2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin çok enteresan yazdıkların, işe yarayacak mı meraktayım.

Esra Ece'nin tatil resimlerini gördüm, bizimkiler daha öyle yürüyemiyor ya sanki Ece kocaman bir kız gibi hissettirdi bana. Çok tatlıydı bu arada:)

ayayca ilahi yaa sogan dograrken ekmek koyalım ha ufleme konusu uzerine super olmus.) sen denedinmi oluyormu etki ediyormu ??

ece ilk agladıgnıda uflemeyi deneyeceğim ben yuzune falan dokunuyorum hafiften tokat atar gibi yapıyorumhani

sagol aycam ya yurumesini izlemek çok keyifli hala arkasından tipe bak diye bakıp duruyoruz
az kaldısizinkilerde yakında yuruyecekler yanlız ilk yurume donemi z orlu geciyor en çok onu atlattık diyeseviniyorum
bizimki 11aylıktı dengeyiz or koruyordu

ama berke 14 aylık yurumustu çok saglam yuruyordu boyle ece ğibi arkasanda hiç durdgumu hatırlamam geç yurumesi demek anne babanın yorulmaması demek sizde o acıdan rahat olacaksınız

Ahhhaaa aynı anda yazmışız Cülüz:)

:))) cülüz diyen arkadaş gelmedi sabahtan beri serin hava çarptı mı naptı :))

deneyeceğim bunu :)

evde duran bir aydır falan içmedgim acai berry ler itekrar ortaya çıkardım arada ara verin demisti tv deki uzmanlar bir ayyeterli olmustur sanırım tekrar içelim en azından tatilde aldıklarımı bir an evel vereyim bari keza hala yemegedevam ediyorum istah o bicimm

anladım tatlım.. Rabbim dermansız dert vermesın..

hala bu küsme işine inanamıyorum bu arada ya.. çok duygusal bır oglun olacak sanırım Cülüzüm..

cok da ıyı yapıyorsun.. takma kafana.. her sey olacagına varıyor sonucta, sınırlerını harap etmekle kalıyor..

Ça ça ça çaaa.. sen nefis bir parçasın yaaa kaydirigubbakcemile3

bişi yok bişi yok.. devam kaydirigubbakcemile3

:))) cülüz diyen arkadaş gelmedi sabahtan beri serin hava çarptı mı naptı :))

deneyeceğim bunu :)

gıttım pazar yaptım oglumla.. Ozy gec gelecek bugun.. havanın da yardımıyla gunduz vaktı cocugumla dısarı cıktık.. Kuzey bı garıp garıp etrafa bakıyor.. hep aksam saatlerı cıktıgımızdan.. :)))

bugunlerde benım de ıstahım yok Esra.. nedendır bılmyorum.. bı garıbım.. hayret ki benim o ıkı senelık hayvansı ıstahım yok.. resmen şok şok şok flaş flaş flaş.. sanırım gecıcıdır boshayallersmile

Afikim.. ve Tatlıtuğumun dogum gunlerını kutlarım.. yüzleri gibi aydın, guzel, berrak bir ömürleri olsun inşallah.. süt kaymaklarım benim..

iftar yaklasıo kacmam gerek evrimim yoksa nası ozledim senle geyigi..musait bizamanda sana baku telimi sms atcam bugun anca hallettirdik smsi cok garip alıodum ama yollayamıodum..ozaman 1 tel kadar yakın olcam sana yavrus

efrimim elbisen olayım yavrum

kuzum sen bana ıkı beden kucuk gelırsın yaaa :)) aramızda ıkı beden var.. örtüneyım barı seni, günes görmeyen yerlerımı kapatayım :))

iftar yaklasıo kacmam gerek evrimim yoksa nası ozledim senle geyigi..musait bizamanda sana baku telimi sms atcam bugun anca hallettirdik smsi cok garip alıodum ama yollayamıodum..ozaman 1 tel kadar yakın olcam sana yavrus

sen bana ciğerden yakınsın kuzu.. hıc tereddutum olmadı ki.. beklerım.

