Yazık ya cok etkılenmıs yavrum belligünaydınlar,
kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü düşmesi bir oldu. başladı ağlamaya hemen kaldırdım öyle bir kustu ki daha önce hiç olmamıştı fışkırarak çıkardı. düşmesinden cok kusmasından korktuk doktorunu aradım hemen götürün beyin sarsıntısı olabilir dedi. cocuk hastanesine gittik beyin cerrahı yokmuş merkezde bir hastaneye sevk ettiler. oradaki beyin cerrahı da yok beyefendi evinde siz tomografi çektirin mail atsınlar bana dedi. gittik tomografiye uyutun öyle getirin dediler çıktık turladık arabayla uyuttuk geri döndük tam yatırdım yine uyandı ağlaya ağlaya tuttuk çenesini falan yok dedi kız çekilmiyor radyasyona maruz kalıyor devam etmeyelim. çıktık yine aradık doktoru dedi ki gidin iyice uyutun bir kez daha eve dönemezsiniz çekilecek tomografi, kusmadı deseniz sorun yok ama kusmuş mecburuz. yine cıktık 1 saat gezdik uyudu nihayet cektirebildik ikincide. çok şükür temiz sonuçlar ama yavrum hem cok ağladı hem cok hırpalandı. sabahta 1 yaş aşılarını olduk, aşılar bitince öyle bir baktı ki yüzüme sen bana neler yaptırıyosun böyle der gibi. küstü yine anneme bıraktım yüzüme bile bakmadı. kızınca küsmeyi öğrendi bu cocuk 1-2 yüzümüze bakmıyor konuşmuyor.
hafta sonu kan tahlili yaptırdık. bir ay önce 9,7 olan değer 12,4 e cıkmış bu mümkün müdür? çünkü hala dudaklar falan beyaz. sağlık ocağındaki hemşire kansız dedi birde bu sabah belli halinden. ne yapacağımı şaşırdım tekrar kan aldırsam başka hastanede içim rahatlayacak ama cocuğum hırpalanacak yine. hala ağlarken katılıyor arada. anlamadım gitti.
bende hala ayakkabı almadım 19 numara gıyınıyor kıs ıcın kac numara almak lazım acaba 20 mı 21 mı corapla falangünaydın
nasılsınız hanımlar? bugün hava ne soğuk. sabahtan beri yağmur yağıyor. özlemişim üşümeyi..
yiğit balım uyuyor. ama uyanmak üzere. her gün ne çorba yapacağım derdi sarıyor beni. sizlere zahmet olmazsa günlük beslenmenizi bi yazar mısınız bana? kaçta ne yediriyorsunuz? bir porsiyonunuz ne kadar gibi biraz ayrıntı istiyorum yane...
bikaç gün önce biz de ilk ayakkabımızı aldık şükür. parmak ucuna basma problemi olduğu için kuzumun bebek ayakkabısı satan bi yerden aldık şu tam ortepedik ve deri olanlardan. ama ben ilk adım ayakkabısı değil de onun bi sonraki aşamasından aldım. yani tabanı ilk adım ayakkabısı kadar yumuşacık değil. hafiften daha sert. çok iyi kavrıyor ayağını. 19 numara giyiyormuş fındığım bu arada :)
bir de kendime yiğitin eşyalarını taşımak için bir çanta aldım. o da baya hoşuma gitti. diğeri eskidi. o yüzden bunu iyi bişi aldım hemen eskimesin..
ben yaptıracam hatta hepatıt A asınıda bızım dr ıkısı bır olabılır demıstı ayın 17 sını beklıyorumsu çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
iyiki dogmuslar nıce mutlu yıllaraherkese günaydın
ağustos kuzularından olupta bizi eylüle kadar bekleten Mehmet Akif - Kıvanç ve Buse gerçi Busenin doğum günü yarın ama ben şimdiden kutluyorum iyiki doğdunuz iyiki varsınız nice yaşlaraaaaa sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice seneler
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yasatmasın bence bu dönemde yaptırma kan tahliligünaydınlar,
kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü düşmesi bir oldu. başladı ağlamaya hemen kaldırdım öyle bir kustu ki daha önce hiç olmamıştı fışkırarak çıkardı. düşmesinden cok kusmasından korktuk doktorunu aradım hemen götürün beyin sarsıntısı olabilir dedi. cocuk hastanesine gittik beyin cerrahı yokmuş merkezde bir hastaneye sevk ettiler. oradaki beyin cerrahı da yok beyefendi evinde siz tomografi çektirin mail atsınlar bana dedi. gittik tomografiye uyutun öyle getirin dediler çıktık turladık arabayla uyuttuk geri döndük tam yatırdım yine uyandı ağlaya ağlaya tuttuk çenesini falan yok dedi kız çekilmiyor radyasyona maruz kalıyor devam etmeyelim. çıktık yine aradık doktoru dedi ki gidin iyice uyutun bir kez daha eve dönemezsiniz çekilecek tomografi, kusmadı deseniz sorun yok ama kusmuş mecburuz. yine cıktık 1 saat gezdik uyudu nihayet cektirebildik ikincide. çok şükür temiz sonuçlar ama yavrum hem cok ağladı hem cok hırpalandı. sabahta 1 yaş aşılarını olduk, aşılar bitince öyle bir baktı ki yüzüme sen bana neler yaptırıyosun böyle der gibi. küstü yine anneme bıraktım yüzüme bile bakmadı. kızınca küsmeyi öğrendi bu cocuk 1-2 yüzümüze bakmıyor konuşmuyor.
