EVRİM canım adasım domatesleri konserve gibi yapınca buzdolabınakoymaya gerek kalmıyor değil mi bide kışlık neler koydun canım bende el atayım diyorum derslerbaşlamadan bu konuya.şimdilik sadece taze fasulyem hazır
eliff zeytinyağlı kabak yap kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli oluyor vede çok basit
2 soğan halka halka doğranı tencere dibine dizilir,üzerine 2 yada 3 domates halka halka doğranır üzerine dizilir,üzerine kabaklar yarım ay şeklinde doğranır üzerine dizlir en üstede 8-9 diş sarımsak bütün atılır üzerine bol zeytinyağı gezdirilir kapak kapatılır susuz bir şekilde kısık ateşte pişirilir
tenceren yanmayanlardan olsun vede geniş olsun ben pilav tenceresinde yapıyorum
üzerinede sarımsaklı yoğurt hazırla çok leziz ve hafif oluyor
elifcim tarif için teşekkürler..
amaninnnnn yemek tarifleri gırla gitmiş!!! açım sanırım..
ayyyy ne kadar az kalmış... sağlıkla gelsin inşallah..herkese selamlar.1 haftadır yatılı misafirlerim vrdı.çok yoruldum.bu hafta son alışverişlerimi halldeip çantamı hazır bulundurmak histiyorum.bayramdan sonra doğum olacak ama hangi güne verir doktorum bilmiyorum.haftaya gideceğim son kontroleo zaman belli olur herhalde.epey ağırlaştım yağızın yemeğini yedirirken bile canım çıııyor.bu arada 77 kılo oldum.umarım 10 kılo kadar veririm doğumda.benden haberler bu kadar sorun yok cok şükür.herzaman ki gibi fazla kalamıyorum yağız beyle ilgilenmem gerek.
tşkler güliştan. afikin gelişmelerini okudum da ona da maşallah.yiğit kuşa maşallah buyumuşde kocaman olmuş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?