2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana
pervincim, arkadaşlar ne güzel yazmış.. hepsine yürekten katılıyorum. şimdi ben sana detay detay yazsam, eminim ki bunlar senin aklında genel kültür bilgisi olarak kalacak... çünkü sen eşine çocuğuna, ailesine çok düşkün bir kadınsın.. ayrılığa filan ihtimal vermiyorum ben.. sinirle gerginlikle söylenmiş şeyler bunlar.. haa ama tabii ki kimsenin garantisi yok.. hep söylerim.. ama bu olaylar hepimizin evinden aklından ırak olsun canım.. aklına getirme böyle şeyleri.. hasbel kader olursa, o zaman çaresine bakılır.. öperim seni..

evrim aptamil juniorun da tozu var mı? yoksa aptamil 3 mü veriyosun? varsa juniorun tozu ben de alıcam ama dikkatimi çekmedi hiç..

efrimim saol cnm benim cvbın için ben çıkıyım artık yatıyım bugün bari yorucu bir hafta sonu beni bekliyor ii geceler telden takip ederim sizi.........

ii gecelera.s.

güliiii
inan bana bu manyaklıkların ucu bucağı yok.. geri çekil derim, karışma yorum yapma.. evine hiç ama hiç sokma... naçizane tabii..

olma mı kuzum,var.. ustunde ahsap yapboz fotosuna benzer bı foto koymuslar renklı.. 1+ sekılınde ısaret var onunde.

yarın gidiyoruz kısmetse.. 1 hafta iyi gelecek bana.. resmen yaz bitti.. dışarısı nasıl serin..

duzelıyormus.. merak etme.. ıyı tatıller Cizocum.

efrimim saol cnm benim cvbın için ben çıkıyım artık yatıyım bugün bari yorucu bir hafta sonu beni bekliyor ii geceler telden takip ederim sizi.........

ii gecelera.s.

Iyı geceler cıgerım...

DORUK dün öldürdü bizi gülmekten. 2 dk anlatayım. Çok sıkıldı, anladık ki sokak istiyor. Ama hava serin; içine atlet, üstüne tişört, altına uzun eşofman giydirdim, ayağına çorap derken bizimki deli deli inlemeye, daha çok sıkılmaya başladı. Kucağımdaydı yere bıraktım, "noldu annecim" dedim. Eşofmanını tuttu, asıldı, kendi diliyle bir güzel sövdü :))) Beyimiz eşofman giymek istemiyormuş :)

Neyse ki sokağa çıkınca sesini kesti sokak çocuğu! Bİr dünya yol yürüdü bizimle birlikte, asla kucak istemiyor sokakta. Parka gittik, ne salıncak, ne kaydırak! Kaydırakların arasındaki daracık merdivenlerin arasında takılmak istiyor. Oradan çıkıp, diğer taraftan iniyoruz. Bu arada bir kamyon dolusu velet de "teyze geçebilir miyiz" ya da "siz de mi buraya çıkıyorsunuz" diyor.

Ama en komiği geçen gün Evrimler'le parkta takılırken oldu. Doruk'u ben yukarıdan kaydırağa bırakıyordum, Onur aşağıdan yakalıyordu. En son ben de kayayım dedim :), o sırada bir velet aynı kaydıraktan (Doruk indikten sonra) yürüyerek çıkacaktı ki; beni gördü :)) Tepki şu; "anam, o ne?" :)))) Yarım saat güldük...

Bugün İstanbul'dan İzmir'e tatile gelen eski bir öğrencim bizi ziyarete geldi. Çok mutlu oldum. Ama Doruk çok mızmızdı gene. Hatta hafif ateşi vardı.Kız ayrıldı, akşam muhallebisi ve banyosundan sonra sütüne calpol karıştırarak içirmeye başladım. Çünkü ne zaman ilaç içirmeye çalışsam sonuç facia oluyor. Ben de böyle buldum çözümü, defalarca yaptım, bir sorun olmamıştı. Bu akşam 60 cc süte 5 ml calpol karıştırdık işte, biberonun sonuna doğru birden kusmaya başladı Doruk. Ayağımda yatıyordu. Hemen kaldırdım, rahatça kusmasını sağladım. Biz Onur'la buz kesilmiş Doruk'a bakıyoruz. Adam kustuuu, kafayı kaldırdııııı ve sırıtmaya başladı. 1 saat kadar daha oturdu bizimle, elma - şeftali rendesi verdim, yedi. Üstüne ıhlamur verdim içti. Ve keyfi gaaayet yerindeydi. Çok şükür, dedik ama kustuktan sonra birden sırıtmaya başlamasına şaşırdık en çok.