Selam a.s.
Doğum günü tosuncuklarıma nice mutlu yıllar dilerim opuyorumnanaktan
Gülizcim çok geçmiş olsun canım off ne kadar zor o endişe, korku ile turlamak uyuması için... Neyse ki şükür temiz çıkmış düşme konusunda Özde tecrübeli artık
Pervin bende okuduklarım karşısında çok şaşırdım Derya nın yorumu da ayrı bir şaşırttı :1shok: Ecoşum daha iyidir umarım... Sende biraz rahatlarsın burada çok yıprandın hala toparlanamadın
Esra tail fotoğrafların süper Ecoş ve Berke çok tatlılar maşallah
Yiğit kuş kocaman adam olmuş
Evrim buldun güzel havayı gezin tabi Tusi paşayla :)
Burcu umarım en kısa zamanda kafana göre bir bakıcı bulabilirsin.. Ayrıca evlilik yıldönümüzü gecikmeli olsada kutlarım bir ömür boyu jheyecanınız bitmesin...
Meltem evlilik yıldönümünüzü ktlarım nice güzel senelere...
Ayça çok tatlısın :))
Özgülüm ne oldu tatilde? Hyat hanım yürümeye başlamış maşallah...
Evroş sende yerleşmişsin ve sevmişsin orayı çocukla zor olmuştur ama oraya ısınman ne kadar güzel inş. huzurunuz eksik olmaz...
Elif daha aktifsin bakıyorum ne mutlu bize ama ben yokum bu defa
Afik ve Yaho ne kadar tatlı masanın sonr halini düşünemiyorum ne kadar dağırmışlardır ortalığı kim bilir!
Esra son sürat yine misafirler davetler yemekler Özledik ama ya
Gülim sromuşsun beni sanırım sağol cnm iyi değilim ben ya
Çok fazla aklımda birşey kalmadı çok kötüyüm gözümden yaşlar akıyor, boğazım, dişim, başım kendimde değilim Annemlerdeyim annemde hasta 23 yaşında ve 17 yaşında 2 erkek kardeşim var onlar bakıyor Özde ye... Düzelsem hemen ya

bu çevre bakanı ne kadar malmış yaaaa.sinir oldum
ahh canım çok üzüldüm.aşı yaptırırken ve kan alınrken sen tuttmasan keşke.anne kokusuyla bu olumsuz duyguları eşlemese diye.sabiha teyze böyle öneriyor.

daha iyi olur inşallah

faceden de kutladım ama tekrar kutluyorum afikin ve kıvancın yeni yaşlarını
valla tam derdimin ilacı soğan doğradığım gün gözlerim bulanıyor beynim yanıyor,ölüyorum resmen sağol canım

ÖZLEM sen iyileş de daha sık gelirsin ormana

minik şavşan Afikkk ve nazar boncuğu Kıvanç..iyiki doğdunuz..daha nice mutlu yaşlarınız olsun..

Özlemcim az biraz da mı düzelemedin canım..ah kıyamam ben sana..annen de hasta demek..püff geldimi üst üste gelir zaten..

bir hafta kadardır gece uykularımız fena olmuştu bizim. özellikle böyle 3 ten sonra her on dakikada bir ıhı hı diyerek uyanıyordu. su içiriyordum. saçlarını okşa okşa ninni söyle söyle uyutuyordum. tam yatıyorum uyudu diye tekrar uyanıyor aynı şekilde. deli oluyordum. onbeş yirmi kez kalkıyorumdur sanırım. en son artık o da taşıyor sabrı iyice ağlıyor katıla katıla. iki gün calpol verdim uyumuştu sonra sakinleşince. ama dün gece öyle yapmadım. kalktım mama yaptım. babası gezdirdi biraz evin içinde. saat dört buçuktu. yedi mamasını hayret ettim. sonra koydum yatağına uyudu. iki buçuk saat uyanmadı sonra. canım yavrum demek açlıktan yapıyormuş. biberon almayınca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…