cok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam
bi anda kendi yasasiklarimi gordum pervin sende..ailesi tibet benim is mutsuzlugum gurbet..yazinki olaylar bendede bardagi tasirdi ve bende bosanmak istiyorum dedim ,annemler araya giirdi dayimlar, tibet panik atak krizleri gecirmeye basladi korkudan vs. duzeldik gibi..ama terapi bende alicam, hem tek hem cift olarak, beynimden bu 5 seneyisilmem gerek bi sekilde vede ailesini..benim sorunum bukadar donanımlıyken eve tıkılı kalmak..biliorum ama cıkıs yolum yok yınede ufaktan iş aramaya basladımbikac yere onan habersiz basvurdum...ondan yardımda istemiorum kendimi tekrar ispatlamam gerek..bu kakılmıslık ahlleri beni mafetti..2yıldır evdeyim
nurdaaan nasıl oldun tatlım ne zaman geliyosun iftaraa
yaho için ufak bir gelişme daha unutmuşum
mama sandalyesinden inebiliyor nasılmı
süper bir yöntem bulmuş adam
şimdi ben bunu bağlamıyorum artık çünkü fayda etmiyor sıkı bağlasam sıkılıyor doğal olarak bol bağlayıncada zaten kurtarıyordu kendini artık bağlamıyorum
şimdi ayağa kalkıyor öncelikle kenarlardan tutunup yavaaaşça tek ayağını sallandırıyor sonra tepsiye sarılıyor diğerini sallandırıyor kendini yavaaşça aşağıya bırakıyor bende bunları yaparken izliyorum gözlerimi pörtletmiş sonrada aşağıya inip alkış yapıyor
tepsinin ön tarafı eğilmiş öne doğru oraya ağırlık vermekten bilmiyorumkismile
ben bu durumlara sevinmeliyim bilemiyorum hani akıl edebiliyor bu hareketleri diye ancak çok korkuyorum ben mutfaktayken içerilere gidiyor her saniye takip edemiyorum,kafasını bu tip işlere çalıştırması beni delirtiyor
vazgeçtim ütüden susarım diye korkuyorum iftardan sonra yapcem
feysbukummm açılmıyor yaa nedenkineee
adaş yaho normal basıyor yani ilk zamanlarda bizimkide sünnetli gibi yürürdü ama artık koşuyor resmen adam kovalamaca oynuyoruz evin içinde
bizde 10. ayın sonlarına doğru yürümeye başlamıştık hemen hemen aynı dönemlerde..ama çabuk toparladı denge işini kolay kolay düşmedi hiç korku yaşamadım o yönden birde sokakta elimi tutmayı kabul etse daha rahat edicemde yollara kaçıyor korkum o düşmesi vs değil
oyoyoyyy esra ne bunlar maşallah yahooyaa :) pek afacan. pek tatlı. yiğitte de benzerleri mevcut. ama henüz yürüyemediği için eksikleri var :) zaten şu topikte yiğite fıtrat olarak en benzettiğim yahodur..yaa herkesler ne güzel bebişlerinin gelişimlerini yazmış
açıkçası büyük mutlulukla okuyorum ve bende istiyorum bu tip normal gelişim gösteren bir evlat
çok şeymi istiyorum hee söyleyin bana..
yahodan gelişmeler;;;
fırın kapağını ve buzdolabı kapağını açmayı öğrendi şaka değil buzdolabını açıyor kabus gibi tüm gücünü veriyor ve açıyor içerisindeki tüm soda şişlerini çıkarıp yerde yuvarlıyor...kah kırılıyor kah çalkanlanıyor soda içmeye kalkıştığımızda her yer batıyor..
sebzelikte ne kadar domates salatalık varsa çamaşır makinasına tıkıyor..
biberleri damacanın içine atıyor çünkü birtek onları sığdırabiliyor..
klozeti zaten açıyor ve içerisine ne bulduysa atıyor..
balkon duvarına tırmanıyor kafasını kenara dayayıp etrafa bakmaya çalışıyor ilk gördüğümde kalpten gidecektim balkon kapısı açamıyoruz bu senede kapattırıyoruz maalesef..
park yataktan rahatlıkla atlıyor yatağın her tarafı yastıklarla döşeli başka çözüm bulamadık..
tv açıp kapatıyor kanal değiştiriyor dvdyi açıyor eğer açılmazsa koskoca tvyi kucaklamaya çalışıp yere atmaya çalışıyor töbee töbeee...
tencereleri salona taşıyor hayır anlamadığım o koca tencereleri nasıl taşıyabildiği...
çöp kovasını yere boşaltıyor..
çekmecedeki çamaşırları çıkarıp balkondan aşağıya atıyor..
bir insan evladı bunları neden yapar benim günahım ne söyleyin dostlar..
aman diyim pervin. kim olduğunu bilmediğin insanlara güvenmemek gerek. kötü bir devirde yaşıyoruz ne yazık ki..hesram cok haklısın ilk ve sondu zaten..3harfliolayını derya soyleyene kadar bilemedim ama bariz rahatlama var cocukta..dahada davosa gitmem bebeimmm
yahonun yaptıklarını sakınlıkla okudum masallahh diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?