2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ana yemekte et varsa tavuk kullanmam çok bayar ikiside et sonuçta
kabak yemeğinide dediğin gibi tazem herkes sevmez ama standart hep barbunya yada taze fasulye yapılır zeytinyağlı olarak bu değişik bir alternatif oldu benim için

kırmızı biberli şehriye çorbamız favormizdir çok seviyorum ben vede çok basit bir nevi uyduruk işte
kırmızı biberler minik minik doğranır ama dişe gelsin mutlaka içine yağda sotelenir yumuşayana kadar sonra içine iki adet domates doğranır ama rendelemeyin doğrayın domateslerde dişe gelsin biraz daha soteleyip içine biraz salça biber salçası olursa daha süper olar
suyunu ekleyin ben bir bardak et suyu ekliyorum kalanı normal su bulyon kullanmayı sevmem ama kullananlar et bulyonu eklesin lezzet katıyor
su kaynayınca şehriyeleri ekleyin ve 2-3 diş sarımsak doğrayın içine yine dişe gelsin çok ezmeyin üzerine nane miss misss

tel şehriye olsun ama arpa şehriye ile güzel olmuyor üzerine maydonozda çok güzel gidiyor
kırmızı biber süper bi lezzet katıyor

güli perde pilavı çok basitmiş hiç zorlanmadım görsel olarak çok güzel bir sunum tadıda çok hoşuma gitti içpilav gibi kuş üzümü badem vs var

ben barbunyaya hamileliğimde cocugum yararlansın die zorlanarak alıstım..hiç sevmem ama emrah sevio..bizim evdede seven yok yani annemlerde..

walla ben yaptım tavuk sote sulu yemegi vehasanpasa kofte olduda sevildide..herkesin tercihi sonucta..gelen misafire gore ayarlıorum menulerimi 1500kez evine yemegegittigim insanların ne sevdigini biliorum 3 yıldır ona gore yapıorum

guliiii o fırın makarnayı yaz erişteliyi..emrah hiç sevmez ben bayılırım onada yedireyim bari

güliii neymiş şu fırın makarna tarifi deyiver hele bende yaparım hep özellikle görümceler özellikle sipariş verir çok severler fırın makarnamı sendende bi tarif alalım

evet kalmıyor adaşım..

kışlık hıc bır sey koymadım daha..
su an sebzeler cok pahalı..

ekim gibi yayladaki sebzeler pazara ıner.. o zaman koyacagım.

harıka bı tarıf.. ben de benzerını yapıorum.. kabak sevmeyen Ozy yutuyor bu sayede.

elifcim tarif için teşekkürler..
amaninnnnn yemek tarifleri gırla gitmiş!!! açım sanırım..

hakıkaten nevrım döndü.. şaftım kaydı :)

herkese selamlar.1 haftadır yatılı misafirlerim vrdı.çok yoruldum.bu hafta son alışverişlerimi halldeip çantamı hazır bulundurmak histiyorum.bayramdan sonra doğum olacak ama hangi güne verir doktorum bilmiyorum.haftaya gideceğim son kontroleo zaman belli olur herhalde.epey ağırlaştım yağızın yemeğini yedirirken bile canım çıııyor.bu arada 77 kılo oldum.umarım 10 kılo kadar veririm doğumda.benden haberler bu kadar sorun yok cok şükür.herzaman ki gibi fazla kalamıyorum yağız beyle ilgilenmem gerek.

Son düzenleme:
ayyyy ne kadar az kalmış... sağlıkla gelsin inşallah..

bi sorum var:
cumartesi günü bayram için yazlığa gidiyoruz yine annemlerin yanına.. 1 hafta kalıcaz. ancak aksi gibi doğum kontrol hapı cumartesi günü bitiyor.. yani bu benim bütün haftayı regl olarak geçirmem ve denize girememem demek.. tampon da hiç kullanmadım ve kullanamam sanırım. üstelik bu bu yılın son denizi.. (( ne yapayım? öneriniz var mı?

geçen gün ayakkabı konusunu araştırırken ilginç bişey okudum.. hani bebikler ayakkabı giydirmeye çalışırken ayak parmacıklarını büker de o ayakkabı bi türlü girmez ya, (en azından ada yapıyor) baldırını okşarsan parmakları serbest bırakırmış.. ilginç.. denemedim daha ama..

ada günlerdir ishal.. değişik bişey de yemiyor ki, niye anlamadım.. üstelik hergün şeftali yediriyorum tutsun diye ama.. yok.. ama bi türlü sayamıyorum kaç kere yapıyor.. yarın dikkatlice sayıp doktoruna mail aticam. korkumdan süte de başlayamıyorum, düzelsin diye bekliyorum.. ama bunun yanında ateş filan yok.. e haliyle pişik sorunumuz da var tabii.. dişten mii, yoksa herşeyi ağzına atıyor mikrop mu kaptı bilemiyorum...

selammmmm 2009 ağustos anneleri
Bende çiçeği burnunda bir 2010 ağustos annesi olarak sizlere bir bakmak istedim
Konularınızı biraz okumak istedim:)
Ehh bizlerde seneye bunları tartışıo oluruz sanırım :)
Hazırlıklı olmak lazım :)

Birde size birşey sormak istiorum
Ben sezaryanla yaptım doğumumu
Ve göbişim var gitmedi
Belki gitmesi için çok erken henüz 15 gün oldu ama a karnım toparlanmazsa die çok korkuorum
Bir öneriniz var mı acaba?
Egzersizde yapamıorum iç dikişlerime bişey olur korkusuyla
Çaresiz her saat aynaya bakıp iç çekiorum
Korkuorum.. ((

amaneeeeeeeeeeeeyyy gizmo gizemm.
adanın ilk kelimesine koptum ya.
nasıl yani hangi manada çüş diyor.
acaba cüsss (bye) mı demek istiyor.
çok tatlısınız ya. tombulak adaya bak hele sen..

ayrıcaaaaaaaaaa
GİZMOOOOOOOO ya varya bu ayakkabı konusunda afik beni çıldırtıyor biliyomusun bi tek LCW dan aldıgım altı deri olan yumuşacık çarık gibi bi pabuç dışında hiç bir ayakkabısını giydiremiyorum nasıl bi parmak toplamaks beni her seferinde çıldırtır. bende vaz geçip her seferinde aynı ayakkabıyı giydiriyordum
aydında uzun bi zamana böyle yapmış ayaklarını bizde genetik herhaaall didikdi.
ayy yarın denicem hemen baldır olayını inşallah işe yararrrrrrrrrrr

FOTOLİKK

yavv bi dur hele bu ne acele sen şimdi o mis kokulu meleğinle ugraş boşver göbeee.
hemencik gitmez o göbek. 4 aydan sonra başlarsın karın egzersizlerine herhangibir saglık sakıncası yoksa tabi..
göbek gidiyorda o büzüşük hali gitmiyor bende öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…