hafta sonu kan tahlili yaptırdık. bir ay önce 9,7 olan değer 12,4 e cıkmış bu mümkün müdür? çünkü hala dudaklar falan beyaz. sağlık ocağındaki hemşire kansız dedi birde bu sabah belli halinden. ne yapacağımı şaşırdım tekrar kan aldırsam başka hastanede içim rahatlayacak ama cocuğum hırpalanacak yine. hala ağlarken katılıyor arada. anlamadım gitti.
Çok geçmiş olsun Güliz, ciddi birşey olmadığına çok sevindim. Allah korumuş yavrunu.
arkadaslar ece geceyi nispeten rahat gecirdi uyandı3-5 sefer ama esir etmedi cok sukur...bende daha iiyim sanki onunla birlikte bende temizlendim..kackez girdim sıpa yazdırmadı..cıglık cıglıga ben pc basına gecine...
gulizim cok gecmiş olsun cok ama cok uzuldum...kan degerinin yukselmesi cok normal hergun kırmızı et alıo ..zaten kansızlık kırmızı et eksikliğinden olurmus..içirebilirsen kırmızı pancarı sık içine azcık zaytinyag koy içir cok faydalı
güliz cnm geçmiş olsun bende doktora gittim kan testi yaptırdım tam sınırda çıktı kansız değil fakat kansızlığa doğru gidebilir dedi doktor tam sınırda olduğundan kan ilacı vermiyoruz dedi dişleri çürütüyormuş eğer kansız çıksaydı verirdik diyor sabah akşam 1 tatlı kaşığı pekmez verebilirsin böylelikle kansızlığa doğru gidişini önlersin dedi
ayy guliz ya çok uzuldum yasadıklarınıza stresi sıkıntısı yeter birde hirpalanmısyavrum yaa
neyse sonuç guzel bosver o da unutur sizdemerak etmeyin
kan bir aya o kadar artarmı bilmiyorum yanlıslıklarda vardır ama hepsi hataolamaz artmıstırda kesin bence
biz kayıt parasını geri alamadık canım okadar degil karsımızda ciddi dolandırıcılar varmıs yeni yen ianlıyrouz internette ailelerle yazısıyrouz herkes ne yapacagız derdinde biz allahtan yeni okula kayıt yaptırıyoruz yarin sonrapara yı kurtarma isi kalıyor en çok beni yipratan berke hangi okula gitcek nolcak konusu idi onu halledince varsın para gitsin napayım derim bu sene ozelde okudu neyapim uzulup ne olacak canımız ayazık hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacagız ama kafaya takmıyroum opara isini artık
allahından bulsun hepsi
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yasatmasın bence bu dönemde yaptırma kan tahlili
GULİZ ece de aglarken katılıyor birkaç saniye sizin alpella ne kadar sure katılıyor bizimkinin canı yandımı falan aglayınca ciddi aglamada yani katılıyor
ya ne zamandır aklımda srucam unutuyorum, sayende hatırladım gülizcim,tatlım pekmezin içindeki demir cok cok az her sabah yiyiyor ancak pek faydası yok kansızlığa. daha çok dana eti aklında olsun seninde. inşallah düzelir biran önce kıvanç ta. bu arada nice nice güzel yaşlara
allah allah guliz ya hiç duymamıstım kansızlıktan oldugunu odumukoparıyor benim durtekleyip duruyorum kendine gelsin diye hey allahım bizimkinin kan durumuda sınırda idi 11,9 mu neydi dr dedi kotu de degil harika dadegil demir vs devam pekmez zaten veriyoruz f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?