadece dış kabuklarını soyup katı meyve sıkacağndan geçirip de yapıyorum acelesinden iyi oluyor.tae nane de koyulabilir.amma yeme içme muhabbeti yaptım.evde kalınca böyle oluyor.
elifcim tarif için teşekkürler..
amaninnnnn yemek tarifleri gırla gitmiş!!! açım sanırım..
reca ederim
yemek tariflerini okiyim derken fasulyeyi yaktım kafamçokkarıştı
bu iyidi
ada çüş demeyi öğrendi!!!! anne demeden çüş diyen bir çocuğum var!!! nasıl??
bu daha da iyi
geçmiş olsun.şeftali arttırmaz mı

Elif..ara sıcak olarak şakşuka şakada şukaaa yapabilirsin..bugün ben öyle yaptım..yanına da cevizli kabak yaptım..

elif perde pilavının hamuru çok pratik orjinali nasıl bilmem ama ben 1 bardak un yarım bardak su 1 yumurta 2 kaşık tereyağını yoğuruyorum merdane ile derin bir borcam ebatlarına göre açıyorum yani börek yufkası gibi büyük açmana gerek yok çok rahat yapabilirsin
borcama yerleştirip içine pilavı doldurup üzerini kapatıyorum fırına veriyorum

zülbiyedeki tek sinir edici nokta arpacık soğanları tek tek soymak oldu delirdim resmen

nurişim canım benim sen gel ben sana en güzel iftarı hazırlıcam sözzz

elif ara sıcak olarak mücverde yapabilirsin
yada peynirli patlıcan kızartması çok güzel oluyor
ben patlıcan ağzıma sürmem ama mami bayılıyor bu yemeğe

sandal sefasıda olabilir kabak yada patlıcanla yapılıyor ana yemeğin kıymalı ise bunların içine peynir oturtup fırına veriyorsun basit ve leziz oluyor
ay bende tarif bolll seç beğen al

bir insan evladı bir oturmada iki kilo incir yermi??
bu hesraysa evettt
motoru bozdum bu sayede tebrik edin beniii
şimdi ada okusa bu yazımı o bile çüşş derdi bence :2:

mami sahura kalkmıcam diyor beni deli ediyor o kalkmayınca bende kalkmıyor bu durumda neredeyse 20 saat aç kalmış oluyorum bende bir su içip yatacağım
yarın sultanahmete gideceğiz anamlarla
çimenlerde oruç açacağız ne macera ama

şeftali ishali keser ben bu sayede yahonun zort pırt mıçmasından kurtuldum diyebilirm
muzdan bile daha etkili
ama adacık diş çıkarıyor büyük ihtimalle

fotokolikkk
bu göbek işi kişiden kişiye değişir bence ama gülinin dediği gibi büzüklük gitmiyor hiçbirzaman eski halimize kavuşamayacağız göbek inse bile görüntü iğrenç kalacak maalesefff

ben bu foto ekleme işinde çok geriden geliyorum hala face eklicem
ama tatilden hiç foto eklememiştim fotoları anca attım ekliyeyim bari bikaç tane

iftarda misariflerim vardı...şaftım kayık vaziyette..((
ben de öye olacağm.bir de bu gelenleri pek tanımıyorum.salihin işyerinden arkadaşları.kadın dayadı da dayadı bize yemekği tatlıyı.kusacaktım artık. ana yemek tavuk,pilav yanında karışık kızartmaydı.ortada titirt vardı,cevizli kabak (bu yüzden yapamıyorum),börülce salatası,mevsim salata,hoşaf bir posta tulumba tatlısı ,o kalkmadan kavun karpuz,ülen tam kalktık kurtardık derken türk kahvesi,ardından çay,ardından irmik tatlısı ardından meyve,ardından uruyemiş meşrubat.

türk kahvesinden sonrasına iştirak edemedim.böyle şey bir tipti ben ço hızlıyım,çook hamaratım,yeni aldığı perdelerini gösterdi,mekanizmasını nasıl temizlendiğini falan fistan.insann hoşlanmadığı birilerini çağırması çok zor yaaaa.

Elif..ara sıcak olarak şakşuka şakada şukaaa yapabilirsin..bugün ben öyle yaptım..yanına da cevizli kabak yaptım..
kabak olmaaaaaz
pilav tam pişmiş mi oluyor?
elif ara sıcak olarak mücverde yapabilirsin
yada peynirli patlıcan kızartması çok güzel oluyor
ben patlıcan ağzıma sürmem ama mami bayılıyor bu yemeğe

sandal sefasıda olabilir kabak yada patlıcanla yapılıyor ana yemeğin kıymalı ise bunların içine peynir oturtup fırına veriyorsun basit ve leziz oluyor
ay bende tarif bolll seç beğen al
yav kabak ana yimek de var diyorum kadın.olmadı sade islim kebabı yapıp senin şu diğer kabak tarifini yapıcam.perşembeye geliyorlar.
ben bu foto ekleme işinde çok geriden geliyorum hala face eklicem
ama tatilden hiç foto eklememiştim fotoları anca attım ekliyeyim bari bikaç tane

hadi hadi bekliyoruz.

yarın okulda toplantı var.neva yine şebeklik peşinde.çiftetelli oynar gibi parmak şıklatıp zıplıyor.bıraktım geldim benle iyice kuduruyor diye ama şu an babası ve o yıkılıyorlar gülerken bakalım ne yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…