2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako yazdıkların icin cok tsk ederim..cok guzel ozetlemissin herseyi

hesraa aynı aynı bizi anlatmıssın canım artık dayanamaz olmustum oruc gerginligi bambaska

nurdancım kesinlikle duskunlukten cunku eskiden yanlız beni dusunurdun suan umrunda deilim dedi..biraz ilgi yani vıcık vıcık olmak deilde nebilim sevdigi yiyecekleri hazırlamak ona ozel yapmak bişileri belkide..gun icindede aradım 2-3 sefer..toparlıycam inss

bişey sorcam:))

gunde 500ml sut icmeleri gerekio yahangi ara veriosunuz??? ben 3 saatte bir besliorum eger uyursa bir ogunu 4saat olabilio..kahvaltıyı sutle hazırlıorum oglen corba ikindi pirincunu aksam corba makarna yatarken sut ama 2gundur sabaha karsı sut icmio..yine yatarkenle sabaha karsı 300-350yi buluodu...şimdi yatarken aksam az tadımlık yedirirsem 200u buluo ama misalbuaksam cok az içti..

sizde nasıl durum

nurrr rabbim kurtarsın canım seni düşündükçe bana afaganlar basıyorr hayırlısı ile atlat şu doğumu bizde rahat bir nefes alalımmm
saol canımmmm valla doğumu yapıyım göbek ataraktan yazarım size rahatladım die tabi 2 çocuk hatta 2 bebeyle ne kadar rahat olursam:)))))
bir an evdeki haliniz gözümde canlandı sanki her yaptığını görüyorum gibi okudum biri onları yaparken çok mutlu dieri yani annemiz hesraa onları görünce ne kadar dağıttığını görünce sende mutlu oluyorsundur eminimmm

bir an halime şükür ettim mustide ç.makinasının deterjan koyma yerini açıo geçen gün tam çalıştırdım bu başına geldi ve hızlıca çekti tabi yumuşatıcı sıvı olunca kendinede makinayada aktı hep öle olacak die günde 20 kere en az çekio o bölümü
canımmm umarın en kısa zamnda düzelirsiniz bende senin o ayrılık kelimesini ciddiye almadan okudum çünkü siz birbirinize düşkün ve yakışan bir çiftsiniz ama böle sorunlar oluyor illaki emrahın seni anlamasını istiosan sevgi sözleride olarak derdini anlatacak msj atsan bunları yüzüne söylüyemirum filan die eklesen bende gökhanla sorun vardıya 2 ay önce filan böle yaptım işe yaradı canım benim biran önce huzura kavuşursunuz inş
ben daha hiç süt vermedim yaa(( kendimi beslenme konusunda artık bilgisiz hissediyorum dr ye sordum peynir yoğurt tüketiosa süte gerek yok de:S siz hangi marka süt veriosunuz açıkmı yosa paket sütmü veriosunuz?

ay Esra senin ve Yahonun maceralari catlatti beni gülmekten..delikafadulden masallah.. allahim nazarlardan saklasin onu...senin oglan tam hiperaktif bir cocuk sanirim..bunlari düsünebilmek ve yapabilmek ...pes dogrusu...kaydirigubbakcemile3

pınarı sevmedi mesela severk icmedi..vitaminli bebek sutunude severek icmedi..azeri marka var sut kalmadıgında veriorum onu icio ama ben yedek olarak veriorum onu

Pervin;
topigin sinerjisi yine is basinda sanirim..neden böyle oluyorki anlamadim..senin sorunlarinin aynilarini bende yasiyorum..izin ve izin sonrasi bizdede cok büyük kopukluklar yasandi...evde ben söylemeden herseye yardimci,güleryüzlü,sevecen ve sevgi dolu adam gitti tam bir odun geldi..lmaz:
benim adam annesini ve babasini görünce tamamen degisiyor..sanki iki cocukla yalnizca ben ilgilenmeliymisim gibi..birde üstüne keyfide yapilacakmis..bu yüzden cok tartismalarimiz oldu..dün gecede izin sonrasi söylendim durdum...ama anladigini sanmiyorum..baktimki kendimi yipratiyorum artik bir yardim almaya karar verdim..en azindan olaylara asiri tepkiler vermemek ve cocuklarima yansitmamak icin..
yoksa erkeklerin herseyi bizim istedigimiz anda anlayip yaplari coook zor..:1no2:
ayrica ayriligi hic aklina getirme.. bunlar asilamayacak problemler degil..sonucta ayrilik sonrasinda daha mi mutlu olacaksin??? bunuda düsün..senin gibi kendinden emin ve kararli bir kadin ufak tefek sorunlara papucmu birakir...ece az büyüsün sende istedigin bir is hayatina atilirsin..ne yapalim bu günlerde onlar icin olsun...

