pervin tarif yazsana.ben tavuğu hep fırında yaparım.pek bilmem tavuk tarifi sevmediğmden.hadi yaz..yoksa börek yapıcam yaaa.ana yemeğim de fırında yetişmeyebilir börek.fırınımda küçükelif tavuk sote yap ara sıcak
bu yemek yeme offf.ben dün hiç kasmadım ısrar etmedim.saldım gitti verim önüne brokli ve köfte yedi kendisi.ama sevdiği şeyler olduğundan sanırım.ecede herdedigimi anlıo cok manalı tepkiler verio guluo kızıosam neden kızdıgımı bilio..misal bugun yemekyerken acmıo agzını ac biliorum acmıo cok az yedi bende zorla teperken ittirdi elimi heryeri yemek oldu ustu bası agzı yuzu yınede agzındakinide cıkardı inadıma..bende kızdım oyuncagınıda aldım elinden yemek yerken oyalansın die vermiştim nası yaslı agladı icim parcalandı yuzume bakarak aglıo hemde kucagıma gelip sarılmak istio..neyse aldım sarıldım optum sonra 1-2 kasık daha yedi hatrıma anladı yani:)))ama cok kotu oldum icimcızz etti o aglarken
ecede anne baba deldel eeee pişpiş dio bisey isterken eheh tata(kaka) pöfff .:)) dio ev telini acıp bana verio babasını arıyım diesonrada elimden cekio konusuyo babasıyla manasız sıraıo kopuyoruz gulmekten ama herseyi anlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?