Ahhhaaa aynı anda yazmışız Cülüz:)
Güliiiiiiz okurken bile aklım başımdan gitti. O an neler hissettin kim bilir. Neyse temiz çıkmış sonuçlar. o oyuncaklara basma başa bela zaten, ben habire ayak altından topluyorum bizim de basıp basıp kayıyo..Öpüyorum Alpellayı, çok geçmiş olsun.
sorma ayçam mahvolduk ilk kez bu kadar korktum. işimiz gittikçe zorlaşıyo level atlayıp duruyoruz inşallah kazasız belasız büyütürüz. şimdi koltuklara tırmanıyor ayağa kalkıyor ve koltuğun ters tarafından yere inmeye çalışıyor hep bir tırmanma ve inme çabası mevcut dakika gözümüzü ayıramıyoruz. yanımızda düştü adam bide bıraksak neler olacak acaba.
Bu arada bebeler katıldıklarında yüzlerine üfleyin açılıyolar. Bana biri önermişti hakikaten geçiriyor. Bir de soğan doğrarken dilinizin altına ekmek parçası koyarsanız kesinlikle gözler yaşarmıyor. (öleee konu dışı aklıma geldi yazdım yani ne var:) )
evrimcim çok beyaz alperen dudakları falan öyle cok pembe değil, bunlara ek olarak ağlarken katılması kansızlık belirtisi imiş norolojik bir durum yok ise. bizde kansızlık olduğunu düşünüyoruz çünkü bu hadtanede ne zaman kan testi yaptırsak sonuç iyi cıkıyor ama acile gittiğimizde hemen düşüyor labaratuarda hep mi hata yapıyolar anlamadım bende azıcık zaman geçsin de bakalım tekrar kan aldıracağım mecburen demiri kestik çünkü hala kansızsa vermek gerekli. çok sağol canım keşke öğrenmeseler ama kabuğuna cekiliyor bi görsen hiç sesi çıkmıyor o hareketli susmayan cocuğumdan eser kalmıyor küsünce. içim çok buruk bugün küs bıraktım evde geldim
ayy guliz ya çok uzuldum yasadıklarınıza stresi sıkıntısı yeter birde hirpalanmısyavrum yaa
neyse sonuç guzel bosver o da unutur sizdemerak etmeyin
kan bir aya o kadar artarmı bilmiyorum yanlıslıklarda vardır ama hepsi hataolamaz artmıstırda kesin bence
biz kayıt parasını geri alamadık canım okadar degil karsımızda ciddi dolandırıcılar varmıs yeni yen ianlıyrouz internette ailelerle yazısıyrouz herkes ne yapacagız derdinde biz allahtan yeni okula kayıt yaptırıyoruz yarin sonrapara yı kurtarma isi kalıyor en çok beni yipratan berke hangi okula gitcek nolcak konusu idi onu halledince varsın para gitsin napayım derim bu sene ozelde okudu neyapim uzulup ne olacak canımız ayazık hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacagız ama kafaya takmıyroum opara isini artık
allahından bulsun hepsi
Güliiiiiiz okurken bile aklım başımdan gitti. O an neler hissettin kim bilir. Neyse temiz çıkmış sonuçlar. o oyuncaklara basma başa bela zaten, ben habire ayak altından topluyorum bizim de basıp basıp kayıyo..Öpüyorum Alpellayı, çok geçmiş olsun.