birgün bende böle yazacağımı hiç düşünmezdim ama 1 haftadır böle şimdi yine ağlıyarak uyandı musti gece uykumuzun içine babamız etti:)) sahurda o benden sonra yatı ve yatarkende mustafaya mama içirio ki musti 5 6 aydır gece uyanmıor mamada içmiyordu alıştırdığı saate uyandı dün 3 ye 5 kadar uyumadı hiç sesimi çıkarmadım ortamıza aldık bi salladım biliyorum alıştı çocuk ondan uyandı sonra sinir geldi verdim yattım uyumuyorum ama beni dinlemedi gökhan verme dedikçe verdi o uyuttu yerine yatırdık ağladı yani 5 te yattım 9 uyandım gündüleride uyumadım tam 1 haftadır zaten 4 yatım 8 kalkıyordum dün uyumayı planladım gecede musti uyumadı ama bu ara uyuduktan 1 saat sonra nasıl ağlıyarak uyanıo birde yanağını illa yanağıma koyacak acaba bir yerimi ağrıo yoksa huzursuzmu anlamadım ilk defa böle yapıo

aptamil junior veren varmı????

verıyorum.. sut olarak onu ıcıyor..

kıyamam.. dılı olsa da konussa keske.. uc kere okudum verme dedıkce ne verdı Gokhan anlamadım.. ama azı dıslerı olabılır.. mesela Kuzey bu ara bu konuda cok huzursuz.. gecelerı de.. elımı musade eetıgı kadar gezdırdım agzının ıcınde.. arkalar baya baya kabarıktı.. belkı ondan olabılır..

evime döndümmm!!!!!!!

ama ne dönüş geldiğimden beri popom yer görmedi. annemi istiyorum herşeye rağmen:))))

hiç sorma evrimim nasıl içti die bide anlatı e heraldeki içer çocuk ben artık kalmıyor zayıflarmı dedim dr aç olursa uyanır dedi ama oğluş uyanmıyordu geçen gün korkutmuşlar belli rüyasında nasıl ağlıo gece 4 te sanırım bir yandan mustafaya bakıom bir yandan gökhana laf yetiştirio illa mama yap ona alıo die diomki 5 aydır mama için ağlamıo şimdi mi ağlıcak diom yok neyse yatırdık bana gelmiş bi doğruca söle dio nie mama vermek istemion dioakannehirallam ya dedim vermek istemediğimden deilartık mama içmio gece dedim o söleniodu daha döndüm uyudum:))

hiç aklıma gelmedi yarın bende bi konturol ediyim dişlerini yavrum ben hep diodum musti bana düşkün deilmi die şimdi bütün gün yanak yanağa gezioz anlamını bilmiorum ama bu benim için hem çok güsel hemde çok zor bi durum çünkü kucağıma oturuo yüzünü yüzüme yaslanıo arada olan küçüğe oluo:):):)

bende yarın alıyım süt bakalım içecekmi direkmi verioz efririm ısıtıyormuyuz acaba

evime döndümmm!!!!!!!

ama ne dönüş geldiğimden beri popom yer görmedi. annemi istiyorum herşeye rağmen:))))

dön be kadın.. nereye donersen dön.. bi de bize dön.. demek herseye ragmen haa :)) sölüyceeeeeeeeeeeeeeeeeeem seni anneneeeeeeeeeeee :))

Hoşgeldin Hocam.. senı gormek cok guzel.

efrimim mama verdi gökhan
damla hojam yuvana hoşgeldinnn

Yavrum, tozunu alıyorum ben, ısıtma falan sen süt seklınde olanı demek ıstedın galıba.. ben toz halınde olanı kullanıyorum.. o sıvı halde olanlar en guzel dısarıda ıse yarıyor, onları ısıtmaya gerek kalmıyor.. ama ıstersen onları da ısıtabılıyormussun.

Ama bısı daha dıyecegım.. Gokhan haklı olabılır.. artık buyudugu ıcın belkı de doymuyor acıkıyor olabılır kuzu..

saol bajım 2 sinide deneyim bakalım

ama evririm şu son 2 haftadır verio ve 2 haftadır musti gece huzursuz alıştıya uyanmadan uyumaya sanırım rahatsız oluyor die düşünüorum ayyy ne zor çocuk büyütmek hangisi doğru hangisi yanlış ne zor bajım yaa diorum ya bugünlerde kendimi çok bilgisiz görüorum beslenme konusunda

yavrum, en dogrusu senın ıcgudulerın, sence oyle dogruysa Gokhan a verdırme, musade etme o hal.

Sağol Özgülcüm, geçecek bunlar tabii. Siz daha deneyimlisiniz.

PERVİN yazdıklarını okurken şok oldum. Sizin gibi birbirini aşkla seven çok az çift vardır. Olur olmaz şeylerle yıpratmayın birbirinizi. Bir de "çalışıyor" diyerek Emrah'ı süreçten uzaklaştırma. Yapmak istemese de çocukla ilgili görev ver, atla deve olmadığını görsün. Ne sanıyor ki; bütün gün Ecoş kendi kendine oynuyor, sen de evde takılıyorsun mu sanıyor? 3. şahıslarla ilgili zaten fikir beyan etmiyorum.

GYPSY ohha diyorum, bildin mi? Ohhaaa!!! sempatiksalakcinni Maşallah Yaho'ya!!

NURDAN naber? Yarın cumartesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…