2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi anda kendi yasasiklarimi gordum pervin sende..ailesi tibet benim is mutsuzlugum gurbet..yazinki olaylar bendede bardagi tasirdi ve bende bosanmak istiyorum dedim ,annemler araya giirdi dayimlar, tibet panik atak krizleri gecirmeye basladi korkudan vs. duzeldik gibi..ama terapi bende alicam, hem tek hem cift olarak, beynimden bu 5 seneyisilmem gerek bi sekilde vede ailesini..
Eger yeniden ise baslayip kendini bulmak sana iyi gelicekse yap, biseylerle mesgul et kendini..ama sanirim Emrah sana fazla duskun ve yaptiklari bundanda kaynaklaniyor olabilir, sana duskun olmamasindan degil..

Esraaa yahoya oldum ya yerim ben o atom karincayi, allah sabir versin, bendede var bi tane:))

bekliyorummmm
efrim kasımda iftar he kaydirigubbakcemile3
gelinn gelinnn bekliyorummmm gözlerim yollardaaa

vazgeçtim ütüden susarım diye korkuyorum iftardan sonra yapcem
feysbukummm açılmıyor yaa nedenkineee

gülim hakkınızda hayırlısı olsun belliydi ama bunların böyle birşey yapacağı...
bence sen fazla ailene sokma bu sıkıntıları mümkün olduğunca dışarıdan izle derim ben

yaho için ufak bir gelişme daha unutmuşum
mama sandalyesinden inebiliyor nasılmı
süper bir yöntem bulmuş adam
şimdi ben bunu bağlamıyorum artık çünkü fayda etmiyor sıkı bağlasam sıkılıyor doğal olarak bol bağlayıncada zaten kurtarıyordu kendini artık bağlamıyorum
şimdi ayağa kalkıyor öncelikle kenarlardan tutunup yavaaaşça tek ayağını sallandırıyor sonra tepsiye sarılıyor diğerini sallandırıyor kendini yavaaşça aşağıya bırakıyor bende bunları yaparken izliyorum gözlerimi pörtletmiş sonrada aşağıya inip alkış yapıyor
tepsinin ön tarafı eğilmiş öne doğru oraya ağırlık vermekten bilmiyorumkismile
ben bu durumlara sevinmeliyim bilemiyorum hani akıl edebiliyor bu hareketleri diye ancak çok korkuyorum ben mutfaktayken içerilere gidiyor her saniye takip edemiyorum,kafasını bu tip işlere çalıştırması beni delirtiyor

adaş yaho normal basıyor yani ilk zamanlarda bizimkide sünnetli gibi yürürdü ama artık koşuyor resmen adam kovalamaca oynuyoruz evin içinde
bizde 10. ayın sonlarına doğru yürümeye başlamıştık hemen hemen aynı dönemlerde..ama çabuk toparladı denge işini kolay kolay düşmedi hiç korku yaşamadım o yönden birde sokakta elimi tutmayı kabul etse daha rahat edicemde yollara kaçıyor korkum o düşmesi vs değil

:bbo:

akannehir

Kuzey televızyon unıtesınde yasayıp orada olmadık numaralar yapıyor ama..

yanı bu..

yuh yahuu.. dıorum.. kork vallahı Esra.. yazık olmuş sana.. bilmiyorumkismile

koşmak mı?? kaydirigubbakcemile3 şaka gıbısınız yaa

Süper kahramanımız yaho'nun maceralarını takipteyim, ağzım bir karış açık olarak. Mama sandalyesinden iniş ha, bakalım daha neler okuyacağız. Maşallah çok akıllı belli de başına bir iş gelmez inşallah.

bayram için baklava yapan afikimm..
yemeyede beklerizz

[/URL][/IMG]

imagesahek ne zamandır arıza çıkarıyordu yukledim bi kaç dene:))

esraaaaaaa sana canı gönulden kolaylık diliyorum bu yahoo.. abowwwwwwwwww

güli valla hiç şaşırmadım canım anası hamarat eee tabiki oğluda öyle olucak
hamarat gülinin oğlu afik baklavada açar börekte yapar yani ama çok mutlu görünüyor

burcu aynı uyku sorunu bizde de var. yazmıştım hatta.. bu dönemde normal olduğunu düşünmeye başladım artık. kaçıncı kişiyiz sayfamızda çünkü bunu yaşayan..

oyoyoyyy esra ne bunlar maşallah yahooyaa :) pek afacan. pek tatlı. yiğitte de benzerleri mevcut. ama henüz yürüyemediği için eksikleri var :) zaten şu topikte yiğite fıtrat olarak en benzettiğim yahodur..
hesram cok haklısın ilk ve sondu zaten..3harfliolayını derya soyleyene kadar bilemedim ama bariz rahatlama var cocukta..dahada davosa gitmem bebeimmm

yahonun yaptıklarını sakınlıkla okudum masallahh diorum
aman diyim pervin. kim olduğunu bilmediğin insanlara güvenmemek gerek. kötü bir devirde yaşıyoruz ne yazık ki..

pervin sorunların var tabii herkesin vardır belki.. sabır diyorum canım. ve yapıcı düşünmeye çalış. ve en önce de eceyi düşün tabi.

bugün sağlık ocağına gittik. hem aile hekimizle tanışıp kaydımızı yaptıralım hem de yiğitin parmak ucuna basmasını bi soralım gitmişken diye. parmak ucu konusunda ortepediye gidin dedi. iki doktor tavsiye etti burdan. kilosuna baktı hemşire. maşallah 500 gr almış bu ay. geçen ay 1 kilo vermişti. anne sütü almadığını, süt içmediğini, devam sütlerini de hiç içmediğini söyledim. doktok yani kalsiyum hiç almıyor mu diye şaşırdı. almıyor dedim. biraz kaşık maması yiyor yani onda varsa dedim. yeterli değil dedi. takviye kalsiyum yazdı granürlü olanlardan. günde bir kez vereceğim tok karna. suyla eritip. bugün verdim içti neyseki. malum herşeyi içmiyor. d vitamini de içeriyor diyor kutuda. o yüzden d vitaminini kesttim bende. bir ay kullanacağız bakalım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…