Bu arada adam 2 gündür elmalarıma yancı oluyor. Isırarak elma yemeye başladı, şoktayım. Önceden ısırıp, suyunu emip posayı tükürüyordu. Şimdi öndeki 6 dişiyle çiğneyip çiğneyip yutuyor. yumuşak meyveleri zaten affetmiyordu. Isırarak elma, armut yedik bugün :)

Aptamil 1+ kullanıyoruz biz de. 3'e göre daha doyurucu sanki. Ekonomik paketi var 600 gr lık. 22 - 23 TL civarı.

bu habere çok sevindim evrim yaa.. sağol valla.. hiç dikkatimi çekmemiş... hemen alayım...

ne demek Cizom.. keske daha once sorsaydın..

sımdı okuyunca tekrar hatırladım.. tekrar güldüm.. iki elını yanlara acmıs, gozlerını pörtletmıs nası bakıyordu cocuk sana :))) ay cok hoştu yaaa DD

Gecen balık yagını suya karıstırıp vereyım dedım aynı sey bızde de oldu.. ama nası kusma.. butun kahvaltıklık arabada ıken araba koltuugna aktı gıttı.. ve bız arabada seyehat halındeydık.. ozgur hemen eve dondu.. tekrar banyo.. cok kotuydu cok.. ama o kustugu zaman hemen kocaman kocaman gülüyorum ben korkmasın dıye.. o da yuzume bakıyor hemen zaten.. telaş yapsam cocuk ta kotu olacak cunku.. o yuzden bana ne zaman baksa Kuzey ne durumda olursam olayım kocaman gülümsüyorum ben.

Burada da Doruk um sen telaş yapmayasın dıe sana gülmüş Burcum :))

Kuzey e de uzun bollu cıtcıtlı badi gıydırıyorum arada.. kolları bı cekısı var her seferınde bu nedır gıbı.. ben de o hallerıne cok guluyorum :))

Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk, ben dert yanıyordum Doruk mızmız diye. Dediler ki; 2.yi düşünmüyor musun? Dedim "hayır"!!! en azından şu anda hayır. Hiç gözüm yemiyor, gecelerdir uykusuzum vs. 2 yıl sonra görüşürüz, dedi herkes. :) 2 yaşını atlattıktan sonra biraz rahatlamaya başlıyormuş insan, sonra da bebek kokusu özlenmeye başlanıyormuş. 2 yılsa sorun değil, biri geçti bile, dedim. Karar vermek için erken tabi daha ama, tek çocukla bile her şey zor, 2 taneyle düşünemiyorum. 2 çocuk annesi arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum tekrar!

başım çatlıyor aksamdan beri
serbest etkinlik diye ders koymuşlar müfredat çok doluymuş gibi onu araştırıyorum
sisi seviyorum

bu bebelac ların aptamıle gore aralarındakı fark ımmunafortıs dı mı.. bagısıklık sıstemını guclendırıcı madde?? dogru mu bılıyorum Burcu??

yeahh beybi :)

eşşek herifleri zaten soyup giydirmek, alt değiştirmek eziyet oldu. Asla giyinmek istemiyor! Bıraksam gezecek cıbıl cıbıl...

Gülümsemek iyi fikir, Doruk da Kuzey gibi çok nadiren kustuğundan biraz gerildim, bir de Onur bize yardıma gelirken ayağı kaydı, düşecekti az kalsın vs... Neyse ki iyi uyuyor şimdilik.

Doruk bir de duşta da oturmak istemiyor artık, bir plastiğe su doldurup içine yeni aldığım kurmalı oyuncağı koydum. Hani yüzen hayvanlar var ya, onlardan! Önce uzaktan baktı baktı, oturur sandım, ayağıyla oyuncağı tekmelemeye, üstüne basmaya başladı, gene oturmadı yaaa :))))))

bende berat ı uyuttum 2 gece önce 10dk geçmedi uyandı dizime yatmaya çalışıyor birden fıııskırır sekşlde kustu ve rahatca uyudu şok geçirdim bir an

yahoya çok güldüm bideçocuğun tazeye olan tepkisine
beratta yahoya benziyo durduramıyorum çocuğu
sandelyeye çıkıyor ordan masaya deli oluyorum ilk çıktıgında sok oldum bide masa camın önünde ve cam açıktı kalpten gidecektim
mutfaktaki tüm çekmeceleri alt üst ediyor
plastik eşyaları çamasır makinesine atıyor
geçen canım çilek reçelini kırdı hemde 1 kavanoz
klozet merakını söylemeye gerek yok tabi
heryer el izi

amaaaaaaaaaan! Muhabbetinize de doyum olmuyor hani. İyi ki kankam ve adaşı buradalar!

EVROS ne biçim bakanlık! Bizim okulda 3 tane mat öğretmeni açığı var, dışarıda da atama bekleyen binlerce öğretmen. Ücretliler gelip, ortalığı dağıtacak gene. Beğenmeyince "ben bırakıyorum" deyip gidecekler.

aynen öle taze böyle bir bakanlık ve en önemli olan eğitim alanı
yazık gitgide bomboş yetişen nesil nasıl bir gelecek bekliyor bizi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…