2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ece geceyi nispeten rahat gecirdi uyandı3-5 sefer ama esir etmedi cok sukur...bende daha iiyim sanki onunla birlikte bende temizlendim..kackez girdim sıpa yazdırmadı..cıglık cıglıga ben pc basına gecine...

gulizim cok gecmiş olsun cok ama cok uzuldum...kan degerinin yukselmesi cok normal hergun kırmızı et alıo ..zaten kansızlık kırmızı et eksikliğinden olurmus..içirebilirsen kırmızı pancarı sık içine azcık zaytinyag koy içir cok faydalı

herkese günaydın
ağustos kuzularından olupta bizi eylüle kadar bekleten Mehmet Akif - Kıvanç ve Buse gerçi Busenin doğum günü yarın ama ben şimdiden kutluyorum iyiki doğdunuz iyiki varsınız nice yaşlaraaaaa sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice seneler

güliz cnm geçmiş olsun bende doktora gittim kan testi yaptırdım tam sınırda çıktı kansız değil fakat kansızlığa doğru gidebilir dedi doktor tam sınırda olduğundan kan ilacı vermiyoruz dedi dişleri çürütüyormuş eğer kansız çıksaydı verirdik diyor sabah akşam 1 tatlı kaşığı pekmez verebilirsin böylelikle kansızlığa doğru gidişini önlersin dedi

Yazık ya cok etkılenmıs yavrum belli
bende hala ayakkabı almadım 19 numara gıyınıyor kıs ıcın kac numara almak lazım acaba 20 mı 21 mı corapla falan

ayakkabı dunyasında baktım 69lıra dedı en begendıgım modele cok geldı bana ya bıkac ay gıyecek bellı seneye zaten olmıcak
su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
ben yaptıracam hatta hepatıt A asınıda bızım dr ıkısı bır olabılır demıstı ayın 17 sını beklıyorum

iyiki dogmuslar nıce mutlu yıllara

ayy guliz ya çok uzuldum yasadıklarınıza stresi sıkıntısı yeter birde hirpalanmısyavrum yaa
neyse sonuç guzel bosver o da unutur sizdemerak etmeyin

kan bir aya o kadar artarmı bilmiyorum yanlıslıklarda vardır ama hepsi hataolamaz artmıstırda kesin bence

biz kayıt parasını geri alamadık canım okadar degil karsımızda ciddi dolandırıcılar varmıs yeni yen ianlıyrouz internette ailelerle yazısıyrouz herkes ne yapacagız derdinde biz allahtan yeni okula kayıt yaptırıyoruz yarin sonrapara yı kurtarma isi kalıyor en çok beni yipratan berke hangi okula gitcek nolcak konusu idi onu halledince varsın para gitsin napayım derim bu sene ozelde okudu neyapim uzulup ne olacak canımız ayazık hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacagız ama kafaya takmıyroum opara isini artık
allahından bulsun hepsi

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yasatmasın bence bu dönemde yaptırma kan tahlili

Çok geçmiş olsun Güliz, ciddi birşey olmadığına çok sevindim. Allah korumuş yavrunu.

çok şükür sağolasın..

kırmızı pancarı dikkate alacağım canım ekliyeyim onu da her güne. teşekkür ederim iyi dileklerin için. ece ve çöpçü teyze bende hala şaşkınlık yaratıyor düşündükçe çer çöp nasıl çıktı kuzudan. 3 harflilerse deryanın dediği gibi gerçekten var mıydı onlar mı hemen oracıkta koydu tıbben mümkün mü çok karışığım valla.

tatlım pekmezin içindeki demir cok cok az her sabah yiyiyor ancak pek faydası yok kansızlığa. daha çok dana eti aklında olsun seninde. inşallah düzelir biran önce kıvanç ta. bu arada nice nice güzel yaşlara

sağol esracım. bakalım 1 ay daha bekleyip tekrarlatacağım. kayıt parasına üzüldüm umarım geri gelir ne biçim insanlar var nerden neler çıkartıp kaçırıyolar.

