saol canımmmm valla doğumu yapıyım göbek ataraktan yazarım size rahatladım die tabi 2 çocuk hatta 2 bebeyle ne kadar rahat olursam:)))))nurrr rabbim kurtarsın canım seni düşündükçe bana afaganlar basıyorr hayırlısı ile atlat şu doğumu bizde rahat bir nefes alalımmm
bir an evdeki haliniz gözümde canlandı sanki her yaptığını görüyorum gibi okudum biri onları yaparken çok mutlu dieri yani annemiz hesraa onları görünce ne kadar dağıttığını görünce sende mutlu oluyorsundur eminimmmyaa herkesler ne güzel bebişlerinin gelişimlerini yazmış
açıkçası büyük mutlulukla okuyorum ve bende istiyorum bu tip normal gelişim gösteren bir evlat
çok şeymi istiyorum hee söyleyin bana..
yahodan gelişmeler;;;
fırın kapağını ve buzdolabı kapağını açmayı öğrendi şaka değil buzdolabını açıyor kabus gibi tüm gücünü veriyor ve açıyor içerisindeki tüm soda şişlerini çıkarıp yerde yuvarlıyor...kah kırılıyor kah çalkanlanıyor soda içmeye kalkıştığımızda her yer batıyor..
sebzelikte ne kadar domates salatalık varsa çamaşır makinasına tıkıyor..
biberleri damacanın içine atıyor çünkü birtek onları sığdırabiliyor..
klozeti zaten açıyor ve içerisine ne bulduysa atıyor..
balkon duvarına tırmanıyor kafasını kenara dayayıp etrafa bakmaya çalışıyor ilk gördüğümde kalpten gidecektim balkon kapısı açamıyoruz bu senede kapattırıyoruz maalesef..
park yataktan rahatlıkla atlıyor yatağın her tarafı yastıklarla döşeli başka çözüm bulamadık..
tv açıp kapatıyor kanal değiştiriyor dvdyi açıyor eğer açılmazsa koskoca tvyi kucaklamaya çalışıp yere atmaya çalışıyor töbee töbeee...
tencereleri salona taşıyor hayır anlamadığım o koca tencereleri nasıl taşıyabildiği...
çöp kovasını yere boşaltıyor..
çekmecedeki çamaşırları çıkarıp balkondan aşağıya atıyor..
bir insan evladı bunları neden yapar benim günahım ne söyleyin dostlar..
canımmm umarın en kısa zamnda düzelirsiniz bende senin o ayrılık kelimesini ciddiye almadan okudum çünkü siz birbirinize düşkün ve yakışan bir çiftsiniz ama böle sorunlar oluyor illaki emrahın seni anlamasını istiosan sevgi sözleride olarak derdini anlatacak msj atsan bunları yüzüne söylüyemirum filan die eklesen bende gökhanla sorun vardıya 2 ay önce filan böle yaptım işe yaradı canım benim biran önce huzura kavuşursunuz inşcok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam
ben daha hiç süt vermedim yaabişey sorcam:))
gunde 500ml sut icmeleri gerekio yahangi ara veriosunuz??? ben 3 saatte bir besliorum eger uyursa bir ogunu 4saat olabilio..kahvaltıyı sutle hazırlıorum oglen corba ikindi pirincunu aksam corba makarna yatarken sut ama 2gundur sabaha karsı sut icmio..yine yatarkenle sabaha karsı 300-350yi buluodu...şimdi yatarken aksam az tadımlık yedirirsem 200u buluo ama misalbuaksam cok az içti..
sizde nasıl durum
ben cok kullandim türkiyede ama simdi hicbirini icmiyor malesef..azar azar hipp ve aptamilden veriyorum..aptamil junior veren varmı????
aptamil junior veren varmı????
