pervincim, arkadaşlar ne güzel yazmış.. hepsine yürekten katılıyorum. şimdi ben sana detay detay yazsam, eminim ki bunlar senin aklında genel kültür bilgisi olarak kalacak... çünkü sen eşine çocuğuna, ailesine çok düşkün bir kadınsın.. ayrılığa filan ihtimal vermiyorum ben.. sinirle gerginlikle söylenmiş şeyler bunlar.. haa ama tabii ki kimsenin garantisi yok.. hep söylerim.. ama bu olaylar hepimizin evinden aklından ırak olsun canım.. aklına getirme böyle şeyleri.. hasbel kader olursa, o zaman çaresine bakılır.. öperim seni..gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana
evrim aptamil juniorun da tozu var mı? yoksa aptamil 3 mü veriyosun? varsa juniorun tozu ben de alıcam ama dikkatimi çekmedi hiç..Yavrum, tozunu alıyorum ben, ısıtma falan sen süt seklınde olanı demek ıstedın galıba.. ben toz halınde olanı kullanıyorum.. o sıvı halde olanlar en guzel dısarıda ıse yarıyor, onları ısıtmaya gerek kalmıyor.. ama ıstersen onları da ısıtabılıyormussun.
.
pervincim, arkadaşlar ne güzel yazmış.. hepsine yürekten katılıyorum. şimdi ben sana detay detay yazsam, eminim ki bunlar senin aklında genel kültür bilgisi olarak kalacak... çünkü sen eşine çocuğuna, ailesine çok düşkün bir kadınsın.. ayrılığa filan ihtimal vermiyorum ben.. sinirle gerginlikle söylenmiş şeyler bunlar.. haa ama tabii ki kimsenin garantisi yok.. hep söylerim.. ama bu olaylar hepimizin evinden aklından ırak olsun canım.. aklına getirme böyle şeyleri.. hasbel kader olursa, o zaman çaresine bakılır.. öperim seni..
evrim aptamil juniorun da tozu var mı? yoksa aptamil 3 mü veriyosun? varsa juniorun tozu ben de alıcam ama dikkatimi çekmedi hiç..
yarın gidiyoruz kısmetse.. 1 hafta iyi gelecek bana.. resmen yaz bitti.. dışarısı nasıl serin..
efrimim saol cnm benim cvbın için ben çıkıyım artık yatıyım bugün bari yorucu bir hafta sonu beni bekliyor ii geceler telden takip ederim sizi.........
ii gecelera.s.
bu habere çok sevindim evrim yaa.. sağol valla.. hiç dikkatimi çekmemiş... hemen alayım...
DORUK dün öldürdü bizi gülmekten. 2 dk anlatayım. Çok sıkıldı, anladık ki sokak istiyor. Ama hava serin; içine atlet, üstüne tişört, altına uzun eşofman giydirdim, ........zaten affetmiyordu. Isırarak elma, armut yedik bugün :)
Aptamil 1+ kullanıyoruz biz de. 3'e göre daha doyurucu sanki. Ekonomik paketi var 600 gr lık. 22 - 23 TL civarı.
bu bebelac ların aptamıle gore aralarındakı fark ımmunafortıs dı mı.. bagısıklık sıstemını guclendırıcı madde?? dogru mu bılıyorum Burcu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?