2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yiğit artık park yatağın içinde yatmıyor. yatağını koyduk bizim yatağın yanına yere. orda yatıyor. park yatakta daha bir sık uyanınca böyle yapmıştık. kenarlarına da bol yastık dizdim. gece bi aşağı bi yukarı kafasına göre takılıyor..

tamam canım. benziyor. ama ben sebze konusunda biraz geri kalıyorum. porsiyonlarımız da az gibi bizim. ne yazık ki bizimde sudan başka bişi içmiyor. ne meyve suyu, ne süt.. biberon zaten almadı hiç.
bilmekte fayda var teşekkürler.

bi ara kilo bahsi konuşulurken bende sizden gaz alıp şu hap işine başlasam mı diye düşünmüştüm. ama o ara emzirdiğim için ertelemiştim. şimdi iyi ki almamışım diyorum. çünkü her geçen gün kilo veriyorum. iştahım hiç yok. zaten çok yemek seçerim. emzirmeyi de kesince böyle oldu heralde. çok fazla da vermesem bari. iki kilo daha vermek istiyorum. sonra dursa.. o çoook eski günlerimdeki incecik hallerime de dönmek istemiyorum.

esrako sute devammaması kattıgını soylemissin banada onerdiler ecenin kilo alması icin ama ben sıcak bakmadım niteliği bozuluomus ya mamaların..yinede ecosuna afiyet olsun

hesraaa sehriye corbandan yaptım miss misss oldu..arpa koydum tel kalmamıs amaaz koydum super oldu bebeim saol..ecede cok sevdi

güzeller güxzeli eceye ve yaramaz fındık kurdu yahoya binlerce maşallah
akif ve kıvanc iyiki doğdunuz uzun sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun inşallah

bi ara su berat ın resmini de değiştiriyim tee kıştan kalma nerdeyse yeni kış gelcek koca adam oldu yavrucum

Kuzey ın mest olarak ızledıgı reklam Isbankasının kumbara reklamı.. ne anlıolar da ayırdedıolar bu sıpalar yaa..

herkese ii akşamlar,
geçmişe bakamadım bu ara giremedim mustinin küçük gelenleri hep kaldırmıştım yüklük dolabını bozdurunca ortaya çıktı tabi hadi dedim yıkayım yerini alsın artık bugün bütün gün çamaşır attım makinaya artık bu bile yoruyor beni hafta sonu koridora yüklük yapılacak balkona dolap mustinin oda gelecek duvar kağıt olacak perdeci gelecek bunların hepsi 3 gün içinde olacak ve gözümde öle bir büyüyorki....

hamilelik artık beni çok bunaltıo göğsümün altında ağrı oluştu yine mustidede olmuştu yavaş yavaş ayaklarım şişio ameliyat yerim zaten sorunlu olduğu için sürekli yanıo dr orayıda temizliyecek parça bırakmışlar dikerken bu dr o parçayı alacak böle şiş gibi durmuyacak dedi resmen serçe parmağım kadar cizgi olan yer şiş gibi duruo aslında şiş deil dikemediği için öle olmuş ve resmen mor bizden böle bu aradaa yeni yeni kilo almışım 29 haftalık hamileyim ama 5 aylık gibi hamileyim 62 kilo olmuşum mustide 74 doğuma girdim 52 düştüm şimdi tekrar 62 olmuşum

Kuzey ın mest olarak ızledıgı reklam Isbankasının kumbara reklamı.. ne anlıolar da ayırdedıolar bu sıpalar yaa..
yerim ben onu bizdede musti ramazan geldi nara bereket geldi dei bi reklam varya o ne zmn çıksa gülüo bizde anlamıoz ama çok keyifle islio

bu arada nasılsın efrimim kış hazırlıkların bittimi

yerim ben onu bizdede musti ramazan geldi nara bereket geldi dei bi reklam varya o ne zmn çıksa gülüo bizde anlamıoz ama çok keyifle islio

bu arada nasılsın efrimim kış hazırlıkların bittimi

Hamdolsun Nurum.. saolasın..

kendıne ıyı bak kuzum... Allaha emanet olasın evlatlarınla..

kıs hazırlıgı bır sey yapmadım kuzum domates sosundan baska.. cıgerım bu kadarına yetıyor acıkcası.

kim var kim yok belli olmayınca çok tatsız oluyr buralar.
nur inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların.senin yerine koyuyorum da kendimi...................tarifsiz duygular içine giriyorum

pervin sagol ece ye iltifatların için aynı sekildeler ama senin ece de daha bir guzellesiyor buyudukce cimcimeler:)

bizim ece biberonla hiç sut içmiyor yani sutu yamuhallebi yapmam lazım yada bu sekilde kasık maması seklinde yedirebilirmi baska almıyor nasıl vereceğimi sasırdım kolayca içse biberonla ne guzel olacak oysa uykusunda vermeyi deneyeceğim hiç umudum yok uyukulu iken su istemesse onu bilealmıyor ama deneme yapacagız o anki uykuyu bozma pahasına artık.

nur cum artık dikkat et kendine, dikiş yerin için çok üzüldüm. artık az kaldı kendini yorma Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

ay kıyamam yiğit paşa açlıktan mı uyanıyormuş. geceleri kalkıp mama yapacaksın demek ki bundan sonra fatma. gece yatmadan önce mama veriyo musun?

dün akşam iftarda bir doktor akrabamız ile birlikte idik. su çiçeği aşısını 1 ay sonra yaptıracağım dedim konuşurken. neden yaptırıyosun ki dedi su çiçeği mikrobu yok artık yaptırmana gerek yok dedi. kızı 4 yaşında ve yaptırmamış onlar. su çiçeği mikrobunun artık olmadığını söyleyerek kafamı karıştırdı. devletin karşılamadığı hiçbir aşıyı yaptırmanıza gerek diyerek ekledi.

selam arkadaslar..oglumda su siralar evde oldugu icin pek firsat bulupta yazamiyorum..ancak okumakla yetiniyorum..malum izin sonrasi temizlik ve alisveris uzun sürüyor..bu aralar Hayatta huysuz biraz...sürekli bir cigirtkanlik ve mizmizlik var üzerinde...
Nur hayirlisiyla su günleride atlatip saglikla kucagina alirsin bebegini..ben de dolaplarimi secip kücük gelenleri kaldirmaliyim..tabi yazliklarida..malum burada kis gelmis coktan..:1no2:hayatin herseyide kücük geliyor artik..oglumunda...iyi bir alisveris beni bekliyor...eyvahedigeldismile
Esra Eceyi görünce sok oldum resmen..masallah!!! ne cabuk büyüdüler anlamadim valla..Hayat malesef tatilde yürüyemedigi icin bunun sikintisini cektik..ecenin yürümesi cok iyi olmus..epeyde eglenmis baksana..opuyorumnanaktan
Özlem gecmis olsun canim..a.s.

Evet havalar soğumaya başlayınca ben de baktım giydirecek pek bir şey kalmamış. Kış için iyi bir alışveriş yapmam gerekiyor benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…