Bu arada bebeler katıldıklarında yüzlerine üfleyin açılıyolar. Bana biri önermişti hakikaten geçiriyor. Bir de soğan doğrarken dilinizin altına ekmek parçası koyarsanız kesinlikle gözler yaşarmıyor. (öleee konu dışı aklıma geldi yazdım yani ne var:) )
:))) cülüz diyen arkadaş gelmedi sabahtan beri serin hava çarptı mı naptı :))
deneyeceğim bunu :)
evde duran bir aydır falan içmedgim acai berry ler itekrar ortaya çıkardım arada ara verin demisti tv deki uzmanlar bir ayyeterli olmustur sanırım tekrar içelim en azından tatilde aldıklarımı bir an evel vereyim bari keza hala yemegedevam ediyorum istah o bicimm
efrimim elbisen olayım yavrum
iftar yaklasıo kacmam gerek evrimim yoksa nası ozledim senle geyigi..musait bizamanda sana baku telimi sms atcam bugun anca hallettirdik smsi cok garip alıodum ama yollayamıodum..ozaman 1 tel kadar yakın olcam sana yavrus
ahh canım çok üzüldüm.aşı yaptırırken ve kan alınrken sen tuttmasan keşke.anne kokusuyla bu olumsuz duyguları eşlemese diye.sabiha teyze böyle öneriyor.günaydınlar,
kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü düşmesi bir oldu. başladı ağlamaya hemen kaldırdım öyle bir kustu ki daha önce hiç olmamıştı fışkırarak çıkardı. düşmesinden cok kusmasından korktuk doktorunu aradım hemen götürün beyin sarsıntısı olabilir dedi. cocuk hastanesine gittik beyin cerrahı yokmuş merkezde bir hastaneye sevk ettiler. oradaki beyin cerrahı da yok beyefendi evinde siz tomografi çektirin mail atsınlar bana dedi. gittik tomografiye uyutun öyle getirin dediler çıktık turladık arabayla uyuttuk geri döndük tam yatırdım yine uyandı ağlaya ağlaya tuttuk çenesini falan yok dedi kız çekilmiyor radyasyona maruz kalıyor devam etmeyelim. çıktık yine aradık doktoru dedi ki gidin iyice uyutun bir kez daha eve dönemezsiniz çekilecek tomografi, kusmadı deseniz sorun yok ama kusmuş mecburuz. yine cıktık 1 saat gezdik uyudu nihayet cektirebildik ikincide. çok şükür temiz sonuçlar ama yavrum hem cok ağladı hem cok hırpalandı. sabahta 1 yaş aşılarını olduk, aşılar bitince öyle bir baktı ki yüzüme sen bana neler yaptırıyosun böyle der gibi. küstü yine anneme bıraktım yüzüme bile bakmadı. kızınca küsmeyi öğrendi bu cocuk 1-2 yüzümüze bakmıyor konuşmuyor.
hafta sonu kan tahlili yaptırdık. bir ay önce 9,7 olan değer 12,4 e cıkmış bu mümkün müdür? çünkü hala dudaklar falan beyaz. sağlık ocağındaki hemşire kansız dedi birde bu sabah belli halinden. ne yapacağımı şaşırdım tekrar kan aldırsam başka hastanede içim rahatlayacak ama cocuğum hırpalanacak yine. hala ağlarken katılıyor arada. anlamadım gitti.
arkadaslar ece geceyi nispeten rahat gecirdi uyandı3-5 sefer ama esir etmedi cok sukur...bende daha iiyim sanki onunla birlikte bende temizlendim..kackez girdim sıpa yazdırmadı..cıglık cıglıga ben pc basına gecine...
gulizim cok gecmiş olsun cok ama cok uzuldum...kan degerinin yukselmesi cok normal hergun kırmızı et alıo ..zaten kansızlık kırmızı et eksikliğinden olurmus..içirebilirsen kırmızı pancarı sık içine azcık zaytinyag koy içir cok faydalı
faceden de kutladım ama tekrar kutluyorum afikin ve kıvancın yeni yaşlarınıherkese günaydın
ağustos kuzularından olupta bizi eylüle kadar bekleten Mehmet Akif - Kıvanç ve Buse gerçi Busenin doğum günü yarın ama ben şimdiden kutluyorum iyiki doğdunuz iyiki varsınız nice yaşlaraaaaa sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice seneler
valla tam derdimin ilacı soğan doğradığım gün gözlerim bulanıyor beynim yanıyor,ölüyorum resmen sağol canımGüliiiiiiz okurken bile aklım başımdan gitti. O an neler hissettin kim bilir. Neyse temiz çıkmış sonuçlar. o oyuncaklara basma başa bela zaten, ben habire ayak altından topluyorum bizim de basıp basıp kayıyo..Öpüyorum Alpellayı, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?