tamam canım. benziyor. ama ben sebze konusunda biraz geri kalıyorum. porsiyonlarımız da az gibi bizim. ne yazık ki bizimde sudan başka bişi içmiyor. ne meyve suyu, ne süt..fatmacım ece nin biz basında oldugumuzda diyim annemler aynı sekil yediremiyorlarçunku yazayım yediklerini
sabah kahvaltısında 5-6 tane bebe bisk si inek sutu ile islatıpyapıyoruz yanında peynir bir kk kadar ve bir yumurta sarısı yine sut ile islatıp yumusatılmıs içine bir cay kasgı tereyag ve bir tatlı kasıgı dovulmus ceviz katıyoruz
sonra meyva yarım yada tammuz bir kuçuk seftali 8-10 tane uzum evde ne varsa artık ama toplamda 2 adet meyva kesinyiyordur
sonra oglen buyuk bir su bardagı kadar sebze çorbası yada baska yemek yeniyeni basladık rondo dan geçirilmis
sonra bir buyukkase yogurt aksamuzeri
ve aksam yatarken milupa nın 7tahıllı kasık maması 3 yemek kasıgı mama ve yaklasık 1 kuçuk su bardagı sut le hazırlıyorum bu kadar
biberonlasut icmiyor maalesef mama da içmemisti bu sekilde ve duzgun kilo alıyor yurumesine ragmen
bilmekte fayda var teşekkürler.Güliiiiiiz okurken bile aklım başımdan gitti. O an neler hissettin kim bilir. Neyse temiz çıkmış sonuçlar. o oyuncaklara basma başa bela zaten, ben habire ayak altından topluyorum bizim de basıp basıp kayıyo..Öpüyorum Alpellayı, çok geçmiş olsun.
Bu arada bebeler katıldıklarında yüzlerine üfleyin açılıyolar. Bana biri önermişti hakikaten geçiriyor. Bir de soğan doğrarken dilinizin altına ekmek parçası koyarsanız kesinlikle gözler yaşarmıyor. (öleee konu dışı aklıma geldi yazdım yani ne var:) )
yerim ben onu bizdede musti ramazan geldi nara bereket geldi dei bi reklam varya o ne zmn çıksa gülüo bizde anlamıoz ama çok keyifle islioKuzey ın mest olarak ızledıgı reklam Isbankasının kumbara reklamı.. ne anlıolar da ayırdedıolar bu sıpalar yaa..
yerim ben onu bizdede musti ramazan geldi nara bereket geldi dei bi reklam varya o ne zmn çıksa gülüo bizde anlamıoz ama çok keyifle islio
bu arada nasılsın efrimim kış hazırlıkların bittimi
herkese ii akşamlar,
geçmişe bakamadım bu ara giremedim mustinin küçük gelenleri hep kaldırmıştım yüklük dolabını bozdurunca ortaya çıktı tabi hadi dedim yıkayım yerini alsın artık bugün bütün gün çamaşır attım makinaya artık bu bile yoruyor beni hafta sonu koridora yüklük yapılacak balkona dolap mustinin oda gelecek duvar kağıt olacak perdeci gelecek bunların hepsi 3 gün içinde olacak ve gözümde öle bir büyüyorki....
hamilelik artık beni çok bunaltıo göğsümün altında ağrı oluştu yine mustidede olmuştu yavaş yavaş ayaklarım şişio ameliyat yerim zaten sorunlu olduğu için sürekli yanıo dr orayıda temizliyecek parça bırakmışlar dikerken bu dr o parçayı alacak böle şiş gibi durmuyacak dedi resmen serçe parmağım kadar cizgi olan yer şiş gibi duruo aslında şiş deil dikemediği için öle olmuş ve resmen mor bizden böle bu aradaa yeni yeni kilo almışım 29 haftalık hamileyim ama 5 aylık gibi hamileyim 62 kilo olmuşum mustide 74 doğuma girdim 52 düştüm şimdi tekrar 62 olmuşum
bir hafta kadardır gece uykularımız fena olmuştu bizim. özellikle böyle 3 ten sonra her on dakikada bir ıhı hı diyerek uyanıyordu. su içiriyordum. saçlarını okşa okşa ninni söyle söyle uyutuyordum. tam yatıyorum uyudu diye tekrar uyanıyor aynı şekilde. deli oluyordum. onbeş yirmi kez kalkıyorumdur sanırım. en son artık o da taşıyor sabrı iyice ağlıyor katıla katıla. iki gün calpol verdim uyumuştu sonra sakinleşince. ama dün gece öyle yapmadım. kalktım mama yaptım. babası gezdirdi biraz evin içinde. saat dört buçuktu. yedi mamasını hayret ettim. sonra koydum yatağına uyudu. iki buçuk saat uyanmadı sonra. canım yavrum demek açlıktan yapıyormuş. biberon almayınca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?