2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SİBEL'le telde görüştüm iyiler..pazartesi işe başlıyor tekrar sahalar dönüyor yani..

arkadaslar herkese cok ama cok tsk ederim desteginiz icin...toparlanmaya calısacagım

deryacım beni cok rahatlattım sanada ayrıca tsk ederim

Gündüz çocuğunuz uyurken siz de uyuyun” tavsiyeleri ise yalandan ibarettir .:)) ece ayagımda yerine yatırmadımki uyanıp internet zavkimi mahrıuum etsin...zaten giremiorum o uyanıkken

pervin ya çok uzuldum yazdıklarını okuyunca, ama dur daha ne oluyor hemen velayet vs sormussun allah korusun aklında geçirme ve benden sana nacizane tavsiye sana ve herkese tabi ben bir kere bosandım biliyorsunuz ayrılık kelimesi ustu kapalı birkelime o bile kotu ama bosanma lafını lutfen asla kullanmayın
son noktadır bosanma biz cok kullanır olmustuk son donem sıradan bir hal almıstı geri donusu olmayan bir yola girildi ondan sonrada
ikinci evlliiktede çok kavgalarımız oluyor ama bu kelime çok kotu bir tilsima sahip kulanmadım tekrar insallah omur boyu da kullanmam ama lutfen ayrılık bosanma lafları agzınızdan en son çıkmalı. her ikiniz içinde geçerli

onun haricinde bazı erkekler uç kisilik yada dort çocuk sayısına gore degisir kabul edemiyorlar hala aileleri ile bir butunmus gibi davranıyorlar çogu es bunu istemiyor ama zaman geçtikce çocuklar buyudukce kendi ailesi oldugunu daha bir anlar sizlere daha bir doner diye dusunuyorum

eski halini beklemesi çok anlamsız ece ile ilgili bir suru sıkıntın oluyor emrah çok katılıyormu bilmiyorum ece ninbakımına ama sen çok yıpranıyorsun bu durumda ona full ilgi gostercek ne enerjin ne vaktin kalırr kiii sen topikteki birçok kisiye gore ben dahil kendine çok iyi bakan evini yemegini kendi oz bakımını asla ihmal etmeyen fizigine çok ozen gosteren her tur bakımını yapan bir kadınsın emrah senin gibi bir es bulmus daha ne istiyor etrafında daha hamaratlarımı var daha ilgililerimi var onlarımı goruyorda senden daha çok beklenti içinde anlamadım ama yani on numara hatunsun bir es olarak . ikili iliskide neler yasanır kimse bilmez ama ilgi dendiginde senin ilgisiz bir es olabileceğini asla dusunemem.

emrahı tanımoyrumtabi nasıl yaklasman gerek nasıl anlatman gerek tam kestiremiyorum ama ece nin senin çok zamanını ve enerjini aldıgnıı ama busurelerin gecici oldugun bir sekil anlatmalısın belki yanınızda yasıyor ama farkında degil belki sen çok ustleniyorsuno dısardan basit gibi goruyor bir gunluk ece ile geçirilen zamanı ,

ayy guli bu ne ya sizdede ayrı sorunlar varmıs
çocuk varmı arada peki ?

pes dedim aileyede cingene otesi yani nisanda konan gecelik camasırları falanda eskitmis olarak geri verin bariçok komik yaa
saldırma niyetindeler heralde bencede yanıt vermeyin en iyisin yapıyorsunuz allah yardımcınız olsun

çok guzel yazmıssın Esra..

beybim bunlar tamamen ruhunun sıkılmasından kaynaklanan cümleler bariz belli
bende sorunlar yaşıyorum aynı tip açıkçası heleki iş konusu çıkmaz sokak gibi..mami ile son dönemlerde hiç iyi değiliz koptuk resmen iki arkadaş gibi akşam geliyor nasılsın iyimisin iftar yeniyor ben yahya ile uğraş dur o sinema odasında maçını izler filmine bakar
sahurdada kalkılır uyku sersemi hiç konuşulmaz yemekler yenir yatılır..
hatta 3 gün kadar annemde kaldım biraz evden uzaklaşmak için..
ama ayrılık boşanma vs bunlar uzak kelimeler rabbim herkesin yuvasını korusun bunları düşünme bile
birde orucun gerginliği olabilir diye düşünüyorum..

ay adaş maşallah sana ya nelere dikkat etmişsin atlamışım ben yazmayı
koluma dövme yaptırmıştım evet tabiki geçici dövme evlilk yıldönümü hediyesi kalp içinde mami yazdırdım kadın dedi 3 hafta gider bir haftada geçti anasını satayım bayıldığım para ile kaldı
ama mamiye byük jest oldu şaşırdı falan ama dedim geçici heveslenme seni koluma falan kazımaya niyetim yok sempatiksalakcinni
diğer elimdede evet sigara var şimdide olsada tüttürsem sempatiksalakcinni

ayrıcana iki gün önce 10 dk sonra çağrı atcektin sen noldu heee noldu söleee
çok karışık oldu ama sen annadın onuuu

aaa tel sessizde malum ben burdaysam yaho nerde tabiki yatakta uyansın takacam seni çüküme

ayrıcana iki gün önce 10 dk sonra çağrı atcektin sen noldu heee noldu söleee
çok karışık oldu ama sen annadın onuuu

Tamam beaaa.. ne var. bıras gec oldu ama güç olmadı.. bak döndüm sana.. gamyoncuiremsu

Hadi sen de bana dön.. naz etme.. gel..

Hesraaa

Kasımda sana ıftara gelecegım olma mı?? bıletler de cok ucuzlamıs.. yemeeemi yiyip giderim, söz bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…