birgün bende böle yazacağımı hiç düşünmezdim ama 1 haftadır böle şimdi yine ağlıyarak uyandı musti gece uykumuzun içine babamız etti:)) sahurda o benden sonra yatı ve yatarkende mustafaya mama içirio ki musti 5 6 aydır gece uyanmıor mamada içmiyordu alıştırdığı saate uyandı dün 3 ye 5 kadar uyumadı hiç sesimi çıkarmadım ortamıza aldık bi salladım biliyorum alıştı çocuk ondan uyandı sonra sinir geldi verdim yattım uyumuyorum ama beni dinlemedi gökhan verme dedikçe verdi o uyuttu yerine yatırdık ağladı yani 5 te yattım 9 uyandım gündüleride uyumadım tam 1 haftadır zaten 4 yatım 8 kalkıyordum dün uyumayı planladım gecede musti uyumadı ama bu ara uyuduktan 1 saat sonra nasıl ağlıyarak uyanıo birde yanağını illa yanağıma koyacak acaba bir yerimi ağrıo yoksa huzursuzmu anlamadım ilk defa böle yapıo
hiç sorma evrimim nasıl içti die bide anlatı e heraldeki içer çocuk ben artık kalmıyor zayıflarmı dedim dr aç olursa uyanır dedi ama oğluş uyanmıyordu geçen gün korkutmuşlar belli rüyasında nasıl ağlıo gece 4 te sanırım bir yandan mustafaya bakıom bir yandan gökhana laf yetiştirio illa mama yap ona alıo die diomki 5 aydır mama için ağlamıo şimdi mi ağlıcak diom yok neyse yatırdık bana gelmiş bi doğruca söle dio nie mama vermek istemion dioakannehirallam ya dedim vermek istemediğimden deilartık mama içmio gece dedim o söleniodu daha döndüm uyudum:))verıyorum.. sut olarak onu ıcıyor..
kıyamam.. dılı olsa da konussa keske.. uc kere okudum verme dedıkce ne verdı Gokhan anlamadım.. ama azı dıslerı olabılır.. mesela Kuzey bu ara bu konuda cok huzursuz.. gecelerı de.. elımı musade eetıgı kadar gezdırdım agzının ıcınde.. arkalar baya baya kabarıktı.. belkı ondan olabılır..
evime döndümmm!!!!!!!
ama ne dönüş geldiğimden beri popom yer görmedi. annemi istiyorum herşeye rağmen:))))
hiç sorma evrimim nasıl içti die bide anlatı e heraldeki içer çocuk ben artık kalmıyor zayıflarmı dedim dr aç olursa uyanır dedi ama oğluş uyanmıyordu geçen gün korkutmuşlar belli rüyasında nasıl ağlıo gece 4 te sanırım bir yandan mustafaya bakıom bir yandan gökhana laf yetiştirio illa mama yap ona alıo die diomki 5 aydır mama için ağlamıo şimdi mi ağlıcak diom yok neyse yatırdık bana gelmiş bi doğruca söle dio nie mama vermek istemion dioakannehirallam ya dedim vermek istemediğimden deilartık mama içmio gece dedim o söleniodu daha döndüm uyudum:))
hiç aklıma gelmedi yarın bende bi konturol ediyim dişlerini yavrum ben hep diodum musti bana düşkün deilmi die şimdi bütün gün yanak yanağa gezioz anlamını bilmiorum ama bu benim için hem çok güsel hemde çok zor bi durum çünkü kucağıma oturuo yüzünü yüzüme yaslanıo arada olan küçüğe oluo:):):)
bende yarın alıyım süt bakalım içecekmi direkmi verioz efririm ısıtıyormuyuz acaba
efrimim mama verdi gökhan
damla hojam yuvana hoşgeldinnn
saol bajım 2 sinide deneyim bakalımYavrum, tozunu alıyorum ben, ısıtma falan sen süt seklınde olanı demek ıstedın galıba.. ben toz halınde olanı kullanıyorum.. o sıvı halde olanlar en guzel dısarıda ıse yarıyor, onları ısıtmaya gerek kalmıyor.. ama ıstersen onları da ısıtabılıyormussun.
Ama bısı daha dıyecegım.. Gokhan haklı olabılır.. artık buyudugu ıcın belkı de doymuyor acıkıyor olabılır kuzu..
saol bajım 2 sinide deneyim bakalım
ama evririm şu son 2 haftadır verio ve 2 haftadır musti gece huzursuz alıştıya uyanmadan uyumaya sanırım rahatsız oluyor die düşünüorum ayyy ne zor çocuk büyütmek hangisi doğru hangisi yanlış ne zor bajım yaa diorum ya bugünlerde kendimi çok bilgisiz görüorum beslenme konusunda
ya burcu kesin ondan o zaman...cünkü sendeki sorunlarin hemen hemen hepsi bende de var..gece deliksiz uyuyan cocuk geceleri sürekli aglayarak uyanir oldu..özellikle türkiyede cok uykusuz gece gecirdik..geceleri 2 ile 5 arasi sürekli odada uyanip oyun oynuyorduk..birde su kucakta olma ve sarilmayi hayatta bana yapiyor..eskiden beni hic aramazdi..ama simdi sürekli kucak ve ilgi istiyor..helede abisine sarilinca cok kiskaniyor cadi..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?