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yasatmasın bence bu dönemde yaptırma kan tahlili

evet evrim teşekkürler 1 ay bekleyeceğim

GULİZ ece de aglarken katılıyor birkaç saniye sizin alpella ne kadar sure katılıyor bizimkinin canı yandımı falan aglayınca ciddi aglamada yani katılıyor

1 eylul bebeklerinin hepsinin dogumgunlerini kutlarım unutmustuk valla dogumgunleri bitti sanıyordum dogruya bir eylulculer vardı

fatmacım ece nin biz basında oldugumuzda diyim annemler aynı sekil yediremiyorlarçunku yazayım yediklerini

sabah kahvaltısında 5-6 tane bebe bisk si inek sutu ile islatıpyapıyoruz yanında peynir bir kk kadar ve bir yumurta sarısı yine sut ile islatıp yumusatılmıs içine bir cay kasgı tereyag ve bir tatlı kasıgı dovulmus ceviz katıyoruz

sonra meyva yarım yada tammuz bir kuçuk seftali 8-10 tane uzum evde ne varsa artık ama toplamda 2 adet meyva kesinyiyordur

sonra oglen buyuk bir su bardagı kadar sebze çorbası yada baska yemek yeniyeni basladık rondo dan geçirilmis

sonra bir buyukkase yogurt aksamuzeri

ve aksam yatarken milupa nın 7tahıllı kasık maması 3 yemek kasıgı mama ve yaklasık 1 kuçuk su bardagı sut le hazırlıyorum bu kadar

biberonlasut icmiyor maalesef mama da içmemisti bu sekilde ve duzgun kilo alıyor yurumesine ragmen

GULİZ ece de aglarken katılıyor birkaç saniye sizin alpella ne kadar sure katılıyor bizimkinin canı yandımı falan aglayınca ciddi aglamada yani katılıyor

evet canım en fazla 5 sn sürüyor her zaman olmuyor canı yandığında yapıyor.. doktorda da olmuştu kansızlıktan oluyor demişti

serin hava herkese bir huzur getirdi sanırım. yatıyomusunuz bacılar kim var kim yok görünmüyor da.

ya ne zamandır aklımda srucam unutuyorum, sayende hatırladım gülizcim,
şimdi dana etlerinde hormon varmış da kuzuya hormon veremiyorlarmış ya, ben o nedenle hep kuzu eti veriyordum.. dana mı vermek gerekiyor??? siz ne yapıyorsunuz??

1 eylül bebişleriiiiiii kıvanç ve mehmet akiiifff iyi ki doğdunuz!!!

gizem dana eti sadece dedi bana doktor kansızlık için özellikle hiç kuzu da ver demedi bende araştırmadım arada nasıl bir farklılık var acaba bakmak lazım

allah allah guliz ya hiç duymamıstım kansızlıktan oldugunu odumukoparıyor benim durtekleyip duruyorum kendine gelsin diye hey allahım bizimkinin kan durumuda sınırda idi 11,9 mu neydi dr dedi kotu de degil harika dadegil demir vs devam pekmez zaten veriyoruz f

tatlım yüzüne üfle hafifçe hemen toparlıyor. kansızlıktandır norolojik bişey olsa patlak verirdi şimdiye Allah korusun basit bir kansızlığın ilk göstergelerinden biri nettende cok araştırdım.

1 Eylül bebeleri, topiğin tekne kazıntıları, mini mini minnaklar, Afik ve Kıvanç, nice mutlu senelere yavru kuşlar.

Güliiiiiiz okurken bile aklım başımdan gitti. O an neler hissettin kim bilir. Neyse temiz çıkmış sonuçlar. o oyuncaklara basma başa bela zaten, ben habire ayak altından topluyorum bizim de basıp basıp kayıyo..Öpüyorum Alpellayı, çok geçmiş olsun.

Bu arada bebeler katıldıklarında yüzlerine üfleyin açılıyolar. Bana biri önermişti hakikaten geçiriyor. Bir de soğan doğrarken dilinizin altına ekmek parçası koyarsanız kesinlikle gözler yaşarmıyor. (öleee konu dışı aklıma geldi yazdım yani ne var:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…